C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
nu crez ca o sa am cana. da daca ma vezi sa fugi ca de animale...
atz vazt ma faza cu batranica aia suparata ca ai draq mint astia la horoscop?
sodule: ie bine...sa nu vina prea multa lume. Io inca sunt in dubi-dubi, nu crez ca mai merg la cargo ca ie concert cu Directia 5 si nu put sa ratez un asa eveniment
si inca un edit leitar: domne da io cum agiung la palatu copchiilor?
atz vazt ma faza cu batranica aia suparata ca ai draq mint astia la horoscop?
sodule: ie bine...sa nu vina prea multa lume. Io inca sunt in dubi-dubi, nu crez ca mai merg la cargo ca ie concert cu Directia 5 si nu put sa ratez un asa eveniment
si inca un edit leitar: domne da io cum agiung la palatu copchiilor?
- Fişiere ataşate
-
- poza.gif (39.87 KiB) Vizualizat de 2628 ori
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
ma citez
ia sa va schimb io traiectoria si sa va dau motiv de dus la tenis (ochila, am scis bine tenis, cu "T" nu cu "P", sa navem vorbe)
si va zic ca mam ramolit deci am uitat sa pun atashu cu convingerea de tenis care este
naituish, vezi ca scrie pe threadu cu over za hils si pe ala cu remix la tevere, o sa dea tone, interviuri, concerte, istorii, stuff, cauta si matale pe acolosha
naie! daca-si fi mosh nicolaie, ce ti-ash face de te-ash prinde..
iote poza:
- Fişiere ataşate
-
- anna.jpg (117.57 KiB) Vizualizat de 2647 ori
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
este un trucaj marlanesc! care este.
am uitat sa ma bucur ca venit inapoi lumea pe la munci. o fi bine?
dano, raspunde iute la meilu ala ca am neshte treaba shi trebe sa plec la o tzigare.
aovdlkagh2: shi dupe ce citesht donshoara naituish ce scrie pacolo, adutz aminte de cadou de zioa ta shi vez la cetz foloseshte.
am uitat sa ma bucur ca venit inapoi lumea pe la munci. o fi bine?
dano, raspunde iute la meilu ala ca am neshte treaba shi trebe sa plec la o tzigare.
aovdlkagh2: shi dupe ce citesht donshoara naituish ce scrie pacolo, adutz aminte de cadou de zioa ta shi vez la cetz foloseshte.
-

neatza - Mesaje: 5820
Initial trimis de Nightwish
dana, cand, care, unde, cine si de cate ori? :con:
bre nae, pe mata te mai cheama si nicolae? daca da, inseamna ca am depistat si pe moshu nicolae. hai ca am sa-tz cer multe.
pe PAX, maine la 00:05! Cel pyutzin cred ca maine, ca n-am programu` la indemana!
nu ma cheama shi nici nu ma trimite! nae e negarea existentzei a nuj ce chestie!(?!?!?!?!)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
naie, adica un fel de naaaaa, ieeeeee?!?!
neatzo ti-am raspuns si nu ie trucaj, mai am daca vrei sa stii da taman mi-a blocatara astia mailu si o sa rebutez acu computatoru sa vaz ce a mai ramas rezident in iel ...
noroc ca am apucat sa salvez melodia zilei a lu neatza
io nam vazut nici un horoscop cu babe... si animalule, la palatu ala ca sa ajungi trebe sa dai intai in mintea copiilor.
reboot & coming laterus
neatzo ti-am raspuns si nu ie trucaj, mai am daca vrei sa stii da taman mi-a blocatara astia mailu si o sa rebutez acu computatoru sa vaz ce a mai ramas rezident in iel ...
noroc ca am apucat sa salvez melodia zilei a lu neatza
io nam vazut nici un horoscop cu babe... si animalule, la palatu ala ca sa ajungi trebe sa dai intai in mintea copiilor.
reboot & coming laterus
- gaga
4344
da echipa aia de traditie a folbalului romanesc care nij macar teren pe care sa joace meciurile d-acasa ce-a facut in sferturile Cupei Romaniei?
am auzit c-or sa vina nejte chineji cu o tehnologie ultra hiper moderna sa planteze nijte orez si cica can martie deja se mananca pilaf. iar dupa aia, incolo, or sa puna ceapa, cartofi, alte alea, ca ie o investitie mai buna.
am auzit c-or sa vina nejte chineji cu o tehnologie ultra hiper moderna sa planteze nijte orez si cica can martie deja se mananca pilaf. iar dupa aia, incolo, or sa puna ceapa, cartofi, alte alea, ca ie o investitie mai buna.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
baicsule, deci io nu te-am barfit. nustu ce ai cu mine.
iote inca un mosh. acuma, care o fi ala adevarat? :con:
iote inca un mosh. acuma, care o fi ala adevarat? :con:
- Fişiere ataşate
-
- ag01.jpg (40.51 KiB) Vizualizat de 2638 ori
-

