de Necko » Sâm Ian 10, 2004 9:41 pm
OM, ce bine-ti sta rosu la fata si cu minute si picioruse albe.....
Cind am implinit opt'shpe ani, am primit de la ai mei un urs de plus, mare si galben, care a capatat numele de Bozzo. A rezistat eroic pina cind aproape am terminat facultatea si cind i l-am dat verisoarei mele mai mici care-l are si acum, cu toate ca intre timp s-a maritat si ea.
Dar jucaria mea preferata a fost o papusica din plus albastru, Jilly, care avea doar fata dintr-un fel de cauciuc, cu niste ochisori albastri superbi si in rest era doar plusul albastru umplut cu vata. Cind se murdarea, scoteam vata din ea, spalam plusul si o puneam la uscat. Intr-o zi tata a considerat ca papusa e terminata si mi-a aruncat-o la gunoi. Seara, cind sa ma culc, nu am mai gasit-o. Am aflat cu disperare ca Jilly era la tomberon. Am inceput sa pling si sa ma jelesc, asa ca tata s-a dus noaptea sa o caute si.... am avut noroc. A gasit-o. Am fost super fericita. Am spalat-o si am repus-o in drepturi. Am uitat sa va spun ca toate acestea se intimplau cind eram studenta. Intr-o zi, verisoara mea, in timp ce vorbea la telefon, i-a zgiriat atit de tare un ochi, ca am fost nevoita sa o duc la un "pictor" sa-i reconstitui ochiul. N-am vorbit o luna cu vara-mea. Cind am terminat facultatea, am luat-o cu mine la Portile de Fier II. Acolo nu stiu ce s-a intimplat dar acum nu o mai am....;P
Andreea, fata mea, are mania gargaritelor. Toata camera ei e plina de gargarite: pernute, luminarele, ceas cu gargarite, tabloase cu gargarite, cutiute de bijuterii cu gargarite, cani si farfurii cu gargarite, asternutul de pat cu gargarite, are un inelus de aur cu gargarita si, desigur, in camera ei de la camin, la Timisoara, e plin de "gargarite"! Din cauza asta are si o porecla. Gargarita!
Fiului meu ii plac luptatorii. Nimic nu-l face mai fericit decit un Batman sau un Spiderman, sau un robot luptator, etc.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)