da, si eu am auzit de la unii ca isi baga si in vena,dar cum nu sunt eu atat de apropiat de tudor sisu , nu va cer sa ma credeti. ascultati si pe melodia "drogul meu" , ce canta puya despre sisu.
Am inteles ca a patit-o si k-gula, care isi dadea cu parerea in mai multe locuri despre situatia lui sisu , si s-a bagat in kkt pentru iarba . a primit interdictia de a mai iesi din bucale pentru nu stiu cata vreme . mai bine ne-ar spune el mai multe , daca mai intra si daca mai poate.
:
Initial trimis de K-gula
nu cred ca este o actiune impotriva HH-ului. de fapt sunt ferm convins ca nu este asa. nu uitati ca suntem in perioada unor alegeri (sau votari). se vor a fi data foarte multe exemple. sisu in mod sigur a fost turnat. asta a fost pont sigur. se stia de foarte mult vreme ca sisu consuma si era lasat in pace, deci este un joc cu o mica tenta politica. el a declarat in nenumarate randuri ca este consumator. si? nimeni nu sa legat de el. cineva a vrut sa il toarne si sa ii faca rau. nu are nici o legatura cu miscarea HH. tre sa fim totusi realisti.
este de kkt, intradevar ce sa intamplat. chiar trebuie facut ceva.
K-gula.