Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
am lasat un rand...ca sa formam doua echipe de fotbal american. Gabizzu joaca...pe rand..cand la una cand la cealalta. asta e logica. mai ai si alte intrebari ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
-
monk - Mesaje: 2747
am gandit cat gandesc eu in de'obicei. nici mult,nici putin. atat cat trebuie !
oricum iti multumesc ca mi-aia tras atentia asupra lui Gabizzu. imi scapase din vedere faptul ca are 2 avertismente. acum e la un pas de banare.
prin aceasta,draga Cesare, ai dovedit ca esti un prieten fidel forumului si conducerii. un adevarat soldat si un brav erou. noi iti multumim si suntem mandrii de tine....ca esti un sifon ordinar. *p
oricum iti multumesc ca mi-aia tras atentia asupra lui Gabizzu. imi scapase din vedere faptul ca are 2 avertismente. acum e la un pas de banare.
prin aceasta,draga Cesare, ai dovedit ca esti un prieten fidel forumului si conducerii. un adevarat soldat si un brav erou. noi iti multumim si suntem mandrii de tine....ca esti un sifon ordinar. *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
-
Moshule muta dreq o data...
svengali, si tu esti pe stiu ala? ce id ai?
Concurs NBA 2004-2005
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
stai domol , mai jaxxx....ca abia acum am intrat si eu. aseara ai plecat fara sa zici nimic. sunt sigur ca te-ai dus sa mai citesti prin cartile de specialitate. intuisei tu bine ca pierzi controlul. asta e. nu sunt un om ofticos din fire. vom continua azi.
-
Hehe, am un avertisment...cred ca e de anul trecut :p
Gabitzu ai grije ce faci..sa nu iti iei ban :eek:
.................................................................__________________________________________ I want Cookies and MY HEAD IS IN THE CLOUDS:con:
Gabitzu ai grije ce faci..sa nu iti iei ban :eek:
.................................................................__________________________________________ I want Cookies and MY HEAD IS IN THE CLOUDS:con:
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
Ce penisul meu e ma amortzeala asta pe forum ?
Stiu ! jaxx tu esti de vina .. tu cu siteul ala de sah ! :o
Stiu ! jaxx tu esti de vina .. tu cu siteul ala de sah ! :o
-
-
Initial trimis de dj_jaxxx
nu-s pe ala, ci pe al'lalt :silly: ...adica asta sau pe yahoo chess, da mai rar. Pe ala nu-mi mai fac cont ca 3 ar fi prea multe, si oricum ma enerveaza piesele :con:
Într-o baltă neagră,
Patru ochi luceste.
Ce să fie oare?!
Cred că ie doi peste.
Patru ochi luceste.
Ce să fie oare?!
Cred că ie doi peste.
- svengali
Hades si Monk vor sa ma futa ...
pana acum mi-au oferit ciocolata , struguri, si prezervative cu gust de capsuni... dar nu am cedat...
acum isi fac planuri sa ma violeze...
in other words...some things never change
pana acum mi-au oferit ciocolata , struguri, si prezervative cu gust de capsuni... dar nu am cedat...
acum isi fac planuri sa ma violeze...
in other words...some things never change

indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
ai draq profitori vor sa ti-o puna pentru o ciocolata. iar eu m-am muncit sa-ti dau friptura...si abia te-am convins sa imi batzi putin maimutza. nu e drept ! :mad:
-
...
'il luam si pe moshu' -> din discutzia mea cu Alina... sa nu zici ca nu ne-am gandit si la tine... am atasat si ciocolata...
PacE
PacE
- Fişiere ataşate
-
- picture 41.jpg (68.64 KiB) Vizualizat de 7299 ori
There is no save game in real life...
- Hades
... bulangiu rau de tot moshu asta ....
wild da cand o sa iti dam cele promise o sa accepti ? gandeste-te moshu a dat 30 de friptura aia ... la noi numa prezervativele alea is 70 de mii ... sa nu mai punem la calcul si ciocolata ... o gramada de bani ...
wild da cand o sa iti dam cele promise o sa accepti ? gandeste-te moshu a dat 30 de friptura aia ... la noi numa prezervativele alea is 70 de mii ... sa nu mai punem la calcul si ciocolata ... o gramada de bani ...
-
Moshule, sa stii ca Hades te`ar fi chemat numai pen`ca am zis eu ca tre` sa aibe aprobarea ta...
Monk , doar atat valorez eu pentru tine? O ciocolata si un prezervativ? :con: ma asteptam la ceva mai profund din partea ta (inca astept... :p lets see you give your fuckin` best!!)
Monk , doar atat valorez eu pentru tine? O ciocolata si un prezervativ? :con: ma asteptam la ceva mai profund din partea ta (inca astept... :p lets see you give your fuckin` best!!)
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
ahh e doar un inceput .. iubirea vietii mele ... pe langa acel prezervativ si ciocolata spre deosebire de altii iti dau si dragostea mea ... direct din adancul sufletului meu ... eu iti mai dau ceva ca tot e super oferta ... cel mai de pret lucru al meu ... pe mine ! ... oameni buni incepand de azi pe langa sofer personal wild are si sclav .. cu intrebuintari multiple ! ;D ...
-
...
intradevar... n-am luat strugurii fara samburi cum a vrut Alina... dar l-am scutit pe monk de cheltuielile pe prezervative... a uitat o tipa aici niste anticonceptzionale... deci putem sa le folosim
...
PacE

PacE
- Fişiere ataşate
-
- picture 42.jpg (63.92 KiB) Vizualizat de 7293 ori
There is no save game in real life...
- Hades
hmm ... monk, incepand de azi ... ai 2a saptamani de proba!! In aceste doua saptamani , voi decide daca te voi angaja sau nu (ramane de vazut cum prestezi) ... salariu il stabilim dupa ce vedem cate de bun esti... ca sclav !
Am nevoie totusi de un C.V. ;D
Am nevoie totusi de un C.V. ;D
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
sounds tempting... mie de fel,nu`mi place sa dorm singurica..
the question is: will you do it for free?Only for the mere pleasure of holding a wild rose in your arms? ;D
P.S. Hades - mai devreme mi-ai promis prezervative cu gust de capsuni.. acum ce faci, ai schimbat tactica?
Oricum, sunt curioasa sa stiu cum ai putea tu sa-mi satisfaci poftele....
the question is: will you do it for free?Only for the mere pleasure of holding a wild rose in your arms? ;D
P.S. Hades - mai devreme mi-ai promis prezervative cu gust de capsuni.. acum ce faci, ai schimbat tactica?
Oricum, sunt curioasa sa stiu cum ai putea tu sa-mi satisfaci poftele....
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
tin sa mentionez ca eu ca sclav ... cu intrebuintari multiple ... nu am nevoie de salariu altfel nu m-as mai numi sclav ;D
cat despre CV .. ce sa zic
1. m-ar durea mana sa scriu cate stiu sa fac
2. oricum nu l-ai citi *p
cat despre CV .. ce sa zic
1. m-ar durea mana sa scriu cate stiu sa fac
2. oricum nu l-ai citi *p
-
;D ... my pleasure ... oricum proba practica conteaza ... hartzoagele (acte cvuri) tot timpul mint :yD
-
datele ti le-am trimis prin PM ca sa nu vada toti obsedatii ... (mosh :" ) si sa ne trezim 20 de persoane acolo ...
-
vreau sa va informez ca monk (a.k.a. sclavul meu) nu s`a tinut de cuvant... nu am nici un mesaj nou de la ultima vizita! Nesimtitule! astept in continuare datele!
p.s. cand ne vedem vreau o prestatie LIVE (imi vei canta I`m a slave for you - Britney Spears) cu tot cu dans, pe mesele din Backstage!!
p.s. cand ne vedem vreau o prestatie LIVE (imi vei canta I`m a slave for you - Britney Spears) cu tot cu dans, pe mesele din Backstage!!
---
---
- Wild Rose
- Junior Member