concerte
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
concerte
Salutare! Clujenilor, cum a fost? nu ziceti nimic? Eu am fost la concert la Holograf, unde m-am intalnit si cu Joanne. A fost sala full si atmosfera incinsa tare. Am asistat la un solo de ghitara a la Nutu Olteanu cum rar vezi la trupele romanesti in concerte. Problema mea este insa alta: de ce la ei a fost sala plina si la Proconsul jumatate? Sa fi fost doar faptul ca era vara si tineretul era in vacanta? Pretul biletului a fost mult mai mic la Proconsul decat la Holograf. Sa fi fost faptul ca a doua zi au avut concert si in Chanson? Oricum acolo nu putea sa intre prea multa lume. E adevarat ca a fost mediatizat turneul "Pur si simplu" destul de mult, si poate si Bittman si Vrabete, pentru ca sunt mai mult pe sticla sunt mai populari. Dar si Bodo mi se pare ca este la fel de mediatizat si oricum, ar trebui sa fie vorba in primul rand de muzica. Sheet, deja simt ca bat campii. :-S Ideea este ca m-a intrigat chestia asta si nu pot sa cred ca Proconsul nu poate avea sala de la Casa de Cultura la fel de plina. Ar fi interesanta o incercare.;D OK, hai ca va las ca deja vad in ceata monitorul. See you!:sal:
-
camitza1 - Junior Member
Re: concerte
Initial trimis de camitza1
Salutare! Clujenilor, cum a fost? nu ziceti nimic? Eu am fost la concert la Holograf, unde m-am intalnit si cu Joanne. A fost sala full si atmosfera incinsa tare. Am asistat la un solo de ghitara a la Nutu Olteanu cum rar vezi la trupele romanesti in concerte. Problema mea este insa alta: de ce la ei a fost sala plina si la Proconsul jumatate? Sa fi fost doar faptul ca era vara si tineretul era in vacanta? Pretul biletului a fost mult mai mic la Proconsul decat la Holograf. Sa fi fost faptul ca a doua zi au avut concert si in Chanson? Oricum acolo nu putea sa intre prea multa lume. E adevarat ca a fost mediatizat turneul "Pur si simplu" destul de mult, si poate si Bittman si Vrabete, pentru ca sunt mai mult pe sticla sunt mai populari. Dar si Bodo mi se pare ca este la fel de mediatizat si oricum, ar trebui sa fie vorba in primul rand de muzica. Sheet, deja simt ca bat campii. :-S Ideea este ca m-a intrigat chestia asta si nu pot sa cred ca Proconsul nu poate avea sala de la Casa de Cultura la fel de plina. Ar fi interesanta o incercare.;D OK, hai ca va las ca deja vad in ceata monitorul. See you!:sal:
Parerea mea e ca sala full a Holografilor se datoreaza renumelui pe care acestia il au. Acum spus pe sleau, Holograf are cativa ani in plus fata de Proconsul, aici nu ma refer la calitate, pentru ca cele doua formatii nu suporta comparatii. Amandoua sunt extrem de bune, cu oameni care traiesc pentru muzica. Eu sincer m-am simtit extraordinar dealungul intregului concert dar de abia la "Banii vorbesc" am simtit ca sunt la concert Holograf, pentru ca pentru mine este una din melodiile care ii reprezinta.... restul sunt intr-adevar bune cu o orchestratie excelenta, dar tot prea pentru toata lumea parca... Mi-e imi plac melodiile cu mesaj...
Revenind la Proconsul, pentru ca este forumul Proconsul, parca is mai pe sufletul meu toti poate si pentru ca pot comunica cu ei fara sa simt ca raman fara subiect de conversatie...
In ceea ce-i priveste pe H, par cel putin pt mine inabordabili si asta ma infurie! Intr-un final tot oameni sunt, cu Romeo ce mai functioneaza conversatia, bineinteles in masura in care Romeo vorbeste:)) Cu Proconsulii nu am avut nici o problema de la incepu si pana in prezent in directia asta.
Joanne
- lixandru
- Junior Member
Re: Re: concerte
Asta asa e, ai dreptate. Conteaza mult si comunicarea, dar nu stiu daca e neaparat un criteriu. Noi suntem privilegiate prin natura profesiei cand suntem in preajma lor si putem sa ne facem o idee despre ce fel de oameni sunt. dar majoritatea celor din sala ii stiu prin muzica, videoclipuri si emisiuni TV. Anii in spate sunt multi la H, ceea ce aduna mai multe generatii. Dar uite, ei au deja trei videoclipuri la noul album. e adevarat ca l-au lansat mai repede, dar e timpul sa apara cat mai repede cel de-al doilea pentru Proconsul. pentru ca, in final, conteaza foarte mult mediatizarea. In alta ordine de idei, si pentru mine muzica celor de la Proconsul ma defineste, iar despre ei... nu mai are rost sa vorbim. Te pup, Joanne!
-
camitza1 - Junior Member
Re: Re: Re: concerte
culmea si la cluj a fost un concert holograf exact cu o seara inainte de concertul proconsul.eu zic ca exista o diferenta de stil intre proconsul si holograf. muzica celor de la proconsul mi se pare mult mai complexa iar profesional, unii dintre baietii de la proconsul sunt mai buni.holografii au scos niste piese foarte comerciale la un moment dat plus ca fac mare show in concerte si probabil de-aia au mai mult public.si unii si altii merita tot respectul.ieri seara bodo spunea ca videoclipul de la povestea noastra intra saptamana viitoare pe posturi. carina
- Unregistered
:))
va era dor de mine?
probabil se aud si urale dar si de-alea - huoooo
nu comparati P cu H ca nu se poate. nu vb de valoare , nu vb de calitatea muzicii, complexitate etc.
vb putin de cateva superhituri comerciale care au fost super intens promovate.
vb despre campanii de promovare atat de intense ca si copilul de la tzatza stia de H.
cineva imi spunea ( un coleg din presa locala) ca Proconsul ca formatie sunt f buni, dar in contextul actual al muzicii romanesti , locul lor - ca si receptivitate a publicului - este in cluburi. dintr-un punct de vedere inclin sa ii dau dreptate. in club m-am simtit extraordinar , eram acolo, apropae, simteam muzica. afara, sunt golani, nesimtiti si profanatori de muzica.
dar cum Kiss Fm promoveaza mult si genurile de muzica apreciate de publicul zbenguitor juvenil, probabil o sa imi calc pe inima si o sa fac actiuni cu super formatii uper olaybackuri si super ratati.
io cam atat am avut de spus.
restul in episodul urmator. ca m aduc la matrixu trei sa inteleg si io trilogia.
Je de la ATN
probabil se aud si urale dar si de-alea - huoooo

nu comparati P cu H ca nu se poate. nu vb de valoare , nu vb de calitatea muzicii, complexitate etc.
vb putin de cateva superhituri comerciale care au fost super intens promovate.
vb despre campanii de promovare atat de intense ca si copilul de la tzatza stia de H.
cineva imi spunea ( un coleg din presa locala) ca Proconsul ca formatie sunt f buni, dar in contextul actual al muzicii romanesti , locul lor - ca si receptivitate a publicului - este in cluburi. dintr-un punct de vedere inclin sa ii dau dreptate. in club m-am simtit extraordinar , eram acolo, apropae, simteam muzica. afara, sunt golani, nesimtiti si profanatori de muzica.
dar cum Kiss Fm promoveaza mult si genurile de muzica apreciate de publicul zbenguitor juvenil, probabil o sa imi calc pe inima si o sa fac actiuni cu super formatii uper olaybackuri si super ratati.
io cam atat am avut de spus.
restul in episodul urmator. ca m aduc la matrixu trei sa inteleg si io trilogia.
Je de la ATN
-
xstream - Junior Member
Re: Re: Re: Re: concerte
muzica celor de la proconsul mi se pare mult mai complexa iar profesional, unii dintre baietii de la proconsul sunt mai buni.holografii au scos niste piese foarte comerciale la un moment dat . are un stil desteapta asta ,exraordinar.mai sunt lingusitori pe aici dar asta le-ntrece pe toate.holograful n-a scos niciodata piese comerciale .
- matrix
Re: Re: Re: Re: Re: concerte
mai,vad ca te pricepi sa faci complimente zau asa.daca vrei sa-ti irosesti talentul cu mine incearca "in private"(adu-ti si argumente cu tine).revenind la subiectul "concerte",da ,si mie-mi place mai mult in club,exista sanse mai mari sa iasa un concert reusit si sa existe o comunicare reala nu numai intre artisti si public ci chiar si intre oamenii din public(indiferent de numar,varsta sau temperament)la unele dintre concertele proconsul chiar se produce schimbul asta de energie pozitiva,cred ca asta -i si unul dintre scopurile cantarii live.imi amintesc de un concert in care cantam si dansam cu oameni pe care nu-i mai vazusem pana atunci .n-am sa-l uit niciodata pe un domn francez ,cred ca avea peste 50 de ani si se manifesta ca unul de 20,batea din palme cu noi, era supersimpatic.nu stiu daca ati obs ca bodo de obicei indeamna publicul la prietenie.imi place chestia asta mai ales ca eu chiar mi-am facut o prietena datorita muzicii lor.madalina :hi: apropo,oradenii,banuiam eu ca sunteti jurnalisti.maseria cere sacrificii,nu?:( take care!
- carina
- Junior Member
7 mesaje
• Pagina 1 din 1