(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
voi stiati ca puiussu nostru a invatat greaca ?
numai asa vorbesc cu ea ..in vechea elena !
numai asa vorbesc cu ea ..in vechea elena !
- Fişiere ataşate
-
- puiussu stie greaca veche.gif (12.76 KiB) Vizualizat de 3044 ori
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Mi-a dat o eroare pe softul de la mouse....nu mai merge sa folosesc scrool-ul. S-a incheiat si ziua de 12, zi care pt mine e ghinionista. Nu am superstitii dau 12 e fatidic pt mine. Ziua de azi si-a respectat traditia. Am pierdut ceva atat de drag.....sperantza unei relatii.;P insa cum spunea "Ionel care merge" : "mergi in continuare!
-
Love2Fly - Junior Member
da :love: 2Fly....dar priveste partea buna a lucrurilor. la momentul in care vei reusi ceea ce ti-ai propus....satisfactia va fi direct proportionala cu timpul in care ai asteptat + esecurile din acest timp .....deci mult mai mare.
ai vazut Baggio ce bucuros era...cand in sfarsit a reusit sa bata si el cum se cuvine un 11m ! *p
Noapte buna ! ;t
ai vazut Baggio ce bucuros era...cand in sfarsit a reusit sa bata si el cum se cuvine un 11m ! *p
Noapte buna ! ;t
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Da moshule, da' nu e chiar asha. Asteapta tu vreo 40 de ani ca sa te insori cu o super femeie, desteapta, frumoasa, sexy, cu bani sa vedem ce satisfactie o sa ai tu dupa 40 de ani de batut maimutza. P@#$ mea.....oricat ne-am ascunde in spatele unui fals misoginism tot femeia te intregeste din toate punctele de vedere. Asemenea unei licori alchimice. Fericirea are doua componente ce trebuiesc "arse" in creuzetul alchimistului pt a se transmuta intr-o metafora a vietii si anume: CUPLUL femeie- barbat!
-
Love2Fly - Junior Member
of,of....sarmane Love2Fly....ce schimbatoare e firea omului. aveau dreptate aia in Lord Of The Rings. nu vorbeau ei prostii.
-
Eu sunt mai "bolnav" asha cum zicea Marele Maestru Oribil, asha ca la mine sperantza a murit de cativa ani buni! Imi traiesc totusi viata asha cum stiu eu mai bine, ca o fi bine, ca o fi rau, numai societatea decide ...:con:
-
Love2Fly - Junior Member
in timp ce toata lumea e la scoala , la facultate , la muca & so on ... io sunt acasa (singurica) ...
mda ... atatea persoane pe lumea asta care nu stiu sa profite ...
mda ... atatea persoane pe lumea asta care nu stiu sa profite ...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
mai tata, am mancat azi niste baclavale d'alea facute batraneste la marea meserie....de mi-au mers la inima. iscusite preparate culinare mai nascocesc si oamenii astia.
-
4157
deci azi, mai precis la orele 18.01, expira banul userului SOD. m-am gandit ca poate va intereseaza.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
viata e atat de cruda. :rolleyes:
io nu inteleg de ce trebuie sa-mi indur soarta nedreapta?
de ce nu pot eo sa traiesc palat? ha? de ce trebe sa traiesc intr-un bloc plin mizer... sa ma duc la o scoala publica ? :rolleyes:
imi spune cineva si mie ce am facut gresit pe lumea asta? (excluzand faptul ca m-am nascut)
lol, ce revoltat mai sunt.
nu pe bune, acum, dar povestea veronikai din cartea lui coehlo e sugestiva ;D
de ce nu pot eo sa traiesc palat? ha? de ce trebe sa traiesc intr-un bloc plin mizer... sa ma duc la o scoala publica ? :rolleyes:
imi spune cineva si mie ce am facut gresit pe lumea asta? (excluzand faptul ca m-am nascut)
lol, ce revoltat mai sunt.
nu pe bune, acum, dar povestea veronikai din cartea lui coehlo e sugestiva ;D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
i think you should take all your school problems and shove them up your asses, you little cretins. stop complaining and quit school, get a job and do something constructive with your lives, like child labor.
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Initial trimis de Gabizzu
Conditia omului de geniu a impus mereu o anumita damnare uneori motivata, alteori nu. E greu sa rezisti in romania cand esti inteligent!:rolleyes: Tz! Tz! Tz! si inca nu ai inceput sa ai probleme sentimentale. Atunci sa vezi!
-
Love2Fly - Junior Member
cine ti-a zis tie ca n-am probleme d-alea?
oricum n-am si acu' oricum nu-mi pasa de ele.
eu vreau doar sa am o viata mult mai buna decat cea pe care o am. m-am saturat sa ma multumesc cu putin... e just, nu?
blea, la 24 de ani o sa emigrez in USA/New Zeeland/Canada o sa ma stabilesc acolo, o sa devin super bogat, o sa ma fut cu cele mai adevarate femei, o sa ma casatoresc, o sa-mi fac o vila in Romania pt vacante, o sa intru in politica (la batranete, de plictiseala) si o sa va fur miliarde, dupa care o renunt zicand ca e prea multa mizerie pt mine in politica din Romania, ducandu-ma inapoi Canada/USa/New Zeeland .
Frumoasa conceptie despre tzelul in viata, nu?

oricum n-am si acu' oricum nu-mi pasa de ele.
eu vreau doar sa am o viata mult mai buna decat cea pe care o am. m-am saturat sa ma multumesc cu putin... e just, nu?
blea, la 24 de ani o sa emigrez in USA/New Zeeland/Canada o sa ma stabilesc acolo, o sa devin super bogat, o sa ma fut cu cele mai adevarate femei, o sa ma casatoresc, o sa-mi fac o vila in Romania pt vacante, o sa intru in politica (la batranete, de plictiseala) si o sa va fur miliarde, dupa care o renunt zicand ca e prea multa mizerie pt mine in politica din Romania, ducandu-ma inapoi Canada/USa/New Zeeland .
Frumoasa conceptie despre tzelul in viata, nu?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
Sunt in pragul unei crize ... Sau poate ca e din cauza plictiselli sau a frigului de afara ????? Nu stiu ... Oricum, duminica am concurs si nu ies bine compozitiile si cred ca o sa ma fac de rahat ... Urmeaza pe 4 dec balul bobocilor la noi la faculta si vom avea un invitat special, care sigur o sa-mi invie anumite sentimente ... Sa moara Moga, ca o iau razna ... Ceva se intampla si nu stiu ce ... Daca era azi 13 mai intelegeam sa iasa totul prost ... Dar asa ... Trist dar adevarat ...
PS: mai am cateva posturi si ajung la 50 ... Asta e un lucru bun ... Ma duc sa ma mai uit la Tv ...
Cam atat ...
Trist,dar adevarat !!!!!!
PS: mai am cateva posturi si ajung la 50 ... Asta e un lucru bun ... Ma duc sa ma mai uit la Tv ...
Cam atat ...
Trist,dar adevarat !!!!!!
Sie verlieren nie, indem Sie lieben. Sie verlieren immer, indem Sie zurück halten.
-
Briatore - Junior Member
4182
apropo, sti-ti ca maine la ora noo sio litra espira banu lu ayu?
ANTI
-
Initial trimis de Love2Fly
Eu sunt mai "bolnav" asha cum zicea Marele Maestru Oribil, asha ca la mine sperantza a murit de cativa ani buni! Imi traiesc totusi viata asha cum stiu eu mai bine, ca o fi bine, ca o fi rau, numai societatea decide ...:con:
sau cum ar veni,stau sa ma....
bah,nu va ustura buzele?
- Fişiere ataşate
-
- 3.gif (2.02 KiB) Vizualizat de 3066 ori
-
SOD - Mesaje: 6035
4188
i-a expirat banu lu ayuy. pe mine ma interesa, serios.
SODy, ce spuneai, ca te doare la salam de prosti?
SODy, ce spuneai, ca te doare la salam de prosti?
ANTI
-
zburatorule , hai sa-ti zic o chestie, nea sod mai si fute sa stii, nu sta sa se lamenteze pe forum in posturi format a4 si sa se masturbeze gandindu-se ca toate femeile ori sunt curve or sunt cuplate cu tigani....asa ca mucles
baicsule vazusi ca unu din admini (nu e vorba de aliosha nici de x-kran si nici de vali) si-a facut clona : desideriu
daca nu ma crezi uite aici:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=200951#post200951
baicsule vazusi ca unu din admini (nu e vorba de aliosha nici de x-kran si nici de vali) si-a facut clona : desideriu
daca nu ma crezi uite aici:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=200951#post200951
-
eyewitness - Mesaje: 19220
4192
ai, ma, aiule, ce te-apuci sa deconspiri? si, oricum, are voe, ca nu e banat (si nici n-o sa fie vreodata, ca are imunitate), deci pua sa scrie cu clona.
ANTI
-
4197
cred ca din cauza ca a luat numa de la acelaj sergent. o fi ceva cu sergentu ala, ca alfel nunteleg. nu cre ca sa aiba iei ceva in plus. din contra. cred ca ai si ceva in radical de ordinu cinci.
ANTI
-
pai ma, si love to fly fute! stiti voi cand? cand doarme! era logic.
in rest... ce vreti ma? nu toti au succes la femei!
desi, is unii pe aici, care n-au nici la animale succes dar totusi se contempleaza cu gandul ca ei chiar fut... evitand astfel sa se lamenteze - in format A4 - ca femeile ie curve .
in rest... ce vreti ma? nu toti au succes la femei!

desi, is unii pe aici, care n-au nici la animale succes dar totusi se contempleaza cu gandul ca ei chiar fut... evitand astfel sa se lamenteze - in format A4 - ca femeile ie curve .
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
Initial trimis de Love2Fly
Imi traiesc totusi viata asha cum stiu eu mai bine, ca o fi bine, ca o fi rau, numai societatea decide ...:con:
dej parerea neuronului meu, care (inca mai) este - © neatza - zice ca e de-a dreptul "bolnav" sa lasi sau sa accepti ca societatea sa decida/sa aprecieze daca modul tau de viatza e bun sau nu. dar asta e numai o parere...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566