Daca va dau o radiera, pe cine ati sterge din muzica romaneasca?
Moderator: anjin-san
Re: radiera radiera
deci fata asta i-ar shterge pe totzi din muzica romaneasca in afara de animalX si 3se...hahahah...mai bine s-ar duce pe luna cu ei...ca sa fie singuri...si ssa ne lase iin pace ideile ei de fan inrait.fiecare canta ce vrea....daca sunt ascultatzi sau nu...e partea a 2-a.si fiecare asculta ce vrea.mie nu-mi place de andrea balan..si n-o ascult.dar n-o trimit sa se spanzure.sa stea si sa cante pana la adanci batranetz ca eu nu o ascult
- Unregistered
Re: muie anishoara pizdii
Initial trimis de Unregistered
Daca ar fi dupa mine i-as sterge pe toti manelistii din Romania. Genul asta de muzica nu ar trebui sa existe! Este o rusine ca la noi se poate asculta asa ceva!
-------------------------------------------------------------------------------anishoara...mai bine du-te si te-mpushca ca eshti vai steaua ta....tu eshti o rushine....si pe tine ar trebui sa te shtergem de pe terra....ca n-ai ce cauta aici.genul asta de muzica(manele)exista...deci ramai cu visele de al shterge. la pushcarie cu tine.manelele exista.....si n-o sa potzi face nimik ca sa nu mai existe hahahaha
- Unregistered
Probabil ca i-as sterge pe toti care canta menele!!!! Asta in primul rand...
Apoi i-as sterge pe toti cei care nu pot sa cante live(ca tot venii vb de asta pe aici), si nu cred ca e cazul sa stau sa ii enumar...probabil ca nici nu as avea loc...oricum...se stie care sunt acele putine formatii din Romania care macar sunt in stare sa sustina un concert live!
Desi sunt putine...insa mai exista! Din fericire!
Apoi i-as sterge pe toti cei care nu pot sa cante live(ca tot venii vb de asta pe aici), si nu cred ca e cazul sa stau sa ii enumar...probabil ca nici nu as avea loc...oricum...se stie care sunt acele putine formatii din Romania care macar sunt in stare sa sustina un concert live!
Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci când sunt cu tine. Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, nu înseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa. Un prieten adevarat te prinde de mâna si îti atinge inima. Pentru lume tu esti o singura persoana, dar poate pentru o singura persoana esti intrega lume.
So sweet...;r
Ufff...:love: ...:G
So sweet...;r
-
M|haElla` - Junior Member
Initial trimis de M|haElla`
Probabil ca i-as sterge pe toti care canta menele!!!! Asta in primul rand...
Dreptate ai cand spui ca pe totzi care nu pot sa cante live , dar in materie de manelisti poate ar trebui sa-ti mai schimbi parerea, poate dc asculti pe cei care merita nu pe toti care se cred mari si tari ca au aparut si ei cu o melodie pe piatza

Just because I don't like to fight doesn't mean I can't.
-
Mithos - Junior Member
Mda...probabil ca mai sunt si manelisti mai "rasariti"...:con:
Insa din moment ce nu imi place nici o manea ( pur si simplu am oftica pe ele:D) , nu ma mai intereseaza ca ala a cantat live, sau ala nu!
Manelele nu le-am bagat la categoria "melodiilor care nu sunt cantate live", ci doar am spus ca nu pot sa le suport!
Iar acum recunosc ca exista si cantareti de manele, care au voci extraordinare, si care pot sustine un concert live!
Insa mie nu imi place acest gen!
Insa din moment ce nu imi place nici o manea ( pur si simplu am oftica pe ele:D) , nu ma mai intereseaza ca ala a cantat live, sau ala nu!
Manelele nu le-am bagat la categoria "melodiilor care nu sunt cantate live", ci doar am spus ca nu pot sa le suport!
Iar acum recunosc ca exista si cantareti de manele, care au voci extraordinare, si care pot sustine un concert live!
Insa mie nu imi place acest gen!
Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci când sunt cu tine. Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, nu înseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa. Un prieten adevarat te prinde de mâna si îti atinge inima. Pentru lume tu esti o singura persoana, dar poate pentru o singura persoana esti intrega lume.
So sweet...;r
So sweet...;r
-
Da ...shi manelishtii i`as sterge...Bene Zici tu Mihaela...k sunt si manelisti care au voce si care pot canta si live,dar ... in duet mai putini ii vad cantand live...Nu sh` de ce fac toate trupele/solistii playback cand sunt invitate sa cante in cadrul unei emisiuni ( Nu ma refere la manelijti) -> Ca ei nu`s invitati sa cante in cadrul emisiunilor care se respekta
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
-
I`m With You - Junior Member
Pai...
aici ai dreptate...cand zici de playback!
Insa...vreau sa-ti spun ca anul asta am fost la un concerl la mare, unde a cantat Adrian Copilu` Minune(live)...
si vreau sa-ti spun ca am ramas muta cand am vazut ce voce are!
Desi...nu suport manelele....asta chiar a cantat misto live!
aici ai dreptate...cand zici de playback!
Insa...vreau sa-ti spun ca anul asta am fost la un concerl la mare, unde a cantat Adrian Copilu` Minune(live)...
si vreau sa-ti spun ca am ramas muta cand am vazut ce voce are!
Desi...nu suport manelele....asta chiar a cantat misto live!
So sweet...;r
So sweet...;r
-
Da...si Costi ionita are o voce super mijto...l`am vazut la o emisiune pe acasa magazin si era muzik latino park si dansa ca pe manele...in gandul meu ziceam : Asta nu shtie sa danseze decat manele.Oricum de avut voce are ...asta o stim cu toti...sau ma rog...
;O

-
4220
dar de ce este nevoie sa postezi cu bold?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Poi...jtii...k sa ma simt bine
:lol:

-
Trebuie stersi, ba chiar smulsi din radacini, manelistii - si cei care menelesc - in frunte cu Costy Prostitza - si cei care urechesc si buricesc dupa manele. :bleah:
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
Manelistii ! Pe aia ii urasc din tot sufletul meu .. aia e incultura generala , ma jur !
In rest .. nu pot sa zic ca am ceva impotriva altor trupe ca nu prea stiu ce mai e nou ...
Deci , manelistii sa plece ! Huooooooooooo !
In rest .. nu pot sa zic ca am ceva impotriva altor trupe ca nu prea stiu ce mai e nou ...
Deci , manelistii sa plece ! Huooooooooooo !
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
dar numai el mai sunt si alti
Initial trimis de I`m With You
[B]Da...si Costi ionita are o voce super mijto...l`am vazut la o emisiune pe acasa magazin si era muzik latino park si dansa ca pe manele...in gandul meu ziceam : Asta nu shtie sa danseze decat manele.Oricum de avut voce are ...asta o stim cu toti...sau ma rog...;O [/B]
ca de ex si gutza, adi minune,stefan de la barbulesti si altii, dar sunt si maneliste bune k: sorina, carmen serban
-
Mithos - Junior Member
asta pt hadrian
pt matale shafule
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
-
Mithos - Junior Member
Re: Ole!
Initial trimis de Pirtea Sorin
Bai Unregistered-ule (daca esti fata, cu atat mai rau pentru tine), am trait s-o aud (adica s-o vad) si p-asta: Iris, trupa idioata! Da, ba, ai dreptate! Cine dracu' or fi Iris astia? de care n-a auzit nimeni decat dupa ce au inceput sa faca playback cu Felicia Filip si Uriah Heep? Ba, da-n schimb tot norodu' a auzit de 'jde ani de Adrian CM (concediu medical), Vali Vijeliosu', Liviu *uta, Sorin Arhicunoscutu' si toata clica cea jegoasa.
Sau Phoenix, ba Unregistered ba... Ai dracu' incapabili, in frunte cu Tandarica ala, care zici ca n-a vazut o toba-n viata lui! Habar n-are nici sa stea pe scaun in fata bateriei (adica a setului de tobe, ba!).
Sau Semnal M, aia care-au facut in 1995 playback unplugged la un post de radio si au avut tupeu' sa scoata si o caseta cu treaba asta! Incapabilu' ala de Iuliu Merca, nici nu stie ce-i aia nota muzicala! Nu-i asa?
Sau Compact, sau Cargo... Numai trupe idioate, ba, zau asa!
Ptiu! Piei, Unregistered-ule! Inca trei-patru ca tine si iar o sa facem rost de muzica pe sestache, ca inainte de '89! Lasa-ne cu cosmarurile tale de la betie!
Shi daca nu te superi tu, papushica aneuronata, cine sunt adevaratzii monshtri sacri in muzica romaneasca? Crezi tu ca idolii tai care sunt in stare sa faca playback shi cand raspund la intrebari pentru interviuri vor mai exista si peste 10 ani? Crezi ca ishi va mai aminti cineva de ei peste 25 ani? Eu nu cred... devaratzii artishti nu au nevoie de playback sau de sintetizatoare. Iris , Cargo nu recurg la asha ceva... nu ai argumente viabile. Ai sa razi singur peste catziva ani de ceea de ai scris aici
- pure_evil
- Junior Member
Re: Weheeeei!!!
wEEEEi!!! pRobabil nu mi-ar ajunge vagoane de radiere... muzica romaneasca in general e de tot rahatu'. Se duce de rapa rau de tot. Bine ca mai exista trupe ca Vitza de vie, Omu' cu sobolani, AB4 si Antract care mai scot muzica asta romaneasca din mocirla. Sa'i impuste careva pe manelishti si pe aia care fac playback.
Interesant punct de vedere dar raspunde-mi la o intrebare( nu e un reprosh, ci o simpla curiozitate): de ce te stresezi cu chestii de genul asta? Sunt de acord cu tine ca muzica romaneasca nu prea valoreaza mare lucru( cu unele exceptzii, bineintzeles), dar de ce sa-tzi iroseshti energia( pentru ca e nevoie de multa energie sa urashti ceva) pe lucruri care, oricum, sunt efemere?... mai bine incearca sa ajungi la punctul in care sa-tzi fie indiferente. Asha nu incomodezi pe nimeni, dai dovada de tact, si te simtzi mult mai eliberat . Sincer, nu merita...
- pure_evil
- Junior Member
JOS CU MANELELE! SUNT DE kkT !TE SUSTIN!SUNT CU TINE 100%
DAR VA ROG FACETI CEVA CU FALSELE,KITSCH-URILE ALEA DE ASIATICE( A.S.I.A.)
SUNT NISTE RATATE INFATUATE,PENIBILE SI SE MAI DAU SI CU CRACI IN SUS SPUNAND CA SUNT CELE MAI TARI!
FRATILOR, A AJUNS SA NE CONDUCA PROSTIA!
DACA MA POATE AJUTA CAREVA IL ROG DIN TOT SUFLETELUL SA FACA IN ASA FEL INCAT SA AJUNGA MESAJUL ASTA LA ELE!
PARCA AU UN BAT INFIPT IN PARTEA POSTERIOARA(ASS)
Copilu', de mult timp ne conduce prostia. Fii inteligent(a) shi supune-te aparentzei numai in aparentza. Fii rebel in esentza. Asta nu inseamna ca te indemn sa ascultzi ceva ce nu-tzi place...
just ignore everything, o.K.?
- pure_evil
- Junior Member
Initial trimis de Floriris
Eu as sterge de pe fata muzicii din romania, urmatoarele:
manelistii, ASIA, Candy, Andreea A si B, O-zone, Ana Lesko, 3 S-E, Animal x, Voltaj, Verso,......(si ar mai fi destui).
I-as lasa si promova (pana acum) pe urmatorii:IRIS, Cargo, Firma, Trooper, Acvila, Travka, Buricul Pamantului, M.S., Antract, Kumm, Luna Amara, Taxi,....
Asa as vedea din ochii mei o industrie muzicala puternica in romania.
Eshti de-al meu...
- Unregistered
Hmmm...
Daca Eminescu, saracu', ar mai trai ... sigur si-ar fi dorit sa se sinucida cand auzea versuri gen "Mi-e frica (x2) sa dorm singurica" ... sau alte cacaturi de genul asta ...
Am vazut toate mesajele ... Unii dintre voi ponegriti manelele (pe care si eu le urasc !!!) ... Dar dati ca exemple pe Adrian "Soricelul" Minune, Vali Vijelie, s.a ... Probabil ca voi nu stiti ce este aceea MANEA ... Multi dintre voi confundati MANEAUA cu LAUTAREASCA !!! .. Adrian & Co. nu sunt manelisti ... sunt doar niste LAUTARI ...
La noi in tara, conceptul de manea are ca inteles, combinatia RAP-ului cu LAUTAREASCA ...
Acum sa trec la subiect ... Pe cine as sterge ?! ... Hmmm ... Pai, sa zicem ca pe Andrele, pe Cain, pe Fizz (asta nu stiu ce cauta in Hip-Hop-ul autohton, si isi mai zice si CEL MAI STILAT HIP-HOP-er DIN ROMANIA !!!) ... in general muzica dance ... si manelele ... ATENTIE, insa ... am zis MANELE ... nu LAUTAREASCA !!!
Ar mai fi si cateva trupe din hip-hop, rock (daca ceea ce canta ei se poate numi rock !!!) si din house/tehno....
Pace ...
Am vazut toate mesajele ... Unii dintre voi ponegriti manelele (pe care si eu le urasc !!!) ... Dar dati ca exemple pe Adrian "Soricelul" Minune, Vali Vijelie, s.a ... Probabil ca voi nu stiti ce este aceea MANEA ... Multi dintre voi confundati MANEAUA cu LAUTAREASCA !!! .. Adrian & Co. nu sunt manelisti ... sunt doar niste LAUTARI ...
La noi in tara, conceptul de manea are ca inteles, combinatia RAP-ului cu LAUTAREASCA ...
Acum sa trec la subiect ... Pe cine as sterge ?! ... Hmmm ... Pai, sa zicem ca pe Andrele, pe Cain, pe Fizz (asta nu stiu ce cauta in Hip-Hop-ul autohton, si isi mai zice si CEL MAI STILAT HIP-HOP-er DIN ROMANIA !!!) ... in general muzica dance ... si manelele ... ATENTIE, insa ... am zis MANELE ... nu LAUTAREASCA !!!
Ar mai fi si cateva trupe din hip-hop, rock (daca ceea ce canta ei se poate numi rock !!!) si din house/tehno....
Pace ...
- K.gyeah!
Probabil ca voi nu stiti ce este aceea MANEA ... Multi dintre voi confundati MANEAUA cu LAUTAREASCA !!! .. Adrian & Co. nu sunt manelisti ... sunt doar niste LAUTARI ...
Am incercat sa explic multora, dar e greu de inteles atunci cind nu asculti decit aceste asa zis "manele". Maneaua este un cintec traditional tiganesc, de o deosebita valoare si nicidecum mizeriile pe care le asculta "manelistii" prin taxiuri, la tarabe, in piete sau la chefuri. Daca vreti sa stiti ce este si daca vreti sa ascultati o manea adevarata, ascultati-o pe Gabi Lunca (tot respectul) cintind un cintec care se numeste chiar asa: "Maneaua".
Nu inteleg de ce tiganii nu isi apara adevaratele valori ale muzicii lor traditionale pe care le respecta toata lumea din toata lumea. Inclusiv romanii. Poate mai discutam despre acest subiect.
aizzz&co
-
Necko - Mesaje: 4348
Mai exista lume care asculta muzica romaneasca? lol
1. Artishti romani nu se respecta intre ei.
2. Artishti romani nu sunt respectatzi de cei de afara. Atzi vazut shi voi ce sa intamplat la premiile MTV
Hai pa mai vb.
1. Artishti romani nu se respecta intre ei.
2. Artishti romani nu sunt respectatzi de cei de afara. Atzi vazut shi voi ce sa intamplat la premiile MTV
Hai pa mai vb.
- skullpder
- Junior Member
Re: Re: Re: Daca va dau o radiera...
Ei bineinteles ca exista...,si gunoiul este un lucru urat dar nu-i poti nega existanta nu?pai cu o radiera as putea sa sterg doar o duzina de femei...,deh silicoanele se sterg mai greu cu guma decat cu bisturiul...,in rest as stegre banalitatile gen "te iubesc te doresc"
- Unregistered
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma