Catre Na_uka
du`te..se scrie de fapt dute pt ca este un imperativ..o porunca un ordin.l
Gresit.
E pentru ultima oara cind intervin off topic in acest subiect.
Mai, fetito, este un imperativ, dar in cazul de fata este vorba despre un verb reflexiv - "a se duce", format dintr-un pronume reflexiv, pers. II sg ""te"" si forma imperativa a verbului "a duce" respectiv "du". S-ar mai fi putut scrie fara liniuta "te du".
Asa ca I'm With You are perfecta dreptate. Felul in care scrie I'm With You este in conformitate cu adevarat cu limbajul folosit pe calculator si nu are nimic in comun cu greselile crase de gramatica si mai ales de topica.
Nimeni nu interpreteaza schimbarea ordinii a doua litere intr-un cuvint din viteza cu care scrii pe tastatura drept o greseala. De obicei sunt foarte clare aceste "mici accidente" si foarte des intilnite, indiferent cit de bun esti la gramatica.
Iar pe de alta parte esti ingrozitor de snoaba atunci cind spui:
Tot ce conteaza pt mine in leg cu acea tara este familia.. sunt prietenii..Clubul Space..si-atat..in rest totul sucks...
Acea tara e tara in care te-ai nascut, Na_uko, indifierent ca iti plac sau nu oamenii din ea. E tara ta si oricit incerci, nu vei reusi niciodata sa schimbi acest lucru. Eu sunt convinsa ca parintii tai sunt niste oameni deosebiti care au invatat si muncit mult ca sa obtina ceea ce au acum, insa tu crezi ca tot ce ai ti se cuvine, dar nu-i asa.
Na_uko, acolo unde esti vei avea probleme mult mai mari decit in tara cu felul tau de a fi. Sa nu zici ca nu ti-am spus. Eu zic sa incerci sa vezi unde gresesti, nu numai din punct de vedere gramatical ci si din punct de vedere social dar mai ales etic pentru ca altfel nu te vad in clar. Oricum, e grija ta, nu a mea!
Gata cu acest subiect legat de gramatica. Na_uko, daca mai ai ceva sa-mi spui, trimite-mi un mesaj personal. Il primesc cu placere
Aici e totusi vorba de Catze, nu de tine. Hai Catzelusho odata, trimite-ne o veste de la tine!