C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
mam intors. sam fie de bine. gratal de borc + cartof prajitz = ie bine. acu urmeaza siesta. ie ora doo. mai am trei ore. cam mult.
-

neatza - Mesaje: 5820
bah ce linijte pe aci...
iote ce am primit io, o stiatzi?
B A L A D A I E P O C I I D E A U R
Pe o strada-ngusta, intr-un bloc recent,
unde bate vantul si-i pe jos curent,
tanara nevasta plange si suspina
ca-i oprita apa si nu e lumina.
Iara la serviciu, sotul ei iubit
a plecat la sase si n-a mai venit...
Orologiul bate noaptea jumatate,
jos in bloc la usa oare cine bate?
-Eu sunt mama soacra si-s facut covrig,
vin de la serviciu si sunt mort de frig!
Tanara nevasta fuge sa-i deschida,
dara reaua soacra s-a facut livida:
-Ora e tarzie, esti un derbedeu,
de n-aduci chenzina, nu-ti sunt soacra eu!
-Ce sunt eu de vina daca soarta-i cruda?
Am muncit ca boul pe cincizeci la suta!
Am venit acasa sa ma incalzesc
si sa fac o baie, sa ma odihnesc!
-Ai venit de geaba, ii raspunde soacra,
fiindca nu-i caldura si-i oprita apa.
Du-te la serviciu si de-o fi sa mori,
vine sindicatul cu-n buchet de flori
Culeasa de ARISTIDE MIRCEA
iote ce am primit io, o stiatzi?
B A L A D A I E P O C I I D E A U R
Pe o strada-ngusta, intr-un bloc recent,
unde bate vantul si-i pe jos curent,
tanara nevasta plange si suspina
ca-i oprita apa si nu e lumina.
Iara la serviciu, sotul ei iubit
a plecat la sase si n-a mai venit...
Orologiul bate noaptea jumatate,
jos in bloc la usa oare cine bate?
-Eu sunt mama soacra si-s facut covrig,
vin de la serviciu si sunt mort de frig!
Tanara nevasta fuge sa-i deschida,
dara reaua soacra s-a facut livida:
-Ora e tarzie, esti un derbedeu,
de n-aduci chenzina, nu-ti sunt soacra eu!
-Ce sunt eu de vina daca soarta-i cruda?
Am muncit ca boul pe cincizeci la suta!
Am venit acasa sa ma incalzesc
si sa fac o baie, sa ma odihnesc!
-Ai venit de geaba, ii raspunde soacra,
fiindca nu-i caldura si-i oprita apa.
Du-te la serviciu si de-o fi sa mori,
vine sindicatul cu-n buchet de flori
Culeasa de ARISTIDE MIRCEA
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bu-ha-ha! dana, trimite-i-o lu` mutu, ca cica el e mare fan eminescu! am citit io in prosport ca ashea le-a zis la engleji!
mie mi-a cazut netu`, da` m-am aplecat shi l-am prins repede, ceea ce va doresc shi voua!
mie mi-a cazut netu`, da` m-am aplecat shi l-am prins repede, ceea ce va doresc shi voua!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
dano, sau cu alte cuvinte nea filica vru a spuie "sa io spui lu mutu" adica isi insurubeaza flofenderu in ce zisesi matale acolo.
matinale da ce patisi ca deseara nu mai bei?
matinale da ce patisi ca deseara nu mai bei?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
pai mah aiule, cu tot respektu pe care (ar trebui sa) tzi-l port, di ce bagi matale zazanie intre iuzeri? ca ce tz-am facut io lu dumneta? au vrei sa ma defulez pe "De ce?":) shi sa-mi vars necazu pe tine?...shi io cand vars, apoi nu ma-ncurc, ca am stomac abisal de mare!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

naie, mah tu vershi ca eshti in varsator?
io-s capricorn, adica ala care dupa zisele lu gabizu cu un singur capri.
ochila baga zanzanie ca are un zan (masculinu de la zana) fincai in zodia zancornului
ceo face neatza, ceo face neatza ...
cine-i mutu, naie?
io-s capricorn, adica ala care dupa zisele lu gabizu cu un singur capri.
ochila baga zanzanie ca are un zan (masculinu de la zana) fincai in zodia zancornului
ceo face neatza, ceo face neatza ...
cine-i mutu, naie?
- gaga
bre file pe "de ce?" nai nici o sansa ca ie spargatoru de nuci, balet in mai multe acte ,adica nea m'aita sparge nucile de pereti prin metoda nucanpereti (c.d) si cum omu ie sensibil de felu si obarsia lui o defulare poasansemne sio banare...
-

cand am zis eo ca nu chefuiesc disear? adica tocma disear? care eo ma duc la o lansare de carte shi deci nu se puate ca sa nu... care este. deci eo am zis ca numai chefuiesc de asear. da nam zis pana cand.
shi uite ce fac:
shi uite ce fac:
- Fişiere ataşate
-
[Extensia doc a fost dezactivată şi nu mai poate fi afişată.]
-

neatza ii face o surpriza angusei(?!) ca sa faca infarct cand o vedea ca a mai scris cineva pe film romanesc(ci-o fi aia?!)
mutu ie exhasbandu lu aia blonda din Garcea shi oltenii! Buna exponenta a blondelor saraca!:)
aiu, pai dupe ce sparge iel capu de nuca de perete, vin io sh-astup locu` cu ...varsatura!
nu-s varsator decat ocazional!:)
neatza, faci dreptunghiuri goale sau ar trebui sa apara ceva acolo da` nu-mi apare mie?
mutu ie exhasbandu lu aia blonda din Garcea shi oltenii! Buna exponenta a blondelor saraca!:)
aiu, pai dupe ce sparge iel capu de nuca de perete, vin io sh-astup locu` cu ...varsatura!
nu-s varsator decat ocazional!:)
neatza, faci dreptunghiuri goale sau ar trebui sa apara ceva acolo da` nu-mi apare mie?
-

Initial trimis de neatza
ca eo nu mai beau. cel putzin deasear.
lasa bre dumele sau iar ti sau inecat celulele cenusii in alcool?
-

un mic inceput de dictzionar:
disear = seara care incheie zioa curenta, deci nu santanplat inca => ie in vitor
deasear = de aseara care a incheiat zioa de ier, deci santanplat deja => ie in trecut.
din aceste doo sintagme rezulta ca "eo numai beau. cel putzin deasear" inseamna ca eo numai beau. cel putzin de cand am incheiat aseara (in trecut) shi nu se shtie ezact pana cand (in vitor)
oasi: shtiu ca ie greu, da o sa va opishnuitz laomomendat.
disear = seara care incheie zioa curenta, deci nu santanplat inca => ie in vitor
deasear = de aseara care a incheiat zioa de ier, deci santanplat deja => ie in trecut.
din aceste doo sintagme rezulta ca "eo numai beau. cel putzin deasear" inseamna ca eo numai beau. cel putzin de cand am incheiat aseara (in trecut) shi nu se shtie ezact pana cand (in vitor)
oasi: shtiu ca ie greu, da o sa va opishnuitz laomomendat.
-

neatzo, dupa alea doo puncte se presupunea sa apara ceva? ca napare ni'ca
sa nu uitam pt dictzionar de cuvantul varaza ... cum ie unii care scufunda cuvantul argument personal cu apel la autoritate (care autoritate nu ie iel)
bassplayer nu a ajuns? ca am nevoie de o clapa pana maine.
de aia cu 7 octave ar fi perfect...
angus, 90?
sa nu uitam pt dictzionar de cuvantul varaza ... cum ie unii care scufunda cuvantul argument personal cu apel la autoritate (care autoritate nu ie iel)
bassplayer nu a ajuns? ca am nevoie de o clapa pana maine.
angus, 90?
- gaga
bre matinale io zic sa nu mai postezi langa animaloo ca te molipsesti zau asa
-

Initial trimis de dana
neatzo, dupa alea doo puncte se presupunea sa apara ceva? ca napare ni'ca
nici mie!
Initial trimis de dana
ca am nevoie de o clapa pana maine.
[/B]
tragi sau tzi se trage o clapa?:)
sau e ceva vizavii(shi mortzii) de cele5-7 octave ale pianelor?
-

s-a molipsit deja, uite la atashamentu de mai jos pe care il pun dupa doo puncte :
edit: naie, o trag dupe mine, clapa care ieste care are o husa care o ashteapta da ia nu mai vine bulanjoaica. creca din cauza ca nu ie instrument cu corzi ...
---> doo punctele care ieste:
edit: naie, o trag dupe mine, clapa care ieste care are o husa care o ashteapta da ia nu mai vine bulanjoaica. creca din cauza ca nu ie instrument cu corzi ...
---> doo punctele care ieste:
- Fişiere ataşate
-
- neatza.jpg (44.58 KiB) Vizualizat de 2237 ori
- gaga
nuntzeleg ce sa patzit. orcum mai pun odat vrianta inbunatatzita.
- Fişiere ataşate
-
[Extensia doc a fost dezactivată şi nu mai poate fi afişată.]
-

neatzo, invatza de la mine ca casa o mai pui odata tre sa o fi pus inainte macar o data... asta indiferent de ce te-a mintzit femeile alea ... neshte curve sa shtii...
cine-s Kulture Cultur (sau invers)??
si eo zic ca ejti tare bolnav
cine-s Kulture Cultur (sau invers)??
si eo zic ca ejti tare bolnav
- gaga
la mine tot nu se vede=> am peceu de veceu!
dana, ala cu ie hard 2bi a dick nu ierea mai lung? ca l-am mai vazut undeva, da ierea mai multe cheshtii!
dana, ala cu ie hard 2bi a dick nu ierea mai lung? ca l-am mai vazut undeva, da ierea mai multe cheshtii!
-

deci Culture Kultur ie nejte nemtz. shatuncia ia d'acia continuarea de la plilist ca vad ca ejt interesata d'ai citit tu tot ce scria acolo.:
- Fişiere ataşate
-
- pleilist 1.jpg (130.63 KiB) Vizualizat de 2237 ori
-

dano , iti arde de harjoana si cauti galceava cu m'aita. ru-shi-ni-ca...ru-shi-ni-ca...bah ce ma distreaza omu asta sa moara titirica sau pic si poc
-

ba da naie, da io am pus-o pentru prima parte, aia cu capu lu neatza bolnav de bube
iote placebo la radio ... hmmm
undei continuarea? is interesata degeaba ca aici nu pot sa dau jos ni'ca phootooi ;P
uitai: iote continuarea naie... da ce peceu ai tu de nu vede jpegu lu neatza da pe al meu il vede?
neatzo nu-l mai face in word, facel cu printscreen
iote placebo la radio ... hmmm
undei continuarea? is interesata degeaba ca aici nu pot sa dau jos ni'ca phootooi ;P
uitai: iote continuarea naie... da ce peceu ai tu de nu vede jpegu lu neatza da pe al meu il vede?
neatzo nu-l mai face in word, facel cu printscreen
- Fişiere ataşate
-
- dick-2.jpg (39.28 KiB) Vizualizat de 2254 ori
- gaga
pai ale tale dano ie jpg-uri, da` ale lu neatza ie .doc shi mi se deschide o pajina goala cu un dreptunghi inscris in ia! atata! shi de nervi ce am, ma pregatesc s-o shperlesc, ca am de facut cumparaturi! in cazu` in care nu mai postez pana plec: lasatz lumina aprinsa ca pe-ntunerec poate vine oamini nechematz, da` pe lumin nu are curaju`! pe maine!
-

ia sa vedem daca asha merge. asta ie sfarshitu lu pleilistu.
- Fişiere ataşate
-
- pleilist 2.jpg (90.25 KiB) Vizualizat de 2251 ori
-

bre bagai una pe aberatia si caterinca zilei...ia ziceti ie de ban sau nu ca o sterg sa mor io...
-

ochila, da mah imi arde de harjuana care ieste de aia sterg postu ca sa apara ca vorbeshte cate un (L)user ca postu respectiv care ieste daca mantzelegi
brava neatzo, teai prins
aba naie te urasc sincer ca miemi curg balele dupa nishte cumparaturi ca am oferte de supermarketuri da momental nu ie fonduri care intra abia maine daca vrea sapu'
da o chestie buna tot mi santamplat ca lam convins pe rockeru cel shomer sa fure un borcan de muraturi d'acasa si sa mi-l aduca.
pe 31 decembrie, of cors, asa ca daca dau astia artifice am si muraturi si o sticla de uischi pe caream primito ieri si fac revelionu-n cur pe bordura care va fi
brava neatzo, teai prins
aba naie te urasc sincer ca miemi curg balele dupa nishte cumparaturi ca am oferte de supermarketuri da momental nu ie fonduri care intra abia maine daca vrea sapu'
da o chestie buna tot mi santamplat ca lam convins pe rockeru cel shomer sa fure un borcan de muraturi d'acasa si sa mi-l aduca.
pe 31 decembrie, of cors, asa ca daca dau astia artifice am si muraturi si o sticla de uischi pe caream primito ieri si fac revelionu-n cur pe bordura care va fi

- gaga
asha merge! poi io n-am auzit de nimeni d`acolo in afara de theatre of tragedy! cum ie ailantz?
-

vedetz cam schimbat atashamentu la primu ala cu pleilistu 1 shi sper sa mearga mai bine acuma. iar asta ie inceputu.
cum sa fie nae, merge, ie buni. ie industrial, ebm, goth, noise, synthpop shi alte alea. deci ie bine.
shi vez nae, ca daca te uitai mai bine, ierea ToT cu Das Ich.
cum sa fie nae, merge, ie buni. ie industrial, ebm, goth, noise, synthpop shi alte alea. deci ie bine.
- Fişiere ataşate
-
- pleilist 0.jpg (73.08 KiB) Vizualizat de 2238 ori
-

sa vio dau pe guarna cu pleilistele alea ca va pusei o intrebare urgenta mai sus si va escrementati pe voi. acu sa dus ca am sters . multumesc pt atentie
-

Initial trimis de neatza
iar eshti superficial! nu vezi ca am scris ca in afara de ejtia nu cunosc?!
-

pai de bre daca teai grabit asha. ca miem merge netu asta ca curu. mam dus iute pentru ca sa vad shi num mai aparea decat "dis iuzar is on ior ignor list..." mai uitat dupe matale da creca plecasesh. une ej bre?
naie: pai ma gandeam ca nai vazut nu ca nui cunosht. iarta-ma!
aiule: ni ca shia dat drumu netu. mai bago odat aici shi dupaia scoateo rapid saui da linc ca sa vedem shi eo shi dupaia faci ce vrea mujchii lu matale. care evident este.
naie: pai ma gandeam ca nai vazut nu ca nui cunosht. iarta-ma!
aiule: ni ca shia dat drumu netu. mai bago odat aici shi dupaia scoateo rapid saui da linc ca sa vedem shi eo shi dupaia faci ce vrea mujchii lu matale. care evident este.
-