(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
oare de unde atata dragoste din partea Crinei pt. mine ? :yD
Crina...ma dezamagesti. eu ti-am pus avatar frumos cu celebrul Al Capone...si tu iti pui avatar cu niste anonimi. si semnatura aia ce reprezinta ? :mad:
Crina...ma dezamagesti. eu ti-am pus avatar frumos cu celebrul Al Capone...si tu iti pui avatar cu niste anonimi. si semnatura aia ce reprezinta ? :mad:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Las-o Moshule ca ea inca mai e finutza [trebuie protejata]. Vrei sa o strici tu repede asha cum le-ai stricat si pe celelalte useritze cu care ai iesit. Le-ai corupt la bere, la vorbe urate, marijuana. Uneori ma intreb daca nu cumva ai ceva cu bietele fete?:D
:p
:p
-
Love2Fly - Junior Member
*lol*..uite-l pe moshu peste vreo 3-4 ani...*lol*
Nu stiu daca la "statura" o sa fie la fel, dar....
Nu stiu daca la "statura" o sa fie la fel, dar....
- Fişiere ataşate
-
- cfr.jpg (15.08 KiB) Vizualizat de 2736 ori
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Si inca una..sa aiba motiv pe ce sa-si bata maimuta in seara asta...

- Fişiere ataşate
-
- cfr2.jpg (19.03 KiB) Vizualizat de 2732 ori
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Initial trimis de Jadore Mafia
DA SUNT O BABUTzA :eek:
eu sunt mai babuta ca tine :p am doi ani si ceva.
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
ai dreptate love2fly nu ar fi bine daca as fi narcisista
MOshule..ala e caddy de la bugmafia nu e un anonim :p
Si semnatura tot marca bugmafia e :p atunci cand imi e cel mai greu stiu ca trebuie sa tin capul sus si sa merg inainte......
Moahule moshule tu nu sti ca I`m fond of you :p
Darky asa e, hai ca acum am fugit am biologie
pese de pese....."....avem grija unu'l de ce;a;a;t si sa ne iubim asa cum nu a mai existat dragoste pe paman...
.."

MOshule..ala e caddy de la bugmafia nu e un anonim :p
Si semnatura tot marca bugmafia e :p atunci cand imi e cel mai greu stiu ca trebuie sa tin capul sus si sa merg inainte......
Moahule moshule tu nu sti ca I`m fond of you :p
Darky asa e, hai ca acum am fugit am biologie
pese de pese....."....avem grija unu'l de ce;a;a;t si sa ne iubim asa cum nu a mai existat dragoste pe paman...

l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
Jadore, dar ai pe cineva in puscarie ? De ce pomenesti si despre cei care sunt inchisi ? ce inseamna " I`m fond of you" ?
cand vii sa vedem Lord of the rings ?
asta am intrebat...numai asa ...ca sa-l oftic pe Love2Fly !
Nicholas....sa stii ca deja nu mai pun la suflet rautatile pe care mi le arunci zi de zi. In permanentza iti batzi joc de pasiunile mele. Ce daca imi plac locomotivele ? Am ras eu vreodata de tine referitor la faptul ca iti plac gugustiucii, aricii si pinguinii ?
cand vii sa vedem Lord of the rings ?
asta am intrebat...numai asa ...ca sa-l oftic pe Love2Fly !
Nicholas....sa stii ca deja nu mai pun la suflet rautatile pe care mi le arunci zi de zi. In permanentza iti batzi joc de pasiunile mele. Ce daca imi plac locomotivele ? Am ras eu vreodata de tine referitor la faptul ca iti plac gugustiucii, aricii si pinguinii ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
To be fond of someone: to have a strong liking or affection for someone.
E mai clar moshule?
E mai clar moshule?

Concurs NBA 2004-2005
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
Buna ziua ... Deci .... mi-au taiat netul de acasa ... Nu ai mei ci tampitii unde sunt conectata ... Asa ca seara nu o sa ne mai auzim ...
Acum sunt vis-a-vis de faculta la un net cafe si cred ca mi-am gasit formatia de suflet care se numeste Efect ... super misto melodii ....
Sunt tare tare ingrijorata ca am auzit ca azi iar au bombardat istambulul si tata e de ieri acolo si nu stim nimic de la el si sunt super ingrijorata ...
Azi la 6 juma m-am gandit ca nu am ce sa pierd daca ma duc la preselectia pentru balul bobocilor la faculta - in cluj - asa ca mai stau vreo 20 min si plec ...
In rest ... ma simt super nasol ... e o viata nashpa ... e trist ce se intampla cu mine ...
Gata ... am incheiat !!!!
Acum sunt vis-a-vis de faculta la un net cafe si cred ca mi-am gasit formatia de suflet care se numeste Efect ... super misto melodii ....
Sunt tare tare ingrijorata ca am auzit ca azi iar au bombardat istambulul si tata e de ieri acolo si nu stim nimic de la el si sunt super ingrijorata ...
Azi la 6 juma m-am gandit ca nu am ce sa pierd daca ma duc la preselectia pentru balul bobocilor la faculta - in cluj - asa ca mai stau vreo 20 min si plec ...
In rest ... ma simt super nasol ... e o viata nashpa ... e trist ce se intampla cu mine ...
Gata ... am incheiat !!!!
Sie verlieren nie, indem Sie lieben. Sie verlieren immer, indem Sie zurück halten.
-
Briatore - Junior Member
Initial trimis de Briatore
iar au bombardat istambulu
cum draq sa bombardeze Istanbulu' ? n-are cum !
later : mda....am vazut si eu la stiri ca au facut aia niste atentate p'acolo. da-i draq de islamici necivilizatzi. alcaida si mortii lor sau cine a fost.
-
Moshule..to be fond of someone inseamna to like , affection for some one...intelegi acu :p
Cand vin sa vedem lord of the rings hehe...de ce sa il oftice asta pe love2fly :con:
Nu am pe nimeni in puscarie dar asa e refrenul, si nu am de gand sa il schimb :p
Azi va fac prajituri
:kiss: la toti
Cand vin sa vedem lord of the rings hehe...de ce sa il oftice asta pe love2fly :con:
Nu am pe nimeni in puscarie dar asa e refrenul, si nu am de gand sa il schimb :p
Azi va fac prajituri

:kiss: la toti
-
J'adore - Junior Member
Initial trimis de Jadore Mafia
Moshule..to be fond of someone inseamna to like , affection for some one...intelegi acu :p
cum dracu sa inteleaga ma cand moshu se conduce dupa conceptul ... : Fute-o si apoi ramai prieten cu ea .. nimic mai mult

-
monk - Mesaje: 2747
Nu este adevarat. Eu sunt o persoana care ma implic foarte mult afectiv si ii voi demonstra asta lui Jadore daca la iarna va dori sa se culce cu mine. Ma gandeam ca e un prilej bun intre pauza dintre cele doua LOTR-uri. *p
-
Thats what they all say .... zicea politia din america la o scuza de cacat ...
ACTOR DE PRIMA MANA !
ACTOR DE PRIMA MANA !
-
Si de daca ma daca moshu se gandeste numa la sex? E ok...numa sa nu sugrume maimuta...
Concurs NBA 2004-2005
-
tocmai am aflat ca am un simt gustativ foarte dezvoltat si k sunt ca un bebelus care baga in gura tot ce prinde, pentru a gusta mediul inconjurator... cica : asa sunt eu... simt cu buzele, explorez cu limba si analizez cu gura... ;D
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
Nu mai manca asa multe dulciuri ca te ingrasi 

Concurs NBA 2004-2005
-
Pai da ce crezi ca io vorbeam despre Snickers? 

Concurs NBA 2004-2005
-
da ... o partida de sex de 5 minute este schivalentul a 6 km alergati ...
hmm cu un simplu calcul aritmetic ... WR vrei sa ajungi la ploiesti ? ;D
hmm cu un simplu calcul aritmetic ... WR vrei sa ajungi la ploiesti ? ;D
-
Pai care e legatura intre ce am zis eu si sex? Sexu e sex, mancatu e mancat.
Pai asta presupune ca sa nu mananci nimic si numa sa faci sex tot timpu ca daca si mananci...nu prea slabesti asa mult. Da tre sa si mananci din cand in cand.
Pai asta presupune ca sa nu mananci nimic si numa sa faci sex tot timpu ca daca si mananci...nu prea slabesti asa mult. Da tre sa si mananci din cand in cand.
Concurs NBA 2004-2005
-
pai si ce ? Poate idealul unei persoane este sa faca sex tot timpul , sa nu mearga la scoala/facultate/munca.. doar sex !
cat despre mancare...mey...tu de frisca/ciocolata ai auzit?
cat despre mancare...mey...tu de frisca/ciocolata ai auzit?

indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Moshule sunt fond of you dar nu genul ala de fond :p Monk hopa si u haha....ce zik eu ce intelegi u:p Moshule nu cred ca vrei sa te culci cu mene am sanii mici
intre filme eu o sa fiu la baie de la prea multa cola
:hehe:
Moshule incerci sa ma corupi nu iti e rusine :hehe:

Moshule incerci sa ma corupi nu iti e rusine :hehe:
-
J'adore - Junior Member
nu,nu mi-e rusine ! si te rog sa continuam discutia pe privat....ca monk deja se masturbeaza citind ceea ce scriem noi.
-