ce faci dupa ce ai facut sex?

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

Mesajde Cruela » Mie Noi 12, 2003 6:18 pm

Initial trimis de IoanaA

Hmmm...ce chestie.Pai daca nu il suporti pe cel de langa tine, atunci de ce mai faci sex cu el? Doar asa de fantezie? Sau nu ai cu cine, si o faci cu cine-ti iese in cale?

:N

A nu se interpreta gresit ... :P

Ori nu stii sa citesti ori o faci pe proasta. Unu la mana, am scris ca nu suport sa stau langa cineva cu care nu am ce vorbi dupa ce am facut sex si nu ca nu il suport pe el. Nu stiu ce experienta sexuala ai tu, dar eu una stiu sa fac diferenta intre a face sex si a face dragoste. Atmosfera romantica care apare dupa ce faci dragoste, atunci cand esti in bratele lui, difera foarte mult de lucrurile pe care le simti atunci cand nu tii la partener. Atunci, te uiti la el si nu realizezi foarte bine ce se intampla cu tine si de ce nu mai ai ce sa va spuneti dupa ce actul sexual s-a terminat.
Nu fi trista daca voi pleca/Fiecare are calea sa!
Mai trec pe la voi/ Poate marti, poate joi/ Poate peste un an/ Sau poate doi!
Cruela
Junior Member

Mesajde Nanuka » Vin Noi 14, 2003 10:56 pm

Initial trimis de Cruela
Depinde si cu cine fac sex. De obicei, daca tin la persoana de langa mine, ne spalam unul pe altul, vorbim o ora doua tinandu-ne in brate, ii spun cat de mult il iubesc (pentru ca nu exista moment mai bun decat dupa sex pentru a spune asa ceva), apoi adorm in bratele lui.
Daca este vorba doar de o aventura, ma imbrac, fac un dus, fumez o tigara si plec la treburile mele, pentru ca nu suport sa stau langa cel de langa mine si sa nu avem ce sa ne spunem...
Preferabil prima varianta

Esti cam de c@ca..

Eu nu am intzeles nimic din ce-ai scris..ori oi fi fost ametzita..ori esti cam analfabeta si nu stii sa te exprimi..

Nanuka.
Nanuka

simplu

Mesajde proXtu » Sâm Noi 15, 2003 3:07 pm

scot prezervativu' shi'l arunc la wc, ma spal si inapoi in pat, la caldurica ... cat despre runda a 2-a mai greu ... sau mai incolo, nu asha de rapid :p (ma rog, asta de ea depinde mai mult). inainte fumam shi io dupa ... da' de la o vreme mi'o trecut keful ... shi nu shtiu de ce ...
eat like a predator, not like prey
proXtu
Junior Member

Mesajde Chrysilla » Lun Noi 17, 2003 5:53 pm

eu mai fac o data ;m
Chrysilla
Junior Member

Mesajde piskeshu » Vin Noi 28, 2003 3:46 pm

Shi io la fel ca proxtu, numai ca m-am lasat de fumat. Shi tre sa recunosc ca nu ma spal intotdeauna ca voi! Mai adorm shi nespalat, daca se intampla seara!:@)
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

ei na ...

Mesajde proXtu » Sâm Noi 29, 2003 4:34 pm

lasa mai ca nu e mizerie, sa trebuiasca spalare totdeauna :p e vitamina curata :D
eat like a predator, not like prey
proXtu
Junior Member

Mesajde basstard » Vin Dec 05, 2003 8:40 pm

Daca a fost misto: mai fac un secs (pana ma tine ca dupa aia oi face nani)
Daca a fost najpa: ma uit la TeVe (muzica daca e rock, documentare sau film)
Daca a fost deosebit de najpa: o la*a
human being/being human
basstard
Junior Member

Anterior

Înapoi la Sex