C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde nae cinefil » Mar Noi 18, 2003 10:55 am

naituish, nu cash vrea sa fiu dur cu cineva de pe forum(departe de mine gandul!), dar aia nu cred ca-s in stare sa-shi spele rufele, d-apoi sa spele creiere! intru doar ca-s amuzat(putzin shi elegant spus) de situatzia in sine. Se pare ca Hampu chiar nu-shi da seama cat de ingust e in gandire, iar ce-mi place e ca, de fapt relatzia sacru profan de care vorbea el mai demult e in oglinda, lucru de care bineintzeles nu-sh da seama!

oricum, acum citeam ceva pe teatru, lucru pe care-s sigur ca-l potz verifica! Shi pe religie m-am bagat putzin in recunoashtere...

...interesant...
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde gaga » Mar Noi 18, 2003 11:00 am

bah, uitasem sa citesc ce zice masonu de servici care nu shtia ca ezista pietre bleu

bah si stitzi cum se potrivira lucrurile? ca vb cu mr hyde despre rase umane si mam dus la antipa sa ma asigur ca io am dreptate
normal ca am stat o groaza la pietre (io cica dau la geologie la anu, pe naiba)
si taman atunci se trezeste ala sa zica de pietre ca nus albastre :D
daca dau un search amanuntzit pe gugle creca gasesc jde bolovani (desigur minerale :D ) bleu...

doh
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde nocturna » Mar Noi 18, 2003 11:02 am

naituish, pe unde umbli?

p'aici, pe dincolo, prin partile esentiale. :)
dana, nu dadeaaa, adica nu-l inchideaaa. cre'ca mai avem nevoie de el. cat sa rezisti si cu sreadurile cu masoneria?! ma deprim...

care se pricepe la probleme legate de placi de sunet, este rugat frumos si insistent sa ma contacteze pe pemeu. [-o
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde memetshot » Mar Noi 18, 2003 11:06 am

si dana ce voronetu nu ie piatra :yD
naiti ce brobleme ai la placa? nu ma pricep ca dasta nu te apelez pe pemeu da poate intreb p=acilea...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde gaga » Mar Noi 18, 2003 11:12 am

bine mah, bine

io am o surpriza chiar in acest moment, am primit un PM pe care il citez:

Oribilul Mosh a scris pe 18-11-2003 11:03:
te-am pus moderator pe literatura. iti pare bine ?
:con:

acu o sa zicetzi ca stiam... ete bine, io nu stiam, daca credetzi bine, daca nu, nu ... ata ete.
are fun truditor ceva impotriva?

voronetzu ie cel mai mare bolovan piramidal din betoniera de la poarta 4 care s-a desfiintzat ca avea triunghe cu ochi deasupra...
asa am auzit io :rolleyes:
gaga

Mesajde memetshot » Mar Noi 18, 2003 11:18 am

io am ceva impotriva. ca dece stau la servici cand afara ie ultimili zili frumoase de pa anu asta si in loc ca sa ma duc sa halesc floricele si sa ma uit la gagici prin parc stau si ma benoclez la monitor. tot ie bine ca deseara se anunta alcool la orizont
dana tu cand d-ai de baut acu ca fusasi bromovata?

cat despre ce zisasi de voronet: se vede ca le ai cu ginecologia asta a petrelor ca nici io nu as fii (cica acilea e cu doi de i )spus-o mai bine
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde nocturna » Mar Noi 18, 2003 11:23 am

dana, felicitari si succes in noul cuplet. cre'ca afex deja isi roade unghiile de ciuda. :D
si ia spune, iti pare bine?

animaloo, vezi de detalii. aa, si e cu un singur i. *p

nocturna

Mesajde nae cinefil » Mar Noi 18, 2003 11:27 am

dana, nu retzin sa te fi felicitat pt moderarea primita, ashea ca o fac acum! desi nu obishnuiesc sa postez pe-acolo, mai intru sa mai dau cate o geana shi cre` ca prezentza ta e de bun augur!

In alta ordine de idei, sustzin cele postate mai sus de naituish, in sensul ca sredul n-ar trebui inchis! poate se afla in amortzire/hibernare sau shtiu eu cum altfel, dar asta se intampla intotdeauna in vremuri tulburi! Trebuie sa va aduc aminte eu ca au mai fost momente d`astea? Au trecut shi-o sa treaca shi asta!

Na`, ca parca-s bunica-miu, ashea vorbesc/scriu!

animaloo, ce kooroo meu ie cu tst ala? Ca io credeam ca ie sa-tz verifice iq-ul, da iel itz verifica alceva!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde gaga » Mar Noi 18, 2003 11:43 am

unu: bah antagonicilor, forumu de literatura io l-am infiintzat la cererea lu' manelesux, ie copchilu' meu ... mau dat afara cand am intrat in spital ca juma de an n-am mai avut net, asha sa shtitzi :D
mercic de urarai :)

animale, i ca i da pe asta
ai facut-o dinadins, nu?
poi daca vrei sa shtii o sa-mi dau o bere diseara ca e concert comandoru hoisan si o sal beau (cred io) ca nu am mai facut de mult o cronica...

in alta ordine de idei ... am treabaaaaaa ;P
si in alta ordine .... mi-e fuameeeee ;P
gaga

4228

Mesajde baixinho© » Mar Noi 18, 2003 11:54 am

Initial trimis de dana
aliosha, vezi ca nu te inscrii in liniile acestui thread ... la urmatoarea abatere itzi dau avertisment... serios

ete na. ie imun, de parca n-ai stiiiiii.

Nightwish -> aiu si-a luat ban ca a zis ca unul dintre admini si-a facut o cluna si a postat pe totu despre sex cum ca cand era el militar l-a obligat unj sergent sa faca sex oral cand l-a prins ca voia sa plece in unitate. si la finalul sexului oral, ma rog, finalizarea s-a inplantat in ... ma rog, mi-e jena sa spui ce si cum. singura concluzie pe care po s-o trag ie ca pe unii de foarte sus ii supara adevaru rau de tot.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde nae cinefil » Mar Noi 18, 2003 12:03 pm

Initial trimis de animaloo

animaloo, io cre` ca "bromovarea" ie apropou` careai vrut sal batz, shi asta vizavi de sredu cu mancari shi beuturi! Deshi am auzit io ca bromura are efecte secundare!:)
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde memetshot » Mar Noi 18, 2003 12:07 pm

pai dupe testu ala bromura iera buna...
apai ma nene cu ie pana la urma cu fii ? ba ie cu unu ba ie cu doi asa ca dacu in colo io scriu cu trei ...
apai io ma duc sa-mi iau de haleala si sa si manac :)
memetshot

Mesajde gaga » Mar Noi 18, 2003 12:16 pm

baicsule, nimenu nu-i imun ... si chiar daca ie umpic imun, ii dau avert si ii sterg posturile offtopic :D

breh naie, io nu ma bagai pe sredu cu afrodiziace ca vazui ca lumea ie confuza pe acolo, confunda afrodiziacele cu sculatuarele care nu ie tot aia (ca tzelina) ca daca ie sa stea zculata ie o gramada de metode neafrodisiace, chiar chinuituare aj putea zice :j

io iau o pauza de distonocalm ca mi se facu rau ca crezui ca miau facut salaru cinsute si ceva de parai da io nu vazui ca scria brut ... uffffffff ... tares mic shi necajit :(
gaga

Mesajde nocturna » Mar Noi 18, 2003 12:28 pm

mi-am adus aminte ca-l urasc pe neatza...

nocturna

Mesajde gaga » Mar Noi 18, 2003 12:40 pm

asta fiinca ejti o personalitate nesimpatica si l-ai suparat pe pretenu meu curly... bine ai facut ca m-a batut la biliard :j

rulouri de shunca umplute cu boeuf, parjoale moldoveneshti cu piureu => happy now
gaga

Mesajde memetshot » Mar Noi 18, 2003 12:44 pm

io inca sunt la munca, nu am plecat sa mananc si oricum o sa halesc neste mezeleuri (asa ziceca primu meu patron-iera arab) deci la momentu asta urasc 2 oameni:
neatza ca-i la beveu
dana ca mananca mancare
memetshot

Mesajde nocturna » Mar Noi 18, 2003 12:46 pm

sunt o personaltiate nesimpatica, stiu, recunosc. d'aia ma deprim, d'aia nu-mi mai merge nici placa de sunet :cry: cum sa traiesc io fara sunet?!?!

nocturna

Mesajde nae cinefil » Mar Noi 18, 2003 12:50 pm

Initial trimis de dana

rulouri de shunca umplute cu boeuf, parjoale moldoveneshti cu piureu => happy now [/B]

...ceea ce ma macina pe mine (nu neaparat la stomac!) ie: mah dana, unde lucri tu (adica in ce domeniu, nu-mi trebe detalii) de manci ashea bine la munci? ...Ca io am potolit cu 3 foietaje cu branza sarata shi susan + juma` de cola!

...nu-s deprimat, doar invidios!

dupe aia: mi-a venit comboul(care nu ie sotzu comvacii!:))
ma duc sa mi-l instalez! revin brusc, da` pentru putzina vreme, ca az e martz shi am fotbal la 3!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde gaga » Mar Noi 18, 2003 1:00 pm

naituish, traieshti ca shi mine, cu activ efem in loc de placa de sunet ca nu mori...

lupica, nu mai manang, acu o diger (nu, nu rumeg)

naie mai intai sa te intreb ca de ce ai zis lu hampu ca daca ie mason nu ie omniscient si omnipotent? ca ma gandeam io sa infiintzez o secta speciala de femei cu staluri in loc de loje, triunghiuri in loc de cercuri shi instalatoare in loc de marele zidar (sau zidari). da acu mai dezamagit ca inseamna ca nu le stiu pe tuate daca s masoana ;P

mah, unde lucru io imi da firma 35k pe zi sa fac ce vreau cu iele shi avem un firm de catering care-i bun si inventiv si schimba mereu meniurili. implus fatza de cei 35 mai scot si io cam 80-100/saptamana si uite asha facui.

io lucru ca botonar nelicentziat cu salariu mic ;P

na ca mai deprimat de tot, satz fie rushine
gaga

Mesajde nocturna » Mar Noi 18, 2003 1:15 pm

activ efem..da mah, bine, da da' tot nu merge. unde-mi mai ascult io cedeurile?! :cry: cre'ca o sa le iau la serviciu si o sa-mi isterizez colegii cu ele. clar. ma gandesc sa incepem usor, poate cu fun lacrimosa :j e singura solutzie pana imi cumpar alta placa de sunet (animaloo, cica asta e indicat sa fac, mi-a zis mie un om destept)
acum sunt cu adevarat deprimata...
io lucru ca botonar nelicentziat cu salariu mic

idem. salariu si mai mic.

nocturna

Mesajde nae cinefil » Mar Noi 18, 2003 1:17 pm

dana, ierea cat pe ce sa-tz raspund la intrebare cant mi-am dat seama ca io nu-s mason, deci ar trebui sa ma prind ca ie o intrebare cap cana, ashea ca renuntz!

Ie buni cateringii ejtia mah, da-le-ar D-zeu(nu userul) sanatate lor shi cui i-or inventat! Deci iei face cateringa?!:)
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde gaga » Mar Noi 18, 2003 1:23 pm

nu trebe sa ii isterizezi 90. potzi satz iei cajti. io asha am facut ...

face naie, face ... te oftici? adevaru e ca tot schimbat cateringoshi, astia is k, ca daca uita un melc in salata porma ca sash ceara scuze fac cadou un tort de zece kile. ie bine.

auz? da apropos de masoni ... nu ie voie sa fie fomei da atunci unde le devoreaza masonii? sau iei ie poponari...?
da atz vazut filmu de la hbo cu masonii?

(nai cazut in capcana adica nu le stii pe tuate da ca respectivu mason nu ie omniniente nu tre sa stii prea multe adica nu iera cap nici cana)
gaga

Mesajde memetshot » Mar Noi 18, 2003 1:25 pm

apai naiti presupunerile mele plecau de la presupusu ca nu vrei sa-ti iei una noua. ca asta e cel mai usor sfat de dat: ia-ti una noua :)
acu mi-s cu burta plina. avand in vedere ca nu detineam o suma de bani consistenta la mine, adica sunt falit, a trebuit sa apelez la un bon de masa, curtoazi of mai mam, si am halit pui shangai cu salata de buf si iaurt detetic...

dana la 500 si ceva de $ brut ai mult peste mine asa ca daca tu iasti deprimata io-s in pragu lu sinuciderea.

acilea nu ie si asta un fel de liga masoanica ca ie unii care ie mai sefi, altii care se ocupa cu lumina, aveam cerce si chietre albastre...
memetshot

Mesajde nae cinefil » Mar Noi 18, 2003 1:35 pm

dana, nu jtu la care film faci referire, ca pe ecibio a fost cateva care avea legatura cu musonii(ooops! masonii!)!
fomeile ar putea sa faca o liga fasonica, iele urmand a se chiema "fasoane":)!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde nocturna » Mar Noi 18, 2003 1:36 pm

animaloo, da, correct. da’ la urma urmei e din 97. cat sa mai reziste si ea? cre'ca am suprasolicitat-o io, atata tot.

dana, da' mi-ar placea tare sa-i isterizez. si asa vecinii mei sunt in sarbatoare fix de sambata.

io nu mai am í¾icibi (adica h.b.o)... :(

nocturna

Mesajde gaga » Mar Noi 18, 2003 1:52 pm

mah iera un film cu masonii si de unde vine iei si cum ii omora de-i jupuia de vii pe tradatori si cum vin iei de la egipteni si cu cutia sfanta ... si cu semnele alea ... adik ezapt ce povesteshte nenea ala pe thread (bine, el mai da si cate o cautare pe gugle si mai imbogatzeste scenariul)... pi buni, nu mai stiu cum ii zicea (o sa il caut) da in threadu ala juri ca se povesteshte filmu.

dixit ... fasoane sa fie, acu ramane sa gasim membrane cu masina, vila de o camera fara veceu in varf de munte, o instalatoare capetenie si sa ne specializam in gugle, plus ca tre sa compunem un juramant de genu "ma jur sa nu citesc altceva decat pagini pe net, sa nu vad frun muzeu sau spectacol ci sa ma dau io in spectacol" sumthin' like that

animale, lasa mah ca daca ma fac fasoana o sa am bani ca ma ajuta surorile ... suna najpa surori ... fratzioarele .. hmmm :con:

ba da mah, am trebi da' nam chef
gaga

Mesajde memetshot » Mar Noi 18, 2003 1:58 pm

bai noroc cu control ceu control veu ca daca nu credeam ca de la iaurt dietetic mi se trege..deci naiti o scris animaloo, da, correct. .
io cred ca i se trage de la lipsa de palca de sunet si nu poa sa asculte muzica de la cedeurile proprii si personale.
Naiti stii ce bine suna savatage la munci?
memetshot

Mesajde nocturna » Mar Noi 18, 2003 2:15 pm

animaloo, e de la traduceri bre. are engleza o priza la public, ceva de speriat. in concluzie, animal planet, shut the fuck up! :j

nocturna

Mesajde memetshot » Mar Noi 18, 2003 2:21 pm

naiti nu ma luasem de cei doi r ca nici nu-i vazusem, ieram uimit de faptul ca zisasi ca da corect...
si pacat cu iengleza asta ca nu are stecher la public s-o bagam undeva...
animal planet, shut the fuck up! bine ma te iert pentru acest da, dar sa nu se mai intample, ok?
memetshot

Mesajde nocturna » Mar Noi 18, 2003 2:27 pm

ba o sa se mai intample. mai ales daca sunt deprimata, daca n-am placa de sunet si daca tu asculti savatage la munci ca un animaloo ce esti. deci da, o sa se mai intample, doar daca nu ma reclami la stapanire ca te-am jicnit profund si te-am intimidat pana la lacrimi si din aceasta cauza nu mai poti posta asa cum postai inainte.

si am zis da, nu DA. e o diferentza notabila.

nocturna

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare