I want to be Bob Dylan, Mr. Jones wishes he was someone just a little more funky
41 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Eu as vrea sa fiu una dintre reginele din Europa. Oricare din ele, nu am preferinte. Bine, de fapt mi-am dorit mereu sa fiu printesa, dar daca este obligatoriu sa fiu conducator, fie! Accept sa fiu si regina.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
Initial trimis de Gabizzu
eu vroiam mai de mult (si inca mai vreau) sa fiu Harry Potter.
Maaaaaaaaaaaaahh ! Asta e off-topic ! Cel putin pe saptamana asta ! De ce nu zici ce conducator ai vrea sa fii ? Si am specificat , conducatorii tarii .. fie ca s-a numit Dacia , Romania sau ce nume a mai purtat ea ...
J'adore *p Oricum , eu am crescut destul de aproape de locurile pe unde cica isi facea veacul Tzepesh , asa ca am dreptul *p si oricum , si Stefan era bun .. mic , dar bun :yD
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Eu vreau sa fiu Burebista si sa ard viile sa nu mai bea oamenii vin ca sunt prea betivi.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
da' voi chiar credeti ca eu stau sa citesc posturile voastre ca sa imi dau seama exact ce sa zic? :yD
pai daca e pe asa... eu sunt Vlad Tzepes. Sa nu aud comentarii ca va tai in bucatzi, dupa care sfartec fiecare ramasita din voi intr-o tzeapa. Cunosc mai multe ca toti despre acest mare conducator! am facut intr-a 7 a im proiect despre el... stiu si cu cine s-a futut! :rolleyes:
Deci eu sunt Tzepesh. Mi se potriveste de minune.
In plus, stiti doar ca eu sunt o scarba.
pai daca e pe asa... eu sunt Vlad Tzepes. Sa nu aud comentarii ca va tai in bucatzi, dupa care sfartec fiecare ramasita din voi intr-o tzeapa. Cunosc mai multe ca toti despre acest mare conducator! am facut intr-a 7 a im proiect despre el... stiu si cu cine s-a futut! :rolleyes:
Deci eu sunt Tzepesh. Mi se potriveste de minune.
In plus, stiti doar ca eu sunt o scarba.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
eu as vrea sa fiu dornea si sa traiesc in Alaska si sa construiesc cel mai mare om de zapada din toate timpurile.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
41 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii