Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)

since 2003

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Noi 24, 2003 9:47 pm

stiti ce mi-a destainuit Wild Rose azi ? ca i-ar place sa fie curva in Timisoara. ce sa zic ? fiecare cu pasiunile lui ! *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde monk » Lun Noi 24, 2003 9:48 pm

gata ! .. am hotarat .. prima pe car o vad .. aia ramane .. :yD .. :D
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Wild Rose » Lun Noi 24, 2003 9:50 pm

mincinosule! sa nu`l credeti! curva in timisoara esti tu bebeto !
curvele din toata tara , se aduna`n timisoara (alexandra said it , not me ! e vreo timisoreanca pe aici? ca sa stiu cat mai are alexandra de trait :p )

p.s. Monk is MINE! All MINE!!!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Noi 24, 2003 9:53 pm

De acum inainte ......Wild Rose = Curva de Sud Timisoara .

sclavule asa sa i te adresezi stapanei !

apropos...am uitat sa specific la intalniri...marfa chilotzi , Wild Rose ! *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Briatore » Lun Noi 24, 2003 9:59 pm

Stii ceva Wild Rose ... Ti-l las tie ... Mie tocmai mi-a spus Moshu pe Ym ca ma iubeste asa ca ... Va las pe voi doi sa faceti pe stapana si pe sclavul ... Ca eu mi-am gasit barbatu' :P
Sie verlieren nie, indem Sie lieben. Sie verlieren immer, indem Sie zurück halten.
Briatore
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Lun Noi 24, 2003 10:02 pm

bebitza , as avea multe sa iti adresez dar nu doresc sa fiu banata...
alexandra mi-a spus sa iti transmit ca curva si timisoara este un pleonasm! timisoara = (automat) curva!!!
dar oricum...curva de timisoara esti tu !
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Noi 24, 2003 10:07 pm

exact. eu o am pe Briatore.....si nu imi mai trebuie ursi Koala , trandafiri salbatici , nici macar pizze si shawerme. renuntz si la bere si la batut maimutza.
Briatore este tot ce am visat in cei 24 de ani ai mei. *p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Briatore » Lun Noi 24, 2003 10:17 pm

La al 50 -lea meu post vreau sa-i multumesc lui Moshu pentru suportul moral oferit in aceasta perioada grea din viata mea cand nu am avut net acasa ... Dar Moshule nu te suparata, dar trebuie sa-l pup dulce dulce de tot si pe Decret !!!!!! He knows why!!!
Koala, te iubi mult mult de tot ....
Cam atat ....
Sie verlieren nie, indem Sie lieben. Sie verlieren immer, indem Sie zurück halten.
Briatore
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Noi 24, 2003 10:23 pm

Iar in al 51-lea tau post sper sa spui ca si pe mine ma iubesti cel putin egal cu iubi Koala. *p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Dia » Lun Noi 24, 2003 10:28 pm

Felicitari iubi !!!!!!!!! la mai mare !!! :D e bine k nu uiti de unde ai plecat si k te gandesti inca la cei ce te-au sustinut si inca te sustin si sunt alaturi de tine...e un lucru bun ! :)
cat despre treaba cu monk...;P stiam eu.....! :( pacat...sentimentele mele sunt profund ranite...desi stia k numai el mi-a mai ramas si k am renuntat la tot (toti) pt el... :(
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde Briatore » Lun Noi 24, 2003 10:42 pm

Iubi, bine ca nu ai spus la toate ... Ca cred ca te taiam :P ...
Dragul meu Moshu nu pot sa spun asa ceva, inca ... Nu sunt sigura, sunt confuza ... Nu pot ... Pentru ca ... La urma urmei ... Stiiiii .... eu de fapt .... O iubesc prea mult pe IUBI ... si doar ei ii pot spune TE IUBESC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ps: Iubi,da-l draqu pe Monk ca asa sunt toti barbatii ... Bine macar ca ne avem una pe alta !!!!!
Briatore
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Noi 24, 2003 10:45 pm

Atunci sa ramai cu Iubi cea rotunda. eu il am pe Decret. *p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Dia » Lun Noi 24, 2003 10:49 pm

cata invidie pe moshu...incredibil ! iubi...cum sa zic la "toate " ? stii bine de cine era vorba cand am zis k am renuntat la tot(toti) ! ce dracu ? :) si eu tot numai tie iti pot spune te iubesc ! lasa-l pe moshu... ! si cu monk...vedem noi cum facem....la urma urmei mi-a zis mie un om invatat k baietii E porci...da totusi monk e un porcusor simpatic... ! :D
i'm missing every part
Dia

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Noi 24, 2003 10:51 pm

stiti cadourile de la coca cola de anu asta ? urs polar deghizat in ren..si ren deghizat in urs polar.

m-am gandit sa facem si noi niste jucarii pentru forumisti :

Urs Koala deghizat in rinocer....si rinocer deghizat in Urs Koala. ca doar suntem cei mai rotunzi oameni de pe forum....eu & Koala *p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Briatore » Lun Noi 24, 2003 10:56 pm

Iubi stii cum e ... toti sunt porci ... dar unii sunt porcusori, altii porculetzi, altii porcusori super dragutzi .... si tot asa ... Moshu nu fa acum crize de gelozie ca nu trebuie ... Ar trebui sa stii cat de mult tin la tine. Eu nu sunt genul de om sa scriu sa citeasca toti cat tin eu la tine. Daca stii , stii ... Daca nu ghinion !!!!!!!!
Si lasa-l pe Decret in pace ... Ce ai cu el ??? Ai vrea tu sa il ai pe el !!!!
Briatore
Junior Member

Mesajde Dia » Lun Noi 24, 2003 11:00 pm

eh...te-ai gandit tu bine ? da de ce ar vrea forumistii sa primeasca asemenea cadouri ? nu le e destul k ne suporta pe forum ? da n-as putea sa ma transform eu in Alba ca zapada si tu in dovleac (desi nu ar fi asa spectaculoasa transformarea..si nici nu au legatura povestile...) ? mai e pana la craciun....gandeste-te la cadouri repede k pana scrii lista lu mosh craciun...pana dai send la mail spre north pole...pana proceseaza laptopu lu moshu....trece anu ! :)
i'm missing every part
Dia

Mesajde monk » Lun Noi 24, 2003 11:00 pm

Initial trimis de Dia The Koala Bear
monk e un porcusor simpatic... ! :D

deci mai imi dai o sansa ? :D

Initial trimis de Oribilul Mosh
ca doar suntem cei mai rotunzi de pe forum ... eu & Koala *p

si io ce dracu sunt ? *p

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Noi 24, 2003 11:04 pm

cadoul meu de Craciun pe care il vreau este sa ma iubeasca Briatore mai mult decat te iubeste pe tine. sa fie pace in lume. sa aibe lumea ce manca. sa fie oamenii mai buni. sa retrogradeze Rapidu. sa fim sanatosi cu totii. sa batem maimutza mai putin. si sa-i vad pe Wild Rose si Alin impreuna. pe Decret cu Dia. si pe mine cu Briatore. si pe monk cu Hades.
amin !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde monk » Lun Noi 24, 2003 11:06 pm

hades parca iti zisesem sa nu zici nimic la nimeni de noi doi .. ce dracu !

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Briatore » Lun Noi 24, 2003 11:07 pm

Bina mah egoistilor ... Ganditi-va numai la voi ... Ca restul forumistilor nu conteaza daca primesc cadouri!!!!!!!! :( ... Frumos va sta
Briatore
Junior Member

Mesajde Dia » Lun Noi 24, 2003 11:12 pm

monk...nu o singura sansa ci toate sansele din lume daca reusesti sa ma faci sa uit ! dar pt asta trebuie sa-ti concentrezi toata atentia si tot efortul in directia mea...si mai ales toata dragostea! so...daca vrei...eu accept ! :) (iubi ai si tu partea ta la asta...negociez pt amandoua aici...nu te speria...;D ) ! deci...monk ?
moshule...scrie tu lista aia ...dar iti spun de pe acum...nu prea exista vreo dorinta pe acolo care sa se indeplineasca ,poate doar aia cu retrogradarea rapidului ! si daca nu face monk ce mi-a promis se va indeplini si ultima ;m !!! in rest...briato pe mine ma iubeste the most...decret e al meu...se stie...da e al meu in alt mod decat iti imaginezi u so monk cheer up...u'r still the one... ! :D iar wild cu alin...;D ce sa zic ? asta e deja indeplinita :p
i'm missing every part
Dia

Mesajde J'adore » Mar Noi 25, 2003 7:40 pm

Bey monk sorry deabea acum mi`am dat seama ca wild rose e bad girl, daca va toti schimbati nick`urile
Nu mai stiu care e care :con:
monk, wild rose si hades spor la treaba..sau hmz..la placere :p
Gabriel ia pune si tu o vorba buna la moshu, sa imi aduca si mie un bilet de avion one way :D
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde monk » Mar Noi 25, 2003 7:47 pm

Initial trimis de Jadore Mafia

si hades spor la treaba..sau hmz..la placere :p

hades ? :con: ce-i cu el ... el n-are treaba *p

The Wake Up Show™
monk

Mesajde dj_jaxxx » Mar Noi 25, 2003 8:27 pm

Gata, l-am facut pe moshu la sah... :)
Fişiere ataşate

[Extensia doc a fost dezactivată şi nu mai poate fi afişată.]

Concurs NBA 2004-2005

I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
dj_jaxxx

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Noi 25, 2003 8:32 pm

mie,ca jucator de sah care a jucat sah la viatza lui ..mi s-ar parea rusinos sa imi trebuiasca peste 50 de mutari pentru a face mat pe unu' care abia stie sa mute piesele. *p

jaxxx..e ca si cum s-ar lauda Dinamo ca ii bate pe FC Caracal cu 4-3. :yD
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde dj_jaxxx » Mar Noi 25, 2003 8:40 pm

lol..daca nu imi uitam tura pe acolo nu prea mai erau mai mult de 54 de mutari :)

e ok...o victorie e o victorie cu 8-0 sau cu 4-3 :) Tot 2 puncte in clasament se dau in ambele cazuri :)
Concurs NBA 2004-2005

dj_jaxxx

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Noi 25, 2003 8:41 pm

2 puncte probabil se dau in liga canadiana de fotbal. in fotbalul civilizat se dau 3 puncte la victorie. *p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde monk » Mar Noi 25, 2003 8:42 pm

3 puncte *p

The Wake Up Show™
monk

Mesajde dj_jaxxx » Mar Noi 25, 2003 8:44 pm

heh...mi-a zburat mintea spre hockey... :)

poftim 3 puncte...cu atat mai bine pt mine! :D

edit: si sa stii ca nu prea mai joc asa de bine...in total am 51 de victorii, 63 de infrangeri si 5 remize.
Concurs NBA 2004-2005

dj_jaxxx

Mesajde svengali » Mie Dec 03, 2003 1:55 am

cec dis aut ;)
or dis ...
Într-o baltă neagră,
Patru ochi luceste.
Ce să fie oare?!
Cred că ie doi peste.
svengali

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Locomotive