C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
naiti te rog...ca cerebelu ie acolosa...broblem ie cu creier care a plecat in vizita da' nu stu unde
neatza...pentru cati bani ti-ai baga p@@a (la propriu) intr-o cursa de soareci?
neatza...pentru cati bani ti-ai baga p@@a (la propriu) intr-o cursa de soareci?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
ce sentanpla pe trei dec?
animaluu: nu mam gandit panacu, da creca pus in fatza faptului cre'cash putea gasi o suma convenabila de anbele partz.
animaluu: nu mam gandit panacu, da creca pus in fatza faptului cre'cash putea gasi o suma convenabila de anbele partz.
-

neatza - Mesaje: 5820
iote un banc
"Three men, an Italian, a Spanish and a French go for a job interview
> in England. Before the interview, they were told that they must
> compose a few sentences in English with three main words: green, pink
> and yellow.
>
> The Italian was first:
> > "I wake up in the morning. I see the yellow sun. I see the green
> grass and I think to myself, I hope it will be a pink day."
>
> The Spanish was next:
> > "I wake up in the morning; I eat a yellow banana, a green avocado
> and in the evening I watch the pink panther on TV."
>
> Last was the French:
> > "I wake up in ze morning, I hear ze phone "green...green...", I
> pink up the phone and I say "Yellow?"..."
"Three men, an Italian, a Spanish and a French go for a job interview
> in England. Before the interview, they were told that they must
> compose a few sentences in English with three main words: green, pink
> and yellow.
>
> The Italian was first:
> > "I wake up in the morning. I see the yellow sun. I see the green
> grass and I think to myself, I hope it will be a pink day."
>
> The Spanish was next:
> > "I wake up in the morning; I eat a yellow banana, a green avocado
> and in the evening I watch the pink panther on TV."
>
> Last was the French:
> > "I wake up in ze morning, I hear ze phone "green...green...", I
> pink up the phone and I say "Yellow?"..."
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

io nuntzeleg nimic din ce atzi zis voi acilisha cat timp am fumat io doo viceroi.
adica intzeleg ca animalu a facut ceva, nu se stie ce ca nu a aparut la gazeta, drept urmare a fost trimis catre o lobotomie iminenta in timp ce vali incearca sa deslusheasca ceea ce nici propietara creerului bolnav nu poate, in spetza de cand a citit mesaju' cu organe torturate si pizza cu par nespecific (uman sau animal) cum nam priceput nici cine si de ce nare servici ca daca nare de ce mai posteaza pe clasa muncituare, adica noi aici ce facem, nu muncim?
plus ca nush care conducere se schimba si asta ma confuzeaza teribi, care conducere, de stat, de forum, de la scarbici, si daca da al cui?
si daca apare mesaju asta inseamna ca miau dat netu inapoi
nu mai vreauuuuuuuuu ;P
adica intzeleg ca animalu a facut ceva, nu se stie ce ca nu a aparut la gazeta, drept urmare a fost trimis catre o lobotomie iminenta in timp ce vali incearca sa deslusheasca ceea ce nici propietara creerului bolnav nu poate, in spetza de cand a citit mesaju' cu organe torturate si pizza cu par nespecific (uman sau animal) cum nam priceput nici cine si de ce nare servici ca daca nare de ce mai posteaza pe clasa muncituare, adica noi aici ce facem, nu muncim?
plus ca nush care conducere se schimba si asta ma confuzeaza teribi, care conducere, de stat, de forum, de la scarbici, si daca da al cui?
si daca apare mesaju asta inseamna ca miau dat netu inapoi
nu mai vreauuuuuuuuu ;P
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
spre deosebire, eo am intzeles perfect totu, da asta numa pana cand a bagat dana postu de mai sus shatuncia mam edificat ca de fapt tuate ie conplicate shi nam mai intzeles nimica. shi ash mai adaoga eo lantrebarile danei dece?
-

bre, ce e confuzeala asta aici? se schimba conducerea de la scarbiciul meu, care fu provizorie pe termen nelimitat de patruj de zile care acum pe 3 decembrie ii ie sorocu' sa se schimbe. io zic ca-i clar.
dana, ori nu vad io bine, ori ie doo mesaje aproape identice, semnate dana. ie doo variante: ori e netu furnizat in cantitate prea mare, ori jucam "gasitz diferentza". pentru ca-s invidioasa si mie nu-mi merge netu, da's perspicace si cu spirit de observatie prefer a doua varianta.
dana, ori nu vad io bine, ori ie doo mesaje aproape identice, semnate dana. ie doo variante: ori e netu furnizat in cantitate prea mare, ori jucam "gasitz diferentza". pentru ca-s invidioasa si mie nu-mi merge netu, da's perspicace si cu spirit de observatie prefer a doua varianta.

-

nocturna - Mesaje: 8725
-

bre iar te interpusesi cu later editu meu.
daca ie anumite speculatzii de prin ziare atunci ie fuarte naspa. si nu, nu cre'ca ma promoveaza ca deja e prea multzi la plimbat antete.
deci pot sa bag io prima diferentza?
daca ie anumite speculatzii de prin ziare atunci ie fuarte naspa. si nu, nu cre'ca ma promoveaza ca deja e prea multzi la plimbat antete.
deci pot sa bag io prima diferentza?
-

deci ie de da pt tozt cu iexceptia negativa pt dana care or s-a balbait in scris, or scrie de la doo peceuri ca sa-nsumeze banda de net!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
gata, clar, e tuailait zon acilisha, io stau si belesc ochii la o pajina albastra si voi vazuratzi ce io nu vazui ...
tot ie bine ca mi-a zis mie odata un intzelept ca cine nu beleshte ochii beleshte p@@lah si deci da, ie de bine
tot ie bine ca mi-a zis mie odata un intzelept ca cine nu beleshte ochii beleshte p@@lah si deci da, ie de bine

- gaga
bre, eo intzeleg ca lumea munceshte shi nu are vreme, da naituish zicea ca nu face nimica. deci nici atunci cand nu faci nimica nu ai vreme?
-

pai bre la mine netu se misca greu...abia-abia de mai bunghiesc un post pe ici pe colo. si vazusi si matale cate ma enerveaza...uitai sa-l trec si pe animalu pe lista.
iete mesaj: There was a problem accessing your account.
Please try again in 10 minutes.
You might want to try logging out and logging back in again. We apologize for the inconvenience.
Thank you.
...cand am incercat sa accesez ultimu meil de la matale. sabotaj! cum dracu sa nu te enervezi?!
iete mesaj: There was a problem accessing your account.
Please try again in 10 minutes.
You might want to try logging out and logging back in again. We apologize for the inconvenience.
Thank you.
...cand am incercat sa accesez ultimu meil de la matale. sabotaj! cum dracu sa nu te enervezi?!
-

poi ie logic matinalule, daca ai avea vreme cand sa nu mai faci nimica?
ori ai ramas confuzat de la mailu cu maine ie azi ca io am recitit ce am scris si era sa ma inec de ras unde era maru mai adanc
ori ai ramas confuzat de la mailu cu maine ie azi ca io am recitit ce am scris si era sa ma inec de ras unde era maru mai adanc
- gaga
pai bine ma naiti...tot ma cautam pacolo si vedeam animal si crestea pipotan mine...dupe care nu iera doi de O ci "pixu"...nu ie frumos deloc.
bre cica din cauza de dedlain mort si ingropat nu ie bine...
bre cica din cauza de dedlain mort si ingropat nu ie bine...
-

-

maituish
vorbeste frumos, ca uite asa dam exemplu negativ de prost la lutze!
am primit meilurile! le-am despachetat pe tuate, in ciuda ca unele s-au impotrivit am reusit, la unele am mai rupt ambalajul, n-am avut ce face. mi-au placut, in special agenda. multzumesc.

-

chiar voiam sa va intreb ce credeti de aziza mustafa zadeh (apropos de afexisme)
cautam pe net pajini ortodoxe despre vise si credintza si dadui dun popa habotnic care zice asha:
Am vazut pe unele pomelnice pe care le aduceti, ca pomeniti pe dracul Noroc, zicand : " pentru norocul fetei, pentru norocul baiatului, pentru norocul familiei ". Ce mi-ai pus pe dracul pe pomelnic ? Voi stiti cine a fost noroc ? Cel mai mare demon, care a secerat milioane de suflete. Voi vedeti ca pana la venirea lui Iisus Hristos, China care se inchina la idoli, India si Japonia si Insula Java si atatea state care se inchina inca la diavoli, lui Brahma, lui Buda, lui Krishna, lui Zoroastru si la toti dracii ? Voi stiti ca pana la venirea Domnului, oamenii salbatici si nebuni pentru fiecare pacat aveau un zeu ?
nasol cu budha asta, ie un diavol amh si bietru krishna-i draq gol
ptiu drace!
cautam pe net pajini ortodoxe despre vise si credintza si dadui dun popa habotnic care zice asha:
Am vazut pe unele pomelnice pe care le aduceti, ca pomeniti pe dracul Noroc, zicand : " pentru norocul fetei, pentru norocul baiatului, pentru norocul familiei ". Ce mi-ai pus pe dracul pe pomelnic ? Voi stiti cine a fost noroc ? Cel mai mare demon, care a secerat milioane de suflete. Voi vedeti ca pana la venirea lui Iisus Hristos, China care se inchina la idoli, India si Japonia si Insula Java si atatea state care se inchina inca la diavoli, lui Brahma, lui Buda, lui Krishna, lui Zoroastru si la toti dracii ? Voi stiti ca pana la venirea Domnului, oamenii salbatici si nebuni pentru fiecare pacat aveau un zeu ?
nasol cu budha asta, ie un diavol amh si bietru krishna-i draq gol
ptiu drace!
- gaga
Voi vedeti ca pana la venirea lui Iisus Hristos, China care se inchina la idoli, India si Japonia si Insula Java si atatea state care se inchina inca la diavoli, lui Brahma, lui Buda, lui Krishna, lui Zoroastru si la toti dracii
bre...io nu pricep ce vria sa zica propozitia asta...da poate sunt io incult.
io n-am nimic cu preotii, dar cei care scot asemenea chestii sunt de-a dreptu amuzanti
peseu: ce ie mai naiti, am urmaresti ? credeam ca ie marimea in general si voiam sa intreb cum sa-mi maresc neoronu...da cand am vazut ce iera un tip virginel care tragea de feare si intreba daca ii creste dupe ce face futai mi-am dat seama ca neuronu meu are si contracandidati la titlul de "cel mai micut neuron care sta singur in cap "
bre...io nu pricep ce vria sa zica propozitia asta...da poate sunt io incult.
io n-am nimic cu preotii, dar cei care scot asemenea chestii sunt de-a dreptu amuzanti
peseu: ce ie mai naiti, am urmaresti ? credeam ca ie marimea in general si voiam sa intreb cum sa-mi maresc neoronu...da cand am vazut ce iera un tip virginel care tragea de feare si intreba daca ii creste dupe ce face futai mi-am dat seama ca neuronu meu are si contracandidati la titlul de "cel mai micut neuron care sta singur in cap "
-

poi animal2o, tomnai ca nare nici un sens propozitzia, hai sa dau un copipast si la restu ca ie haios... culmea e ca e pe un site ortodox destul de vizitat:
Era si Moloh, zeul fericirii, la romani, la sumerieni si la cartaginezi. Cum era acest zeu Moloh sau noroc, cum ii zicem astazi ? Ii purta statuia intr-o caruta cu doua roti, facuta din arama sau din argint. In spatele zeului Noroc avea un cuptor de arama si in fata lui o tigaie de arama; si-i dadea foc lui Noroc pe la spate, pana se inrosea si tigaia si el. Popii lui purtau in maini niste securi mari, ascutite.
Ce jertfa primea Noroc ? Numai copii sugari de la mamele lor. Veneau in satul tau, de unde esti tu. Trageau caruta lui Noroc cu tigaia rosie, infierbantata si strigau, batand din palme : " Cine vrea sa aiba noroc, sa aduca jertfa lui Noroc ! Cine vrea sa aiba noroc, sa aduca jertfa lui Noroc !..." Auzi nebunele de femei, ziceau una alteia : " Cumatra iti dai copilul ? " " Il dau, ca sa am noroc ! "
Lua muierea copilul de la tata, il dadea in mana slujitorului idolesc, il taia bucati si il punea in tigaia lui Noroc sa se friga. Pana la 40-50 de copii punea odata in tigaia aceea. Mirosea in urma lui numai a friptura de copii proaspeti.
Asa a secerat dracul Noroc milioane de copii. S-au dus mamele lor in fundul iadului ! Acolo stau in vecii vecilor ca au dat jertfa lui Noroc.
Voi nu vedeti ce zice Isaia ? " Vai de cei ce fac masa dracilor si aduc jertfa lui Noroc ". Si voi, crestinilor, scrieti noroc pe pomelnic. Vai de mine ! Mare nebunie, mare ratacire ! N-ai pe Dumnezeu ? Pui pe dracul Noroc ?
Numai ce auzi pe betivi la crasma zicand : ,, Hai noroc, cumatre !"
Uneori vezi crestini pe drum ca se saluta : " Hai noroc, vecine !"
. Daca l-ai intreba cine-i Noroc, nu stie, dar stie sa-l pomeneasca.
Mai chemi pe dracul Noroc, dupa atatea mii de ani ? Te inchini la satana ? Zi : " Buna ziua, cumatre ! Buna ziua, vecine ! Buna seara, matusa !" Cand zici, buna ziua, arati ca Dumnezeu e bun.
Va rog sa nu-l mai puneti pe pomelnicele voastre si nici sa nu-l mai pomeniti pe idolul " Noroc "!
cata nesimtzire sa zici hai noroc cand dai noroc... daca potzi zice buna ziua, apai la beuta cum zic in loc de "hai noroc?" ca doar dau noroc ...
oare daca ii zic unuia ca ie conopida, pe aci, ie jicnire fiindca conopida ie din familie cu varza?
Era si Moloh, zeul fericirii, la romani, la sumerieni si la cartaginezi. Cum era acest zeu Moloh sau noroc, cum ii zicem astazi ? Ii purta statuia intr-o caruta cu doua roti, facuta din arama sau din argint. In spatele zeului Noroc avea un cuptor de arama si in fata lui o tigaie de arama; si-i dadea foc lui Noroc pe la spate, pana se inrosea si tigaia si el. Popii lui purtau in maini niste securi mari, ascutite.
Ce jertfa primea Noroc ? Numai copii sugari de la mamele lor. Veneau in satul tau, de unde esti tu. Trageau caruta lui Noroc cu tigaia rosie, infierbantata si strigau, batand din palme : " Cine vrea sa aiba noroc, sa aduca jertfa lui Noroc ! Cine vrea sa aiba noroc, sa aduca jertfa lui Noroc !..." Auzi nebunele de femei, ziceau una alteia : " Cumatra iti dai copilul ? " " Il dau, ca sa am noroc ! "
Lua muierea copilul de la tata, il dadea in mana slujitorului idolesc, il taia bucati si il punea in tigaia lui Noroc sa se friga. Pana la 40-50 de copii punea odata in tigaia aceea. Mirosea in urma lui numai a friptura de copii proaspeti.
Asa a secerat dracul Noroc milioane de copii. S-au dus mamele lor in fundul iadului ! Acolo stau in vecii vecilor ca au dat jertfa lui Noroc.
Voi nu vedeti ce zice Isaia ? " Vai de cei ce fac masa dracilor si aduc jertfa lui Noroc ". Si voi, crestinilor, scrieti noroc pe pomelnic. Vai de mine ! Mare nebunie, mare ratacire ! N-ai pe Dumnezeu ? Pui pe dracul Noroc ?
Numai ce auzi pe betivi la crasma zicand : ,, Hai noroc, cumatre !"
Uneori vezi crestini pe drum ca se saluta : " Hai noroc, vecine !"
. Daca l-ai intreba cine-i Noroc, nu stie, dar stie sa-l pomeneasca. Mai chemi pe dracul Noroc, dupa atatea mii de ani ? Te inchini la satana ? Zi : " Buna ziua, cumatre ! Buna ziua, vecine ! Buna seara, matusa !" Cand zici, buna ziua, arati ca Dumnezeu e bun.
Va rog sa nu-l mai puneti pe pomelnicele voastre si nici sa nu-l mai pomeniti pe idolul " Noroc "!
cata nesimtzire sa zici hai noroc cand dai noroc... daca potzi zice buna ziua, apai la beuta cum zic in loc de "hai noroc?" ca doar dau noroc ...
oare daca ii zic unuia ca ie conopida, pe aci, ie jicnire fiindca conopida ie din familie cu varza?
- gaga
1 ce? dec, ian, oct? shi multzam lafel. intzeleg ca daca sa schimbat conducerea va dat conced a sa se puna bine cu voi?
-

"friptura de copii proaspeti. "lol de lol!!! iti dai seama cum ierea friptura de copii vechi?!
io plec la bere! ne vedem maine!
pan-atunci, hai noroc:)!
peseu: dana, bag-o pe Religie!
io plec la bere! ne vedem maine!
pan-atunci, hai noroc:)!
peseu: dana, bag-o pe Religie!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740