Kelly Osbourne
16 mesaje
• Pagina 1 din 1
Kelly Osbourne
kelly osbourne(fiica renumitului Ozzy , Doh!) intentioneaza isi lanseze o cariera in industria muzicala , si a debutat cu un cover al melodie Papa don't preach(madonna) la mtv movie awards(care i-a iesit destul de bine dupa mine).
ce parere aveti , mosteneste oare fata talentul tatalui sau doar renumele lui?
ce parere aveti , mosteneste oare fata talentul tatalui sau doar renumele lui?
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Re: Kelly Osbourne
yo zic ca da ,adica mosteneste talentul tatalui.
si imi place la nebunie videoclipul.o sa aibe succes.
imi mai place si ultimul videoclip al lui Ozzy(nu stiu daca am scris bine) "Dreamer" parca.sper ca amindoi s-o tina tot asa!!!
si imi place la nebunie videoclipul.o sa aibe succes.
imi mai place si ultimul videoclip al lui Ozzy(nu stiu daca am scris bine) "Dreamer" parca.sper ca amindoi s-o tina tot asa!!!
- pyickyi
- Junior Member
Am vazut ca melodia asta o sa apara pe un album numit "The Osbournes Family Album" sau cam asa ceva (scrie cand da videoclipul la tv).
Mi s-a parut dragutz, dar asta poate doar pentru ca am vazut fiecare episod din "The Osbournes" (cand inca mai prindeam MTV Europe) si m-am atasat oarecum de familia lui Ozzy... :p
Sunt curioasa ce o sa scoata restul familiei...adica Zack si Sharon. Hmmm...interesant.
Mi s-a parut dragutz, dar asta poate doar pentru ca am vazut fiecare episod din "The Osbournes" (cand inca mai prindeam MTV Europe) si m-am atasat oarecum de familia lui Ozzy... :p
Sunt curioasa ce o sa scoata restul familiei...adica Zack si Sharon. Hmmm...interesant.
Due to budget cuts, the light at the end of the tunnel has been turned off.
- GoddessOfHell
- Junior Member
muzica
Imi place Kelly Osbourne,are un cover foarte reusit.Insa imi place mai mult de tatal ei,Ozzy.
- AMIRA SIMONA
- Junior Member
mda, daca si-au dat cu parerea darky si alti distrusi...cum ca ar fi ceva bun, normal ca tre s avin eu sa stric toata chestia...piesa aia e o rushine !!! kelly canta mai najpa decat mine!!! si rozul ala in cap??? ce naighba e cu el?
godess, da, va aparea un album
godess, da, va aparea un album
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
In primul rand,Vali,tu esti distrus.In al doilea rand nu cred ca tu canti mai bine ca ea,si in al treilea rand coafura ei este foarte interesanta si cool.
- AMIRA SIMONA
- Junior Member
De fapt, daca nu gresesc, Kelly Osbourne asculta pana si chestii gen Britney Spears si alte aberatii :bleah: ...that would explain the obsession for pink, right?
Oricum, tot albumul asta cred ca este doar o strategie de a castiga si mai multi bani...daca Ozzy a scos pana si globulezte ornamentale pentru pomul de Craciun cu numele lui... :rolleyes:
Oricum, tot albumul asta cred ca este doar o strategie de a castiga si mai multi bani...daca Ozzy a scos pana si globulezte ornamentale pentru pomul de Craciun cu numele lui... :rolleyes:
Due to budget cuts, the light at the end of the tunnel has been turned off.
- GoddessOfHell
- Junior Member
Auzi Vali mai intai invata sa scrii si pe urma mai vorbim.Auzi la el:"e plini de fani
ozzy astia".Se vede ca ai cam ramas repetent.Eu personal nu am nimic cu tine dar ma cam calci pe nervi.Mie imi place rock-ul foarte mult.Nu pot sa spun ca sunt o fana Kelly Osbourne,dar ma enerveaza aia care isi bat joc de gusturile oamenilor .Daca cuiva ii place de cineva nu trebuie sa-i scoti ochii respectivului.Nu-i asa?
ozzy astia".Se vede ca ai cam ramas repetent.Eu personal nu am nimic cu tine dar ma cam calci pe nervi.Mie imi place rock-ul foarte mult.Nu pot sa spun ca sunt o fana Kelly Osbourne,dar ma enerveaza aia care isi bat joc de gusturile oamenilor .Daca cuiva ii place de cineva nu trebuie sa-i scoti ochii respectivului.Nu-i asa?
