C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
-

neatza - Mesaje: 5820
4271
ie guguloae
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
sambolnavit fanclubu ( o fi de la excesu de shauorme) ca guguluaiele avea o inima la mijloc si voiam sa se intzeleaga subversiv egal love da nu mia ieshit
aratatzi ca doo pastile lipite cu superglu
aratatzi ca doo pastile lipite cu superglu
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
pai acuma mam prins eo! deci nu ierea vorba de baicsu casa bage pemeu ci de baspleier, care nici panacu na catadicsit.
-

ba am pricepit, dana, ca neatza vorbea cu moi, da am vazut tarziu ca ieream ocupat sa itz scriu tie un pemeu kilometric pe tema "vino mandro sus pe deal/ca sa-ti cant hevi metal" (adeca sa iti isplic de ce nu sunt fanu stilului hevi metal)
human being/being human
-

basstard - Junior Member
4273
tanti dana, sa anuntz cantarea de la clubu a mare din unu dcecembre cand presteaza Defectu de Toplita si pe Concerte sau ba?
ANTI
-

neatza la tot cemeu.
Uite ca am venit am aprins luminili si sunt entuziasmat ca am in fata inca o zi plina de cascaturi, pardon succese profesionale, si datorita unor cauze externe gen Club A mi-e un somn de pic.
Intrevare: mai stie cineva ceva de naiti?
Uite ca am venit am aprins luminili si sunt entuziasmat ca am in fata inca o zi plina de cascaturi, pardon succese profesionale, si datorita unor cauze externe gen Club A mi-e un somn de pic.
Intrevare: mai stie cineva ceva de naiti?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
-

4278
olala la truditori, sody si ayuy
tanti prezidentaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tanti prezidentaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ANTI
-

o zi de martz cu sodai 2 evribadi! fi-miu ie barbat! a rezistat cu stoicism intepaturilor si diverselor controale ce i s-au efectuat!
dana, tudor il cheama shi cre` ca am mai scris mai devreme pe cemeu, unde am shi atasaht nejte poze!
inteleg ca 90, sod shi aiu nu mai servesc patria deloc?
dana, tudor il cheama shi cre` ca am mai scris mai devreme pe cemeu, unde am shi atasaht nejte poze!
inteleg ca 90, sod shi aiu nu mai servesc patria deloc?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
despre aiu shtiu eo sigur ca servit aseara, ear la sod banuiesc ca asemenea. shi eo am servit la pachet ca bulangii nu avea in locatzie decat cola sha trebuit sachizitzionez dafar.
-

az ie iara martz, inevitabil, ineluctabil, indubitabil shi irefutabil! ashadar nu ie neaparat belgia, da` ie fotbal + anexe:)! sau, daca ie sa ma iau dupe timpul alocat, ie anexe+fotbal!
Nuj cum dreaq, da` in ultima vreme parca am tot mai mult de lucru! Sa fie oare shi din cauza de motive ca pe-aicea bate vantu`?
de exemplu am facut deja doo drumuri de dimineatza sh-acuma il fac pe-al treilea! Nu, nu lucrez la "drumuri shi poduri" shi nici nu torn asfalt pe autostrada!:)
Nuj cum dreaq, da` in ultima vreme parca am tot mai mult de lucru! Sa fie oare shi din cauza de motive ca pe-aicea bate vantu`?
de exemplu am facut deja doo drumuri de dimineatza sh-acuma il fac pe-al treilea! Nu, nu lucrez la "drumuri shi poduri" shi nici nu torn asfalt pe autostrada!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

bre daca nu as fii stiut ca ie un fel de revolutie de catifea pe forum credeam ca pe voi va apucat asa un spirit patriotic de munca...si voiam sa va intreb: "Cum faceti asta fratilor".
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

ziua buna oameni. basule, ziua buna si tzie de asemenea, da' totusi...
:con:
file, servesc patria. nu se vede? *p
si mie mi-o fo dor de voi.
nu sunt fanu stilului hevi metal
:con:
file, servesc patria. nu se vede? *p
si mie mi-o fo dor de voi.

-

nocturna - Mesaje: 8725
ni 90! Bine tz-ai revenit pintre noi! poi pentru cei care intra doar pe cemeu shi fooooooaaaaaaarte rar pin alte parti, nu se vede! Ca ma gandesc( ce fac?!) ca daca am ramas io cu animaloo sa tzinem stindardu` roshu al cemeului sus, nu ie bine! unde ie liderii de opinie? unde ie cei ce ne conduce? de ce i-am ales pe iei? ce-i mana pe iei in lupta, cum ar spune...aaa...poietu`!
-

naiti cu ce o servesti?
bre, in filu asta se vede spiritul oratorului patriot adevarat. Iera sa-mi dea lacrimili de emotie in urma cetiri acestui post...
Io propun ca filu sa fie burtatorul de cuvant al cemeului...
peseu: nea nae, da tu unde tot joci fotbal mey? jucati in sala sau supt cerul liber?
bre, in filu asta se vede spiritul oratorului patriot adevarat. Iera sa-mi dea lacrimili de emotie in urma cetiri acestui post...
peseu: nea nae, da tu unde tot joci fotbal mey? jucati in sala sau supt cerul liber?
-

eo ie bine mersi. mam mai dedepresat pe baza de nejte ber carea fost. az ie paosa clar shi categoric. asta in cazu in care nu sentanpla contrariu.
-

Initial trimis de animaloo
1. pai io, la cat imi port fizicu` pin locatzie, cre` c-ash putea purta shi cuvantul cemeului, ca mai am loc in geanta, printre dosare!
2. daca citeai cemeu` de la inceput aflai ca joc fotbal in fiecare martz supt ceriul liber, ashea cum o fac veteranii echipe de peste 20 de ani!
-

apai si io voiam sa gioc fotbal dupe program. dar din cauza de motiv de intuneric bezna la mine ie doar un vis. Si n-am jucat tot anu asta decat de vro 3-4 ori fotbal...
aoliuuuu, ramase animalu sa tzie stindardu? apoi chiar e de rau.
vedeti ca ma ubeste...ii ie frica ca daca tiu stindardu fac hernie si mi se nasoleste discu de ambreiaj
aoliuuuu, ramase animalu sa tzie stindardu? apoi chiar e de rau.
vedeti ca ma ubeste...ii ie frica ca daca tiu stindardu fac hernie si mi se nasoleste discu de ambreiaj
-

...o singura nelamurire mai am in viatza! ce dreaq face neatza asta, ca s-a cam dat la fund - in alt sens decat prim-ministrul !
Shi nu ca m-ar mira in mod obishnuit, da` acuma afirma ca nici de beut nu mai shprituieshte, ceea ce-mi da de gandit, ca shi dolanescu a zis ca cica se calugareshte!
Shi nu ca m-ar mira in mod obishnuit, da` acuma afirma ca nici de beut nu mai shprituieshte, ceea ce-mi da de gandit, ca shi dolanescu a zis ca cica se calugareshte!
-

bre animale, meritzi ban pe de-a dreptul pentru ca nu ai cetit tot topicu, respectiv treadu asta inainte de a posta aici cauzandu-i filului enorme si suparatoare indispozitii pe motiv sa-tzi repete tzie unde joaca el fotbal. file, am dreptate? am dreptate. si ce tampenie de post ai bajbait iarasi pe treadu cu 'leul usor'?! :mad:
pe neatza il vazui cu monitorul monitorizant de zor lanul de secara.
pe neatza il vazui cu monitorul monitorizant de zor lanul de secara.
-

nocturna - Mesaje: 8725
alooo! filmice! ia vez matale de pune mana po rigla detz masuara cuvintele ca eo nus botezatu sa ma dau la fund. mam trasa mai la unbra ca pe ciatza shi umezeala asta mia intrat tot prafun biuro. deci mie fuarte lene. da lene rau de tot. shi tomna acuma ma gandeam ca disear sa ma duc la dakino shi nu shtiam cum sa fac: sa pleca daicia direct acolo via carciuma shi dupaia acasa sau varioanta be sa ma duc acasa shi dupaia direct acolo via carciuma. nu, am zis ca numai servim bere, da mash duce sa halesc ceva care manpunge fuamea.
pig;qwouigfy: mai vine careva la dakino az?
pig;qwouigfy: mai vine careva la dakino az?
-

nea nae...sper ca destele tale nu sufera acu ca urmare a scierilor care au fost despre unde joci tu si matale fotbal. Da io credieam ca datorita temperaturilor climatice care este cah v-ati retras invro sala ceva. Adica mai bine spus io catam un fel de sfaturi...
Naiti ashela nu-i post tampit, ie un post la misto adica exact la obect, ca io cred ca astia de la finante nu prea au ce face si se plicti si mai baga cat-o aberatie....
Mama ce bucuros sant ca daca le dau astora 30 de bulioane numa fac armata...vai imi vine sa plang de fericire...numa 30 de milioane... ;P ;P
neatza ce e aia dakino ?
cslfdfds: banc sec primit acus pe meil :
"Cand eram mai tanara, uram sa ma duc la nunti.Matusi de-ale mele si
cunostinte in varsta veneau la mine, ma piscau de obraz si ziceau razand:
"Tu urmezi acum." Au terminat cu porcaria asta cand am inceput la
inmormantari sa fac acelasi lucru cu ele.
Naiti ashela nu-i post tampit, ie un post la misto adica exact la obect, ca io cred ca astia de la finante nu prea au ce face si se plicti si mai baga cat-o aberatie....
Mama ce bucuros sant ca daca le dau astora 30 de bulioane numa fac armata...vai imi vine sa plang de fericire...numa 30 de milioane... ;P ;P
neatza ce e aia dakino ?
cslfdfds: banc sec primit acus pe meil :
"Cand eram mai tanara, uram sa ma duc la nunti.Matusi de-ale mele si
cunostinte in varsta veneau la mine, ma piscau de obraz si ziceau razand:
"Tu urmezi acum." Au terminat cu porcaria asta cand am inceput la
inmormantari sa fac acelasi lucru cu ele.
-

-