Ce ziceti de clipul piesei "O secunda" ?
Dupa melodie nu ma prea omor, dar versurile sunt kiar misto...La fel si clipul...
O secunda
3 mesaje
• Pagina 1 din 1
O secunda
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
Nah, ca am facut-o lata...
Vroiam sa pun si urmatoarele optiuni:
- Clipul frumos, piesa urata.
- Clipul urat, la fel si piesa....
Poate moderatorul forumului o sa faca modificarea
Vroiam sa pun si urmatoarele optiuni:
- Clipul frumos, piesa urata.
- Clipul urat, la fel si piesa....
Poate moderatorul forumului o sa faca modificarea

Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
de ce te bagi in cacaturi , mai eminem ? da mi voie sa iti zic ca l faci de rusine pe cel caruia i folosesti numele.
te ai facut de cacat si cand ai deschis sondajul asta , in killul meu , la ce bun un sondaj , cand la doua subiecte mai sus se vorbeste despre acelasi lucru ?
sunt sigur ca la cateva zile dupa ce postez eu aici o sa se inchida subiectul asta , lucru care si vreau sa se intample , dar macar sa stearga moderatorul cacatul care l lasa in urma.
merci.
te ai facut de cacat si cand ai deschis sondajul asta , in killul meu , la ce bun un sondaj , cand la doua subiecte mai sus se vorbeste despre acelasi lucru ?
sunt sigur ca la cateva zile dupa ce postez eu aici o sa se inchida subiectul asta , lucru care si vreau sa se intample , dar macar sa stearga moderatorul cacatul care l lasa in urma.
merci.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
3 mesaje
• Pagina 1 din 1