CONCERT AVANGARD MIUZIC!!!
LOCATIE : ATOMIC CLUB - metrou pana la statia Brancoveanu (iesirea de langa Mc-Donald’s) in stanga,langa oraselul copiilor din Parcul Tineretului.
DATA : SAMBATA 22-11-2003
ORA INCEPERII : 16:00 . Concertul va dura aproximativ 6 ORE!!!
VOR CANTA :
AVANGARD MIUZIC: INTERVENTII LIRICE , O.P.C. , SHAORU’ , DECANU’ , BAGHERA , SPEEDY , K-PSHON
INVITATI:
HADES RECORDS: KOMBAT SI AD-LITTERAM(SCANTEIE)
INTRAREA:25.000 lei pentru baieti,iar fetele vor putea intra GRATIS!!!
http://WWW.AVANGARDMIUZIC.RO
concert AVANGARD MIUZIC!!!
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Initiativa buna dar cred ca nu e cea mai buna alegerea in cea ce priveste locatia ,io personal am fost odata in clubul asta cand a cantat formatia unui tovaras ,sonorizare proasta (cred ca boxele erau sparte,ca tare naspa se auzea;P ) ,oricum daca rezolvati cu chestia asta nu cred ca ar fi o problema prea mare .BAFTA
Nu tuturora li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca
- georgeones
- Junior Member
BAFTA si la cat mai multe concerte !!!
Nu tuturora li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca
- georgeones
- Junior Member
Speram...!
Speram sa avem din ce in ce mai multe concerte!Si mai speram sa avem din ce in ce mai mult auditoriu!Oricum asta depinde in cea mai mare parte de noi!Ne pare bine pentru gandurile bune pe care le aveti!
- zosteru
- Junior Member
"Speram sa avem din ce in ce mai multe concerte"
in fiecare saptamana la Atomic Club va fi ceva legat de hiphop...
- AvO
- Junior Member
daca dureaza 6 ore cu 9 oameni...vine 40 de minute de om .kombat zicea la yo acu vro luna ,ca materialu care l-a pus la download are doar 20 de min...bagatzi si remixurile si clubmixurile si varianta necenzurata si oldies si best of-urile...?
6 ore de hh 9 oameni...rispect dar ...cum?
6 ore de hh 9 oameni...rispect dar ...cum?
change what you're sayin'/ don't change what you said
-
Quai D Orsay - Junior Member
:)
nu are legatura materialul meu de pe ent cu concertele..una la mana...doi pe langa materialul de pe net...mai am 2 albume gata din care unul solo...asha ca la o adica ash putea eu singur vreo ora jumate...da nu asta e problema....fiind doar invitat acolo principalii actori vor fi avangard miuzic si cred ca se vor descurca si vor acoperi per de 6 ore daca asta ar fi o problema....
desi nu cred...oricum sper sa iasa bine..am auzit lucruri nu prea bune despre atomic club
pace
desi nu cred...oricum sper sa iasa bine..am auzit lucruri nu prea bune despre atomic club
pace
-
Kombat - Junior Member
10 mesaje
• Pagina 1 din 1