- AMIRA SIMONA
- Junior Member
bleah
Hey,
Hmm nu mi-am mai facut prezenta pe forum demultisor...acum e randul meu sa-mi spun pararea despre "fata asta" Kelly...
Din prima clipa de cand am vazut-o am zis cine e grasoneta asta...obeza asta care se da mare figuranta la tele....voi nu vedetzi ce fata de scos cuie are???...ca daca o pui langa o scroafa nu faci absolut nici o diferentza!!!!!!
Ce o pupatzi atata-n fund ca daca atzi avea ocazia macar o data in viata sa fiti in prezenta ei ..atzi fugii cat atzi putea de repede din cauza fitzelor si impertinetzei de care da dovada...
Cei din familia Osbournes nu stiu altceva decat sa injure..numai cenzura auzi la Tele..v-atzi cultivat cu ceva dupa urma showului?..ce gasitzi atat de interesant...
Stau in Canada si urmaresc o emisiune a mamei Osbourne..the Sharon Osbournes show...e dragutz...dar cam boring...acum stiu ca ma injuratzi dar asta e adevarul...
Si ca sa nu fiu rea de cine-mi place ca de cat este momy Osbourne Sharon
Copii????..Ratatzi in adevarul sens al cuvantului...in viata lor ..banii vor rula si-atat..fara de care ..nici curu nu s-ar s-ar uita la ei...
Respect,
Nanuka
Hmm nu mi-am mai facut prezenta pe forum demultisor...acum e randul meu sa-mi spun pararea despre "fata asta" Kelly...
Din prima clipa de cand am vazut-o am zis cine e grasoneta asta...obeza asta care se da mare figuranta la tele....voi nu vedetzi ce fata de scos cuie are???...ca daca o pui langa o scroafa nu faci absolut nici o diferentza!!!!!!
Ce o pupatzi atata-n fund ca daca atzi avea ocazia macar o data in viata sa fiti in prezenta ei ..atzi fugii cat atzi putea de repede din cauza fitzelor si impertinetzei de care da dovada...
Cei din familia Osbournes nu stiu altceva decat sa injure..numai cenzura auzi la Tele..v-atzi cultivat cu ceva dupa urma showului?..ce gasitzi atat de interesant...
Stau in Canada si urmaresc o emisiune a mamei Osbourne..the Sharon Osbournes show...e dragutz...dar cam boring...acum stiu ca ma injuratzi dar asta e adevarul...
Si ca sa nu fiu rea de cine-mi place ca de cat este momy Osbourne Sharon
Copii????..Ratatzi in adevarul sens al cuvantului...in viata lor ..banii vor rula si-atat..fara de care ..nici curu nu s-ar s-ar uita la ei...
Respect,
Nanuka
-
Nanuka - Mesaje: 1510
Sa traiesti, Nanuk, m-ai scutit de vreo trei pagini de injurat de Osbourni, Kelly-uri si familiile lor. Fata arata de vomiti si cinta sa borasti, si Vali are dreptate sa spuna ca el cinta mai bine, desi nu l-am auzit, da’ si nea Gigi, care cerseste la colt, e mai talentat!
Astazi am urmarit la MTV o gala de premiere, unde a aparut si umflata de Kelly si s-a apucat sa insire ce nulitate e Christina Aguillera si ce nenorocita s-ar simti daca s-ar vedea in realitate. Nu sint fan al lui Aguillera, dar ce naiba, cine s-a gasit sa vorbeasca! Pai macar sa ai tu vocea ei, bai, vene-gaurite! Oricum, declaratia a fost doar asa, sa mai atraga si ea atentia; si ce si-a mai atras-o, he, he! toata sala a huiduit!
Astazi am urmarit la MTV o gala de premiere, unde a aparut si umflata de Kelly si s-a apucat sa insire ce nulitate e Christina Aguillera si ce nenorocita s-ar simti daca s-ar vedea in realitate. Nu sint fan al lui Aguillera, dar ce naiba, cine s-a gasit sa vorbeasca! Pai macar sa ai tu vocea ei, bai, vene-gaurite! Oricum, declaratia a fost doar asa, sa mai atraga si ea atentia; si ce si-a mai atras-o, he, he! toata sala a huiduit!
-
bad bad Annie - Junior Member
:D
LoL,
Am vazut si eu MTV music awards..si mi-a placut cel mai mult faza cu umflata cand a fost injurata de toata lumea...
Si cea mai tare faza a fost cand a aparut alta scroafa ..Pink..care cu toate ca are voce arata groaznic...nu mi-a venit sa cred ce costum penibil a purtat...ca-i scoatea toate defectele in evidentza...cat au incercat cameramanii sa evite tot ce se putea evita ca sa nu-i fie stricata imaginea la Tele tot degeaba
Gataaaaa tac tac..hai ca sunt reaaa grrrrrrrr...da merita:D
Respect,
Nanuka.
Am vazut si eu MTV music awards..si mi-a placut cel mai mult faza cu umflata cand a fost injurata de toata lumea...
Si cea mai tare faza a fost cand a aparut alta scroafa ..Pink..care cu toate ca are voce arata groaznic...nu mi-a venit sa cred ce costum penibil a purtat...ca-i scoatea toate defectele in evidentza...cat au incercat cameramanii sa evite tot ce se putea evita ca sa nu-i fie stricata imaginea la Tele tot degeaba
Gataaaaa tac tac..hai ca sunt reaaa grrrrrrrr...da merita:D
Respect,
Nanuka.

-
Nanuka - Mesaje: 1510
pai kelly asta nu reusea sa-si inregistreze album sau sa faca clip dca nu era taicaso cine ii. mie-mi place ozzy dar fiica'sa nu. mi se pare ca-i doar o imbecila rasfatata
The wind howles through the empty block
Looking for home
But i run through the empty stone
Because i'm alone
Looking for home
But i run through the empty stone
Because i'm alone
-
Mortisha_Adam - Junior Member
Initial trimis de Mortisha_Adam
pai kelly asta nu reusea sa-si inregistreze album sau sa faca clip dca nu era taicaso cine ii. mie-mi place ozzy dar fiica'sa nu. mi se pare ca-i doar o imbecila rasfatata
Urmaresc "The Osbournes" pe MTV2 (daca nu ma insel) si de fiecare data ma crucesc de cat de idioti pot fi amandoi copiii lui Ozzie. Mai are o fata care ca nu vrea sa apara la TV in show-ul lor si pe care nu am vazut-o niciodata nici prin reviste nici pe nicaieri. Cred ca aia e cea mai normala din toata familia. Chiar intr-unul din episoade Kelly vorbea cu maica-sa ( care apropo este o femeie tare frumoasa ) despre cat de urata ii se pare Christina Aguillera si ca nu are pic de talent si ca e nesuferita si asa mai departe. Nu sunt fan Aguillera dar in comparatie cu Kelly este mai mult decat superba si pe deasupra are si destula voce si mai ales s-a lansat singura nu pe spinarea maica-sii sau ca e tati nu stiu cine.
Acum fie vorba intre noi, Ozie a fost cine a fost la viata lui dar acum.... nu dau 2 bani pe el. Arata ca o mumie uscata de atata bautura si droguri, care de abia se mai misca si nici macar nu isi mai poate tine basinile cand merge.Nu mai poate canta de mult si nici macar nu mai este in stare sa se ocupe de afacerile familiei. Toate afecerile le conduce Sharon, nevasta-sa, care mai este si bolnava de cancer pe deasupra. De Halloween a fost invitat in emisiunea neveste-si si se basea cu nerusinare, ceilalti invitati erau inmarmuriti. Si revenind la Kelly, nu este nimic altceva decat o nulitate, un parazit, nu se duce la scoala, nu produce nimic, nu face nimic toata ziua si din cand in cand mai scoate cate o melodie copiata, nici macar proprie. Banuiesc ca asta se intampla cand porti un nume de familie atat de faimos.
;B
-
Prozac - Junior Member
16 mesaje
• Pagina 1 din 1