nocturna - Mesaje: 8725
baicsule nu te oftica mah pentru un amarat de meci ca viata merje inainte . lasa mah can martie leo aratati voi ca stii cum ie vorba aia "io pup poala popii popa pupa poala mea"
matinale, imi permiti sa bag si io la "colaborari beton" ceva cu john mclaughlin si mahavishnu orchestra?
matinale, imi permiti sa bag si io la "colaborari beton" ceva cu john mclaughlin si mahavishnu orchestra?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
se puate dom'le? cum adica sa nu va las? mai ales ca ie vorba de o stralucita colaborare, macar co shtie tuata lumea.
-

sod, nu ma iel zice de aia care nu mancara bataie decat de la liverpool si de la petrolu (din gresala)...
baicsule da stii ce bun ie orezu de ghencia?
cam najpa ca nu prea mai am timp sa evoluez
banc rapid:
Doi cerbi: unul era numai coaste iar celalalt numai coarne. Este si
motivul pentru care ei se numeau Costel respectiv Cornel.
baicsule da stii ce bun ie orezu de ghencia?
si animalule, la palatu ala ca sa ajungi trebe sa dai intai in mintea copiilor.
cam najpa ca nu prea mai am timp sa evoluez
banc rapid:
Doi cerbi: unul era numai coaste iar celalalt numai coarne. Este si
motivul pentru care ei se numeau Costel respectiv Cornel.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

chestie:
FanClub Forum > Muzica > Rock romanesc
(Moderat de: catharsis, dana)
(Users Browsing this Forum: Oribilul Mosh, animaloo, nae cinefil)
in rest nush ce zicetzi voi acolosha da uite neatzo inca o poza de convingere persuasiva de mers la Tenisu vietzii
FanClub Forum > Muzica > Rock romanesc
(Moderat de: catharsis, dana)
(Users Browsing this Forum: Oribilul Mosh, animaloo, nae cinefil)
in rest nush ce zicetzi voi acolosha da uite neatzo inca o poza de convingere persuasiva de mers la Tenisu vietzii
- Fişiere ataşate
-
- tenisu.jpg (109.85 KiB) Vizualizat de 2630 ori
- gaga
deci da. io ma muncesc sa-mi incarce netu niste pagini pe care nu le mai incarca, si ma gandeam la combinatzii beton, deci muncesc. cam impertinenta intrebarea ta, nu crezi?
-

deci nu cred. eo ajtebt sa puie lumea de cafea ca so pun shi eo dun airish (sanatate aiule!). dupe care o sa iau o binemeritata paosa de cafea + tzigare.
-

io fac eschiuele...se pune ca muncesc?
si mi-e lene deci clar muncesc
pai naiti cand crezi ca mai am timp sa si involuiez?
si mi-e lene deci clar muncesc
pai naiti cand crezi ca mai am timp sa si involuiez?
-

EO muncesc si va anuntz pe aceasta cale ca am sunat la radio si acu' totzi ascultatorii de activ stiu cum, cand si de ce e concertul si ca intrarea este libera ... sa n-avem vorbe dupe ...
anemalu sa involueze sub statutu de animal? nah mai naiti, tre sa evolueze ca sa dea in minte copiilor, daca involueaza tre sa facem palatu amibelor si navem fonduri ...
anemalu sa involueze sub statutu de animal? nah mai naiti, tre sa evolueze ca sa dea in minte copiilor, daca involueaza tre sa facem palatu amibelor si navem fonduri ...
- gaga
sql? cah.
dana, tu ai idiotul, romanul adica, la munci? cul.
treadu lu' neatza mi-a adus aminte de ceva din primavara neagra a lu' miller, nu mai retin exact pagina, deci ma abtzin pana nu verific, oricum era ceva naspa despre america, era ceva naspa si despre hemingway, da' aia cu america mi-a atras atentia in mod deosebit, tare naspa isi vedea el tzara de origine. nu degeaba era persoana nongrata p'acolo.
deci animale, poti ca sa involuezi la stadiul de euglena verde sau parameci.
dana, tu ai idiotul, romanul adica, la munci? cul.
treadu lu' neatza mi-a adus aminte de ceva din primavara neagra a lu' miller, nu mai retin exact pagina, deci ma abtzin pana nu verific, oricum era ceva naspa despre america, era ceva naspa si despre hemingway, da' aia cu america mi-a atras atentia in mod deosebit, tare naspa isi vedea el tzara de origine. nu degeaba era persoana nongrata p'acolo.
deci animale, poti ca sa involuezi la stadiul de euglena verde sau parameci.
-

gata. mam venit inapoi. a fost fuarte bun airish cofiu (sanatate aiule!) mai ales ca de data asta nam mai pus cofii inauntru.
-

naituish, am idiotu (si nu numa cartea ca am si sefi) care ie imprumutata si o citesc la semafuare sau cand ajtept pe unu' altu' prin mashina, mai am si bel ami a lu maupassant si introducere in arta a lu jones, carte pe care miam luato dupa ce o avusesem imprumutata de la iuzaru sod si pe care am gasito cu numai 53.000 lei la libraria din mol.
tuate astea in boccea la purtator ca nush pe undema puarta pashii
despre miller si antiamericanisme itz recomand sa citeshti "cosmarul climatizat" ... cre ca i-am facut si o recenzie
eniuei, lu papa henry phootetot ii placea si pica "like a glove" frantza, parisul in spetza ...
tuate astea in boccea la purtator ca nush pe undema puarta pashii
despre miller si antiamericanisme itz recomand sa citeshti "cosmarul climatizat" ... cre ca i-am facut si o recenzie
eniuei, lu papa henry phootetot ii placea si pica "like a glove" frantza, parisul in spetza ...
- gaga
biblioteca ambulanta.
daca america l-a renegat fie la ei, da' mie mi-a placut ce a zis despre america, si cam prin perioadele astea li se potriveste si lor "like a glove", cum ajung acasa notez pagina.
mi-e somn.
daca america l-a renegat fie la ei, da' mie mi-a placut ce a zis despre america, si cam prin perioadele astea li se potriveste si lor "like a glove", cum ajung acasa notez pagina.
mi-e somn.
-

im pare rau ca nu mai am eo la mine Borroughs. erea acolo nejte trebi beton de tot. alfel, merg pe ideia lu dana car zic shi eo ca cojmaru climatizat ie beton.
shi mie mie somn.
shi mie mie somn.
-

Initial trimis de dana
aiule, de ce nu scrii si matale de ce haleli de sarbatori bagi?
dano, aseara fusei la vietnamez la desfrau da numa cu apa plata .hint: nr 94 din lista. de sarbatori voi fi cam in aceiasi nota asa ca inteleji matale
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220