Telesport / TV Sport
Moderator: baixinho©
Oricum eu am si antena de satelit si cata vreme TV Sport si
Telesport vor ramane FTA va fi bine si pentru mine cel putin.....
Cand se vor coda ma voi multumi cu rezumatele de pe DSF din
Premier League si NBA.....
Oare de ce TV Sport nu transmite meciul de maine Lyon-Strasbourg din camp.francez desi au drepturile de transmisie si
la acea ora nu este programat nici un meci din Anglia sau Spania ?????
Telesport vor ramane FTA va fi bine si pentru mine cel putin.....
Cand se vor coda ma voi multumi cu rezumatele de pe DSF din
Premier League si NBA.....
Oare de ce TV Sport nu transmite meciul de maine Lyon-Strasbourg din camp.francez desi au drepturile de transmisie si
la acea ora nu este programat nici un meci din Anglia sau Spania ?????
- raduivo
- Junior Member
Ajax Amsterdam - SC Heerenveen
In direct la telesport de la ora 15:30.Au luat meciurile lui Ajax.
-
TIC_TAC - Junior Member
dar omul de rand cand va receptiona telesportul ? mai dureaza mult ? eu le-am trimis mail la Astral sa-l bage mai repede...dar nu mi-au raspuns nimic. 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Ash muri de ciuda sa nu am Telesportul pentru ca am TV Sport. Cred ca mai degraba as renuntala meciuri din NHL, Primera Divizion si Premiership...si sa am meciuri din NBA.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
o suji moshule
ca si io sunt pe astral si nu as da meciurile din spania pt nba...deci vezi ce meiluri le dai la aia de la astral

I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
Stiti cum e! Omul ravneste la ce nu are
De aceea si eu as da tot canalul TV SPORT pt. cateva meciuri din NBA pe saptamana
Eu sunt la RCS si n-am Telesport-ul, deci daca nci la Astral nu e cred ca atunci in Bucuresti nu e mai deloc, pt ca astea sunt cele mai mari firme din capitala.
De aceea si eu as da tot canalul TV SPORT pt. cateva meciuri din NBA pe saptamana
Eu sunt la RCS si n-am Telesport-ul, deci daca nci la Astral nu e cred ca atunci in Bucuresti nu e mai deloc, pt ca astea sunt cele mai mari firme din capitala.

Stele mici de cositor
Ard de dorul morţilor
Ard de dorul morţilor
-
COSS+min - Junior Member
Tic_Tac, ce sa facem cu programul? Sa ne facem sange rau? Mai bine ai incerca sa afli cand vor fi distribuiti prin retelele de cablu. Stiind cat a durat introducerea Tvsport in grila, la anul prin martie e posibil sa avem si TELESPORT la Astral.
-
dumars - Junior Member
Telesport isi incepe emisia din 1 Decembrie
Alí£turi de canalul paneuropean Eurosport ºi de postul autohton TV Sport, o altí£ televiziune specializatí£ va incepe sí£ emití£ de la inceputul lunii viitoare. Programele Telesport, televiziune patronatí£ de Horaí¾iu Nicolau, vor putea fi urmí£rite din 1 decembrie de cí£tre abonaí¾ii din Bucureºti ai reí¾elei de cablu RCS, dar vor fi preluate ºi de alte firme de cablu mai mici din í¾arí£. "Punctul forte va fi extrafotbalul. Vom transmite meciuri din NBA, unul miercuri, inregistrat, ºi altul duminicí£ searí£, in direct. De asemenea, am securizat pentru urmí£torii 3 ani drepturile de transmisie pentru Golden League ºi Grand Prix IAAF, la care se adaugí£ CM de motocros ºi supermoto, turnee ATP ºi WTA ºi altele. Piní£ in acest moment, investií¾ia se ridicí£ la aproximativ 1,5 milioane de euro", a explicat Nicolau. In grila de programe vor fi trecute ºi partidele de campionat ale lui Ajax Amsterdam, "care au avantajul cí£ sint programate duminicí£, de la ora 14:00, fiind concurate doar de meciuri din Premier League". Pentru inceput, Telesport va emite 14 ore pe zi, urmind ca din martie sí£ treací£ la 24 de ore de emisie din 24.
Alí£turi de canalul paneuropean Eurosport ºi de postul autohton TV Sport, o altí£ televiziune specializatí£ va incepe sí£ emití£ de la inceputul lunii viitoare. Programele Telesport, televiziune patronatí£ de Horaí¾iu Nicolau, vor putea fi urmí£rite din 1 decembrie de cí£tre abonaí¾ii din Bucureºti ai reí¾elei de cablu RCS, dar vor fi preluate ºi de alte firme de cablu mai mici din í¾arí£. "Punctul forte va fi extrafotbalul. Vom transmite meciuri din NBA, unul miercuri, inregistrat, ºi altul duminicí£ searí£, in direct. De asemenea, am securizat pentru urmí£torii 3 ani drepturile de transmisie pentru Golden League ºi Grand Prix IAAF, la care se adaugí£ CM de motocros ºi supermoto, turnee ATP ºi WTA ºi altele. Piní£ in acest moment, investií¾ia se ridicí£ la aproximativ 1,5 milioane de euro", a explicat Nicolau. In grila de programe vor fi trecute ºi partidele de campionat ale lui Ajax Amsterdam, "care au avantajul cí£ sint programate duminicí£, de la ora 14:00, fiind concurate doar de meciuri din Premier League". Pentru inceput, Telesport va emite 14 ore pe zi, urmind ca din martie sí£ treací£ la 24 de ore de emisie din 24.
- maraz
- Junior Member
Ai dreptate.Dar primiti vreun raspuns?
Iata si stirea completa de pe Rompres:Telesport va emite de la 1 Decembrie
La 1 Decembrie postul de televiziune TELESPORT va incepe sa emita, intrand in mass-media din Romania pentru a transforma evenimentele sportive in spectacol si pentru a induce in randul romanilor obisnuinta de a vedea cat mai mult sport, se arata intr-un comunicat al postului de televiziune.
Pentru inceput, postul va emite 14 ore/zi si va difuza cele mai importante momente ale sportului mondial desfasurate in 2003 - o retrospectiva internationala si nationala. Este primul pas pe care TELESPORT il face pentru familiarizarea telespectatorilor cu programele pe care le va difuza in 2004: NBA si meciurile de fotbal ale echipei Ajax Amsterdam in direct, ASCAR, Campionatul Mondial de motocros si supermoto, turnee din cadrul Cupei Mondiale la gimnastica si natatie, circuitul atletic Golden League si Grand Prix IAAF, volei - Cupa Mondiala, Campionatul Mondial de volei pe plaja, turnee de tenis din circuitele ATP si WTA.
TELESPORT va putea fi receptionat in toate marile orase ale tarii prin intermediul operatorilor de cablu. Emisia va fi in format digital si integral in limba romana.
Iata si stirea completa de pe Rompres:Telesport va emite de la 1 Decembrie
La 1 Decembrie postul de televiziune TELESPORT va incepe sa emita, intrand in mass-media din Romania pentru a transforma evenimentele sportive in spectacol si pentru a induce in randul romanilor obisnuinta de a vedea cat mai mult sport, se arata intr-un comunicat al postului de televiziune.
Pentru inceput, postul va emite 14 ore/zi si va difuza cele mai importante momente ale sportului mondial desfasurate in 2003 - o retrospectiva internationala si nationala. Este primul pas pe care TELESPORT il face pentru familiarizarea telespectatorilor cu programele pe care le va difuza in 2004: NBA si meciurile de fotbal ale echipei Ajax Amsterdam in direct, ASCAR, Campionatul Mondial de motocros si supermoto, turnee din cadrul Cupei Mondiale la gimnastica si natatie, circuitul atletic Golden League si Grand Prix IAAF, volei - Cupa Mondiala, Campionatul Mondial de volei pe plaja, turnee de tenis din circuitele ATP si WTA.
TELESPORT va putea fi receptionat in toate marile orase ale tarii prin intermediul operatorilor de cablu. Emisia va fi in format digital si integral in limba romana.
- maraz
- Junior Member
NBA
deci iata meciurile pt care au drepturi care se dau in direct si care inregistrate nu stiu. dar...e bine si asa:)
29/11 - minnesota - dallas
02/12 - new orleans - orlando
07/12 - minnesota - la clippers
09/12 - toronto - cleveland
14/12 - milwaukee - seattle
16/12 - sacramento - memphis
21/12 - orlando - toronto
23/12 - la clippers - san antonio
28/12 - toronto - la clippers
30/12 - milwaukee - dallas
si asta e pe anul asta. am si programul pe anul viitor dar traiesc cu speranta ca o sa-l aflam impreuna de la ei:)
29/11 - minnesota - dallas
02/12 - new orleans - orlando
07/12 - minnesota - la clippers
09/12 - toronto - cleveland
14/12 - milwaukee - seattle
16/12 - sacramento - memphis
21/12 - orlando - toronto
23/12 - la clippers - san antonio
28/12 - toronto - la clippers
30/12 - milwaukee - dallas
si asta e pe anul asta. am si programul pe anul viitor dar traiesc cu speranta ca o sa-l aflam impreuna de la ei:)
-
TIC_TAC - Junior Member
Re: si inca ceva!!
Zi-mi si mie cum de prinzi deja postul !
- maraz
- Junior Member
si Astralul ? :cry:
RCS prinde TV Sport ?
RCS prinde TV Sport ?
-
Domne, intrebam daca RCS prinde TV Sportu ? Ala de il prind eu, care sunt pe Astral !
la 17:00 astept Chelsea vs. Man U *p
la 17:00 astept Chelsea vs. Man U *p
-
Cred cu convingere ca mai bine era sa apara doar un singur
canal de sport romanesc deoarece asa erau sanse sa fie vazut in toata tare.
Acum insa unele firme vor introduce Tv Sport , altele Telesport
altele pe amandoua iar altele pe nici unul asa cum este la Satu-Mare
Din doua posturi bunicele se putea face unul bun , bine garnsit
cu transmisii sportive pe toate gusturile....Asa insa amatorii de tenis si baschet vor dori mai mult Telesport iar amatorii de fotbal si hochei Tv Sport.............
canal de sport romanesc deoarece asa erau sanse sa fie vazut in toata tare.
Acum insa unele firme vor introduce Tv Sport , altele Telesport
altele pe amandoua iar altele pe nici unul asa cum este la Satu-Mare
Din doua posturi bunicele se putea face unul bun , bine garnsit
cu transmisii sportive pe toate gusturile....Asa insa amatorii de tenis si baschet vor dori mai mult Telesport iar amatorii de fotbal si hochei Tv Sport.............
- raduivo
- Junior Member
telesport
Deci iata cum sta treaba cu telesport:
- de emis emite 14 ore de la 1 decembrie ( 6 ore a emis aproape cu o luna inainte)
- in bucuresti se prinde sporadic de unde si confuzia care din nefericire s-a creat.
- din cate stiu eu in constanta( cei de la pelin) la iasi (burtila?) si craiova (oltenia network) se prinde bine merci.este cineva de pe acolo sa-mi confirme chestiile astea?
- in bucuresti rcs-ul a dat cu probe ca sa zic asa.
- de emis emite 14 ore de la 1 decembrie ( 6 ore a emis aproape cu o luna inainte)
- in bucuresti se prinde sporadic de unde si confuzia care din nefericire s-a creat.
- din cate stiu eu in constanta( cei de la pelin) la iasi (burtila?) si craiova (oltenia network) se prinde bine merci.este cineva de pe acolo sa-mi confirme chestiile astea?
- in bucuresti rcs-ul a dat cu probe ca sa zic asa.
-
TIC_TAC - Junior Member