Simplu-noua melodie

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Simplu-noua melodie

Mesajde Vanda » Mie Noi 19, 2003 8:39 pm

Sincer mi-a placut o singura melodie de la trupa asta"Oare sti'.De atunci,adica de anu' trecut toate dar absolut toate piesele lor suna identic.Asta noua nu face exceptie,cred ca domnu care le compune este in mare pana de imaginatie.
Vanda

Re: Simplu-noua melodie

Mesajde Rimeea » Joi Noi 20, 2003 6:51 pm

Initial trimis de Vanda
Sincer mi-a placut o singura melodie de la trupa asta"Oare sti'.De atunci,adica de anu' trecut toate dar absolut toate piesele lor suna identic.Asta noua nu face exceptie,cred ca domnu care le compune este in mare pana de imaginatie.

Mda..poate o fi asha cum zici u.. da` oricum piesa e frumoasa (de altfel..majoritatea sunt) iar videoclipu` .... obishnuit... Tipa aia care se "balangane" acol` e nashpa... parca`r fi intr`un videoclip Sean Paul, Puff Daddy... in schimb e tare cealalta fata...cea cu baticul prins de blugi,danseaza mishto.
Rimeea
Junior Member

Mesajde Unregistered » Vin Noi 21, 2003 5:51 pm

nub stiu ce parere aveti voi toti dar mie imi place noua melodie Simplu
Unregistered

Mesajde Nicol » Vin Noi 21, 2003 8:22 pm

Solistul,Smily sau cum l-o chema il imita rau de tot pe Craig David,dar nu-i prea iese mai are mult de invatat.
Nicol

Mesajde covergirl^^^ » Vin Noi 21, 2003 11:17 pm

Initial trimis de Nicol
Solistul,Smily sau cum l-o chema il imita rau de tot pe Craig David,dar nu-i prea iese mai are mult de invatat.

smiley e mijto...pacat ca si-au ales un compozitor prosssst, f. prost. si ink o chestie najpa e ka sunt prea multzi in formatzie.
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Mesajde cat_ » Vin Noi 21, 2003 11:23 pm

Shi mie mi-a placut ''Oare shtii?',melodie care le-a adus mult succes',dar dupa asta n-au mai scos nimik interesant.Ultimul single e nasol tareNici n-am avut atata rabdare sa-l ascult pana la capat,ca sa aduc shi yo mai multe argumente..........Duap parerea mea,formatzia asta este in cadere libera,deoarece nu aduc nimik nou pe piatza muzicala din Romania..Pana shi Smiley mi se pare usor antipatic,iar de videoclip...nici nu mai comentez....Formatzia asta e sub orice critica :bleah:
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
cat_
Junior Member

Mesajde Hingheru' » Sâm Noi 22, 2003 2:18 am

Jigodia are dreptate, melodie e cam naspa desi cred baietii si-au pus mari sperante in ea. Si solistul s-a cam ingrasat, noroc ca poarta bluze largi ca i s-ar vedea si burta.
Hingheru'

Mesajde MM » Sâm Noi 22, 2003 7:05 pm

Mie mi se pare ca Smiley il imita mai mult pe Justin T. , mai ales cand se fataie pe langa tipa aia la inceputul videoclipului.In rest, e buna rau tipa in pantalonasii albi.
MM

Mesajde ¡ Cutr3murr ! » Sâm Noi 22, 2003 7:33 pm

poate cineva sa-mi spuna si mie cum se numeste piesa?¿
¡ Cutr3murr !

Mesajde cat_ » Sâm Noi 22, 2003 9:23 pm

Initial trimis de Hingheru'
Jigodia are dreptate, melodie e cam naspa desi cred baietii si-au pus mari sperante in ea. Si solistul s-a cam ingrasat, noroc ca poarta bluze largi ca i s-ar vedea si burta.
Mai,panarama!Ia fa bine shi controleaza-ti limbajul asta de rahovean prost,ca aici vb. oameni..nu cu maica-ta :cow: :t
cat_
Junior Member

Mesajde Hingheru' » Sâm Noi 22, 2003 11:23 pm

Vad ca stii bine cum e prin rahova jigodie ? Cand mai vii sa te eutanasiem - pe tine sau pe ma-ta s-o facem posta?
Hingheru'

