C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
vam prins ratzaidracu! care cum pleaca omu, cum il vorbitz pe la ceo fi pacolo pe unde il vorbitz voi. deci aiu are shi iel dreptate in felu lui, da dana sa shtii ca mai desamagit. adica daia am dat eo o carca de ban pe barfum ca sa zici mneatale ca miros a alcol? pai barfumu din cei facut? decat ca nul beau ca mar costa shatu de mar indoi. creca nici aiu care ie mai in putere nu shiar permite.
alfel? bine? sanatosh?
ratzaidracu!
alfel? bine? sanatosh?
ratzaidracu!
-

neatza - Mesaje: 5820
auz cica milionu ala are teatre si mashti pe iel (in afara de nenea iancu, io crezui intai ca ziseshi avram iancu) asa ca hai sa vedem legaturile intre milionu nou si romanica actuela:
1. romanica ie teatru cu mashti si vrajeala cat casa? ie
2. nea iancu a fo copist si suflator, vedetzi vreo legatura? dap
3. pe ban ie teatru natzional, natziunea ie un teatru, ie o legatura? ie
4. ILC a lucrat la ghimpele, ie legatura intre ghimpe si romanica? ie
5. a lucrat la ziaru claponu ... claponu ie un cocosh castrat, ie fo legatura cu ai de ne conduc de se dau cocoshi da nau coaie? ie
ar mai fi dar ie suficient ca sa vaz ca ie bun caragiale ... asa ca io zic: o bancnota furtunuasa, o valoare pierduta sau d'ale cashcavalului.
aba neatzo, itz dau io un sfat, fa ca mine, bia spirt, ie mai ieftin si nu pute si itz face si sange albastru cum brobabil catz doresti si tu ca tot romanu'
edit: ce inseamna idropizie?
rashadreacu, atata lucru nu shtiu
1. romanica ie teatru cu mashti si vrajeala cat casa? ie
2. nea iancu a fo copist si suflator, vedetzi vreo legatura? dap
3. pe ban ie teatru natzional, natziunea ie un teatru, ie o legatura? ie
4. ILC a lucrat la ghimpele, ie legatura intre ghimpe si romanica? ie
5. a lucrat la ziaru claponu ... claponu ie un cocosh castrat, ie fo legatura cu ai de ne conduc de se dau cocoshi da nau coaie? ie
ar mai fi dar ie suficient ca sa vaz ca ie bun caragiale ... asa ca io zic: o bancnota furtunuasa, o valoare pierduta sau d'ale cashcavalului.
aba neatzo, itz dau io un sfat, fa ca mine, bia spirt, ie mai ieftin si nu pute si itz face si sange albastru cum brobabil catz doresti si tu ca tot romanu'
edit: ce inseamna idropizie?
rashadreacu, atata lucru nu shtiu
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
nush dana censeamna, io cre` ca-i o vorba de danshii inventata!
dana, da` faptu ca ie shi gaurita bancnota ce suge reaza?
eshtia care-am plecat eri mai rpd, l-am cautat pe bucataru chinezu da` nu l-am gasitara!
dana, da` faptu ca ie shi gaurita bancnota ce suge reaza?
eshtia care-am plecat eri mai rpd, l-am cautat pe bucataru chinezu da` nu l-am gasitara!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
-

4339
olala
fluare de margaritar, vino liberare
am intrat in garda iaaaaaaaaaaaaaaaaar. mai.
stau veghez ziua si nuaptea, vino liberare
si me-am distrus sanatatea, of of. mai.
ce mai faceti?
fluare de margaritar, vino liberare
am intrat in garda iaaaaaaaaaaaaaaaaar. mai.
stau veghez ziua si nuaptea, vino liberare
si me-am distrus sanatatea, of of. mai.
ce mai faceti?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
saracu baixu... parea aproape normal...pacat de iel!
sa fie de la bancnota de on bulion sau de la mancarea japonezeasca?!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

zice decsu:
idropizie=hidropizie=boala cauzata de acumularea patologica de apa in cavitatile naturale ale corpului sau in tzesuturi : dropica
oricum matinale matale ai alcolopizie deci nai dreaba cu hidro matale
idropizie=hidropizie=boala cauzata de acumularea patologica de apa in cavitatile naturale ale corpului sau in tzesuturi : dropica
oricum matinale matale ai alcolopizie deci nai dreaba cu hidro matale
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
bine ochilaaaa bine naie, nota 10 (zece) ca am gasit veriga lipsa...
tata lu nea iancu a murit de idropizia aia, banu de un bulion are gaura, idropizia acumuleaza in gauri et voila legatura ... o sa murim de acumularea in gaura milionului!
ce bine ca unii are dexu la munca
da' saracu baicsu ce are?
tata lu nea iancu a murit de idropizia aia, banu de un bulion are gaura, idropizia acumuleaza in gauri et voila legatura ... o sa murim de acumularea in gaura milionului!
- gaga
deci eo vam zis ca nu ma intereseaza. shtiam eo. deshi (ear eo shtiu ca no sa ma credetz) eo beau foarte multa apa. mai ales rece, mai ales dimineatza shi mai ales dimineatza de dupa. in rest ie bine. nam nevoie.
bre, miam adus aminte: lam vazut asear la proteveu pe kgula. in acelash timp, iam vazut pe dj vox, shi rimaru care dadeau categoric din iei ca nau avut nimica deaface cu respectivu. aaa... deci mi se pare de cacat nu faptu cau facut asha ceva, ci felul in care au facuto. deci ie najpa!
bre, miam adus aminte: lam vazut asear la proteveu pe kgula. in acelash timp, iam vazut pe dj vox, shi rimaru care dadeau categoric din iei ca nau avut nimica deaface cu respectivu. aaa... deci mi se pare de cacat nu faptu cau facut asha ceva, ci felul in care au facuto. deci ie najpa!
-

am vazut shi io neatza! deshi nu-l cunosc personal pe k-gula, ciumetzii hailaltz mi s-au parut ordinari! se puteau scoate shi fara teatru` ala de 2 lei ushori!
-

Initial trimis de dana
am si reshou
baicsu cocheteaza cu haichiu acu spre desperarea barladencei
-

aiule, fara sa par critic, da io creca crosheteaza un haicu, nu cocheteaza!
-

zicea decrepitu ca merge in padurea de mustari sa-l culeaga ca si io ma duc in pastravarie uneori ca culeg portocale...
-

am citit eo unteva, nu zic unte, ca va aparea pe piatza un dictzionar anomaluu-raman. bre animalee, eo zic so lash balta ca ideiea ie fumata, bauta, mancata shi alte alea. deci nu merge.
da de curiozitate: ceai scrien iel?
da de curiozitate: ceai scrien iel?
-

bre sodule iar ai dormit bre cu sticla de votca destupata de ti sa osmozat in cerebel? mai bine treci la treaba ca vineri vine astia cu tirurile de cargo-uri si sambata ai lucrare la giurgiuvele si balamale, raialdreacu de betiv ordinar
-

eo creca de fapt aiu se uftica ca iel numai are voie/chef... shi daia se ia de lumea care inca mai... care este.
-

eo am vazut ca a zis de mushtaru din padure, am zis shi eo ceva serios da am vazut alceva (si asa propun si un cuvant pt dictzionaru cui o fi) am vazut ca SOD sia loat pseudoavertisment pt aia cu giardia ... ntz ntz ntz
- gaga
bre da cei cu lipsa penuriei de inactivitate pacilea? te pomeni ca muncejte lumea. miercurea? la ora asta? deci nui bine! da nui bine deloc!
-

pe avertismente si banari bre cica ai fost iertat adica cu alte cuvinte ai ajuns la piula altora
-

munceste? munceste? munceste? munceste? munceste?
;P ;P ;P
dabagamiash, nic inavetzi ideeeeee
sodule, te-a avertizat DA pe avertizmente shi banari, de fapt tea iertat ca cica mai ai doo averturi... intreb si io, cine tia dat doo averturi si cand? ca abia ai revenit ...
;P ;P ;P
dabagamiash, nic inavetzi ideeeeee
sodule, te-a avertizat DA pe avertizmente shi banari, de fapt tea iertat ca cica mai ai doo averturi... intreb si io, cine tia dat doo averturi si cand? ca abia ai revenit ...
- gaga
cine munceste?
dano, pai sod a luat ban direct iar regula ie ca daca ai avertismente 1 sau 2 ,daca iei ban direct alea nu ti se sterg ci la al 3lea avert iti dau ban pt cumul de cartonase galbene si numa atunci ti se sterg...ie si cazu meu adica la primu avert parasim si io si sod forumu ca avem peste 3 banari per total (sod 10 lider io 6 locu 2) si de suparare o sa ne imbatam ca porcii in prima bomba intalnita.
dano, pai sod a luat ban direct iar regula ie ca daca ai avertismente 1 sau 2 ,daca iei ban direct alea nu ti se sterg ci la al 3lea avert iti dau ban pt cumul de cartonase galbene si numa atunci ti se sterg...ie si cazu meu adica la primu avert parasim si io si sod forumu ca avem peste 3 banari per total (sod 10 lider io 6 locu 2) si de suparare o sa ne imbatam ca porcii in prima bomba intalnita.
-

poa sa mai vina shi altzi? nu ca sa bea, ci duar ca sa vada cum decade uni. ca eo numai beau. cel putzin deasear.
-

Iar bani shi iarashi bani, numa la asta va e gandu ba' carcotasilor.
Ia mai treceti l munca shi mai lasati trandaveala ca nu va sade bine
.
Peseu peseului: Mai am voie sa ma bag shi eu in seama pe acilea ?!
Ia mai treceti l munca shi mai lasati trandaveala ca nu va sade bine
.
Peseu peseului: Mai am voie sa ma bag shi eu in seama pe acilea ?!
zbing zboing zobing
-

Game Over - Junior Member
bagate bre shi mai ashtepti?
da matalutza she mai fashi?
da matalutza she mai fashi?
-

-

dkk
shi mai fashi moldoviene, chiar zilili trecuti vorbeam de tini cu un user, ce vremi domle, neam porcit, neam banat, neam pupat ... mai traieshti deci ... (nam ym)
mah io nu pricep una si buna ... de ce pt unii (ca sod si ochila) se da ban instant, iar pt altzii (vezi forumu lui fane) trebe sa faci nush cate reguli ... nu pricep si pace
pohta mare neatzo, io am ingurgitat deja adaugandu-mi circa juma de kil temporar celor 55 pe care le mai am in dotare
(juma de kil aka fasole batuta, pui la gratar, salatzi de varza si verzi, cotlet cu sos si orez. si un cartof prajit si un sfert de mic)
shi mai fashi moldoviene, chiar zilili trecuti vorbeam de tini cu un user, ce vremi domle, neam porcit, neam banat, neam pupat ... mai traieshti deci ... (nam ym)
mah io nu pricep una si buna ... de ce pt unii (ca sod si ochila) se da ban instant, iar pt altzii (vezi forumu lui fane) trebe sa faci nush cate reguli ... nu pricep si pace
pohta mare neatzo, io am ingurgitat deja adaugandu-mi circa juma de kil temporar celor 55 pe care le mai am in dotare
(juma de kil aka fasole batuta, pui la gratar, salatzi de varza si verzi, cotlet cu sos si orez. si un cartof prajit si un sfert de mic)
- gaga