extraterestri

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

extraterestri

Mesajde Unregistered » Joi Noi 20, 2003 12:30 pm

Sint marius din calarasi.am inceput sa cred ca exista extraterestri pe pamint,adica terra.dar cred ca ei sint pina la urma ingeri cazuti din rai.in biblie spune ca v-or fi aruncati intr-o groapa fara sfirsit de acolo daca fac sex cu o paminteanca.singurul loc unde poti sa cazi din spatiu, este pamintul,nu?acum sint aici si se inmultesc cu ajutorul femeilor.cred ca vin foarte des pe pamint.voi ce credeti?
Unregistered

Mesajde neatza » Joi Noi 20, 2003 12:45 pm

buna marius din calarasi shi eo cred ca ezista cea-i zis tu cu extratereshtri da numa decat eo am o problema ca asha am citit in biblie ca raiu iensus shi iadu ien jos de pamant, adica tera deci daca cade din spatiu carevasazica cade din rai pe pamant deci depe marte care ie in sus ca shtiu eo ca acolo ie nishte estratereshtri dintra-shtia care le zice martzieni shi daca cade din jos in sus deci dinspre suare care ie in jos mai ales nuaptea se chiama ca a cazut din iad unde ie fuarte cald ca pe suare deci iadu ie in suare. cu sulf mult, mai ceva ca la Pucioasa. deci eo shtiu ca estratereshtri vrea sa faca secs cu pamantencele adica daca pamantencele ie de pe tera shi nu depe alt pamant sa chemat mai inainte teriste da dupaia din prostia omului care se shtie ca ie mai prost ca estratereshtri care nu poa sa sbuare in aieru din spatziu lea pocit numele shi lea zis tiriste in loc de teriste de pe tera. deci eo acuma am o intrebare: de unde face estratereshtri rost de osuta de mii pentru secsu cu pamantencele adica cu tiristele?

in rest sunt dacord cu cele spuse de marius din calarasi
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde Unregistered » Joi Noi 20, 2003 1:21 pm

neatza,mai am o teorie.cind iti vine in cap ceva spontan,sint extraterestrii care fac asta.ne fac sa nu ne mai gindim la ei,ca planuiesc ceva.daca iti bagi degetele in urechi,poti auzi un fel de piiiiiip,ca la morse,da lung si fara pauze.te fac sa nu te gindesti la teoria asta.si au un fel de tranzistor,care se distribuie la oameni pe baza de virus,ca un fel de raceala.este foarte mic.

da extraterestri nu ai nevoie de bani,isi folosesc mintile,adica le face pe pamintene sa se culce cu ei pe gratis,ca sa faca copii hibrizi.
Unregistered

Mesajde nocturna » Joi Noi 20, 2003 1:27 pm

voi ce credeti?

deci si io cred. da. la fel cred. deci suntem doi care cred. tu nu crezi ca si noi credem la fel? te indoiesht?

bre neatza, vazutara ce-si mai melcuiesc astia, martziienii dupe marte, de sus in jos si retur, ochii la noi. ai?
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde neatza » Joi Noi 20, 2003 1:36 pm

nam vrut sa zic panacu cam zis co sa zica lumea de mine ca sunt idiot shi cretin (marius, tu shtii foarte bine despre ce vorbesc) da am patzit shi eo asha ceva. era intro dimineatza frumuasa de mai anul acesta, tzin minte ca shi cand ar fi fost acum cateva luni. deci in mai este zioa cand eo ma spal in urechi. fiind curent in camera, mia alunecat betzishoru mai adanc in ureche zdrobin-dum pentru moment scaritza shi timpanu (ciocanelu a ramas intact). cand am scost betzishoru cu vata din ureche, spre marea mea mirare, pe langa ciara aia galbena shi lipicioasa ierea un estrateresatu mic. lam recunoscut imediat dupe culuarea verde inposibil de comfundat. avea in mana din stanga mea un tranzistor mic de tot, in mana din dreapta mea avea cartonu de la jocul "nu te supara frate", iar in mana din centru avea o pula imensa. tranzistoru scotea un zgomot infernal (nu, nu ierea "piiiip", ci maidergrapa "erpfuiguuuuuuublogbeeeezzz"). lam rugat sa opreasca pe moment tranzistorul shi lam intrebat ca ce face iel in cap la mine. mia zis ca sa stau linishtit ca nu ie nimica grav, da tocma pusese la tranzistor ideia spontana care ma va face pe mine sa ma duc sa fut o pamanteanca. iam multzumit frumos, iam dat cateva ponturi la "nu te supara frate, l-am pus inapoi pe betzigash shi lam bagat inapoi in ureche, nu inainte insa de a-i da un ac de cusut shi nishte atza chirurgicala ca sam cuase inapoi scaritza shi timpanu. apoi mi sa pus o ciatza pe oichi shi mam trezit doo ore mai tarziu, dand din cur asupra unei pamantence. a fost bine. da shia loat tzeapa estraterestru, ca respectiva pamanteanca avea trompele legate shi creca numa sfantu duh mai putea so fecundeze. deci sa dus dracu hibridu.

neatza

Mesajde Unregistered » Joi Noi 20, 2003 2:16 pm

inseamna ca ai fost abducat!nu au facut experiente pe tine?sa te cauti la ceafa,daca ai tranzistor bagat sub piele!pe un prieten de al meu l-au abducat si au facut teste pe el.acum are o cicatrice la frunte.zice-a ca acolo iau bagat ceva sub piele.

eu citeam odata pe o pagina pe internet (tot ca asta,cu extraterestri,numai ca era in engleza),si am scris si eu ceva acolo (nu vreau sa zic ce,ca nu vreau sa-mi stric calculatorul asta sau sa mor),si dimineata urmatoare cind m-am trezit si am aprins lumina,facea becul un zgomot tare de tot,si se stingea si aprindea cu toate ca nu era neon.asa faceau toate becurile din casa!apoi cind am dat drumul la calculator,sa dus direct in "safe mode".zice-a ceva ca nu gaseste tastatura si soarecele,cu toate ca nu le-am scos niciodata,si puteam sa vad ca sint cablurile bagate acolo!nu am putut sa-l fac sa mai mearga de atunci.cind m-am dus inapoi in dormitor,erau niste fete zimbitoare desenate pe geam!pe dinauntru!asa ca fi atent!
Unregistered

Mesajde neatza » Joi Noi 20, 2003 2:31 pm

vizibil curios shi intrigat peste masura de dezvaluirile prietenului (pantru ca deja pot sal consider prieten) mariusica (sper ca pot sa te alint asha) miam facut un sistem de oglinz acilea in biuro sham reushit sam verific ceafa, vazand- o pentru prima oara in viatza mea. primu gand a fost ce ciafa frumoasa am. al doilea gand a fost ca in sfarshit a sosit zioa cand o sa primesc baniii aia inapoi de la virgil, colegu meu de banca dintra patra.
dabia al treilea gand a fost mai frumos caream reushit sa respir ushurat ca nam nimica pe dinafara. deci daca nu se vede, daca nu ie ascutzit shi zgarie, pe mine nu ma intereseaza. poa sa fie orce inauntru. ca satz raspund la intrebarea ta, eo ash zice nu. nu ma-au abducat ca li sa stricat un scripet de la abducator cand incerca sa ma scoata de la o masa anume. in schimb am avut un preten care nu are nici o legatura cu tuate astea ca nau facut iei esperientze pe pe iel, ci chiar iel pe iel insushi, shi nu esperientze ci alceva, da asta ie alta poveste.
totushi, vad ca ai reushit sa descoperi multe dintre secretele lor. vreau sa te intreb ceva: cand stai in picioare la buda, cu capun sus ca sa nutz intre fumu de tzigaren oichi shi sancepi sa plangi de sa creada lumea cand ieshi catz pare rau dupe pishatu pierdut, deci cand stai in pozitzia asta shi te pishi, este din cauza undelor de la tranzistoru ala nu nimereshti intodeauna vasu?

cat despre computer, stai linishtit: shi eo am maicrosoft.

neatza

Mesajde dinu » Vin Noi 21, 2003 2:48 am

Care uite, ie si un sondaj care l-a facut oamenii si care exprima neste fapte intrigante despre cum e extraterestriii si ce face ei si arata clar daca mai era nevoie ca iei exista, care ie unu love2fly care-i mason si unu sod care cica extraterestru, si care discuta iei neste lucruri despre care ie greu de imaginat. Si ca sa vedeti ciudatenie, ie singuru tred de aici care ie colorat dupa cum sa vedeti, io zic ca e cel mai ciudat lucru care l-am vazut vreodata, de cand m-am nascut, da si aia ie prea demult ca sa-mi aduc aminte:
Uite, aici
dinu
Junior Member

Mesajde Red_Mustang » Vin Noi 21, 2003 7:30 am

O intrebare: De ce cand spui ca ai vazut un OZN lumea deja te trece la categoria nebuni si interpreateaza, ca, daca ai vazut un OZN, inseamna ca ai vazut si pe OZN-auti... ??? Ma intriga chestia asta...
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
Red_Mustang

Mesajde Unregistered » Vin Noi 21, 2003 8:19 am

am revenit.de ce cuvintele alea sint in rosu?rosu este culoarea extraterestrilor preferata.am auzit ca are ceva cu ciclul femeilor.

neatza, sa-ti raspund la intrebarea ta.eu nu fumez,si cind fac pisu stau jos pe wc,sa nu ma murdaresc pe maini.stiu ca suna de aiurea,dar cred ca eu sint jumatate extraterestru.parintii mei nu ma cred,dar eu stiu mai bine ca ei.pot citi mintile la oameni citeodata si transmit ginduri telepatice.in ochi am un fel de putere hipnotica.cind ma uit la oameni intrun anumit fel,imi spun ca ai apuca ameteala.unul a si cazut pe jos!am pielea mai alba decit toti din familia mea.toata viata am avut viziuni despre o planeta ca un desert,cu pomi negri si mici,fara frunze.sint plini cu pinze de paianjen,dar cred ca sint o civilizatie mult mai avansata decit noi.

toata viata m-am simti mai diferit.toti copii din bloc rid de mine,si cei mai mici fug de mine fara nici un motiv.ei spun ca sint mai diferit,de aia se sperie.cred ca sint hibrid!
Unregistered

Mesajde Bortzianu' » Vin Noi 21, 2003 11:52 am

Initial trimis de Unregistered
....ei spun ca sint mai diferit,de aia se sperie.cred ca sint hibrid!

..gata ... RECUNOSC TOT!!!! ... eu te-am facut... :)
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Burning|Flame » Joi Dec 04, 2003 10:10 pm

Initial trimis de EMIN3M
O intrebare: De ce cand spui ca ai vazut un OZN lumea deja te trece la categoria nebuni si interpreateaza, ca, daca ai vazut un OZN, inseamna ca ai vazut si pe OZN-auti... ??? Ma intriga chestia asta...

Stii de ce ptr ca sunt lucruri ciudate in spatiul cosmic si oamenilor le place sa creada ca suntem singuri...;a ;a de ce oare?
Am crezut cand ingerii mi-au spus
Ca singur n-am sa fiu
Am crezut in primul tau sarut
Dar a fost prea tarziu
Versurile astea s chiar de ca..:bleah:
Burning|Flame
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii