C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

4177

Mesajde baixinho© » Vin Noi 14, 2003 3:48 pm

deci santeleg co sa fiu pintre singuri care muncí£ pe dooshopt decembre?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde neatza » Vin Noi 14, 2003 3:54 pm

da bre naie... sugem sangele la popor shi dupaia ne lom liber casa bem shi noi un alcool sa nu nu saplece da la atata sange. deci facem shi noi ce putem.

shi baicsule... da! trist, da adevarat!
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

4179

Mesajde baixinho© » Vin Noi 14, 2003 3:57 pm

si partea mai najpa ie ca nimeni no sa pua sa ma consoleze...
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde neatza » Vin Noi 14, 2003 4:00 pm

lasa bre, ca te consolez eo acuma catz urez shi tzie shi lu ceilantz un uichend placute care este care eo mam shutit. nuj daco sa mai intru pacilea cat o sa stau in beveu, da daco sa am drum pa la frun conputer... cine shtie. deci va urez un calduros shi sincer pa!
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

4181

Mesajde baixinho© » Vin Noi 14, 2003 4:03 pm

drum bun si ai grija de matale si de consuarta, ca brobabil ca te duci cu ia. daca plecai pe la 6 incolo, mergeai cu mine si cu aiu, ca aiu ma duce pana la timisoara, ca am o treaba in arad. da asa...
ANTI

baixinho©

Mesajde SOD » Vin Noi 14, 2003 4:23 pm

bre neatza,sa nu uiti de casete bre.
pa si la dana.intreaba la curly daca mi-a adus cumva ceva de la fratesu.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde memetshot » Vin Noi 14, 2003 4:26 pm

ba acu asa ca de final de sapt am avut super spor la munca: am reusit sa termin de doua ori la rand la soliter... :)
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

4189

Mesajde baixinho© » Sâm Noi 15, 2003 9:02 am

bine ca ai revenit ayuy. cum e la munca nebanat?
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Sâm Noi 15, 2003 9:36 am

aiu la toti care este adica baicsu si sody ca vine si el azi la munci

baicsule cum ie la arad ca la timisoara ie un frig deti ingheata basinile
eyewitness

4194

Mesajde baixinho© » Sâm Noi 15, 2003 9:37 am

ma, ie frumos, ce sa mai. si aici este friguletz, da eu sunt calit in focu la lupta. eu o sa revin in Bucuresti duminica dimineatza, tu cand?
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Sâm Noi 15, 2003 9:45 am

bre daca dau astia la cinema maine gladiatoru vin luni daca dau forest dumb vin maine totu ie sa nu dea lord of the rings ca vin abia marti
najpa ie ca la gladiatoru iau schimbat finalu ca primira reclamatii de la un fidel fan al filmului si care dupa 1305 vizionari cand tot spera sa fie alt final a trimis reclamatie la holiuud ca sau banalizat aia cu acelasi final de fiecare data
eyewitness

4196

Mesajde baixinho© » Sâm Noi 15, 2003 9:51 am

apropo de ce spui, sam zici si mie, daca vezi filmu cu paduraru, daca ie tot asa cum mi-a povestit mie mai demult un admin (da, nici ala, nici altu si nici alilalt), ca cica alearga un nene pacolo de numa. omu de caretz spun l-a vazut de aproximativ 1304 ori (a vrut sa-l mai vada o data, da s-a sucit si s-a uitat la gladiatoru) si ma gandesc ca o fi obosit paduraru ala de cat alearga.
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Sâm Noi 15, 2003 10:10 am

bre la padurar ii schimbara inceputu ,stiai. ei sati zic deci sade el paduraru mai prostut care este colosha pe banca in statie sasi mai hodineasca oasele de la atata alergat sin loc de cutie de bomboane ,in versiunea noo ,are o shaorma. si aici ie schimbata putin si filosofia lu nea paduraru dumb adicatelea "viata ie ca o shaorma, nu stii niciodata ceti ofera decat dupa ce musti din ea" m-a miscat pana la lacrimi bre...
eyewitness

4203

Mesajde baixinho© » Sâm Noi 15, 2003 10:11 am

si ce ia oferit shaorma? sau nai vazut filmu?
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Sâm Noi 15, 2003 10:14 am

nam vazut bre nooa versiune numa traileru cu busteni ,ala oprit la vatra dornei ca facu pana pe spate stanga...
eyewitness

Mesajde SOD » Sâm Noi 15, 2003 12:01 pm

uygdxibe2fdiewm pooih i324hiojfh3iupo21spo12ieoisznfiuhiusl23xz3oirxoi2eux[42ipoxzm,adica hai noroc!
FOUR OF A KIND
SOD

4205

Mesajde baixinho© » Dum Noi 16, 2003 9:45 am

da, SODy, asa e.

aloha si olala si ce mai vrea mujchii lu voi la truditorii de azi in special (deci mai ales mie).
ANTI

baixinho©

Mesajde nae cinefil » Lun Noi 17, 2003 8:37 am

DECI is primu dupe multa vreme la munci, courtsy of neatza, carei plecat pe vesnicele partii ale beveului(da dana, adik brasovului!)
ashea ca va urea on inceput de saptamana plin de realizari shi deie domnu sa fie maine vineri! ma gandeam in drum spre birou ca ie bine ca saptamana are doar 7 zile, ca de-ar avea 10 ar fin najpa rau de tot!
az se pare ca am nejte trebi, ashea ca nu shtiu cat o sa stau p-aici!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde memetshot » Lun Noi 17, 2003 9:12 am

neatza la toti care iesteti la munci grele azi...uo la cei de la beve care sta si leneveste...
am o veste buna: mai sunt doar 4 zile (inafara de asta) pana la uichend :D
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde gaga » Lun Noi 17, 2003 9:32 am

neatza truditorilor din lumeantreaga
am trecut de primul soc al zilei de luni, respectiv pana de curent din uichend care aparent imi bulise munca de o saptamana de intrai in fibrilatzie da' s-a rezolvat si ramasei cu plus de fire albe la inventar.

in alta ordine de idei, curly a fo inopinat si pe fuga, n-a adus ni'ca la nimeni si nu a apucat sa ma bata decat de fo 5 ori la biliard.

in alta ordine de idei sody, nu ti-am gasit nici in regie suicidal tendencies, am in schimb ultimu type o negative & ultimu dream theater...

sa avetzi o saptamana magnifica ... io n-am nici o shansa :(
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde memetshot » Lun Noi 17, 2003 10:03 am

vazuta-ti voi cine ii debutantu luni? in curand o sa ajunga Mihaela sa castige forumistu cel mai gramaticalos si Mithos titlu de forumistu lunii.

daca sunteti interesati luchi hiar: http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=3139&perpage=20&pagenumber=8

dsaj: sa nu uit..io ma propun la titlu de coerentu lunii...
memetshot

Mesajde gaga » Lun Noi 17, 2003 10:12 am

vazuram ce s-a intamplat, acu ma uit pe forumurile de admini ... da' ce mi se pare mie curios e ca e a doua moderare care mi se da, asta de aici ... pe muteshte, daca nu dadeam in pajina principala abar n-aveam :con:

watevah ...
gaga

Mesajde memetshot » Lun Noi 17, 2003 10:34 am

bre liniste tare pacilea...si se pare ca mister aiu nu prea o sa serveasca prea repede cemeu...pacat ca-i face mare placere sa ia anumiti uzari la peleu...:)
memetshot

Mesajde gaga » Lun Noi 17, 2003 10:49 am

mdap, linishte shi pace :con:
e ceva in neregula ...
gaga

Mesajde SOD » Lun Noi 17, 2003 11:04 am

buna dimineatza si buna ziua!vazura-ti bre cum sunt nevoit sa traiesc de-acu incolo?cucutitu la gat?grijania ei de treaba.

danone,cum ii zice lu type ala?ca poate il am.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde gaga » Lun Noi 17, 2003 11:07 am

ii zice ... nush cum ii zice ca acu' am bagat cedeul in comp shi ie footoot :mad:

nush daca discu sau cederomu... bag piciorushu :mad:
gaga

Mesajde nae cinefil » Lun Noi 17, 2003 11:18 am

io am zis ca am de lucru sidoar mai dau o geana din cand in cand, da` vad ca vremea asta de kkt de-afara se repercuteaza(ce?!) shi pe sred, ca lenea afecteaza tot!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde memetshot » Lun Noi 17, 2003 11:21 am

ce mai faci nea nae? ai incercat cura cu bere pentru integritatea organelor?
Plictiseala mare....iar io am o activitate sexuala activa :yD ca ma futeo lene de nu-i adevarat...
memetshot

4221

Mesajde baixinho© » Lun Noi 17, 2003 11:33 am

olala

vestea proasta este ca nenea aiu a luat decizia sa renunte la a mai scrie vreodata aici, pentru ca decat sa-l dea afara definitiv si de tot, mai bine renunta el. io l-am rugat nejte chestii siacu num ramane decat sa vad daca duce la indeplinire rugamintile. daca nu, num ramane decat sa intretin raporturi secsuale cu unele persoane.

ps: adminii care citeste acest thread, va aduc la cunostinta ca nu am facut o referire la cineva anume de pe acest forum, da? sa nu avem discutii dupaia.
ANTI

baixinho©

Mesajde gaga » Lun Noi 17, 2003 12:18 pm

bah parca sunteti copii mici, io stiu bine ca adminii (nu zic care) au excese de zel, ca nu-s pe calapodul tuturor, etc... ce nu pot eu sa inteleg ... de unde atata inversunare in cyberspatziul asta?
daca cineva se dovedeste tampit vis a vis de scara ta (vb general, nu dau exemple) de valori, nu pricep de ce nu il ignori ...
si io ma nervez cand ii zic unuia sa-mi dea pace dar persoana imi tot pomeneste numele ... dar nu pricep de ce nu se poate ca si aici, ca si in viatza reala, sa iti alegi pur si simplu interlocutorii...
daca jignesc pe un x sau y si el imi inoarce inzecit muja, e alegerea mea sa il ignor in masura in care il consider suficient de tampit ca sa nu merite atentzie...

io stiu ca oamenii ie orgolioshi da' totushi ... parca suntetzi copchii de gradinitza, sa moara pic shi poc.

parerea mea (copirait)
gaga

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare