De ce?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

De ce?

Mesajde memetshot » Vin Noi 28, 2003 5:31 pm

n-am sa inteleg niciodata de ce este atata ura pe acest forum.ura cu care de altfel m-am intalnit si eu la inceput. toti userii care au mai mult de 1500 de posturi sunt foarte duri si au ca principal argument: "ca asa zic eu"
Din pacate si eu am intrat in aceasta chestie luandu=ma de svengali...caruia ii cer scuze pe aceasta cale.
Sa vedem:

aphex: doar pentru ca le stie pe toate trebuie sa se ia de svengali? pai dece?
naiti: fatuco iesti incomparabila. iesti rautatea in persoana
dana: doar pentru ca stii de-ale halelii nu inseamna ca trebuia sa te iei de cristina
Pe social si politic LS are intr-un fel dreptate. Chiar daca nu sunt de acord cu el toti au sarit pe el ca niste caini. Iarasi am pacatuit si eu simtindul la pamant...de trebuia sa arat ca am cohones
Si sa nu-l uitam pe Hampu, care a venit doar pentru a discuta si cu toate ca toti l-au atacat numai el si-a luat ban. ba nu ma insel si dinu si-a luat unu, dar dinu e exceptia care confirma regula.

Hai ca nu mai scriu nimic acum. Astept posturi de la cei care se simt neindreptatiti. Aveti curaj ca oricum daca au multe posturi nu inseamna ca sunt atotstiutori

pese: am facut acest subiect pe katerinca si aberatii deoarece am sperat ca cei carora nu le convine ceea ce am scris mai sus sa o considere ca o aberatie si sa nu-mi iau vrun ban pentru instigare sau mai stiu io ce....nu e decat o intrebare.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde svengali » Mar Dec 02, 2003 12:33 am

Scuzele se accepta ( in speranta ca subiectul asta nu-i facut in bascalie :yD) si trebuie sa recunosc ca nu ma asteptam la ele:rolleyes: Ironia face ca scuzele sa vina tocmai din partea ta, un user cu care nici nu-mi aduc aminte sa ma fi injurat prea mult :-?
Mai mult ca sigur nici eu n-am fost model de amabilitate (cel putin de la un anumit punct incoace).
Cat despre "de ce", le dau ocazia celor in cauza sa raspunda... adica celor cu peste 1500 posturi la activ... sau mai general veteranilor forumului (ma refer cei care au obiceiurile amintite de tine) ;)
Într-o baltă neagră,
Patru ochi luceste.
Ce să fie oare?!
Cred că ie doi peste.
svengali

Mesajde Love2Fly » Mar Dec 02, 2003 1:06 am

De ce? pai pt ca "aia de sus" dicteaza alora de jos. Asha ar fi regula in armata poate, insa pe forum e altceva. Se pare ca sunt cativa useri care nu intzeleg asta.
NightWish probabil ca asha e ea si in viata de zi cu zi...mai afurisita, asta e!
Afexu' este un om cult pe care, se pare, il deranjeaza la culme erorile.
dana are peste 5000 de posturi si asta spune tot....
Iar Hampu a fost banat nu pt ca nu eram de acord cu ideile pe care le avea ci pt ca jignea intr-o veselie iar dinu la fel.
Vedeti voi? e usor sa fi ironic si sa acuzi. In fond la asta ne pricepem toti. La a critica! dar sa aducem ceva util "vizitatorului" nu!!
Daca eu ca simplu vizitator intru prima oara pe un forum de ce intru? ca sa vad opiniile oamenilor despre....
Eh? ce vad aici? cativa oameni mai noi sau mai vechi care isi exprima ideile si alti 100 care ii ia la misto pe primii.
Asta e defapt mentalitatea tipic romaneasca. Sa nu lasi pe celalalt sa zica si el ceva....
Love2Fly
Junior Member

Mesajde gabuba » Mar Dec 02, 2003 9:54 am

Hai mah, v-ati gasit voi sa va lamentati! cand ma lamentam eu (prin primavara) eram demn de scoala nr. 3 sectia retardati.
:D:D:D

de ce ma?

de d-aia ma, de d-aia!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde gaga » Mar Dec 02, 2003 10:16 am

Initial trimis de Love2Fly

dana are peste 5000 de posturi si asta spune tot....
..

adica a fo de cand s-a infiintzat fanclubu si a avut mereu netz cu tzava la munca si timpi mortzi ...

...e usor sa fi ironic si sa acuzi

ti se pare :D tre' sa ai har pt :j

peseu: fara suparare, totzi userii de p'acilea au avut ceva de comentat legat de nr de posturi, la un moment dat mi-am sters din ele, a mai fo o vreme in care OM avea o obsesie cu asta ...
daca atata "te-a marcat" welcome to the club ...
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Dec 02, 2003 10:20 am

dana, eu am avut o obsesie pentru tine in general.....nu doar pentru posturile tale. :p

ma bucur ca eu nu am fost inclus aici pentru ca se stie ca eu acord o mare insemnatate noilor venitzi. stiti bine ca dau si premii debutantilor (doar pe hartie, evident) .
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde memetshot » Mar Dec 02, 2003 10:31 am

pai doar nu ieram nebun sa te bag in sondaj si sa-mi iau ban?
si da dana ie o adevarata dictatoare in spatele celor multe posturi ale iei
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Re: De ce?

Mesajde nocturna » Mar Dec 02, 2003 10:48 am

Initial trimis de animaloo
naiti: fatuco iesti incomparabila. iesti rautatea in persoana

:hehe: daca renuntzi la apelativul 'fatuca' pot considera ce ai spus ca fiind un compliment la adresa mea.
Initial trimis de Love2Fly
NightWish probabil ca asha e ea si in viata de zi cu zi...mai afurisita, asta e!

aha. :D

animaloo, tu erai sub oarece influentze (parfuri, ierburi, etc.) cand ai deschis treadu asta sau o fost prietenu tau thor din contu' tau, ca altfel nu-mi explic? :con: hmm...inclin sa cred ca-i prima varianta. si daca da, de ce?

tu, animaloo, esti cel mai putzin indreptatzit sa aduci acuzatzii si jigniri. apoi tu crezi ca-i usor sa-tz suporte lumea toate posturile pline de intzelepciunea scoasa gingash cu harletzul din adancul neuronului? adica la noi nu te gandeshti? si n-ar fi chiar nimic daca eu, cel putin, nu m-as impiedica constant de tine. ca atare, consider treadul aceasta o nerusinare din partea ta. noi ar trebui sa fim cei indignatzi. da' ne vezi pe noi ca deschidem tread?

peseu: bah, alea de le scriseratzi voi mai sus nu e jigniri?
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Nicholas_Alex » Mar Dec 02, 2003 10:58 am

Hmmm...si eu deschid poarta clubului. Mai ales pentru "useritze" pe sex. :o

Da´ de ce este asa cum a´ntrebat al de mai sus, nu stiu. Nici eu nu inteleg chestia asta. Eu nu vad o ura pe forum, ci mai mult un fel de baraj peste care trebuie sa treci, neplacut intradevar. Totul este sa nu pui la suflet, zic eu. Si eu am avut partea mea, si uite acum la mine! Ditamai moderator pe sex, cu gagici in jurul meu, de nu am timp sa le raspund la pm-uri. Ai mai dau citeva si moshului, cind ma simt bine. Plus ca mi-am facut ceva prieteni, chiar daca nu am vazut pe nici unul "pe bune". Inca. Cu Dana m-am luat in betze din prima, si intr-un fel mi-a placut. Mai ales cind am auzit ca-i misto, dar asta este alta poveste. Au mai fost citiva pe parcurs, dar nimic special.

Si acum:

Love is in the air (adica dragostea este in aer)
Love is all around us (adica dragostea este pretutindeni)
Make LOVE not war (adica face-ti dragoste nu razboi)

:o
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Dec 02, 2003 11:05 am

Mai ales cind am auzit ca-i misto

:con:
cum adica?

subscriu la ce zise naituish (cu care m-am luat in mai multe betze decat cu oricine, btw) ... alea de sus nu ie jicniri? cer avert pt sburator si pt nicolas si ban pe viatza pt userul cu care nu vorbesc deci nu spui care ....
gaga

Mesajde Nicholas_Alex » Mar Dec 02, 2003 11:22 am

*lol*, cum poti sa ceri aver pentru mine, cind eu te fac misto ??

Exemplu:

Locomotiva diesel este mai misto decit aia pe aburi.
Ce misto cinta ala la chitara.
Am gasit o mobila misto, dar este prea scumpa.

Si alea de mai sus nu ie jigniri. Ie constatari care provoaca o stare de discomfort, adica constatari personale.

:D
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde nae cinefil » Mar Dec 02, 2003 11:43 am

io cre ca sredu asta e pseudosred din varii(sic!) motive:
1. nimeni n-o sa aiba curajul(sau sa zic inconshtientza?) sa-shi justifice neshte oareshce actziuni reale shi hotarate, dar mai ales sa critice un administrator(:)poate am exagerat zicand ca nimeni) atata timp cat exista acea inventie ticaloasa numita BAN!...si nu la moneda ma refer! oricum, certurile de pe net nu-s decat rabufniri nevinovate ale frustrarii tipice introvertitilor! n-am crezut nici o clipa ca cei ce se-njura ca la usha cortului(btw, cortul are usha?:)) pe-aici o fac la fel shi in viatza reala. poate asta e totushi rolul forumurilor, chaturilor, mircului (pt. majoritatea userilor). E locul unde te potzi da drept oricine, poate asha cum ai vrea sa fii, pana vine un altul mai tare in coaiele sale virtuale shi-tzi da peste bot, moment in care userului lovit in orgoliul sau virtual ii sare mustarul la fel de virtual shi se isca un conflict(mai are rost sa scriu?) virtual!
2. alta data, ca acuma mi-o venit cineva REAL pe cap!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Dec 02, 2003 11:52 am

nae tu de unde ai mai aparut si cand ai facut atatea posturi ?
pai cum sa critice lumea administratorii ? administratorii sunt niste fiintze perfecte asemuitzi deseori cu niste unicorni albi care zburda prin padure. aceste fiintze sunt peste puterea de intelegere a omului de rand. un fel de zei ai vechiului Olimp coboratzi printre muritori.

Nicholas...parerea mea este ca ai cam intrecut masura. Ti-am trecut cu vederea ca m-ai asemuit cu un mecanic de locomotiva, jignindu-ma profund....dar sa ne spui aici ca ai gasit mobila misto si e prea scumpa intrece orice limita a bunului simtz. Se pare ca oricat as incerca nu reusesc sa te aduc pe drumul cel bun. Orice corectie ti-as aplica este prea putin pentru cuvintele aspre pe care le arunci aici zi de zi.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Dec 02, 2003 11:55 am

rabufniri nevinovate ale frustrarii tipice introvertitilor!

nu mai spune ...
ma tot gandesc daca sa va zic cum si de ce s-a nascut threadu' asta .... nah :rolleyes:

asemuitzi deseori cu niste unicorni albi

adica simboluri ale virginitatzii :D LOL
gaga

Mesajde memetshot » Mar Dec 02, 2003 12:02 pm

Uite cum au sarit repede...Fratilor voi nu puteti sa acceptati un repros ?
Niste rai domle...

moshule unicornii aia cate coarne are?
memetshot

Mesajde nae cinefil » Mar Dec 02, 2003 12:04 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
nae tu de unde ai mai aparut si cand ai facut atatea posturi ?

ca un adevarat admin ce te afli, ar trebui sa-tzi raspunzi singur la intrebere! de fapt chiar o iau ca intrebare retorica!

pai cum sa critice lumea administratorii ? administratorii sunt niste fiintze perfecte asemuitzi deseori cu niste unicorni albi care zburda prin padure. aceste fiintze sunt peste puterea de intelegere a omului de rand. un fel de zei ai vechiului Olimp coboratzi printre muritori.
[/B]

unicornii (exista shi alte culori?), ca shi politeismul, se pare ca-s pe cale de disparitzie! n-o lua ca pe o amenintzare ci ca pe o stare de fapt!

peseu: deci da dana!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Dec 02, 2003 12:14 pm

si rinocerul e pe cale de disparitie. la fel si ursul panda si floarea de coltz. :cry:

animal , unicornul nu are coarne....ca nu e rinocer si nici tap. cred ca are un fel de trompa mai degraba.

When the last eagle flies,Over the last crumbling mountain
And the last lion roars, At the last dusty fountain
In the shadow of the forest, Though she may be old and worn
They will stare unbelieving
At the Last Unicorn

totusi eu zic ca divagam de la subiect. animal nu asta dorea sa sublinieze. eu doar am dorit sa-i raspund lui nae care nici acum nu stiu cine este. eu nu il am in agenda mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Dec 02, 2003 12:24 pm

Initial trimis de nae cinefil

unicornii (exista shi alte culori?), ca shi politeismul, se pare ca-s pe cale de disparitzie! n-o lua ca pe o amenintzare ci ca pe o stare de fapt!

peseu: deci da dana!

de ce sa nu divagam? ie forum de aberatzii deci da!

unicornu, naie, nu ie pe cale de disparitzie pentru ca nu egzista ...
deci da, este bine ales pt a reprezenta ceea ce a vrut sa reprezinte ...

peseu: ca simbolistica reprezinta, in functie de provenienta legendelor, doo lucruri total opuse (asia mica & indo-europeni)
da se potrivesc amandoo :D
gaga

Mesajde memetshot » Mar Dec 02, 2003 12:24 pm

totusi eu zic ca divagam de la subiect. animal nu asta dorea sa sublinieze.

Si uite cum norii negrii ai banului ameninta trupul virtual al lu nae...
moshule, tu te dai cu lutzele si alte alea da' iesti lafel de rau ca cieilalti, cum nutz convine ceva pac cu banu...
memetshot

Mesajde nocturna » Mar Dec 02, 2003 12:25 pm

deci m-am ofticat, si tocma animaloo, care nu ma asteptam tocma din partea lui care stiu ca are o foarte buna parere despre mine, inca dupe vremea cand ma suspecta ca as fi o fana a inchizitziei, da' am apreciat ca a zis ca-s incomparabila. norocu tau, te-ai scos cu aia. :D
initial trimis de dana
naituish (cu care m-am luat in mai multe betze decat cu oricine, btw)

corect. unde's vremurile cand cei persecutatz si chinuitzi sufereau si plangeau in liniste? mama ei de democratzie! :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde SOD » Mar Dec 02, 2003 12:29 pm

Initial trimis de Giardia Intestinalis
animal , unicornul nu are coarne....ca nu e rinocer si nici tap. cred ca are un fel de trompa mai degraba. [

trompa ai tu,pseudo crocodile dundie ce esti!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Dec 02, 2003 12:30 pm

sunt la fel de rau ca ceilaltzi. ok. dar cine sunt ceilaltzi ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gabuba » Mar Dec 02, 2003 1:40 pm

animal , unicornul nu are coarne....ca nu e rinocer si nici tap. cred ca are un fel de trompa mai degraba.

:hehe: unicornul are un singur corn, ca d-aia e unicorn. :hehe:
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde memetshot » Mar Dec 02, 2003 1:51 pm

si e legat de trompa?
si in plus ba ce legatura are unicornii virgini cu trompe legate de subectu antepostat de mine? sau cum draq s-o zice?
memetshot

Mesajde gaga » Mar Dec 02, 2003 1:57 pm

Initial trimis de Gabizzu

:hehe: unicornul are un singur corn, ca d-aia e unicorn. :hehe:

gabitzule, unicornul are ca sinonime urmatoarele: licorn si inorog.
conform axiomei dezvoltate de dumneata, unicornul pe langa un corn mai are si un "LI"?

animal2o, are legatura, cum n-are, mai citeste odata, ie subiectu cu frustratzi? ie.
unicornii ie frustratzi ca au trompele legate? ie.
voila de vezi acu' legatura
gaga

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Dec 02, 2003 2:01 pm

unicornul este un animal unicelular sau pluricelular ? (nu ma refer la telefonia mobila cand intreb aceste lucruri ! )
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde memetshot » Mar Dec 02, 2003 2:05 pm

mshule vaz frustrarea ta...calmeaza=te baga niste usah (cine vazu Badboyz2 stie, ailalti nupreA) si pregateste-te de raspuns:
ie polifonic si poligloata
memetshot

Mesajde gaga » Mar Dec 02, 2003 2:24 pm

si in acest mod simplu si genial s-au inventat animalele unicelulare ...
nu duare la celula breh? la scufitza, la mansarda, mai ie cineva?
gaga

Mesajde eyewitness » Mar Dec 02, 2003 3:04 pm

simplu inteleg da jenial de unde?

animaloo ,ti-ai luat portia de chapi cu ph pozitiv azi? sau ai dat-o pe pedigree junior? merji bre la veterinar ca iti suge capusa ce-a mai ramas din neuron
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde memetshot » Mar Dec 02, 2003 3:30 pm

bre din neuron imi mai ramase fix ..moneda nationala a botsuanei
si pehasul de la chiapi ie neutru deci nustu
memetshot

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii