C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
bre animaloo threadu frustratilor ieczista de mai mult nu trebuia decat sal scoti de la naftalina ,sal perii putin si sai dai branci inapoi pe forum
iacata:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=175656#post175656
dano pai ia abacu si vezi ca pt unu iesti o obsesie si pt altu mishto ,ce calcule nuti ies?
iacata:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=175656#post175656
dano pai ia abacu si vezi ca pt unu iesti o obsesie si pt altu mishto ,ce calcule nuti ies?
-

eyewitness - Mesaje: 19220
90, sa raz de iel si de mine ca naveam ce face vineri la munca, linishte, forum pustiu si ne puseram sa facem ala ca sa scrie frustratzii si acu vaz io ca in loc sa ma rad de stitzi voi cine, atzi sarit ashtilaltzi de popou in sus ... naiba sa mai intzeleaga...
numa neatza (lasa mah mana jos) nu a mushcat vaz io ...
io nush sa joc soliter paianjen, carei ideia?
si ie mai greu pe naiba ca la ala cu 3 le pune de 10 ori mai anarhic decat la ala cu una, asha sa shtii ...
edit: hai mah ochila lasa-ma, acu ti s-a pus tzinta pe mine, ce ai?
n-am chef de aciditatzi, am destule la munca, forumez si io ca orice virtual si gata, cine are brobleme treaba dumnealui.
numa neatza (lasa mah mana jos) nu a mushcat vaz io ...
io nush sa joc soliter paianjen, carei ideia?
si ie mai greu pe naiba ca la ala cu 3 le pune de 10 ori mai anarhic decat la ala cu una, asha sa shtii ...
edit: hai mah ochila lasa-ma, acu ti s-a pus tzinta pe mine, ce ai?
n-am chef de aciditatzi, am destule la munca, forumez si io ca orice virtual si gata, cine are brobleme treaba dumnealui.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
naiba sa mai intzeleaga
stie el animaloo de ce. adica el intzelege, sper. oricum, as fi jurat ca era drogat.
dana, daca-l deschideai tu, subiectul adica, alta ar fi fost chestia.
idea e...e mai complicat, nustu cum sa explic. neatza?
-

nocturna - Mesaje: 8725
aiule pai tu nu vazusi ce ie rai oamenii acu. Daca postam pe acolo primeam vrun ban ceva pentru instigare...si degia am 2 banuti ...
dana ideea e ca tre sa faci siruri de la K la As de aceiasi culoare..
edit mai laitar: pai naiti cum putea dana sa se planga de voi astia cu multe posturi (nu de radio)
dana ideea e ca tre sa faci siruri de la K la As de aceiasi culoare..
edit mai laitar: pai naiti cum putea dana sa se planga de voi astia cu multe posturi (nu de radio)
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
da bre, da la ala cu trei mai ai shanse sa recuperez o carte daca nu tzia ieshit din prima. la ala cu una, dacai ratato, sa dus.
animale, gustu la tutun nu se schinba in functzie de pozitzia momentala a mainii, ci de pozitzia iei anterioara. daca nu intzelegi itz fac o schema (ma pricep la scheme).
ce mai faci aiule?
animale, gustu la tutun nu se schinba in functzie de pozitzia momentala a mainii, ci de pozitzia iei anterioara. daca nu intzelegi itz fac o schema (ma pricep la scheme).
ce mai faci aiule?
-

neatza - Mesaje: 5820
pai dano, cum crezi ca aia de te-ashteptai tu sa intre acolo or sa intre daca nu-i tragi de maneca sa le zici: vezi ba ca ie un sred cu andreea balan sau cu mai shtiu io care!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
cum sal deschid io? sa imi cer iertare de la aia care zic ca majoritatea pianelor are 4-5 octave? haida de
animalu ie destul de blamat si mam gandit ca aia o sa zica ... vai saracu, uite unu ca noi
si acu daca am facuto publica ca sariratzi ca si arshi adica, nu mai are nici un farmec
oricum azi nu ma mai plictisesc da am ras cu lacrimi dimineaza dupa primu raspuns ... ala cu "asteptam sa-si ceara si altzii scuze"
vorba lu' un mai vechi user disparut dintre noi: LOL bah LOL
ba nu neatzo, nai nici o sansa ca nu potzi da decat un undo, cum puii mielului karakul sa recuperezi?
mah tu stii sa trisezi la vegas si nu zici?
animalu ie destul de blamat si mam gandit ca aia o sa zica ... vai saracu, uite unu ca noi
si acu daca am facuto publica ca sariratzi ca si arshi adica, nu mai are nici un farmec
oricum azi nu ma mai plictisesc da am ras cu lacrimi dimineaza dupa primu raspuns ... ala cu "asteptam sa-si ceara si altzii scuze"
vorba lu' un mai vechi user disparut dintre noi: LOL bah LOL
ba nu neatzo, nai nici o sansa ca nu potzi da decat un undo, cum puii mielului karakul sa recuperezi?
mah tu stii sa trisezi la vegas si nu zici?
- gaga
sper cam vetz permite o mica paranteza, da am realizat ceva incredibil care este shi dureaza.
Deci am realizat in ce lume de care este putem pentru ca sa traim! Deci uitatz cum sta treaba: acu doojnoo de anishor, sa nascut eo, brusc. Deci sar putea considera ca ma cunosc cu romania cam din aceasta perioada. In octonbre, cant ie zioa mea, eo achizitzionez anumite produse in scop de... ma rog, nu conteaza... da ideia ie ca o parte din banii lu eo se duce la bugetu lu romania care dacar fi o persuana sar putea zice cai bag cu da sila banii labuzunar. Eh, ier a fost zioa iei shi nu mia dat macar un fursec. Dupe doojnoo de ani, mi se pare o nesimtzire. Asta pentru ca, spre deosebire de ia, colegu meu de biuro, pe carel cunosc de cateva luni, shi care este nascut la aceiash data cu numita romania, a venit az la biuro cu o gianta plina de toborg crismas briu. In conditzile astea, ce pot eo sa zic? Shtiu: tzara de cacat!
Deci am realizat in ce lume de care este putem pentru ca sa traim! Deci uitatz cum sta treaba: acu doojnoo de anishor, sa nascut eo, brusc. Deci sar putea considera ca ma cunosc cu romania cam din aceasta perioada. In octonbre, cant ie zioa mea, eo achizitzionez anumite produse in scop de... ma rog, nu conteaza... da ideia ie ca o parte din banii lu eo se duce la bugetu lu romania care dacar fi o persuana sar putea zice cai bag cu da sila banii labuzunar. Eh, ier a fost zioa iei shi nu mia dat macar un fursec. Dupe doojnoo de ani, mi se pare o nesimtzire. Asta pentru ca, spre deosebire de ia, colegu meu de biuro, pe carel cunosc de cateva luni, shi care este nascut la aceiash data cu numita romania, a venit az la biuro cu o gianta plina de toborg crismas briu. In conditzile astea, ce pot eo sa zic? Shtiu: tzara de cacat!
-

Initial trimis de Delphyna
.. hai sa zic 2 luni am descoperit fiorul pe care il poate da atingerea unui animalut.... eu nu iubeam in mod deosebit fiintele astea... eram singura acasa... si l-am mangaiat cateva zeci de secunde... il alintam... si a fost ceva fenomenal!
animaloo, animaloo bagabont si escroc sentimental ...
delphina e vreo clona dea nocturnei zic io
matinale , ca un nou nascut, ma pish si ma cac pe mine
-

fenomenal neatza! desavarshit! un roman verde(?)!
brava natziune!
brava natziune!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

dana, vezi, asta e defectu` tau: nu vrei sa citeshti printre randuri!
la asta ma refer!http://www.fanclub.ro/showthread.php?threadid=9642&goto=newpost
la asta ma refer!http://www.fanclub.ro/showthread.php?threadid=9642&goto=newpost
-

Initial trimis de neatza
da ceai
da bre dala chinezescu diuretic cica de slabit...da dupa ce termin cu mine trec la altii ca ie destui nenica pe care mas ...siasa mai departe , care este
-

daca naituish ma intreba pe mine ce am facut fenomenal, presupun incodat ca se referea la cea zis filmicu, shatuncia mai presupun odat ca erea vorba despre un post care se afla pe pagina ailanta mai gios.
asta dacam presupus bine, ca dacam presupus greshit, atuncia nui asha.
aiule, unicornii are trompele legate, daia a disparut.
asta dacam presupus bine, ca dacam presupus greshit, atuncia nui asha.
aiule, unicornii are trompele legate, daia a disparut.
-

matinale ie vorba de unitromp aci nu de bitromp si lasa airishu ala (traiasca aiu) ca vezi dublu deja...
sodule deschide putin fereastra pe ym sa mai intre aeru...
sodule deschide putin fereastra pe ym sa mai intre aeru...
-

pai io stiam ca tzara e de cacat. io credeam ca filmicu e cu tine-n biurou si se uita peste umarul tau cum batzi recoarde si atingi scoru de 200 la vegas soliter. aia da fenomenal!
-

nocturna - Mesaje: 8725
airishu (sanatate aiule!) sa dus. o sa ma mai ating de iel numa daca nu sunt atent cand o sa ma pish. cea ce sper sa nu.
-

naie, stie sa citeasca dana printre randurile de la cuada la paine da' a vrut sa bage in ceatza anumite Dicotiledonate Anacronice.
ceia ce au reusit cu brio si threadu cu pricina s-a transformat in ce-i sade bine coltzului nevesel: intr-o aberatzie katerincoasa
io-te ca parca ie dedicatzie la activ fm: hells bells
aba neatza, nu ziseshi ca nu mai bei bere? poi cristmas briu ce-i, ciocolata calda? (asta apropos de cacaraia care se pomeneshte pe aci)
ceia ce au reusit cu brio si threadu cu pricina s-a transformat in ce-i sade bine coltzului nevesel: intr-o aberatzie katerincoasa
io-te ca parca ie dedicatzie la activ fm: hells bells
aba neatza, nu ziseshi ca nu mai bei bere? poi cristmas briu ce-i, ciocolata calda? (asta apropos de cacaraia care se pomeneshte pe aci)
- gaga
-

-