(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde Love2Fly » Sâm Noi 15, 2003 3:35 pm

Initial trimis de eyewitness
zburatorule , hai sa-ti zic o chestie, nea sod mai si fute sa stii, nu sta sa se lamenteze pe forum in posturi format a4 si sa se masturbeze gandindu-se ca toate femeile ori sunt curve or sunt cuplate cu tigani....asa ca mucles

Da mah! dar eu inca nu am ajuns in halul de a avea 40 si ceva de ani si sa stau sa ma iau de pustii de pe forum si sa fac kterinca proasta pe un forum si culmea!!! sa ma mai si bucur de asta! Patetic! Asha ca pana sa te iei de altii priveste la matale bre!
Love2Fly
Junior Member

4210

Mesajde baixinho© » Dum Noi 16, 2003 12:39 pm

revin cu o mai veche problema: in scurt timp vom ajunge sa trimitem posturile spre aprobare onor administratiei si abia dupa ce primim unda verde (daca primim, evident) sa le bagam pe forum.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

vb. lu baicsu:

Mesajde gabuba » Dum Noi 16, 2003 9:59 pm

unii oameni sunt de ca...:bleah:

si acum, probabil mi se va da ban pt ca am fost lipsit de subtilitate si m-am referit la... la cine m-am referit? :confused:
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Wild Rose » Lun Noi 17, 2003 12:55 am

maine ma asteapta o zi infernala... i have 6 hours of sleep (if i`m lucky) to get me through the day..
too little... it is of human nature to want more than you can have...
but what the fuck? eu imi doresc doar cateva ore de somn in plus! oare cer prea mult de la viata ?? :cry:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Briatore » Lun Noi 17, 2003 1:05 am

Am avut o zi infernala dar si misto ... Sa beep ... beep ... de nu a fost cel mai nasol concurs al meu . Partenetul s-a pierdut si din cauza ca am nashparlit-o la quickstep si samba nu am ajuns in semifinale :(( ... Sunt super trista,mai ales ca stiu ca se putea si mai mult ... Nu pot sa cred .... Am nervi !!!!!!!! :((
Cu toate acestea ziua de azi a avut si partile ei bune :P - ff bune -Cred ca finala la tenis cu Agassi nu se mai joaca ... Asa ca ma duc sa dorm draqului ca maine am patial la engleza ...
Sie verlieren nie, indem Sie lieben. Sie verlieren immer, indem Sie zurück halten.
Briatore
Junior Member

Mesajde J'adore » Lun Noi 17, 2003 7:45 pm

wild rose, CAPU SUS, gandestete ca altii o duc mai rau, nu au ce manca, etc. sau altii dorm numai 3 ore pe noapte ca mine :p
On my mind...am numai belele pe cap, yeah nu legate de scoala :)
As vrea sa fiu acum acasa sa il scot pe king afara, dupaia sa ma apuc de lectii, dimineata meditati si dupaia scoala, dupa sa ies undeva pt. 2 ore max....apoi acasa
HOME SWEET HOME..I MISS YOU ;P
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Lun Noi 17, 2003 9:45 pm

mda...m`as fi multumit si cu alea 6 ore dar din pacate am primit vre`o 3... si am avut si onoarea de a asculta manele la 2 dimineata .. ;a (asta ar fi partea unde as putea sa ii injur pe toti manelistii ... o lasam pe data viitoare, ca acum sunt mult prea obosita!)
i think i can see the future... pentru ca ziua mea a fost exact asa cum ma asteptam...
i want a cigar...
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Noi 17, 2003 11:00 pm

dupa ce acum 1 luna, in urma unui nefericit eveniment Supernova mea scumpa devenise un morman de fiare vechi....astazi ea a fost readusa la viatza....si e ca si noua. dupa mai bine de 1 luna...am fost di'nou la volan....king of the road again *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gabuba » Mar Noi 18, 2003 12:51 am

mai is 3 zile si Gabizzu face 2 ani de fanclub. 2 ani!! Uhuhuuh... sunt unu din cei mai vechi membrii :D.
chiar ma gandeam sa-mi fac un discurs de doi ani. Oricum, nu imi vine sa cred cand au trecut DOI ani. :eek:
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Wild Rose » Mar Noi 18, 2003 12:58 am

Io am 1 an si 2-3 luni... micutza deocamdata (stiti voi cum e ... mica da buna:p )
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde monk » Mar Noi 18, 2003 11:23 am

Initial trimis de Weet-weet pe noapte buna Nightwish
Internetul e super incet , asa ca ma supar si plec ...
Noapte buna Monk ( cu placere , sper ca ti-a placut ideea :yD ) !

been there .. done that ... da nu cu bancnote 100 de parai ca nu am asa ceva *p
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde J'adore » Mar Noi 18, 2003 3:38 pm

Mda si eu fac 2 ani de fanclub in decembrie, dar par mai multi :p Altceva? de ce am iesit eu de pe net la 7 juma seara? cica sa ma duc si eu la nani..hahaha...nici macar dupa 3 ore nu adormisem cu toate ca eram foarte obosita....in sfarsit am adormit pe la 12 si m`am trezit la 4 juma :cool:
I LUV MY ..........:p
Asa ma asteapta iarasi ora de biologie..uff....de ce naiba nu pot sa chiulesc si eu, dar astept cu nerabdare sa vin sapt. viitoare...am numai 3 zile de sc :eek:
J'adore
Junior Member

Mesajde dj_jaxxx » Mar Noi 18, 2003 5:26 pm

Initial trimis de Gabizzu
Oricum, nu imi vine sa cred cand au trecut DOI ani. :eek:

Vorbesti de parca ai 2 ani de cand te-ai lasat de cocaina :D
Concurs NBA 2004-2005

I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
dj_jaxxx

Mesajde J'adore » Mar Noi 18, 2003 7:36 pm

Is in lunch si imi chioraie matzele de foame, probabil ca in vro 10 min ma duc sa pap...vedeti ca peste 4 ore asa va fac chocolate chip cookies...asa ca va astept :p
dj pai tu nu stiai ca pana sa intre pe fanclub, gabitzu era cu paiu`n nas...lol...mda cocaina il atragea f mult :p
Moshule sa iti fie rusine, de ce naiba te tot ascunzi pe ym si stai pe invisible..:p aseara ti`am facut dedicatie pe status sper ca ai vazut :rolleyes:
Mda, 2 ani de fanclub, aproape 1000 de posturi nu rau, nu chiar, as fi fost mai fericita daca nu aberam atat de mult...eh ma vait ca o babutza...DA SUNT O BABUTzA :eek:
J'adore
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Noi 18, 2003 7:52 pm

aseara nu am fost pe YM. am venit obosit si m-am uitat pe la tv..dupa care am intrat putin pe forum..si m-am dus la culcare.
ce zicea in status ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde dj_jaxxx » Mar Noi 18, 2003 9:53 pm

ce zicea CINE in status?:confused:
Concurs NBA 2004-2005

dj_jaxxx

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Noi 18, 2003 10:00 pm

Crina ! cum cine ? daca citesti cu atentie postul ei (cel de dinaintea precedentului meu post) vei vedea ca a spus ca mi-a facut o dedicatie in status pe care eu nu am observat-o.

a venit taica'miu de la Oradea. si mi-a adus o sticla de Coca-Cola. parca e mai buna ca asta din Bucuresti. am si sorbit 2 pahare. ma duc sa-l umplu pe al treilea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde dj_jaxxx » Mar Noi 18, 2003 10:12 pm

Mda intradevar nu am citit cu atentie...

Sa stii ca (virgula) Cola ingrasa. Daca pui o sticla de cola intr-un cuptor...iti ramane un pumn de zahar!!! Talharii astia ne indoapa cu chimicale iar noua ne place... ;a
Concurs NBA 2004-2005

dj_jaxxx

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Noi 18, 2003 10:14 pm

sticla de cola..tre' sa o pui goala sau plina in cuptor....pentru a obtine pumnul de zahar ? :yD

ca sa obtin niste faina sau malai ...ce tre' sa pun in cuptor ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde dj_jaxxx » Mar Noi 18, 2003 10:18 pm

Deci:

1.Iei o tava de cozonac
2.Versi sticla de Cola in tava de cozonac
3.Bagi tava de cozonac in cuptor
4.Pui temperatura la vreo 200 de grade C
5.Cand se evapora lichidul inchide cuptorul
6.Scoate tava de cozonac din cuptor (ai grije sa nu te frigi!!!)
7.Observa ce a ramas

THE END

p.s. Inca nu stiu din ce se obtine faina sau malai, dar fanta stiu ca lasa un miros de acid sulfuric :)
Concurs NBA 2004-2005

dj_jaxxx

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Noi 18, 2003 10:24 pm

dar ce mah...tu crezi ca eu am aragaz d'ala cu fixat temperatura la 200 de grade ? ce draq sa fac cu el ? ala e cuptor chimic ...de topit metale. :yD
eu am un umil foc la care imi prajesc carnea. :)

-----

acum serios vorbind....e oribila Cola asta. si tu nu stii jaxxx.....ce tampenie a mai aparut pe piatza. Fanta cu gust de scortisoara. :bleah:
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde dj_jaxxx » Mar Noi 18, 2003 10:35 pm

Lol, chimicale amestecate cu chimicale iar deasupra se adauga si chimicale :)

Cea mai buna e apa sau cel mult sucul de fructe natural. Am auzit ca pana si laptele e daunator.
Concurs NBA 2004-2005

dj_jaxxx

Mesajde Weet-weet » Mar Noi 18, 2003 11:00 pm

Initial trimis de dj_jaxxx
Cea mai buna e apa sau cel mult sucul de fructe natural. Am auzit ca pana si laptele e daunator.

Intreaba-i pe galatzeni daca e buna apa .. cel putin eu asa am auzit ; sau incearca sa bei apa din Botosani :bleah:
Sucul de fructe natural .. daca il faci tu , poate e natural , dar fructele , cu ce chimicale au fost tratate ? Cat despre lapte .. nu stiu ... nu beau prea mult , dar tot ce se poate ...
Asa ca ... pana la urma tot la Cola ajungi .
Moshule , cand ziceai sa iesim la un suc ... sper ca nu ziceai de Fanta aia cu scortisoara , nu ? :rolleyes:
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Noi 18, 2003 11:19 pm

nu am spus ca iesim la un suc. am spus ca te chem la mine acasa la un suc....si am vorbit la modul figurat. :-"
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Mie Noi 19, 2003 12:14 am

Initial trimis de Jadore Mafia
eh ma vait ca o babutza...DA SUNT O BABUTzA :eek:

Da mai, dar asha cum esti tu mie imi placi. Insa e doar parerea mea si tine cont ca sunt nebun!:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde SCORPY » Mie Noi 19, 2003 12:23 pm

As vrea sa-i sparg capul sefului meu pentru faptul ca nu mi-a dat nici pana azi salariul pe octombrie! Dar nu si-a facut aparitia la birou pana acum as ca tre sa mai astept!:con:
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Mie Noi 19, 2003 12:57 pm

Scorpiutzo, cit ai de luat?
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde SCORPY » Mie Noi 19, 2003 1:36 pm

Nu spun ca mi-e rusine.:-S
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Mie Noi 19, 2003 1:38 pm

Spune pe pm.. Promit sa nu spun la nimeni! :D

Pune si nr. de tel...
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde J'adore » Mie Noi 19, 2003 7:44 pm

Pt. dragul de gabriel mosh oribil :p status`ul era ceva de genul "Gabriel iarasi esti pe invisible.t`adore :P "
Da, bausem prea multa cola ;) ...da, nu pot traii fara cola, bine ca mai cunosc persoane asa ca mine
Pt. love2fly, da, dar totusi cred ca ar fi mai bine daca si mie mi`ar place de persoana mea :) Esti nebun, macar recunosti, nu iti face griji toti suntem nebuni :cool: Unii mai putin ca altii...dar tot nebuni suntem. :)
......Random:Orice tampit sinistru poate ajunge ministru..unde am auzit eu asta
J'adore
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati