Fuck School

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

School...

what`s the point of going to school
7
10%
sucks
18
26%
it`s okay
19
28%
am uitat unde e situata( nu trec pe la scoala )
8
12%
chiulesc, chiulesc si iar chiulesc, cine zice ca in baruri nu poti invatza :D
16
24%

Voturi totale : 68

Mesajde Mirela » Vin Noi 14, 2003 9:01 am

hai sa fim seriosi, Aliosho, tu nu ti-ai bagat niciodata pula in ea de scoala, facultate, sau pentru un mic bonus point, profa de chimie? (fizica, mate, engleza, whatever...) :D
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde gabuba » Vin Noi 14, 2003 9:45 am

eu de exp. am febra musculara asa ca imi bag pula si nu ma duc azi la scoala. pana mea, mai am si o groaza de scris + ca intru la 11... oricum urmeaza sambata, duminica. etc... :D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Wild Rose » Vin Noi 14, 2003 5:20 pm

nice day ... adica , n`am facut absolut nimic azi ... la ora de mate am plecat ca aveam chestii mai "importante" de facut... la ora de fizica am plecat sa vorbesc cu profa de istorie (super de treaba tipa ... poti sa vorbesti destul de deschis cu ea ... si presimt ca de acum incolo o sa ma descurc din ce in ce mai bine la ora ei :D )
in rest... o prezentare stupida despre HIV/SIDA ... ora de sport la care n`am facut nimic .. and so on ...
if only all days were like this ...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Nightmare » Vin Noi 14, 2003 9:25 pm

Azi am avut lucrare la chimie. La inceput nu mi-am facut griji. Stiam ca am copiutza pregatita cu nemetalele (din asta trebuia sa dam lucrare). Marea mea surpriza a fost atunci cand a intrat alta profa la ora (profa noastra e bolnava) si ne-a dat lucrare din metale!!! Nu am scris absolut nimic pe lucrare (cu exceptia numelui si a cerintelor).
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde cat_ » Sâm Noi 15, 2003 12:27 am

da....mai shtiu pe cineva,care a fost pus in situatzii de astea........cateodata fiind numite ''situatzii limita''.[mate,fizik,]:D
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
cat_
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mar Noi 18, 2003 1:06 pm

mi`am terminat insfarsit proiectu la istorie !! i`m too good to be true :D
deabea astept sa se termine saptamana asta.. am si teza la fizica ...
3 words : fuck this shit
---
Wild Rose
Junior Member

...

Mesajde Hades » Mar Noi 18, 2003 2:08 pm

tocmai am iesit de sub dus... bulagiu de sport m-a pus sa fac 25 de ture de teren...

PacE
There is no save game in real life...
Hades

CE FAC SAU MAI BINE ZIS NU FAC PT> SC

Mesajde J'adore » Mar Noi 18, 2003 7:45 pm

asa de vro 2 sapt. nu prea mai am chef de teme, nu , nu sunt grele, dar nu am chef de ele, prefer sa ma uit la tv , sa ascult muzica, sa dau cu pisica de pereti..get my point;)
Am de facut un poriect pt. geometrie, a fost due vinerea trecuta..eh cateva zile intarziere nu conteaza,,si asa mai departe acum ma car ca ma fute o "prietena" sa mergem sa mancam lunch`ul
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Matrashita » Mar Noi 18, 2003 9:40 pm

Yo ma tot vait ca am de invatat pt partial,va dati seama..primul meu partial si inca n-am invatat nimic.
Mai mare putoare ca mine n-am vazut..hahaha,dar ce sa-i faci,lenea asta.
Luati-mi Pc-ul,luati-mi Tv-ul,mobilul si fixul,luati-mi tzigarile si revistele si lasati-mi doar cu manualul de Lingvistica si poate invat si eu.Ah,mai luati si patul k altfel ma culc..:D
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde AnouCk » Mie Noi 19, 2003 5:55 pm

School sucks! Incep tezele si durerile de cap!
Astazi am fost la doua ore (matematica...unde am dat si lucrare..si istorie)
mai mult nu puteam sa rezist si am plecat!
Astept vacanta :D
Forgive me, Father, for I have sinned / Find me guilty of the life I feel within
I am the secret / I am the sin / I am the guilty / And I am, I am the thorn within
AnouCk

Mesajde Jasmine » Mie Noi 19, 2003 8:31 pm

azi n-am trecut de loc pe la scoala.. m-am plimbat prin oras.. :) ce bine a fost! de ce nu-s toate zilele asa??? :cry:
p.s. din 60 de absente am ramas numai cu 3 nemotivate!! TRAIASCA SCUTIRILE!

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde Red_Mustang » Joi Noi 20, 2003 7:35 am

Nu-i mai nimeni caruia sa ii placa scoala....
La noi la liceu este imposibil ca un elev sa stea intr-o zi la toate orele....
Cum prinzi ocazia lipsesti...Fara absenta... :)
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
Red_Mustang

Mesajde Wild Rose » Joi Noi 20, 2003 8:58 am

azi am teza la fizica :cry:
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Dzeu » Dum Noi 30, 2003 2:38 pm

Ma distrez la lieu de minune....qlind...al o adica chiar e distactiv sa qleshti
Razi!Maine poate fi mai rau!!!
Dzeu
Junior Member

Mesajde Kayla » Dum Noi 30, 2003 9:05 pm

Eu nu chiulesc, desi mi-ar placea grozav... Detest scoala. Nu stiu cum prin cls a 7-a am putut sa zic ca imi place. Cred ca dadusem cu capul de tablia patului intr-o noapte... Atmosfera insa imi place la liceu (in pauze). Este chiar nice. Dar cand vin profii in clasa iti vine sa simulezi o criza de astm...
Kayla

Mesajde F|y! » Dum Noi 30, 2003 9:28 pm

Uh, mai am doua teze, la engl si fizik :bleah: Urasc scoala, nu mai am rabdare pana la vacanta. La fiecare ora ma gandesc sa trag chiulu', dar nu tine. ;P Singurul lucru bun pe care il are scoala e VACANTA! ;)
Only pilots know why birds are singing!
F|y!
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Dum Noi 30, 2003 9:55 pm

Io de miercuri n`am mai fost la scoala ... ;D
am scapat de teze si trimestru s`a sfarsit ... motiv de bucurie? nu prea ... astept sa vad ce note am luat :D
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde monk » Dum Noi 30, 2003 10:30 pm

io azi am fost la scoala (e duminica) .. deci FUCK SCHOOL ! ... ne cheama aiurea duminica la scoala !
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Kayla » Dum Noi 30, 2003 10:57 pm

De ce D-zeu te duci duminica la scoala? Pentru faza aia cu fizica? Io cel putin mai am 2 teze: mate si info. Sper sa iau note bune.
Kayla

Don't hate me !!!!!!

Mesajde Weet-weet » Lun Dec 01, 2003 12:37 am

Eu nu pot sa zic ca uram scoala ... nu mi-era draga , dar mergeam la ore ... nu aveam prea multe absente ( o singura data am avut scutire cumparata ) , dar nici note prea bune si in plus de asta , aveam motive destul de bune sa o urasc : ma trezeam in fiecare zi ( asta se intampla in ultimii doi ani de liceu ) la ora 4.30 , ca sa merg la ore ...
Cele mai frumoase saptamani de scoala au fost ultimele din clasa a XII-a , care o sa le tin minte mereu si care o sa ma faca mereu sa imi fie dor de scoala . Acum regret scoala , anii de liceu mai ales , pentru ca au fost cei mai frumosi ani de scoala din viata mea si chiar daca au fost momente in care pur si simplu detestam scoala ... acum imi lipseste ..
Bineinteles ca nu as fi crezut pe nimeni daca imi zicea , in primii ani de liceu sa profit de acei ani ... dar acum stiu ca asta trebuia sa fac .. asa ca ... profitati de scoala !
Da da da da daaaaaaaa huiduiti-ma *p
Anti pro-ana
Weet-weet

"Scoala mea" :)

Mesajde usualflow » Joi Dec 04, 2003 1:40 pm

e misto ideea de scoala, dar sistemul romanesc de invatamant (si indeosebi marea majoitate a oamenilor care fac parte din el) e de tot rahatul. Din cauza acestui sistem cretin eu sunt o persoana frustrata. Uneori. :) Zilele trecute am resimtit o frustrare (cu care pana la urma m-am impacat) legata de faptul ca portile liceului mult-"iubit" ( a se citi "penitenciar") se inchid la cateva minute dupa ora 8 a.m. si se deschid pe la orele 14 p.m.
.... mi-am dat seama ca nu detest atat faptul in sine si nici macar pe incompetenta aia care pazeste poarta, ci il detest foarte elegant pe domnul pingui...aaaa pardon, director. Acesta este, in viziunea elevului de rand (adica eu), un personaj extraordinar de fioros si incredibil de crud; cat despre gradul de antipatie ce imi "leaga" gandurile de personalitatea dumnealui, nici nu are sens sa polemizez.

Asadar stimabilul domn' director a decis, pentru siguranta elevilor, sa inchida portile liceului, fara a se gandi insa la faptul ca unii dintre cei inchisi intre aceste porti mai mult sau mai putin ruginite, sufera de foame (fapt plauzibil pentru motivarea lipsei de randament in cadrul activitatilor intra-scolare)...

Te duci, flamand si plin de speranta, la chioscul amplasat in curtea scolii si intrebi daca au eugenii sau covrigi, iar nenea ala care da pe dinafara de ironie, iti raspunde acid :" covrigii (care s-au terminat de fapt pauza trecuta) costa 20 000...."
O tine tot asa, din misto in misto, pana trece pauza si iesi din chiosc cu un Mars ce masoara 8 cm si pe care ai dat 25 000 lei.
( eugenii nu au, binenteles.)

Esti dezamagit, nervos, frustrat, cineva iti cere o bucata de Mars, il injuri in gand pe director, blestemi generatiile ale caror "reprezentanti" tot se ivesc in ce-a mai ramas din liceu si te indrepti grabit si stresat spre clasa.

Te intrebi mereu: "Unde sunt vremurile cand elevii din liceul asta se bucurau de un chiosc cu mancare calda (pizza, hot-dog, ciocolata calda), iar portile te imbiau sa mergi pana la chioscul amplasat pe strada alaturata sa iti iei o punga cu masline sau o paine???"

Si unde sunt generatiile care stiau sa fie liceeni??? Unde sunt liceenii care stiau sa asculte o muzica??? Acum privesc in jur si ochii imi vad doua categorii mari si late: "rock-eri" (care probabil nu au ascultat niciodata un Phoenix sau un Led Zeppelin) si "rap-eri"(care habar n-au de-un Soul Asassins sau de-un O.C.).
Pe urma ar mai fi doua sub-categorii si anume pseudo-rockerii si pseudo-hip-hop-erii, a se citi "pokemonii", adica nastureii precoce de clasele 6-7, care daca isi pun cate-un tricou cu Nirvana, respectiv Eminem, se simt "cool" si au tupeu sa iti arunce priviri ucigase in caz ca ai curajul sa iti arunci pasiv ochii asupra bratarilor lor cu tinte .... eventual ei tin de manutza "gagici de gagici" (pe care eu le denumesc "pupeze" - scurt si cuprinzator). Dar cine sunt eu sa ii judec?...

...Apropo de pupeze, azi ma "racoleaza" de pe coridor o tanti profa de biologie, cultivatoarea de rosii, pardon, tomate, acea femeie pseudo-sanatoasa la cap, care nu are alta ocupatie decat sa zbiere la toti amaritii mai mult sau mai putin inocenti ...
Si cum spuneam, vine femeia si se baga in seama; dupa ce m-a obligat sa ii prezint tot CV-ul, cu mentiuni cu tot, imi explica la modul filozofic ideea de crestere (mai ieri eram in clasa a7-a...), incheind cu o critica severa adusa stilului meu vestimentar si gelului din par (care apropo, era mousse...).
Cu sictir o privesc din cap pana-n picioare si mi se face greata de burta pe care rochia ei mulata si scurta se chinuie sa o tina in frau....aceleasi tocuri imense, aceleasi picioare (ne)epilate si aceeasi senilitate care tinde sa devina cronica....

....Inchei aici aceasta expunere de idei ... devine patetica.
usualflow
Junior Member

Mesajde gabuba » Joi Dec 04, 2003 9:13 pm

multumesc draga usual... iti impartasesc parerea in proportie de 100% .

eu? eu imi urasc scoala. eu imi urasc 90% din colegi. eu imi urasc profii. eu imi urasc portarul. eu il urasc pe director. eu o urasc pe vanzatoarea acra de la patiserie. eu urasc acelasi troleibuz imputit care continua sa imi inchida usile dupa ce am alergat 200 de m. eu il urasc pe betivul din coltz care sta sa cada din picioare.
eu urasc scoala.

cu multa ura,

cel ce uraste scoala.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Nightmare » Vin Dec 05, 2003 8:20 pm

Il urasc pe proful de istorie. A inceput sa ma jigneasca la fiecare ora doar pentru ca dau la geografie. Inainte sa ma jigneasca pe mine ar trebui sa se uite la el. Este doar un betiv agramat. El zice ca sunt proasta pentru ca nu invat la istorie.:mad:
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde F|y! » Vin Dec 05, 2003 9:14 pm

Mai... Uneori scoala e mai frumoasa ca niciodata...daca depui efort, normal. ;m Am luat 10 in teza la engleza si 9 la romana ;D Acum astept notele de la mate, fizica si info... hehe... :hehe: Abia atunci imi va reveni sentimentul normal vis-a-vis de scoala...
Only pilots know why birds are singing!
F|y!
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Vin Dec 05, 2003 10:55 pm

Io n`am fost la scoala azi... am dormit vreo 13-14 ore (numai asta stiu sa fac in ultima vreme..sa dorm si sa .. :p )
Ce nu-mi place mie la scoala? Nu-mi place faptul ca in fiecare dimineata trebuie sa ma trezesc la ora 7, nu-mi place ca trebuie sa ma spal, sa ma imbrac, si sa mananc in juma` de ora.. Nu`mi plac orele de mate cu profa care tipa daca intarziem un minut la ora (sa vedeti ce-mi face mie...ca mereu intarzii 10 minute)... Nu-mi place profa de franceza care m-a obligat sa-i fac 100 de pagini cu prezentul si imperfectul...sau profesorul de desen care mai mult ca sigur are probleme mentale (altfel nu`mi pot explica comportamentul sau.. sau poate e normal sa tipi la ore si sa faci karate prin clasa...nu stiu... who am i to judge him?)
Should I go on? Ookey... Ma calca pe nervi profu de biologie de care nu pot scapa... si desigur, unul dintre homosexualii mei preferati : profu de fizica care vine imbracat in camasi roz si le spune fetelor sa nu se aproprie prea mult deoarece el are nevoie de spatiu... La o vreme ma gandeam ca i-ar sta bine cu profu de Spaniola, pana am aflat ca acest stimat domn este defapt cu ambasadorul Americii (care este si el, desigur, homosexual..)
Ma enerveaza si vocea ridicata a profei de istorie cu a sa vesnica campanie anti Bush si anti technologie (nu ar putea promova ceva ceea ce ea nici macar nu intelege)...
Si trecand peste profesorii psihopati care se ascund prin scoala sa fumeze si ei o tigara in timp ce pe noua ne tin predici ore`n sir anti tutun & anti drog.. avem copiii "perfecti"...pentru jumatate dintre acesti copii minunati am o repulsie profunda...dar in acelasi timp ii apreciez, deoarece sunt niste fiinte deosebite care imi mai ofera din cand in cand placerea de a ma intreba cat fac 7x6.. deh, e grea matematica asta... dar sa nu va ganditi ca sunt toti atat de prosti... exista si exceptii... nu are rost sa vorbesc totusi despre copii...fiecare este special in felul sau, si oricum, calvarul il provoaca mai mult profesorii decat acesti simpli cretini care habar n`au pe ce lume traiesc...
Sunt inconjurata de oameni nebuni dar totusi aceste chestii au inceput sa-mi para atat de normale... yeah... Welcome to AISB... the perfect school to fuckin` be if you`re crazy!
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Necko » Vin Dec 05, 2003 11:46 pm

Fuck School !

Bine zis. Abia astept sa luam vacanta. De fiecare data cand se suna de intrare, caut catalogul clasei la care trebuie sa merg si ma apuca groaza. Stiu ce ma asteapta. Iadul. In drum spre.... , zeci de chipuri cunoscute, a caror nume nu le cunosc, trec prin fata mea, se lovesc de mine, se feresc de mine si imi adreseaza fel si fel de replici: "Buna ziua, Doamna!" "Ce faceti, Doamna?!", "Da-te bai la o parte! Nu vezi ca trece Doamna?" "Doamna, ma'nvoiti si pe mine, ca am o treaba?!" Pun mana pe clanta usii, dau sa deschid si in clipa aceea usa se deschide brusc si din clasa ies urlind niste baieti agresati de fete........ Si atunci incep si eu sa urlu:"Intrati in classssssaaaaaaaaaaaa !!! Cine intra dupa mine ia absenta!" Bineinteles ca, in acea clipa, daca nu ma lipesc de perete, risc sa fiu luata de valul de nebuni care vin din urma. Brusc toata clasa miroase a tutun. Cu greu ajung la catedra, unde incerc sa-mi iau pozitia autoritara de profesor in fata clasei. Dar in acelasi timp observ cu groaza cum Monia il strange de gat pe Gaita cu disperare, iar Gaita, cu ochii iesiti din orbite, face semne disperate ca nu mai are aer. Incerc sa-l smulg pe Gaita cu forta din clestele lui Monia si deja sunt epuizata. In penultima banca de la perete Serban sta cu capul pe masa, cu privirea pierduta si galben la fata. Reusesc sa intreb:"Ce'ai, Serbane? Ti'e rau?" Serban nu raspunde, in schimb toata clasa imi spune in cor:"A venit fratisu' din armata si au mers sa bea o bere!" . Serban e mort de beat. Nu aude, nu vede. In fine. Reusesc sa fac prezenta, timp in care toata lumea se cearta cu toata lumea pentru: pixuri, caiete, 2.000 lei, injurat de rudele apropiate, scaune, locuri linga persoane favorite, etc. La intrebarea stupida si absolut prosteasca din partea mea :"Ce'am avut de invatat pentru astazi?" toata clasa raspunde'n cor:"NIMIC!". "Atunci - zic eu - trecem mai departe si data viitoare dam lucrare" . Apuc sa spun trei cuvinte si ..... suna clopotelul! "Saved by the bell!" Fericita, insfac catalogul si o iau la goana printre rinduri, sa apuc sa ies prima din clasa in speranta ca voi ajunge in siguranta la cancelarie.

Abia astept sa luam vacanta!

P.S. Corespondenta de razboi transmisa dintr-un liceu din Romania
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde Necko » Sâm Dec 06, 2003 12:14 am

P.S. Realitatea e cu mult mai dura.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde Love2Fly » Sâm Dec 06, 2003 2:06 am

Interesanta relatarea de "pe front". Adevarul e ca pustii astia din ziua de azi sunt greu de tinut in frau.
Daca as fi in locul tau i-as lasa corijenti pe toti:D si pe urma la corijentze le-as fi spus sa vina cu "dreptul"...vorba aia "dai dreptul ai dreptul sa treci anul"
Dar asta nu e decat un gand fugar, n-as face asha ceva cu bietii copii....si totusi.....:p
Love2Fly
Junior Member

Mesajde svengali » Sâm Dec 06, 2003 2:19 am

Necko... ori am terminat io de prea multa vreme liceul ( fo 7-8 ani, e asa mult ?! :D) ori tu ai nimerit la scoala de corectie si nu te-ai prins :hehe:
cum sa-ti zica ma ca n-au avut de invatat nimic ?! ;i (lasand celelalte minunatii la o parte)
sa ghicesc... :-?... probabil ca esti tinerica si i-ai lasat sa ti se urce-n cap... no, da-i jos acu :p
Într-o baltă neagră,
Patru ochi luceste.
Ce să fie oare?!
Cred că ie doi peste.
svengali

Mesajde gabuba » Sâm Dec 06, 2003 2:34 am

necko... tot ce stiu este ca esti super tare :hehe:

mai vrem corespondente de pe front.

va saluta un elev ce se invoieste ca are o treaba :D.
- Toţi in păr!
gabuba

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma