TVR 1 televiziunea care te baga in mormant
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
TVR 1 televiziunea care te baga in mormant
a vazut careva emisiunea debut 50 + ?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
eu nu, dar da si tu detalii ... despre ce e vorba, de ce si cu cine... si ce legatura are cu literatura (chiar nu am habar despre ce este vorba, statul meu in fatza teveului fiind de cateva minute pe zi sau in cazuri exceptionale de o ora doua de desene animate
)
detalii ...

detalii ...
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
detalii ... [/B][/QUOTE]
In emisiunea asta niste moshi si babe care au peste 50 de ani (50 +) incearca sa-si demonstreze talentul muzical, in special la muzica populara. moderatorul e actorul Ion Besoiu, total senilizat si el. In timp ce adunatura asta racneste la, la, la, mandrutza etc., niste jocuri de lumini de anii 80 arunca niste triunghiuri pe podea de te baga in boala. triunghiurile astea se rotesc f. incet si sunt proiectate in acelasi loc in fiecare emisiune.
la sfarsit din doi mosi si o baba,sau invers, unu castiga(nimic) si concursul(ca e concurs) se incheie in aplauzele anemice ale spectatorilor.
In emisiunea asta niste moshi si babe care au peste 50 de ani (50 +) incearca sa-si demonstreze talentul muzical, in special la muzica populara. moderatorul e actorul Ion Besoiu, total senilizat si el. In timp ce adunatura asta racneste la, la, la, mandrutza etc., niste jocuri de lumini de anii 80 arunca niste triunghiuri pe podea de te baga in boala. triunghiurile astea se rotesc f. incet si sunt proiectate in acelasi loc in fiecare emisiune.
la sfarsit din doi mosi si o baba,sau invers, unu castiga(nimic) si concursul(ca e concurs) se incheie in aplauzele anemice ale spectatorilor.
-
piskeshu - banned
Apropo de spoiler alert, TVR 1 tocmai a povestit tuturor( in emisiunea Ruxandrei) subiectul si finalul filmului Vidocq. Bravo TVR!!! Mai ales ca nu e prima oara...
-
piskeshu - banned
In caz ca n-ati observat a mai aparut o emisiune de kkt pe tvr1 - Agentia de plasare- moderata de alt actor ratat Emil Hosu!
Agentiaaaaa, e sansa ta!
Hai incearca, viata-ti va schimba...!!! :M
Agentiaaaaa, e sansa ta!
Hai incearca, viata-ti va schimba...!!! :M
-
piskeshu - banned
Initial trimis de piskeshu
alt actor ratat Emil Hosu!
ai putea argumenta afirmatia de mai sus?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Simpla prezentza in cadrul unei emisiuni de factura asta iti confera laurii ratarii!! Intelegi? Desigur ca ratarea poate aparea shi-n timp, dupa o anumita varsta, la fel ca senilitatea...
-
piskeshu - banned
da am inteles unde bati si in concluzie folosirea lui "ratat" este inoportuna. deci , spre informarea ta, dl hossu nu este un ratat avand o cariera impresionanta in teatru si cinematografie , deci din punct de vedere profesional este un om realizat, a lasat ceva in urma sa. nu spun ca a excelat ,a facut si roluri bune si unele mai putin bune dar e nedrept sa-l consideri un ratat. deci nu confunda imbatranirea cu ratarea...
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Intr-adevar n-a excelat... O particica din marea masa gelatinoasa shi lipicioasa a actorilor romani de pe acea vreme!
Ex.: S.Nicolaescu- " Un fleac...M-au ciuruit!"
Ex.: S.Nicolaescu- " Un fleac...M-au ciuruit!"
-
piskeshu - banned
Va anunt cu deosebita placere reluarea emisiunii "Debut 50+" shi cu reala , de data asta, placere faptul ca emisiunea "Agentia de plasare" va lua o pauza pana-n februarie! Sa speram ca va fi chiar mai lunga!
-
piskeshu - banned
14 mesaje
• Pagina 1 din 1