C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde memetshot » Vin Noi 21, 2003 3:52 pm

ba neatza io declar ca ie grav rau. pai cum satz stea ma hainekenu in frigider fara casa te atingi de iel?
io creca stiu cine-i de vina...or consoarta (care stii ce e) or constinta (care ie chestia aia de se simte naspa cand tu te simti bine)

edit latar: cica sunt liber de pe 25 dec pana pe 3 ianuare si mis hapi

edit foarte mai later:
se pare ca am ramas singur...fuarte urat. Deci sting luminili si las numa o luminita mica in caz ca vine cineva sa nu-si rupa pisherili la intrare.
Pana luni va urez de toate si spor la lene in continuare
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde neatza » Vin Noi 21, 2003 5:06 pm

sting eo ce ie de stins. nashpa zi. shi inca nu sa termenat. da macar plec de la biuro. prima veste buna pe zioa de az.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde angus » Vin Noi 21, 2003 6:04 pm

vezica ai mai uitat un bec aprins, in biuroul din fund. nu sa stins dela boton, ca ierea stricat. lam stins io acusha prin dezshurupare automata. sa nu uitz cant vii sal inshurupezi la loc.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde angus » Sâm Noi 22, 2003 12:52 pm

baicse, ej de straja? io insumi am venit casa pazesc intreprinderea, sa no fure cineva.
angus
Junior Member

4247

Mesajde baixinho© » Sâm Noi 22, 2003 7:55 pm

niet. vineri nam fost la munca cí£ casí£m eau calculator (uraaaaaaaaaaaa). maine ma duc mai tarziu ca ma duc la scuala (uraaaaaaaaa).
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde angus » Dum Noi 23, 2003 9:28 am

io la obiectiv shi az. numai scotzi o paine cu spalatu de barbrize in zioa de az, un serviciu suplimentar este o necesitate pe tinp de iarna.
fuarte bine ca te duci la scuala baicse, am auzit io ca daca ai carte ai parte shi nu ajungi la protectzie shi paza ca nejte unii.
angus
Junior Member

4254

Mesajde baixinho© » Dum Noi 23, 2003 11:40 am

olala la truditoare si sody si ayuy

dej ie frumos cu uidoz icspe, numa ca ma cam ia repede, dal dovedesc io pan la urma.

nenea angus, ii stiu paia unii la care te reteri matale?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

4262

Mesajde baixinho© » Dum Noi 23, 2003 5:48 pm

nenea angus, senchiu de program. marti sigur cred ca ma duc la national, miercuri n-am cum ca am ore cu pruteanu si nu doresc sa-l onorez cu absenat chiar din prima zi, iar joi habar n-am cum se intra la premiera. daca era la Bulandra si-ar fi jucat Ancutza nu mi-aj fi facut probleme, da asa...
ANTI

baixinho©

Mesajde gaga » Lun Noi 24, 2003 9:09 am

sodai

azi merge netu, trebile au dedlain abia maine asa ca sper sa ma onorez cu ceva fc azzi

tzin sa multzumesc in ordine aleatoare:
lu angus pt miile de mailuri :)
lu animal2o pt ajutoru de vineri cand a postat pt persoana mea
lu neatza ca nu m-a sunat sa dea o bere ca nu mai incapea inca una
lu emil boc ca m-a facut sa rad cu lacrimi
lu andrei gheorghe pt ca s-a diluat mult calitativ
restului lumii
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde memetshot » Lun Noi 24, 2003 9:24 am

neatza la toti care sunteti. Cam naspa zi asta de luni...dar nu-i mare broblem..nu mai sunt decat 4-5 zile pana in uichend si doar vro patruj de ani pana la pensie
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde gaga » Lun Noi 24, 2003 9:40 am

ie ochei ziua de azi, uichendu a fo destul de ochei, suport destul de bine, momentan ziua de azi

neatza se planse ca nu vede fanclubu ....
gaga

Mesajde basstard » Lun Noi 24, 2003 10:46 am

neatza cu intarziere la tuata lumea... trebile m-a tinut in loc si n-am putut sa dau cu buna dimineata dupa voi la orele potrivite.

in alta ordine de idei la bureau m-am catadicsit cu un leptop dregutzel da care are iecranu spart..deci nu mai ie leptop.. finca ai nevoie de un monitor ca sa il poti folosi...asta daca nu esti tare si lucri prin "metoda oarba". Care din voi are un cias de ala cu 7 melodii, da cu afiseaj mare ca vreau sa ii cumpar LCD-ul?
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde memetshot » Lun Noi 24, 2003 10:50 am

si ce bre... nu poti sa lucri la leptop cu gaurele? te-ai gandit ca poate asa e modelu ca sa fie mai usor? dar daca tu perzi vremurili pe cemeu inloc sa inveti "lucru la monitor cu gaurele"...
in alta hordine de idei io ma plictisesc ca stau ca prostu in fata unui brogram (acelasi brogram care are linia ba moarta ba nemoarta) si mi-au schimbat bulangii numele la controale si imi da erori...si bulangii e plecati...si pe ceme ie iar liniste si astept ca-n filmele uestarn sa vaz ciulini vburand pe acilea...
sa fie Piss peste tot

edit mai lietar ca sa nu zica unii ca fujim dupe posturi:

dana io creca ie un complot modial dirijat de oribili impotriva cemeistilor. si o sa ne loveste pe rand :D. vineri tu, azi neatza...al cui o fi rand maine?
memetshot

Mesajde gaga » Lun Noi 24, 2003 10:51 am

dapai sibiene mai binetzi iei un teveu d'ala cat peretele shi tregi firu lung la laptop si te uitzi de la birou pe perete acasa. parerea mea...

chestie: multor muncitori de clasa nu le merje fanclubu (cum am patztit si io ieri) ... stiu sigur de neatza .. da nush cei cu angusu si 90 si naie ... mangrijorez deja
gaga

Mesajde nae cinefil » Lun Noi 24, 2003 11:35 am

`mna zua! care-am ajuns sh-am deschis cemeu` dimineatza, da` a trebuit sa plec sh-abia (mi-)am revenit!
slaba activitate, though!... da` cre` ca ie din cauza ca ie inchidere de luna?!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde memetshot » Lun Noi 24, 2003 11:52 am

sar'm'na boerule si cinefilule, sa-tz traieste copchilasii si sa creste frumosi. Cum vine asta henchidere de luna? Adica sa` inchide luna si nu ne mai lasa inauntru? ca aveam si io neste borcane cu de-ale gurii inauntru si acu cio sa fac? Ca vini iarna si-i trai greu.
memetshot

Mesajde gaga » Lun Noi 24, 2003 11:58 am

o fi si de inchidere de luna si de spamuri si de bulanjiile de animale care scrie pe forumurile najpa :p
gaga

Mesajde memetshot » Lun Noi 24, 2003 12:01 pm

bre mi s-a zis ca sa nu scriu pe gandacenii si alte chestii najpa.
cum puteam io sa ratez sa ma iau de oribil cand scrise ca iel facu o organizatie dublu KK?

si btw adica apropo: tu vrusi ca sa ma sperii?
memetshot

Mesajde nae cinefil » Lun Noi 24, 2003 12:07 pm

inchiderea de luna ie cand zicea mama ca de-aia vine tarziu acasa, ca ie inchidere de luna la fabrica shi ie multe acte de scris! da` acu cre ca ie inchidere de luna ca s-a vandut terenurile de pe luna shi se inchide cu gard!
ceatz facutara in uichend? pe undeatz umblat? cum a fost?
io am fost la tihutza(pasul Bargaului-Bram Stoker-Dracula) cu familia shi nejte pretini, la castel, am potolit ceva (pt. dana: ceva somn cu ciuperci stropit cu sauvignon blanc de la Jidvei-un an bun) am facut plimbari cu consoarta shi fiul nostru(!) prin preajma castelului; intr-un cuvant a fost super!

Acu` tre` sa plec sa-l duc pe fi-miu la vaccin! Najpa! Vorbim maine!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde gaga » Lun Noi 24, 2003 12:53 pm

pfui naie, plecashi taman cand voiam sa te intreb cum il cheama pe fiul lui matale ca satz ezplic de aia si de ce...
las ca-mi zici maine

da, vrui sa te sperii, am reushit?
io mam speriat oricum

mood adormit pe motiv de praz cu mazline, ficatzei lyonezi cu piureu shi tort diplomat
gaga

Mesajde memetshot » Lun Noi 24, 2003 1:06 pm

nu penca il stiam de vro juma de an. Oricum ie misto tare.
io in uichend am practicat frecatu de menta. mai najpa e ca trebuia sa merg la olanesti sa dau avansu pentru revelion, da' din lipsa de oameni s-ar putea sa-l fac in bukale...yuk, cah si bleah
memetshot

Mesajde neatza » Lun Noi 24, 2003 2:42 pm

hai cam reushit sajung! mai ciotesc ce ie paici shi mantorc imediat.

asopivfh: slaba activitate az. normal: ie luni.

neatza

Mesajde gaga » Lun Noi 24, 2003 2:50 pm

baaa, nu mai zice si tu ca ie luni ca io am activitate si nu am vreme de retzetele lu lupica, footooi
plus ca miai adus aminte ca ie luni si mam depresat (daca dau si astia la activ numa nirvana si doors ar fi cazu)
gaga

Mesajde memetshot » Lun Noi 24, 2003 2:54 pm

io ascult ada milea....ie cam cretina muzica fatucii astea
memetshot

Mesajde neatza » Lun Noi 24, 2003 3:08 pm

fac shi eo ontrebare: daca eo az am ajuns la 1276 la soliter pe obtziunea 3 cartz, vegas, se chiama realizare personala sau din contra?

pentru cei care nu crede, are mai jos dovada.
Fişiere ataşate

[Extensia doc a fost dezactivată şi nu mai poate fi afişată.]

neatza

Mesajde gaga » Lun Noi 24, 2003 3:28 pm

WOW io zic ca ie realizare personala, io n-am trecut never ever de shase sute si umpic ... vezi numa ca pe mine m-a pacalit peceul si nu mi-a dat banii

miemi place ada milea
gaga

4265

Mesajde baixinho© » Lun Noi 24, 2003 3:34 pm

cei care vrea sa ma vada la muaca ma gaseste pe unu decembrie in club A de la ora aproximativ circa si ceva 18.00 trecute fix ca o sa cante Defect din Toplita sinca doo iechipe. o sa fie un fel de concurs sau ceva de genu aista care va fi dat si pe emtivi, care organizeaza reuniunea.
ANTI

baixinho©

Mesajde neatza » Lun Noi 24, 2003 3:43 pm

shi cei care nu vrea sa te vada la muaca unde te gaseshte?

pefhqkljdb: basule, ia baga matale un pemeu la eo casa vorbim oarece.

neatza

4269

Mesajde baixinho© » Lun Noi 24, 2003 3:46 pm

stie iei, ca ie dí£jtepti.
ANTI

baixinho©

Mesajde gaga » Lun Noi 24, 2003 3:48 pm

unu decembrie nu ie zi libera? saracii baietzii aia din toplitza munceshte in ziua lor libera?

pemeuri hehehe neatza + baicsu = :G

:p
gaga

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare