Dupa cum ati observat site-ul este "picat" de cateva zile (Asta ptr cei care il si viziteaza). In maxim o saptamana site-ul va fii din nou pe picioare si mai puternic ca pana acum. Cu ocazia asta vreau sa va anunt ca site-ul va fii sursa principala de stiri pe internet al mai multor artisti/trupe importante din Romania. Nu vreau sa zic nimic inca deoarece vreau sa fie surpriza! Pentru cei care intra si pe mIRC, va asteptam pe canalul #rap-arena (reteaua Undernet) la o barfa.
Tot cu aceasta ocazie vreau sa multumesc tuturor fanilor/artistilor/producatorilor hip hop romani din lume care au facut ca acest site sa fie posibil si accesibil ptr al doilea an consecutiv. Multumesc si staff-ului meu (zoso si neamtzu) fara de care Rap-Arena nu ar fii ceea ce este azi. In ultima vreme au fost mai multe unde negative in sfera Rap-Arenei si a staff-ului sale, tot ce pot sa va spun e ca "tot ce nu poa' sa ne doboare, ne face mai puternici"...si daca crede-ti ca mai mult nu se poate, va inselati. Inca nu ati vazut nimic pe Rap-Arena. Vom continua sa va aducem ultimele informatii din hip hop-ul romanesc, sa va introducem noilor talente (asa cum am facut-o cu Anexa1), si nu in ultimul rand sa mentinem spiritul muzicii Hip Hop.
Salvati Muzica!
Nea Gabitz (Webmaster Rap-Arena)
Mesaj Rap-Arena!
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
Acum eu inteleg ca e picat site-ul, dar eu tocmai am scapat de examene si m-a lasat masca ditamai bannerul catre referat.ro! 

Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Ashtept de-aku sa vad infatzisharea site-ului,grafik shi nu in ultimul rand shtirile din sfera rap despre trupe artishti albume noi scoaseh shi care vor urma sa fie scoasaeh.Eu unul sper shi vreau sa fie un site "cu tot tacamul",pe care daca intru sa gasesc cam tot ce ma intereseazah despre rap.PAce!
Singur cu mine
-
sadox - Junior Member
anexa1 here
faza e ca o data ce a picat site-ul a picat si nea gabitz de pe irk ,eu 1 nu l-am mai vazut ! astept noua versiune a siteului ...sers
-
LEXIC - Junior Member
guess who's back
In sfarsit un UPDATE! Pot spune ca...avem o stire bomba...defapt ca deobicei ultimele stiri din industrie tot la noi le gasitzi. (colindatzi prin site...mai e cate-ceva nou)
http://www.rap-arena.net
http://www.rap-arena.net
-
n3aGabitz - Junior Member
Rap arena este cel mai complex site de rap...Felicitari celor ce sunt implicati in realizarea lui...
PS: Gabitz, mai schimba fotografiile artistilor...
))))))))
Te pup!
PS: Gabitz, mai schimba fotografiile artistilor...

Te pup!
- The Baby Girl
- Junior Member
deci
Acum o luna si ceva, am promis marea cu sarea pe rap-arena, si nu v-am dat decat un bob si un strop (ce figura de stil am folosit, bagamiash pula-n ea). Sa revin, cel care se ocupa de site m-a ajutat enorm nu il condamn saracu nu are nici internet momentan...dar in formula asta nu se va putea continua. La ce ma refer? Stirile nu sunt puse zilnic, sau macar la 2-3 zile, skimbarile majore in site tre sa astept cu lunile sa fie facute, si lista poate continua. Si ce e culmea e ca eu sefu' site-ului ma plang de asta. Ce vreau sa fac? E sa imi cer scuze vizitatorilor mei pentru starea site-ului si atmosfera de debandada de acolo, si respect celor care inca il mai viziteaza. numai promit nimic, doar sper.
salut
salut
-
n3aGabitz - Junior Member
nice :)
Mai,mishto treba, imi place nu prea vizitam eu situ,da acu am vaz ca e ceva chiar interesant, imi place varianta asta,buna treaba n3aGabitz!
Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
-
TheSmoker - Junior Member
Re: nice :)
Salut.N3aGabitz,situ`e cel mai bun de pe la noi,pt.ca e cel mai bine informat.Tine`o tot asa,sa stim si noi ce mai misca pe la noi.
\A,fa si tu un interviu cu Cabron,daca se poate.A,si tine`ne la curent cu Sisu.Bafta
\A,fa si tu un interviu cu Cabron,daca se poate.A,si tine`ne la curent cu Sisu.Bafta
sunt prea bagabont pt.posturile radio/sistemu`politic il iau la misto/uneori sunt un plagiator de melodii straine./sa vina dr.dre sa se judece cu mine/
- LaFamili_stu
- Junior Member
13 mesaje
• Pagina 1 din 1