Mesajde Unregistered » Sâm Noi 22, 2003 11:35 pm

Catzelusa suge ...putza
Unregistered

Mesajde cat_ » Dum Noi 23, 2003 8:28 am

Mai,desteptzilor nu avetzi dram de imaginatie,dar va credetzi mari cacatzi cu ochi in frunte.Hingherule,decat sa te legi de mine,ia fa tu o fapta buna shi ajut-o pe maica-ta sa se scoale din santz,,ca de!de seara trecuta pana acum,cared ca i-au inghetat....saraca.Shi nu uita sa-i transmitzi un MUUUUUUUUU din partea mea.ok?
Iar tu ,neinregistratule,nu te mai baga ca musca in curu calului,ci mai bine inregistreaza-te dupa care mai vb. ...daca avem despre ce :t
Pastile contra prostiei nu s-au inventat ink shi nici medici care s-o trateze,deci baietzi dragi imi pare rau ,dar suntetzi un caz pierdut.Voi care erati emblema ''partzii intunecate'' a Bucurestiului acum atzi decazut [daca se poate] asa de mult........ :t :hehe: a vostra catzelusha
:a
cat_
Junior Member

Mesajde Unregistered » Dum Noi 23, 2003 3:02 pm

Ca nu s-au inventat inca pastile contra prostiei , tu esti cel mai bun exemplu , catea in calduri ce esti . Nu prea ai cum sa dai muie ca nu ai cu ce. Da de luat o iei in fiecare zi pe toate partile si tot plina de bube esti . Du-te fa la produs si nu mai polua atmosfera pe aici . Tu fetzi prostii in loc de javre .
Unregistered

Mesajde I`m With You » Dum Noi 23, 2003 5:24 pm

covergirl^^^ da`mi voie sa te contrazic.Nu,baietii sunt foarte bine...asezati.Nu`s prea multi,pentru ca cei care nu canta danseaza si se completeaza.Mie imi place piesa putin...
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
I`m With You
Junior Member

a voastra catzelusha

Mesajde cat_ » Dum Noi 23, 2003 6:24 pm

Initial trimis de Unregistered
Ca nu s-au inventat inca pastile contra prostiei , tu esti cel mai bun exemplu , catea in calduri ce esti . Nu prea ai cum sa dai muie ca nu ai cu ce. Da de luat o iei in fiecare zi pe toate partile si tot plina de bube esti . Du-te fa la produs si nu mai polua atmosfera pe aici . Tu fetzi prostii in loc de javre .
Te las singur,in prostia ta ,sa-ti etalezi in continuare cunostiintele in marterie de injuraturi shi n-am de gand sa ma cobor la nivelul tau de rahovean retardat ce esti tu......so.[in traducere-deci] mi-am luat jucariile shi-am plecat.PASTE FERICIT!:D
cat_
Junior Member

Mesajde I`m With You » Dum Noi 23, 2003 6:55 pm

cate stai relax...nu te mai pune cu ei in gura...ca nu rezolvi nimic.Ms de mesaj!
I`m With You
Junior Member

Re: Re: Simplu-o secunda

Mesajde mike » Joi Noi 27, 2003 10:12 am

Deci e super mishto. Ce nu va place la melodia asta.Dar ar fi shi mai super sa o puna si ashtia pe net.Nu sa stam noi sa o cautam sau sa facem situ-ri cu melodii( cu link-uri spre alte melodii) nu am dreptate?
Da-ti si voi un raspuns la mike_mita@yahoo.com pls, KKK???
mike

Un msg cool

Mesajde mike » Joi Noi 27, 2003 10:16 am

De le zoo au evadat trei maimute.Pe una a prins-o uitandu-se la televizor,pe a doua ca manca o banana pe un leagan si pe a treia ca citea acest msg.

Este 11:45,...........................,Este 12:15,...................la si jumate vin sa te f................................ur.Nebunilor la ce va gandeati????
mike

Mesajde Unregistered » Joi Noi 27, 2003 12:16 pm

ce patetic esti mike.

nu-mi place piesa, e jalnica. iar dialogul e penal! versurile... sub orice critica.
Unregistered

Mesajde I`m With You » Joi Noi 27, 2003 6:30 pm

E hazlie melodia...versurile cam nasoale.
I`m With You
Junior Member

Mesajde Burning|Flame » Sâm Noi 29, 2003 10:46 pm

Bai mie imi place cantecu`...partea aceea a lu` CRBel nu-mi place...in rest cantecu e super fain
Am crezut cand ingerii mi-au spus
Ca singur n-am sa fiu
Am crezut in primul tau sarut
Dar a fost prea tarziu
Versurile astea s chiar de ca..:bleah:
Burning|Flame
Junior Member

Eu nu-l suport pe solist

Mesajde Nagy » Dum Noi 30, 2003 5:39 pm

Este groaznic de arogant si increzut solistul.Pe ceilalti tipi din trupa usurel,usurel i-a cam scos din peisaj si asta pentru a iesii numai el in evidenta.Melodia este destul de puerila si cantata in stil Justin.
Nagy

Mesajde I`m With You » Dum Noi 30, 2003 5:54 pm

Nagy,da`mi voie sa te contrazic.smiley nu are nici o legatura...In trupa simplu era nevoie de un solist si l`au gasit pe smiley.Daca ceilalti membri nu canta este datorita faptului ca nu au voce,ei doar danseaza.
I`m With You
Junior Member

Mesajde F|y! » Dum Noi 30, 2003 8:55 pm

Dragutzik piesa, daca nu ar avea versurile alea puerile... :eat:

:kiss:
Only pilots know why birds are singing!
F|y!
Junior Member

Mesajde covergirl^^^ » Dum Noi 30, 2003 11:25 pm

Initial trimis de I`m With You
Nagy,da`mi voie sa te contrazic.smiley nu are nici o legatura...In trupa simplu era nevoie de un solist si l`au gasit pe smiley.Daca ceilalti membri nu canta este datorita faptului ca nu au voce,ei doar danseaza.

mai nou nici nu prea danseaza
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Mesajde usualflow » Lun Dec 01, 2003 3:08 pm

Initial trimis de Hingheru'
(...)Si solistul s-a cam ingrasat, noroc ca poarta bluze largi ca i s-ar vedea si burta.

....si ce legatura are acest fapt cu muzica?
usualflow
Junior Member

Mesajde I`m With You » Lun Dec 01, 2003 4:47 pm

....si ce legatura are acest fapt cu muzica?

La asta ma gandeam si yo! :con:
I`m With You
Junior Member

Mesajde SiMiCs » Mar Dec 02, 2003 6:51 pm

Loool..Mi`e nu`mi place piesa chiar de loc...e naspha...si clipu..la fel:((..
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Mesajde usualflow » Mie Dec 03, 2003 2:50 pm

Initial trimis de I`m With You
E hazlie melodia...versurile cam nasoale.

faza cu versurile e ataaaaaaaaaaaaaaat de relativa.... Adica pana sa apara Copilul Magnific (oare la cine ma refer?) in peisajul muzical romanesc, majoritatea versurilor pieselor de gen sunau cvasi-identic: "mi-e dor de tine", "te iubesc, te-am iubit, de ce m-ai parasit" etc. Mie personal mi se pare ca trupe precum Simplu au adus cate o pata de culoare in ceea ce priveste versurile.... Dar ma rog, asta e doar parerea mea. Si a lu' "nenea compozitoru'". :D
Un exercitiu interesant ar fi sa luam deoparte versurile oricarei piese in voga 'de afara' (dance/pop/r&b/sau ce gen vreti voi) si sa le traducem in romaneste. Credeti ca ar suna mai bine? :rolleyes:
...Aaa si ma mai gandeam la o chestie: ce bine sunau piesele romanesti interpretate in engleza la Cerbul de Aur..... Oare de ce? :) :) :)

Ca sa inchei, mie mi se pare ok ca se incearca o diversificare a vocabularului utilizat la compunerea acestui gen de piese... Muzica e vesela, de ce nu ar fi si versurile? Si binenteles, totul e bine atata timp cat nu se cade in extrema cealalta( extrema reprezentata cu "succes" de versuri ce poarta semnaturi precum "O-zone", care ajung nu de putine ori sa se remarce prin penibil...pe cand scopul lor initial nu era altul decat de a atrage atentia)...
usualflow
Junior Member

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii