(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Noi 24, 2003 11:08 am

nu bah. e vorba de KKK.....aia care ucideau tiganii ca aveau boala pe ei. *p
cred ca e un fel de organizatie masonica. asa mi-a spus Love2Fly. eu,ca un om simplu ce sunt nu stiu...dar am aderat si eu la aceasta organizatie ....ca cica o sa fie forumul mai stralucitor. adica..e ca si cum am spala forumul cu Colgate Total .
ai inteles acum ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde SCORPY » Lun Noi 24, 2003 11:09 am

Dar cine sunt Nea Ovidiu si Traian Tomescu?:confused:
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Noi 24, 2003 11:12 am

Moshule, ti-am citit postul cu locomotivele, post care ma impresionat foarte tare. Am si plins putin (nu imi este rushine sa recunosc,chiar daca sint barbat!). Nu am stiut ca sentimentele tale fatza de aceste mijloace de transport in comun, sint chiar asa de adinci. Imi cer scuze si te inteleg. Daca vrei, pot pune o vorba la cumnata-mea (lucreaza la CFR), sa-ti de-a voie sa te joci in locomotivele din gara Constanta, cind mai vi pe aici. Poate, daca ai noroc, gaseste si vreo uniforma de fochist, sau cum se cheama conducatorul locomotivei. Eu pot fi un calator, care este interesat de aceste mashinarii uriashe, si iti pot pune tot felul de intrebari despre modul in care se conduc acesti monstrii de metal.
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde memetshot » Lun Noi 24, 2003 11:55 am

bre nicholas ce faci tu acilea? il amagesti pa mosh ca borbabil acu isi omoara maimutza cu gandu la locomotive...

Moshule pai ie cu 3 K sau cu 2 de KK? Si cum stii care ie tziganii da pa forum, mancatas?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Noi 24, 2003 12:14 pm

uite...ca m-am incurcat. nici eu nu stiu cu cati de K este. pai cum nu stiu care sunt tiganii de pe forum ? nu citesti forumul de sex ? nu se plangea Love2Fly pe acolo ca nu stiu ce au facut tiganii...... ?

Love2Fly : [I]Fete ca ea mai rar gasesti!(nu pot sa neg ca nu am o simpatie pt ea, insa nu asta e important). Eh, si tipa asta sta in concubinaj de vreo 7 luni cu un tip. Mi-am zis: “Ok! Are prieten nu ma bag pe ea caci mereu am aplicat zicala care spune ca ce tie nu-ti place altuia nu-i faceâ€Â
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Noi 24, 2003 12:31 pm

*lol*...al dracu´drac. Te da-i la vara-mea? Hai atunci sa facem schimb de verishoare!:D
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde SCORPY » Lun Noi 24, 2003 12:42 pm

Hai, mai, Moshule, nu mi-ai raspuns la intrebare.;P Cine sunt Nea Ovidiu si cu Traian Tomescu? Ca eu nu am auzit in viata mea de ei!:con:
Raspunde-mi pe PM
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Noi 24, 2003 12:59 pm

Nea Ovidiu este moderatorul Recursului Etapei de la Antena 1. Iar Traian Tomescu este profesorul Traian Tomescu....un om de fotbal.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde SCORPY » Lun Noi 24, 2003 1:02 pm

:con: Daca nu le am cu fotbalul...A, deci nea Ioanitoaia este Nea Ovidiu!:-?
Merci pentru lamuriri.
SCORPY
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Noi 24, 2003 1:55 pm

Am facut "putina" curatenie prin casa in weekend-ul asta, si am aruncat o gramada de timpenii la gunoi. Dar am gasit prin dulapuri unele lucruri, care m-au frapat, si de care nu am habar:

-o gramada de baterii folosite/nefolosite
-niste palarii in miniatura (cred ca pentru papushi??!!??)
-vreo 30 de coli de cerere pe care sint scrise niste cuvinte in ordinea alfabetica, dar nu este scrisul meu, pare mina de femeie..
-bucati dintr-un mixer vechi??
-un plic plin cu chistocuri de tigari, unele cu urme de ruj verde!
-o poza cu un ibric
-o gramada de scobitori in forma de sabii (din alea din plastic)
-niste scrisori de dragoste de la una Iulia pentru unul Romeo??!!??
-o jumatate de scoica, pe care scrie cu tush negru "Fuck"

Si asta numai din dulapul de pe hol...
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde monk » Lun Noi 24, 2003 2:12 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
v-a fi si el asasinat cat de curand.

Alte intrebari animaloole ?

daca nu mai are el .. vin io si te intreb .. cat ai avut media la romana ? :yD :t
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

ºefii

Mesajde callmmee » Lun Noi 24, 2003 2:24 pm

de ce existí£ Ã‚Âºefi pe lumea asta,ºi dací£ tot exista de ce dracu mai tipa la tine
callmmee
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Noi 24, 2003 2:38 pm

Ce-i aia " º " ??
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde monk » Lun Noi 24, 2003 2:41 pm

grade celsius .. sau orice fel de grade

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Mirela » Lun Noi 24, 2003 2:53 pm

am in fatza doo documente care se bat cap in cap.
unu' zice ca Vlad Tepes n-a fost la Bran decat o singura data, in trecere, si a fost gazduit acolo de Iancu de Hunedoara. al doilea zice nuj ce fel de tampenii, citez,
"en fouillant dans les décombres de la forteresse de Poenari, on trouva un passage secret souterrain venant du chateau de Vlad, Bran. Les récits de l'époque disent qu'il disparaissait de Bran et qu'il se rendait dans la plus haute tour de Poenari, Chindia pour se livrer í  ses rituels macabres et dégradants."

ba sí£m bag ce n-am :con:
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

lunga zi

Mesajde callmmee » Lun Noi 24, 2003 3:10 pm

parca nu se mai termina ziua si telefonul asta nu mai suna,m-am plictisit,cineva sa-mi ofere un subiect de conversatie
callmmee
Junior Member

Mesajde SCORPY » Lun Noi 24, 2003 3:21 pm

Aha! Ma bucur ca te-ai prins ca nu poti sa bagi ce caractere vrea muschii tai, atunci cand postezi!:o
SCORPY
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Noi 24, 2003 3:28 pm

monk...l
stiu ca "v-a" se scrie fara cratima, ca formeaza viitorul. crezi ca nu stiu ? dar ma mai grabesc si eu. nu te mai da mare sa nu te intreb decllinari din latina sau din tabelul elementelor alcatuit de marele chimist Mendeleev.

Nicholas, te-ai gandit ca poate ai facut ordine in dulapul vecinei ? *p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde J'adore » Lun Noi 24, 2003 3:33 pm

Sunt la scoala, este ora 7:42, am dormit doar 5 ore aseara, mai mult decat de obicei, pana la 1 noaptea am stat de vorba cu taticul meu mult prea iubit (el a vb. mai mult decat mine :D ) bibeloul lui a crescut, fetita aia mica si inocenta, a crescut...:hehe:
Ne`a prins si pe noi astia din orasul lui Capone iarna din urma, afara este un viscol de nedescris, inca nu sa asternut zapada prea bine, dar daca va mai ninge cateva ore se va asterne :)
Inca mai sunt cu geaca pe mine, da imi este firg si somn, vreau acasa, unde sa ma duc sa il iau pe king sa il sui in pat la picioarele mele, si sa imi tina companie si de cald :(
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde SCORPY » Lun Noi 24, 2003 3:35 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Nicholas, te-ai gandit ca poate ai facut ordine in dulapul vecinei ? *p

Asta am vrut sa-l intreb si eu, dar m-am abtinut!:o
SCORPY
Junior Member

4267

Mesajde baixinho© » Lun Noi 24, 2003 3:42 pm

Initial trimis de Nicholas_Alex
Ce-i aia " º " ??

o alta varianta pentru í¾
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Weet-weet » Lun Noi 24, 2003 3:46 pm

Initial trimis de Mirela

"en fouillant dans les décombres de la forteresse de Poenari, on trouva un passage secret souterrain venant du chateau de Vlad, Bran. Les récits de l'époque disent qu'il disparaissait de Bran et qu'il se rendait dans la plus haute tour de Poenari, Chindia pour se livrer í  ses rituels macabres et dégradants."

Daca sunt documente , e trist ... macar daca erau dintr-o carte ca aia a lu' nenea Bram ...
Eu am cunoscut un american caruia ii este frica de Dracula ... desi ii explicasem cum sta treaba ... :con: idioti mai sunt unii
Niciodata nu o sa fiu de acord cu oamenii ce zic chestii ca alea ce a citat Mirela ... poate ca ii zice patriotosm , nush , dar parerea mea e ca Vlad Tepes nu fu un vampir , ci unu' caruia ii stiau toti de frica :yD
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde callmmee » Lun Noi 24, 2003 5:03 pm

ce sariti fratilor pe mine asa,nu mai poate omul sa debiteze nimic,ca se ia lumea de el,oricum invat repede asa ca de acum incolo cand mai am de gand sa postez ceva am sa-mi schimb tastatura
callmmee
Junior Member

Mesajde Briatore » Lun Noi 24, 2003 5:44 pm

Ce pot sa va mai povestesc ... sa va mai spun ... nimic ... sunt super down ca nu mai am netul acasa . Acum sunt in pauza dintre seminarii si am traversat sa vad ce se mai intampla pe net ...
M-am saturat de facultate ... E de kkt ... Cred ca o dau in bara in sesiune ... shittttttttt :(( E prea mult si prea complicat de am de invatat !!!!
Mai multe intr-o viitoare "scrisoare" ca acum ma duc la seminar ca sa mai dorm un pic ca si asa nu inteleg nimic din stiinte politice!
V-am pupat !!!!!
Sie verlieren nie, indem Sie lieben. Sie verlieren immer, indem Sie zurück halten.
Briatore
Junior Member

Mesajde J'adore » Lun Noi 24, 2003 7:30 pm

Mda....iarasi a facut o gafa profu de bio.
Aveam o schema cu un penis...si face el "fetelor ati mai vazut un penis asa de mare?" la care tot el "Eu am mai vazut", obsedat sexual mai e asta.
:sperm:
Ce invatam la biologie invatam si la ora de sexologie, numai sex ne baga astia in cap, si nici un pic de carte :)
J'adore
Junior Member

Mesajde monk » Lun Noi 24, 2003 8:23 pm

pai ce ai vrea sa va bage ? nu sexul sta la baza omenirii ? ...
plus ca nu cred ca va incape o carte in cap .. decat daca e mica ...

The Wake Up Show™
monk

Scream!!!!!!!!!!!

Mesajde Weet-weet » Lun Noi 24, 2003 10:45 pm

Ce draci am pe americani .. cred ca ei debiteaza chestii de genul asta ... Ma uitam pe un site de video-chat , pe forum , si un tip a propus sa zica fiecare cum se zice " te iubesc" , in diferite limbi . Toate bune si frumoase pana se trezeste un ... idiot , si zice " in romanian : " give me money" "
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ce idioti !
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde J'adore » Lun Noi 24, 2003 11:57 pm

asa e monk sexul sta la baza omenirii :hehe:
hai mai lasa`te si tu de glume dasta ca nu sunt asa de bune :p
weet-weet ala care a postat faza aia pe forumul ala nu cred ca era roman sau daca era, atunci era un avortat :mad:
J'adore
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Mar Noi 25, 2003 11:54 pm

Pielea mea! Ieri pe la 18 primesc sms, ma uit....era Gabuba, citez: "bah ca e cel mai idiot ban pe care mi l-am luat, ca alea alea".....apoi ma amenintza si ma face de kko. Ma gandesc: "Hmmmm.....deja sunt un adevarat dictator"...lol...anyway...sa abandonam persoanele infantile:p
Momentan am baut o tona de Pepsi si ma cam doare stomacu'. Cred ca pe 1 decembrie plec la munte:D
Love2Fly
Junior Member

4292

Mesajde baixinho© » Mie Noi 26, 2003 9:20 am

maine cele doua traditii ale sportului romanesc :bleah: joaca in turul doi, mansa retur, in Cupa UEFA. si se duce un nene la casa de bilete a incintei aceleia din Sos Stefan cel Mare, intinde lu tanti de-acolo o hartie de-o suta si ii spune:
- Unu, va rog.
La care vanzatoarea il intreaba:
- Ce sa fie, fundas, mijlocas, atacant?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati