Catzelusha

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde I`m With You » Dum Noi 30, 2003 6:25 pm

Necko imi place cum vorbeshti si cum te exprimi.Catelusha m`a zis ca eshti o fata desteapta...Imi pare bine ca shi tu eshti de partea catelusei. ( Asta era off-topik) Iti dau dreptate in
3. Cea care nu a inteles nimic din ceea ce am vrut eu sa spun esti tu, de fapt. Vorbeam doar de gramatica si topica romana. Faptul ca ai plecat de un an (doar un an!!!) din Romania nu este o scuza.

So....Cum poti sa uiti sa vb romaneshte cand de fapt ai copilarit in Romania?!Asta e o rusine din partea ta..Eu n`ash putea sa uit niciodata ca sunt romank kiar daca ash merge in Pakistan!
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
I`m With You
Junior Member

Mesajde Unregistered » Lun Dec 01, 2003 1:11 am

Pentru Scorp. : o cunosti personal pe Catz ?
Unregistered

Mesajde Unregistered » Lun Dec 01, 2003 1:14 am

PS : Scorp. cred ca esti cam NF, poate gasesti ceva pe forum daca sotu' nu reuseste. Ciao !
Unregistered

Mesajde Nanuka » Lun Dec 01, 2003 6:27 am

Ok,

Voi imi spune-ti ca fac greseli de gramatica..vreau ca unul dintre voi sa-mi dea paste cu ce-am gresit..si sa-mi analizeze gramatical...detaliu cu detaliu....

Sincer mie nu mi-a spus nimeni ca sunt o agramata ....si for God's sake taicamiu e redactor imagine la televiziune..maicamea avocat..am avut o educatzie aleasa..si nu m-am incurcat cu persoane care asculta manele...fumeaza Viceroy la coltzul strazii..sau merg la terase de Titan....

Daca voi atzi remarcat treaba asta atunci am sa incerc sa imi revizui vocabularul si imi cer scuze pt faptul ca am intrat aici...
Cu parere de rau sunt foarte dezamagita pt faptul ca inca o data realizez cat de rai suntetzi..cei din Romania..asa suntetzi voi..nu puetzi sa traitzi fara rautate si barfa..e in sangele vostru..e precum aerul pe care-l respiratzi...sa improscatzi cu venin si sa criticatzi pe altii...sa fiti voi cei mai desteptzi si restul niste fraieri...

In Romania..de cand te trezesti ..si pana te culci numai asta vezi ..critica si lauda...la Radio ..Tele..pe strada ..in magazin..in autobuz..peste tot...nici macar aici pe forum nu va potolitzi...

Dar ma rog..n-ar mai trebui sa ma intereseze de-acum..tocmai din cauza asta am si plecat..e unul din motive...si voi mi-atzi dat inca un motiv in plus sa urasc tara de trei ori mai mult..

Nanuk.
Si inca ceva..
Laptopul este o scuza pt mine ...e greutz in caz ca nu stiatzi sa scrii corect corect fara de care sa nu scapi o litera sau sa scrii un cuvant cam aiurea..am crezut ca suntetzi desteptzi si intzelegetzi..nu sa ma judecatzi ca in loc sa scriu "precum" scriu percum..si chestii de genu asta...si daca ti-am scris draga Necko"..nickul aiurea...asta inseamna ca sincer nu m-a interesat prea mult persoana ta...si n-am stat sa vad exact cum ti-e nickul..oricum pt mine e tot aia..
Nanuka

Mesajde I`m With You » Lun Dec 01, 2003 4:46 pm

Voi imi spune-ti ca fac greseli de gramatica..vreau ca unul dintre voi sa-mi dea paste cu ce-am gresit..si sa-mi analizeze gramatical...detaliu cu detaliu....

La fraza asta ... ce sa zick...ai cam nimerit-o,dar ... daca tot ejti asha buna si ai laptop acasa cine te grabeste sa scrii mesajele?!Sau faci s** ?! :))
Sincer mie nu mi-a spus nimeni ca sunt o agramata ....si for God's sake taicamiu e redactor imagine la televiziune..maicamea avocat..am avut o educatzie aleasa..si nu m-am incurcat cu persoane care asculta manele...fumeaza Viceroy la coltzul strazii..sau merg la terase de Titan....
Oau! Si ce`i cu asta?! Chiar crezi ca ne intereseaza? Sunt unii copii care nu au parinti ca ai tai,dar care isi iubesc parintii pentru ceea ce sunt iar o functie importanta nu inseamna totul in viatza.Cred ca nici un parinte nu-i spune copilului sau : Incurca`te cu persoane care asculta manele...care fumeaza la coltul strazii sau merg la terase de Titan.Mie una nuh mi`au zis niciodata si nu cred ca o sa aud asha ceva de la ei.Asta nu inseamna ca ma duc si fac lucruri care lasa de dorit.
Daca voi atzi remarcat treaba asta atunci am sa incerc sa imi revizui vocabularul si imi cer scuze pt faptul ca am intrat aici...
Citeste-ti din nou fraza si vezi unde ai gresit!
Cu parere de rau sunt foarte dezamagita pt faptul ca inca o data realizez cat de rai suntetzi..cei din Romania..

Auzi tuh...Daca suntem rai astia din rom du`te wey unde vezi cu okii intra pe siteuri in engleza si spuneti parerea acolo.Asha suntem, romani!

Dar ma rog..n-ar mai trebui sa ma intereseze de-acum..tocmai din cauza asta am si plecat..e unul din motive...si voi mi-atzi dat inca un motiv in plus sa urasc tara de trei ori mai mult..
------> La faza asta nu te vezi cat ejti de penibila?!ITi urashti tzara?! Scuza`ma da` ejti o mare tam****.
I`m With You
Junior Member

Mesajde Nanuka » Lun Dec 01, 2003 10:58 pm

Nu mi-am reviziut mesajul dar oricum fie ca voi...

Subiectul este de fapt Catzelusa..si nu "Nanuka agramata".....

Draga I'm with you..imio ceri sa fiu patrioata??..si ma faci tampita ca nu-mi iubesc tara??..da-mi un motiv de ce as face-o..macar unu.
si poate iti dau dreptate in tot ce-ai spus pana acum..
Tot ce conteaza pt mine in leg cu acea tara este familia.. sunt prietenii..Clubul Space..si-atat..in rest totul sucks...

PS:
"Auzi tuh...Daca suntem rai astia din rom du`te wey unde vezi cu okii intra pe siteuri in engleza si spuneti parerea acolo.Asha suntem, romani!"..

Bine macar ca recunosti..esti sincer..lasa-ma un pic sa te corijez ..acum e randul meu si cu asta am terminat...

rom...se scrie de fapt "Rom."...du`te..se scrie de fapt dute pt ca este un imperativ..o porunca un ordin.l..wey...se scrie de fapt away..go away....siteuri..de fapt site-uri...romani!..cu doi de ii...in caz ca vrei sa para asa suntem noi romanii...daca nu..patriotismul se reintzelege din ce vrei sa-mi sugerezi....
Nanuka

Mesajde Unregistered » Mar Dec 02, 2003 1:41 am

Initial trimis de Nanuk
Ok,

Voi imi spune-ti ca fac greseli de gramatica..

Corect este spuneti , nu spune-ti,si asta e primul care sare in ochi. Inca o figuranta care spala wc-uri in Franta. Lasa-neee
Unregistered

Mesajde Nanuka » Mar Dec 02, 2003 4:45 am

Daca ai fii citit mesajul de mai sus neinregistratule...ti-ai fii dat seama ca de fapt este o simpla neatentzie din partea mea ...si tocmai forma de imperativ i-am eplicat-o lui I'm with you..cu facetzi ..scrieti ..spunetzi..s.a.m.d

Oricum deja s-a ajuns la saturatzie cu subiectul asta cretin..
Daca tot suntetzi atat de desteptzi facetzi ceva si demontratzi-o...nu va batetzi joc de lume....

Eu v-am lasat si barfa placuta in continuare..e tot ce stitzi sa facetzi...

Din pacate,
Nanuk.
Nanuka

Mesajde SCORPY » Mar Dec 02, 2003 5:42 am

Initial trimis de Unregistered
PS : Scorp. cred ca esti cam NF, poate gasesti ceva pe forum daca sotu' nu reuseste. Ciao !

Daca sunt sau nu NF este problema mea. Nu crezi?

Pt Nanuk: Las-o mai moale, nu te mai ambala atat!
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde Necko » Mar Dec 02, 2003 6:44 am

Catre Na_uka

du`te..se scrie de fapt dute pt ca este un imperativ..o porunca un ordin.l

Gresit.

E pentru ultima oara cind intervin off topic in acest subiect.

Mai, fetito, este un imperativ, dar in cazul de fata este vorba despre un verb reflexiv - "a se duce", format dintr-un pronume reflexiv, pers. II sg ""te"" si forma imperativa a verbului "a duce" respectiv "du". S-ar mai fi putut scrie fara liniuta "te du".

Asa ca I'm With You are perfecta dreptate. Felul in care scrie I'm With You este in conformitate cu adevarat cu limbajul folosit pe calculator si nu are nimic in comun cu greselile crase de gramatica si mai ales de topica.

Nimeni nu interpreteaza schimbarea ordinii a doua litere intr-un cuvint din viteza cu care scrii pe tastatura drept o greseala. De obicei sunt foarte clare aceste "mici accidente" si foarte des intilnite, indiferent cit de bun esti la gramatica.

Iar pe de alta parte esti ingrozitor de snoaba atunci cind spui:

Tot ce conteaza pt mine in leg cu acea tara este familia.. sunt prietenii..Clubul Space..si-atat..in rest totul sucks...

Acea tara e tara in care te-ai nascut, Na_uko, indifierent ca iti plac sau nu oamenii din ea. E tara ta si oricit incerci, nu vei reusi niciodata sa schimbi acest lucru. Eu sunt convinsa ca parintii tai sunt niste oameni deosebiti care au invatat si muncit mult ca sa obtina ceea ce au acum, insa tu crezi ca tot ce ai ti se cuvine, dar nu-i asa.

Na_uko, acolo unde esti vei avea probleme mult mai mari decit in tara cu felul tau de a fi. Sa nu zici ca nu ti-am spus. Eu zic sa incerci sa vezi unde gresesti, nu numai din punct de vedere gramatical ci si din punct de vedere social dar mai ales etic pentru ca altfel nu te vad in clar. Oricum, e grija ta, nu a mea!

Gata cu acest subiect legat de gramatica. Na_uko, daca mai ai ceva sa-mi spui, trimite-mi un mesaj personal. Il primesc cu placere

Aici e totusi vorba de Catze, nu de tine. Hai Catzelusho odata, trimite-ne o veste de la tine!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde I`m With You » Mie Dec 03, 2003 6:49 pm

Draga I'm with you..imio ceri sa fiu patrioata??..si ma faci tampita ca nu-mi iubesc tara??..da-mi un motiv de ce as face-o..macar unu.

Haha...acolo faza cu away ... nu era away ci era wey!! Ai auzit in romaneste de expresia mai!? Ei bine wey la mine e mey.Am lamurit situatia?!
I`m With You
Junior Member

Mesajde A voastra Catzelusha » Vin Dec 05, 2003 2:12 pm

Ce gaviava,mha,ci galceava!:D

m-AM amuzat teribil cand am citit primul mesaj al lui nanuk..ma confunzi cu bebelusha,ai?:D Iti multumesc,oricum pentru sfaturi,dar nu tot ce ai spus mai sus este adevarat.Nu am un limbaj chiar asa vulgar ,in plus nu toate mesajele semnate catelusha sunt scrise de mine.
p.s. necko,dar cu asociatia aia nu mai faceti nimik chiar? :[
A voastra Catzelusha

Mesajde A voastra Catzelusha » Vin Dec 05, 2003 2:12 pm

Ce gaviava,mha,ci galceava!:D

m-AM amuzat teribil cand am citit primul mesaj al lui nanuk..ma confunzi cu bebelusha,ai?:D Iti multumesc,oricum pentru sfaturi,dar nu tot ce ai spus mai sus este adevarat.Nu am un limbaj chiar asa vulgar ,in plus nu toate mesajele semnate catelusha sunt scrise de mine.
p.s. necko,dar cu asociatia aia nu mai faceti nimik chiar? :[
A voastra Catzelusha

Mesajde I`m With You » Sâm Dec 06, 2003 1:08 pm

am bucur ca ai mai dat si pe aici tuh... :( Eu sper sa te intorci cat mai curand!
I`m With You
Junior Member

Mesajde Nanuka » Lun Dec 22, 2003 11:34 pm

Initial trimis de I`m With You

Haha...acolo faza cu away ... nu era away ci era wey!! Ai auzit in romaneste de expresia mai!? Ei bine wey la mine e mey.Am lamurit situatia?!

Esti toanta draga sa cezi ca se zice wey in loc de way..

la fel si cu by the way
anyway..

Da ma rog fie ca tine...

Eu una nu mai vreau sa ma cert cu nimeni de pe acest forum..si sa duc lupta de lamurire..daca asa ai invatzat tu la scoala si profa ti-a spus ca asa este corect..treaba ta..

Dar eu tot pe-a mea o tin..

Hai pa
Nanuka

Mesajde darken » Lun Dec 29, 2003 5:55 pm

Nanuk
Deci nu-tzi place Romania? Acesta ar putea fi motivul pentru care , deshi pretinzi ca vii dintr-o familie "buna", nu te potzi deranja sa itzi invetzi limba materna. Fie nu eshti ce pretinzi ca eshti- ceea ce pare destul de plauzibil, fie tocmai ai reushit sa dai expresiei "snoaba proasta" adevarata ei semnificatzie.

Ai plecat de un an din tzara si ai inceput sa uiti limba?
Mama, ce poveshti de adormit proshtii... Shi eu am plecat din tzara- de vreo 3 ani , si daca- poate - de vorbit engleza tot timpul am capatat un oarecare accent- asta nu inseamna ca am uitat cum se scrie corect in Romana, fie shi de la o tastatura fara diacritice.

Mai departe, nu cunosc subiectul si n-ash vrea sa dau in gropi.
darken
Junior Member

Mesajde Nanuka » Lun Dec 29, 2003 10:34 pm

Initial trimis de darken
Nanuk
Deci nu-tzi place Romania? Acesta ar putea fi motivul pentru care , deshi pretinzi ca vii dintr-o familie "buna", nu te potzi deranja sa itzi invetzi limba materna. Fie nu eshti ce pretinzi ca eshti- ceea ce pare destul de plauzibil, fie tocmai ai reushit sa dai expresiei "snoaba proasta" adevarata ei semnificatzie.

Ai plecat de un an din tzara si ai inceput sa uiti limba?
Mama, ce poveshti de adormit proshtii... Shi eu am plecat din tzara- de vreo 3 ani , si daca- poate - de vorbit engleza tot timpul am capatat un oarecare accent- asta nu inseamna ca am uitat cum se scrie corect in Romana, fie shi de la o tastatura fara diacritice.

Mai departe, nu cunosc subiectul si n-ash vrea sa dau in gropi.

Darken,

te-ai trezit cam tarziu sa-mi faci observatzii...desi sincer ma doare undeva de opinia ta...
Eu ma stiu cum sunt..asa ca back off..

Niciodata n-am pretins nimic..ti se pare atat de anormal sa ai familie buna??..mie una nu..si te rog scuteste-ma cu morala de trei lei.. nu ma intereseaza nimic din ce-mi spui tu sau altzii in leg cu viatza mea personala...parca subiectul este Catelusha..

Daca va roade rau de mine..deschide-ti un topic Nanuka ..macar ar fii o treaba...

Nanuka.
Nanuka

Mesajde darken » Lun Dec 29, 2003 11:40 pm

Initial trimis de Nanuk

Darken,

te-ai trezit cam tarziu sa-mi faci observatzii...desi sincer ma doare undeva de opinia ta...
Eu ma stiu cum sunt..asa ca back off..

Niciodata n-am pretins nimic..ti se pare atat de anormal sa ai familie buna??..mie una nu..si te rog scuteste-ma cu morala de trei lei.. nu ma intereseaza nimic din ce-mi spui tu sau altzii in leg cu viatza mea personala...parca subiectul este Catelusha..

Daca va roade rau de mine..deschide-ti un topic Nanuka ..macar ar fii o treaba...

Nanuka.

Anormal? Mi se par anormale pretentziile tale, dublate cu analfabetismul cras.De fapt, anormal e cam mult spus. E cat se poate de normal intr-o anumita patura a subproletariatului.
Daca te doare ceva, te sfatuiesc sa te tratezi. Nu de alta, dar fitzele nu le cumpara nimeni...
Cowards make great pets and are easy to maintain
darken
Junior Member

Mesajde Nanuka » Mar Dec 30, 2003 4:49 am

Mesaj pt Darken

Take it easy hon,

Ai o problema in leg cu mine?..nu de alta dar vad ca te-am marcat rau de tot..

Have a real life si lasa-ma in pace omule...deja devii plictisior..

Orice lucru are o limita..tu ce crezi??..

Nu te-am ofensat nu nimic...te bagi ca musca-n lapte..sau unde nu-ti fierbe oala...

E ultimul mesaj pe care ti-l adresez ..

Si inceteaza cu obsesiile nu fac bine la bibilica..crede-ma..

PS: si ca sa incetam orice discutie, aici este o poza cu mine..hmm asa pt cultura ta generala...sa-ti faci o imagine si sa nu ma mai cosideri o taranaca si o analfabeta...
Nu este atat de clara poza..este facuta cu web camul inainte de a ma duce la club...

Nanuka
Nanuka

Mesajde darken » Mar Dec 30, 2003 1:15 pm

Initial trimis de Nanuk
Mesaj pt Darken

Take it easy hon,

Ai o problema in leg cu mine?..nu de alta dar vad ca te-am marcat rau de tot..

Have a real life si lasa-ma in pace omule...deja devii plictisior..

Orice lucru are o limita..tu ce crezi??..

Nu te-am ofensat nu nimic...te bagi ca musca-n lapte..sau unde nu-ti fierbe oala...

E ultimul mesaj pe care ti-l adresez ..

Si inceteaza cu obsesiile nu fac bine la bibilica..crede-ma..

PS: si ca sa incetam orice discutie, aici este o poza cu mine..hmm asa pt cultura ta generala...sa-ti faci o imagine si sa nu ma mai cosideri o taranaca si o analfabeta...
Nu este atat de clara poza..este facuta cu web camul inainte de a ma duce la club...

Nanuka

:rolleyeys:
darken
Junior Member

Mesajde Bijoux » Mar Dec 30, 2003 11:12 pm

:D
Bijoux
Junior Member

Mesajde darken » Mar Dec 30, 2003 11:24 pm

Initial trimis de Nanuk
Mesaj pt Darken

Nanuka

"taranaca"??:lol::lol::lol:
Nope. Dar cu analfabetismul ai nimerit-o
darken
Junior Member

Mesajde Bijoux » Mar Dec 30, 2003 11:37 pm

Cat de rai puteti fi!Va jigniti reciproc de cate ori aveti ocazia shi reusiti astfel sa stricati toate topicurile.Dupa felul cum vb. Darken,tu esti cel/cea care da dovada de prostie. shi ...anafalbetism. :M
Bijoux
Junior Member

Mesajde darken » Mie Dec 31, 2003 12:09 am

Initial trimis de Bijoux
Cat de rai puteti fi!Va jigniti reciproc de cate ori aveti ocazia shi reusiti astfel sa stricati toate topicurile.Dupa felul cum vb. Darken,tu esti cel/cea care da dovada de prostie. shi ...anafalbetism. :M

:rolleyes:
darken
Junior Member

Mesajde DarkMoon » Mie Dec 31, 2003 12:10 am

eu o cunosc pe catelusa...si mi se pare de treaba ...invatam in accelasi liceu..si suntem bune prietene de cand eram mici...ne cunoastem de la gradinitza...adik ma inteleg destul de bine cu ea..in fine..e de treaba
DarkMoon
Junior Member

Mesajde Bijoux » Mie Dec 31, 2003 12:12 am

Poate dai de tot ochii aia peste cap..ah!ce bine mi-ar parea!
Bijoux
Junior Member

Mesajde DarkMoon » Mie Dec 31, 2003 12:15 am

nu-i bine sa-i doresti raul altuia !:D
DarkMoon
Junior Member

Mesajde Bijoux » Mie Dec 31, 2003 12:49 am

pe tine nu te-a intrebat nimeni nik.ia vezi! :D
Bijoux
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mie Dec 31, 2003 1:09 am

Nu am avut rabdare sa citesc tot, in concluzie nu am aflat raspunsul la intrebarile kre au generat acest subiect, dar vreau sa spun k ironia de kre da dovada "eroina" este de nota 10 (poate mai mult)!! Bravo!!

PS: nu as vrea sa ma cosiderati lasa, dar chiar nu am chef de formulare la ora asta!
Unregistered

Mesajde I`m With You » Mie Dec 31, 2003 10:36 am

mah...voi deja nu mai sunteti on topik ....
I`m With You
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma