TOPUL 10 al barbatiilor cei mai SEXY!!!!

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde eyewitness » Joi Noi 06, 2003 2:39 pm

bre pipere , ce te faci sa crezi ca are buletin? hai mah ca o supraapreciezi...
eyewitness

Re: iluminare

Mesajde cat_ » Joi Noi 06, 2003 2:41 pm

Initial trimis de Neinregistrat
No bine ca am venit io ca sa va iluminez ca se pare ca nu prea va merg neoanele azi

pai kally zice ca nea botezatu cunoaste femeile...si voi il luati la misto...pai ie frumos.
Probabil ca Kally se refera la poponarii pasivi, care el ii denumeste "femei" ca-n "stai acilea bitch" si astfel explicatia lui devine valabila...
vad ca progresezi pe zi ce trece tot mai mult..in sfrasit!asta-i singurul tau mesaj inteligibil shi descifrabil :B
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
cat_
Junior Member

Mesajde Neinregistrat » Joi Noi 06, 2003 3:00 pm

mai dupa cum mai ziceam odata: catzelush in iengleza se chiama son of a bitch...deci catzelusha ie dotar of a bici....
vai tu jevrutzo...ai vazut ca daca citisi posturile de pe manele incepi sa te trezesti un pic si sa devi chiar aproape dasteapta...
bravo :yD
Neinregistrat

Mesajde piper1996 » Joi Noi 06, 2003 3:00 pm

Initial trimis de eyewitness
bre pipere , ce te faci sa crezi ca are buletin? hai mah ca o supraapreciezi...

olioooooooo, kally e minor si, a si gustat de la rafinatul si cunoscatorul in materie de femei, Bote?
piper1996
piper1996
Junior Member

Mesajde Doinita » Sâm Noi 08, 2003 3:02 pm

Mai,dar nu dati dovada deloc de bun gust! Sa va fie rusine! Iata topul MEU:
1.Adi Mutu
2.Enrique Iglesias
3.Julio Iglesias junior
4.Ricky Martin
5.Keanu Reaves
6.Steven Seagal
7.Cristi Chivu
8.Kuno Beker
9.Valentino Lanus
10.Justin Timberlake
ASTIA DA BARBATI!!!!!!!!!!!!
P.S. Putin imi pasa daca sunteti de acord cu mine sau nu!
Cel putin i-am ales pe cei mai tari si buniiiiiiii!!!!!!
Doinita

CE TOP....

Mesajde cat_ » Sâm Noi 08, 2003 6:37 pm

:rolleyes: :rolleyes: mda......shi ink mai razi de gusturile noastre...:rolleyes:
cat_
Junior Member

Mesajde cat_ » Sâm Noi 08, 2003 6:43 pm

Initial trimis de Neinregistrat
mai dupa cum mai ziceam odata: catzelush in iengleza se chiama son of a bitch...deci catzelusha ie dotar of a bici....
vai tu jevrutzo...ai vazut ca daca citisi posturile de pe manele incepi sa te trezesti un pic si sa devi chiar aproape dasteapta...
bravo :yD
BULICA???N-am inteles de ce ma ma faci ''bitch''.Din cauza ca am ras de exprimarea ta shi de pasiunea ta pentru manele?Ei,bine...am ras cu simpatie,deci n-aveai nici un motiv sa ma injuri.Desigur,itzi puteai da seama de acest lucru,daca-ti strange-ai shi tu neuronii[putzini ce-i drept] de pe jos....shi ti-i bagai shi tu in priza....
cat_
Junior Member

4112

Mesajde baixinho© » Sâm Noi 08, 2003 8:38 pm

Initial trimis de Doinita
Cel putin i-am ales pe cei mai tari si buniiiiiiii!!!!!!

aici te inseli amarnic. vezi ca sunt cativa pe forumul asta care se cred cei mai secsosi. n-ai loc sa dai o bashina, ca sar ei repede s-o miroasa.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde kally » Dum Noi 09, 2003 7:03 pm

Initial trimis de piper1996

olioooooooo, kally e minor si, a si gustat de la rafinatul si cunoscatorul in materie de femei, Bote?

Mai daca zici tu ca sunt minor e bine ...Ma minunam daca spuneai ca sunt minora ....Atunci chiar ca ma enervam pentru ca la mine in buletin scrie clar ca sunt majora si ca sunt si F....Dar asa nu am de ce sa imi fac probleme
kally
Junior Member

Tot Catalin e NR.1 4 me ... :P

Mesajde kally » Dum Noi 09, 2003 7:19 pm

A am uitat sa spun ca intrebarea se refera la ce barbati ii consideram sexy....Daca e gay problema lui ...cred ca fiecare are dreptul sa faca ce vrea in dormitor desi nu prea cred in barfe si in ce se scrie in ziare ...Asa ca eu nu inteleg care este THE PROBLEM...Dupa parerea mea este un barbat foarte sexy nu numai prin felul cum arata ci si prin atitudinea pe care o afiseaza.
kally
Junior Member

Mesajde piper1996 » Lun Noi 10, 2003 11:31 am

Initial trimis de kally

Mai daca zici tu ca sunt minor e bine ...Ma minunam daca spuneai ca sunt minora ....Atunci chiar ca ma enervam pentru ca la mine in buletin scrie clar ca sunt majora si ca sunt si F....Dar asa nu am de ce sa imi fac probleme

HI HI, CA NU ESTI MINORA, AM INTELES ... DAR CA ESTI F..., CHIAR NU SE VEDE ... LA CAT DE MULT IL SUSTII PE BOTE, TIND SA CRED CA NU TE-AI DARUIT NIMANUI ASTEPTANDU-L PE IEL ... HI HI HI ....
piper1996
piper1996
Junior Member

Mesajde Neinregistrat » Lun Noi 10, 2003 2:12 pm

Initial trimis de Catzelusha
BULICA???N-am inteles de ce ma ma faci ''bitch''.Din cauza ca am ras de exprimarea ta shi de pasiunea ta pentru manele?Ei,bine...am ras cu simpatie,deci n-aveai nici un motiv sa ma injuri.Desigur,itzi puteai da seama de acest lucru,daca-ti strange-ai shi tu neuronii[putzini ce-i drept] de pe jos....shi ti-i bagai shi tu in priza....

bulica? mh daca tu vrei...dar atentie ca in cazul asta as putea sa te invit sa ma apuci de rima...dar nu se cade...
Apai de ce ti se pare ca te-am ingiurat? asta cu biciu' ie un misto (apropo in iengleza bici ie catea ca-n femininu de la dog :) )...ca ie folosit si ca "cateaua" din romana ie partea a doua. Oricum bine ca-mi zisasi ce sa fac io cu neuronii ca se plangea sarmanii ca pe acolo pe gios ie frig tare....

ehe si asta o sa fie ultimu mesaj a lu nenea neinregistrat

Doinita: asa fetito, nu-i asculta pe rai astia care ie invidiosi
Neinregistrat

Mesajde kally » Joi Noi 13, 2003 2:46 am

Initial trimis de piper1996

HI HI, CA NU ESTI MINORA, AM INTELES ... DAR CA ESTI F..., CHIAR NU SE VEDE ... LA CAT DE MULT IL SUSTII PE BOTE, TIND SA CRED CA NU TE-AI DARUIT NIMANUI ASTEPTANDU-L PE IEL ... HI HI HI ....

Aoleu si aici dau de tine?...Esti ca lipitoarea...Am o pata pe creier numita Botezatu ...E vreo problema?...Si sunt si maritata daca te intereseaza atat de mult cui m-am daruit eu.
kally
Junior Member

Mesajde basstard » Joi Noi 13, 2003 9:00 am

Cred ca o cunosc pe kally... treceam pe langa o taraba cu muzica si o paruia unu pe una... el voia sa ia caseta cu Guta si ea urla ca vrea Elgi si ca el nu e romantic...si saraca a ramas si fara Elgi si cu ceaiul luat. Imi pare rau pentru tine kally... da ce sa faci, viata e grea.
I'm in love....
Votez: cel mai sexy barbat: kally
(kally e o melteanca maritata... de aia de are breton sexos int-o parte si ridicat, si cu Padurea Letea la capitolul inghinal )
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde Unregistered » Joi Noi 13, 2003 10:38 am

Initial trimis de bassplayer
Cred ca o cunosc pe kally... treceam pe langa o taraba cu muzica si o paruia unu pe una... el voia sa ia caseta cu Guta si ea urla ca vrea Elgi si ca el nu e romantic...si saraca a ramas si fara Elgi si cu ceaiul luat. Imi pare rau pentru tine kally... da ce sa faci, viata e grea.
I'm in love....
Votez: cel mai sexy barbat: kally
(kally e o melteanca maritata... de aia de are breton sexos int-o parte si ridicat, si cu Padurea Letea la capitolul inghinal )

Misogin mizerabil!
Unregistered

4154

Mesajde baixinho© » Joi Noi 13, 2003 11:05 am

Initial trimis de kally
Am o pata pe creier

ai tu mai multe, da nutz dai seama. din fericire - boala este vindecabila. din pacate - nu si in cazul tau.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Barfa placuta !

Mesajde kally » Joi Noi 13, 2003 1:56 pm

Este absolut problema mea daca este vindecabila ,nu crezi?..Uite asa se baga lumea si te critica fara sa fi nici macar persoana publica...Daca pe mine stati sa ma mancati din partea dorsala (sa nu zic altfel) imi si imaginez ce mult adevar spun ziarele despre Catalin Botezatu si in general despre asa zisele "vedete" ale noastre.
Barfiti si criticati in continuare ...ca deh ce sa faceti si voi!...Si se plange si se oftica lumea ca nu are bani ca domnul Bote care cheltuieste 3000 de dolari (ati facut si forum special pe tema asta..Sunteti penali..))) ).
Ehe hapciupaliticilor nu o sa aveti niciodata bani daca nu ii munciti si stati si o frecati pe forum bagandu-va botul in anusul altora.
kally
Junior Member

Mesajde SCORPY » Joi Noi 13, 2003 2:01 pm

Cu riscul de a-mi spori numarul dusmanilor de pe acest forum, Kally, incepi sa-mi placi!
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde memetshot » Joi Noi 13, 2003 2:03 pm

hai ma alondra ma...chiar asa?
bassplayer : misogin bulangiu...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde SCORPY » Joi Noi 13, 2003 2:05 pm

Animale, esti cumva gelos?
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde Unregistered » Joi Noi 13, 2003 2:06 pm

Initial trimis de Scorpiutza
Kally, incepi sa-mi placi!

...sau cine s-asamana s-aduna , sau doua muiste care-si pregatesc un show lezbi virtual...
Unregistered

Mesajde SCORPY » Joi Noi 13, 2003 2:08 pm

Dupa ce ca esti las si nu te inregistrezi mai esti si imbecil notoriu!
SCORPY
Junior Member

Mesajde memetshot » Joi Noi 13, 2003 2:09 pm

da io pot sa inregistrez ce o sa faceti voi doua...ca daca da, o sa-mi retrag biti care alcatuira caracterele mesagielor mele
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Unregistered » Joi Noi 13, 2003 2:10 pm

si cum se numeste aia care ia muie de la un imbecil notoriu?
Unregistered

Mesajde SCORPY » Joi Noi 13, 2003 2:11 pm

Animale, poti sa-i dai drumu cu inregistratu de pe acum! Daca ai ce!
SCORPY
Junior Member

Mesajde SCORPY » Joi Noi 13, 2003 2:12 pm

Initial trimis de Unregistered
si cum se numeste aia care ia muie de la un imbecil notoriu?

Unregistered
SCORPY
Junior Member

Mesajde Unregistered » Joi Noi 13, 2003 2:16 pm

sa inteleg ca nici macar buletin n-ai?
Unregistered

Mesajde SCORPY » Joi Noi 13, 2003 2:19 pm

Daca am sau nu buletin, este problema mea si nu a ta. Daca ai intrat pe forumul asta ar fi cazul sa nu mai aberezi, si sa te limitezi la subiectul pe care ai intrat. comentariile impertinente pastreaza-le pentru tine!
SCORPY
Junior Member

Mesajde Unregistered » Joi Noi 13, 2003 2:23 pm

...ca altfel ce-o sa-mi faci? sa nu-mi spui iar ca orale ca zau m-am cam plictisit de ele
Unregistered

Mesajde SCORPY » Joi Noi 13, 2003 2:38 pm

Bai gushtere analfabet, daca te crezi deshtept lanseaza tu o provocare prin care sa realizez si eu ca IQ-ul tau se ridica macar la media prescolarilor! Caci pana acum nu ai dovedit altceva decat ca uzitezi un limbaj cu care cred ca nici macar galeria Rapidului nu se poate lauda. Iti sugerez sa treci de la divizia judeteana pe care o reprezinti cu mult stoicism la la divizia C. Iti urez multa bafta in realizari dar nu uita cuvintele regretatului inaintas in ale ideologie comuniste, V.I. Lenin: "Invatati, invatati, invatati!"

La revolvere!
SCORPY
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma