(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde SCORPY » Vin Noi 21, 2003 8:42 am

Abia astept sa ajung sefa sefului meu! Sa ii dau salariul la timp, asa cum mi-l da el mie. Adica o data la doua luni.
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Vin Noi 21, 2003 8:53 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
Nicholas....sa stii ca deja nu mai pun la suflet rautatile pe care mi le arunci zi de zi. In permanentza iti batzi joc de pasiunile mele. Ce daca imi plac locomotivele ? Am ras eu vreodata de tine referitor la faptul ca iti plac gugustiucii, aricii si pinguinii ?

*lol*, pai ce vina am eu daca tu vrei sa futi o locomotiva? Sau gasesti asta ceva normal? *lol* Apropo, care iti plac mai mult, alea pe curent, sau alea pe carbuni/diesel?

Si sa stii ca aricii nu imi plac. Intzeapa! :D

Scorpiutzo, spune odata, cit ei pe luna?
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde SCORPY » Vin Noi 21, 2003 8:58 am

:nope: Nu spun, mah, ca mi-e rusine, tu nu intzelegi. Oricum, e putin.:(
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde monk » Vin Noi 21, 2003 10:35 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
nu,nu mi-e rusine ! si te rog sa continuam discutia pe privat....ca monk deja se masturbeaza citind ceea ce scriem noi.

sa iti aduc aminte ... ma cheama monk ... nu moshu ... mai gandeste si tu din cand in cand ca nu strica si apoi gandeste *p
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde memetshot » Vin Noi 21, 2003 10:41 am

da ... o partida de sex de 5 minute este schivalentul a 6 km alergati ...
poate daca incerci pozitia rodeo daca dupa 5 minute de sex vine tacsu...cred ca in cazul asta poate echivala cu mai mult de 6 km adica ori cu cata benzina are tacsu in rezervor ori cu nr total de gloante ecsistent in casa...
si monkule adica tu zici de mosh ca-si bate maimuta?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Noi 21, 2003 1:10 pm

Nicholas....imi plac deopotriva si locomotivele diesel si cele electrice. Cele diesel ma fac sa fiu nostalgic si sa imi amintesc de vremurile de demult cand curentul electric era o noutate si se folosea foarte putin...oamenii inca nestiind foarte multe despre aceasta mareatza descoperire...care este curentul electric....fie el alternativ sau sinusoidal. Bine....pe foarte multe magistrale din Romania inca nu se foloseste curentul electric. Cel mai bun exemplu ar fi magistrala Brasov-Sibiu care inca nu a fost electrificata. Sau Megidia-Tulcea. Sau multe alte exemple. Imi plac la nebunie locomotivele Diesel....asa murdare de motorina cum sunt ele.
Dar si alea electrice sunt superbe...semn al civilizatiei contemporane. Mi se par asa..nu stiu cum sa zic...foarte impunatoare cand le vad. Sunetu ala de motoare....cand se pun in miscare. Tensiuni de ordinul kilo-voltilor, mai Nicholas. Stii tu ce inseamna asta ?

Din pacate nu am calatorit cu locomotive cu abur. Doar cu o mocanitza..cand am fost prin judetzul Neamt. Alea cu abur le stiu doar de la muzeu..asa ca nu intra in discutie.

Oricum...sa stii ca esti foarte rautacios cu mine. Indiferent de ce pasiuni are un om...nu trebuie sa razi de el. Am ras eu de tine cand ai taiat elefantii cu fierastraul ? Nici macar cand ai facut caca pe tine nu am ras. Asa ca te rog frumos.......
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

4250

Mesajde baixinho© » Sâm Noi 22, 2003 8:10 pm

am si eu acasa calculator. disar minstaleaza uindousu. cand l-am deschis, mia aparut un "carton" pe monitor pe care scria ceva de genu: acest calculator functioneaza cu sistemul FreeDos. daca doriti sa va instalatzi alt program (sau care dracu o fi fost formularea aia dacolo), contactati-ne la ... (doua numere de telefon care nu-mi prezentau interes) ca sa nu stiu ce sa-mi faca aia de la numerele de telefon.

si mai jos:

c:
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Love2Fly » Sâm Noi 22, 2003 11:45 pm

Mr. B? incearca:
C:/cd windows
C:/windows/cd system
C:/windows/system/del /f

Daca nu merge incearca:
C:/format C:/
Love2Fly
Junior Member

Mesajde monk » Dum Noi 23, 2003 1:07 am

deci eu oficial imi BAG PULA !.... maine e duminica ... adica azi ...

ne cheama scarbele la scoala ... ca cica suntem clasa de intesiv informatica si mai mult de juma de clasa e corijenta la info ...

pt jumatea aia eu , baiat silitor si cu media mare la info , tre sa sufar si sa fac 3 ore in fiecare duminica ....

NU MA DUC ! ... MUIE CONDUCEREA ! (baixo tu la fraza asta intelegi ce vrei :yD )

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Love2Fly » Dum Noi 23, 2003 1:23 am

Monk....deci faci cinste cu o pizza maine, da?
In alta ordine de idei, mi-am luat o macheta de F/A- 18 E/F scara 1:72 si am dat 500.000 pe ea....mi-a luat 5 ore sa o asamblez, sa o pictez si sa-i pun "insemnele". Oricum....a fost cool....mi-am facut de lucru...in lipsa de altceva:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde monk » Dum Noi 23, 2003 1:40 am

Initial trimis de Love2Fly
Monk....deci faci cinste cu o pizza maine, da?

cu ce ocazie ? :con:

Initial trimis de Love2Fly
...in lipsa de altceva:)

n-ai femeie ? :yD

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Love2Fly » Dum Noi 23, 2003 1:59 am

1. Cum mah cu ce ocazie? damn! nu-mi vine sa cred......nu-ti mai amintesti? damn! urat din partea ta.
2. Nu......n-am ce face.....e o diferentza.
Love2Fly
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Noi 23, 2003 2:32 am

ma, mi-e somn.
maine ma duc sa joc un teniss de dimineata.
o sa rup peretele ala cu mingile mele... singura chestie e sa-mi gasesc mingiile :D

gud nait ol!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

4255

Mesajde baixinho© » Dum Noi 23, 2003 12:03 pm

nea fly, nu jtu ce ai scris matale acolo si s-ar putea sa zic o tampenie mai departe ca n-am treaba cu compiutí£rele, da c-u meu era gol de tot, empty, virgin, etc etc etc. nu jtu ce s-ar fi implantat dacaj fi facut alea ce ai scris matale acolo, da acu nu mae cazu pen ca un nene bun la suflet mea bagat uidouz icspe. acu mai trebe sam eau sidiruaití£r, bocse, placa de retea, suici si maus cu scrot. pardon, cu scrol. mai im trebe ele mai multe, da astea ie prioritatile.

ps: bine ca am uinamp acd.. porcheria aia unde vezi pozele si media pleií£r da nam cum sa le folosesc.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Love2Fly » Dum Noi 23, 2003 12:35 pm

Bai bre baixu’ alea sunt comenzile “de sufletâ€Â
Love2Fly
Junior Member

4257

Mesajde baixinho© » Dum Noi 23, 2003 2:38 pm

maine deschid si eu un thread eu la un an opt luni si zece zile de forum
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Noi 23, 2003 3:00 pm

Initial trimis de Paranoya la adresa lu' Gabizzu
.nu te-am uitat cand a fost cazul(vezi Sf Mihail si Gavril cand te-am ajutat sa-l bati pe Moshu la sms-uri de la forumisti..ma rog..).

daca vroiai sa il ajutzi cu adevarat....nu imi trimeteai mie. asa a fost 1-1....deci ai anulat avantajul lui Gabizzu. deci nu l-ai ajutat cu absolut nimic.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Matrashita » Dum Noi 23, 2003 3:06 pm

Pai ma gandeam k o sa reactionezi tu intr`un fel sau altul...Intai i-am trimis lui si apoi mi-am amintit si de tine..asha,sa nu zici k sunt nesimtita!
Oricum pe Gabizz il iubesc mai mult,e mai simpatic!
Si tu la fel,nu?:cool:
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Noi 23, 2003 3:11 pm

nu. eu ma iubesc pe mine mai mult decat il iubesc pe Gabizzu ! *p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Matrashita » Dum Noi 23, 2003 3:16 pm

Normal..
Hai fi bun si trimite-mi prin posta poza aia...sper k nu te mai apuca rasul iar!
Matrashita

4259

Mesajde baixinho© » Dum Noi 23, 2003 5:15 pm

Initial trimis de Paranoya
trimite-mi prin posta

da-mi si mie, te rog, adresa lu posta asta, ca am un amic care tot vrea sa mearga la o posta.
ANTI

baixinho©

Mesajde Matrashita » Dum Noi 23, 2003 7:06 pm

O gasesti la coltz de strada in locurile intunecoase..sau in cel mai bun caz apeleaza la Moshu k e mai ..voluptuos!
Matrashita

Mesajde Wild Rose » Dum Noi 23, 2003 8:21 pm

Wild Rose is back in town baby ! ;D
intamplator,sunt si moarta de somn...la ce m-as putea astepta dupa doua nopti nedormite... si ma mai asteapta una, pentru ca n`am facut nimic pentru maine la scoala...and tomorrow the trimester ends :( ...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Dum Noi 23, 2003 11:45 pm

:D Am zis eu ca Wild Rose asta e mare bagaboanta....:cool:
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Noi 24, 2003 10:19 am

ce dimineatza frumoasa. avertizarile si banurile curg unul dupa altul. iata ca a cazut victima si Love2Fly dupa ce ieri el insusi facuse 3 victime. :yD
Avertizari de mare spectacol, cum ar spune Bogdan Stanculescu. *p

Nicholas....sper ca mi-ai citit frumoasa povestire despre locomotive de mai sus....si sper ca termini cu jignirile la adresa pasiunii mele. Nu de alta...dar te paste un ban pe durata a doua vietzi daca mai zici ceva rau de locomotive. Si pe deasupra iti punem si sechestru pe maimutza....sa vedem ce te faci.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde memetshot » Lun Noi 24, 2003 10:25 am

bre mosh alternativ...banasi catzeaua ma? rusine sa-ti fie :yD
bre da postu' vinovat pe unde-i sa ma minunez si io?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Noi 24, 2003 10:30 am

dovezile au fost distruse....iar scandalul musamalizat. *p
nu prea mai ai ce sa vezi. catzelusha a fost doar un pion.....care ne-a dat o pista spre marele conspirator al acestei afaceri murdare....care v-a fi si el asasinat cat de curand.
impreuna cu Nicholas si Love2Fly am pus bazele unei organizatii secrete a forumului....un fel de KKKK. Usor,usor vom face forumul mai curat, mai frumos si mai stralucitor. Daca nu crezi citeste mesajul lui Love de pe avertismente.

Alte intrebari mai ai animaloole ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde SCORPY » Lun Noi 24, 2003 10:42 am

OOOPPS! :eek:

Alerta maxima! Mafia s-a infiltrat in forum!#-o Moshule, cine e conspiratorul? Hai ca nu mai spun la nimeni!:(
SCORPY
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Noi 24, 2003 10:55 am

iata..Scorpiutza pe post de Nea Ovidiu si eu pe post de Traian Tomescu. *p
stiu ca nu spui la nimeni...dar ne cisteste intreg Mapamondul. si cred ca si cateva galaxii vecine.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde memetshot » Lun Noi 24, 2003 11:03 am

:con:
adica voi facurati un fel de oragnizatie dublu KK ?
moshule asta suna a veceuri alea publice care este langa statia de la aviatorilor si care sunt doua deci e dublu KK :D
memetshot

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati