C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
pia in cazul acesta ca sa elimin din start dileme de genu ce fel de fraier sunt, nu mai bine nu mai dau nici o bere sham rezolvat problema?
-

neatza - Mesaje: 5820
iar o dadusi pe bere bre? pai saptamana trecuta te jurai, faceai matanii si tumbe ca nu mai pui gura pe bere ca azi ce saud, iar bausi bere...rushineeeeeee
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
pai daca ie oaminii rai? ce ierea sa fac? ma prins do aripa, ma tarat in crashma shi mia turnat cu da sila pe gat.
-

neatzo, zi ma bine ca ejti calic nu te mai face ca nu dai berea din cauza mia, da? oricum o sa vaza tot forumu cat ejti de chitros .... daca nu gasesc in ciocate maine dimineatza o bere te spun, asa sa stii!
animalu, cand zic "fizice" nu ma refer la acele calitatzi vizibile pe strada sau in pozele din playgirl ci la calitatzi ascunse la prima vederii, care "se dezvolta" in anumite imprejurari
===
chestii (dintr-o revista cu sarbatori pe care o citesc acum)
cica potzi sa-i scrii lu mosh craciun la http://www.emailsanta.com/
cica cantecelu' cu silent night (cel mai cantat in lume de craciun) a fo compus la 1818 de un prof german de shcoala
cica in 1600 oliver cromwell a interzis craciunu ca fiind pagan!!!???
din fericire a murit repede si trebile au revenit la normal
cica in cehia de craciun se haleste supa de peshte si oo iar in jamaica se papa curry de tzap
animalu, cand zic "fizice" nu ma refer la acele calitatzi vizibile pe strada sau in pozele din playgirl ci la calitatzi ascunse la prima vederii, care "se dezvolta" in anumite imprejurari
===
chestii (dintr-o revista cu sarbatori pe care o citesc acum)
cica potzi sa-i scrii lu mosh craciun la http://www.emailsanta.com/
cica cantecelu' cu silent night (cel mai cantat in lume de craciun) a fo compus la 1818 de un prof german de shcoala
cica in 1600 oliver cromwell a interzis craciunu ca fiind pagan!!!???
din fericire a murit repede si trebile au revenit la normal
cica in cehia de craciun se haleste supa de peshte si oo iar in jamaica se papa curry de tzap
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
si ia zis mama ia zis mama
tudorica tine seama
cand ajungi la bucuresti
caci la oras is uameni care
te baga in carciumioare
si de voie de nevoie
cu dea sila si zbanghiu
varsan tine crismas briu
tudorica tine seama
cand ajungi la bucuresti
caci la oras is uameni care
te baga in carciumioare
si de voie de nevoie
cu dea sila si zbanghiu
varsan tine crismas briu
-

da de unte shtii matale ce mia zis mie mama cant am venit acilea? ca cuvintele ie ezacte. adevaru ca doo ciasur dupe ceam ajuns la capitala, mam tzinut tare, da dupaia a venit nejte baietz mai voinici, ma loat pe sus shiasta a fost. de cinci ani numai reushesc sa scap de iei.
-

bre nu confunda mititica cu carciuma ,da? 5 ani ie pt viol ,parca...
-

ai dat cu mucin tort! ce mititica, ce viol? parca de astam arde mie? eo nujtu cum sa fac sa ma shutesc la o iahnie de fasole cu ciolan afumat shi matale vii cu prostii dastea? satz fie rushine!
shi peseu inportant: bre aia care va shtitz pe lista mea, vam intrebat ceva! cu esceptzia lu aiu, na catadicsit niminea. sa va fie shi voo rushine!
shi peseu inportant: bre aia care va shtitz pe lista mea, vam intrebat ceva! cu esceptzia lu aiu, na catadicsit niminea. sa va fie shi voo rushine!
-

lasa bre vrajeala adica vii in capitala ,te ia unii pa sus ,te baga undeva si nu mai scapi de iei 5 ani adica noi ce santelegem ?
la multi ani dano! ie bine asa?
la multi ani dano! ie bine asa?
-

-

bah ce de cacat ie site-ul ala, te pune sa scrii lu mosh craciunu chestii sitz raspunde cica si faza de cacat care ie... ca zice sa scrii cetz doresti anu asta de craciun si io am zis ... sanatate lu' tata, prieteni fericitzi ...
si mi-a raspuns "moshu" poolii asha:
"(bla bla blauri) I hope you won't be too upset with me if you don't get everything you asked for this Christmas."
ma pish pe iel, am facut bine ca am pierdut christmas spiritu' si asha ramane...
ce ziceai neatzo de berea aia?
si mi-a raspuns "moshu" poolii asha:
"(bla bla blauri) I hope you won't be too upset with me if you don't get everything you asked for this Christmas."
ma pish pe iel, am facut bine ca am pierdut christmas spiritu' si asha ramane...
ce ziceai neatzo de berea aia?
- gaga
dana zi mersi ca nu-ti raspunse ca ala din meilu de ti-l trimisei...
inafara de bagat poola in el de servici ce alta metoda anti lene o mai egzista?
inafara de bagat poola in el de servici ce alta metoda anti lene o mai egzista?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
bre, ziceam co dau da nu az. acu no po sa judec coerect.
deci miam mai dat jos o piesa: Black Lung - 1st movement. tot noise-industrial, am mai bagat nejte Converter shi Mlada fronta shi acuma sunt dus cu capu. ma nenorocesc ajtia cu ce poa sa faca cu sunetele alea.
deci miam mai dat jos o piesa: Black Lung - 1st movement. tot noise-industrial, am mai bagat nejte Converter shi Mlada fronta shi acuma sunt dus cu capu. ma nenorocesc ajtia cu ce poa sa faca cu sunetele alea.
-

matinale , cand te hotarasti so dai pe romaneste manunti, da?
-

-

neatza ie gaga ...
eo am halit (doo fripturi de borc si una de vaca care este, adica a fost, vaca muiata in sosu' roshu si iute si cu piureul aferent, porcu in schimb tolanit pe varza a fo ... si ceva salatz verzi, cu roshii, castravetzi, ardei grashi si neshte gogoshari acri din care mai am langa doo mere si o chifla)
neatzo, read my lips, mai bere
eo am halit (doo fripturi de borc si una de vaca care este, adica a fost, vaca muiata in sosu' roshu si iute si cu piureul aferent, porcu in schimb tolanit pe varza a fo ... si ceva salatz verzi, cu roshii, castravetzi, ardei grashi si neshte gogoshari acri din care mai am langa doo mere si o chifla)
mai vin.
neatzo, read my lips, mai bere
- gaga
ratiai dracu cu cine a inventat paosele de masa si a interzis bataia in armata. ce buala am pe unii...stavar in gatzi
-

buey...da si io va zic ce vo zis aiu ca mancarea mea de barza la munci ie salamu nu ca voi friptane si alte jmenuri d-astea. nu v=o firar ma rusinica?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

Sa va fie de bine, vb lu` aiu, reatz ai dreaq! io am mancat az o punga de beicrols shi o cola plus 3 sferturi de pachet de tzigari! sho cafea, ca uitasem! ie bine?
voi atz vazut asta?
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=206980#post206980
voi atz vazut asta?
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=206980#post206980
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
ehhh... am venit. am vazut cum miatz dorit binele. asta ie. pai eo ce sa va fac frate daca va ie lene sa va loatz un senvish cu ciorba la voi shi preferatz sa va achizitzionatz de la painea din coltz cu cacaturi dalea de paine uscata (care ma costa sho carca de parale) pai kilu meu, venitz odat prin beveu cant o fi pacolo shi vorbesc cu maicamea sa va dea sacu ala cu paine uscata ce zice co tzine de pezmet. oamini vam facutn ca vajunge un an. shi unte mai pui ca ie paine daia buna cu felia cat dejtu, nu cacatur dalea tranzparente. shi daca nu va comvine, punetz mana de cumparatz un sufertash shi loatzivatz la pachet nejte dastea dale gurii. care este.. eee, na! astai acu!
-

neatza, zi-mi adresa lu doamna neatza, mama dumitale, ca-i fac io o vizita shi-i zic c-am venit din partea ta sa iau pesmetzii! da nesjte usturoi n-are, ca mie alea cu garlic(!) imi plac?:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

chiar ba nea nae: cum draq poti sa bagiin tine pane veche ma?
cred ca si pachetu ala de tigari pe care-l mestecasi fu mai bun la gust
cred ca si pachetu ala de tigari pe care-l mestecasi fu mai bun la gust
-

pe unteva pin bartolomeu. auz, da daca tot te duci, nu iei matale o stecla de martini so duci pacolo catz dau eo bani pe ia. nu de alta da ie zioa iei maine shi eo ca nenorocitu nu po sajung pacas. shi vorbesc eo cu ia satz dea shi fro trei capatzini de usturoi. ca anu asta a fost un an bun: sa facut mult usturoi. asta spre dosebire de martini care sa facut mai putzin.
-

ce caca e de vazut la postu ala?
nu shtitzi de ce mananca naie paine veche la pretz de icre negre?
va zic io din birou meu cu douaj de gagici: ca-i la moda mah, d'aia.
maine poimaine il auzi ca a mancat fulgi d'aia cu lapte ca americanii, cai la moda, deh ...
si dupe aia se mira ca sparge veceu' simpushca monshtrii cu cacat, duamne, duamne, ceotz avea IN CAP...
(capshit)
naie, auz mah da' cand te dai pe cereale cu lapte satz iei lapte dala uht ca nu se strica nici la 10 ani dupa ce-l desfaci da' ie 100% natural
nu shtitzi de ce mananca naie paine veche la pretz de icre negre?
va zic io din birou meu cu douaj de gagici: ca-i la moda mah, d'aia.
maine poimaine il auzi ca a mancat fulgi d'aia cu lapte ca americanii, cai la moda, deh ...
si dupe aia se mira ca sparge veceu' simpushca monshtrii cu cacat, duamne, duamne, ceotz avea IN CAP...
(capshit)
naie, auz mah da' cand te dai pe cereale cu lapte satz iei lapte dala uht ca nu se strica nici la 10 ani dupa ce-l desfaci da' ie 100% natural

- gaga
ptiu drace ce fiori ma luara ca imi ceru parolele si nu putui intra de vro doo 3 ori si crezui ca iar imi facura astia frun cadou de moshu simi luam adio de la voi etern si pt todeauna...
matinale trec si io prin brasov prin martie , ie bine ? zii mamei sa puna husturoi si pt mine. bartolomeu carei bre aia lunga unden capat ie biserica si se iese spre bran (ptiu iera sa scriu ban) ?
matinale trec si io prin brasov prin martie , ie bine ? zii mamei sa puna husturoi si pt mine. bartolomeu carei bre aia lunga unden capat ie biserica si se iese spre bran (ptiu iera sa scriu ban) ?
-

animal00(s-au inflamat!:)), poi am ceva probleme cu stomacu shi mi s-a recomandat paine prajita, d`aia apelai la elea!
neatza, pe bune daca nu puteam fi acuma in bv, ca chiar am avut eri de dus pe sora-mea in zona, da` n-am putut parasi caldura primitoare a biuroului shi pe oareshce oamini rai care n-au intzeles ca daca vreau pot sa nu fac nimic shi stand la biurou!
deci o lasam pe mai la primavara, da` de incoltzeshte usturoiul! de martini ce sa zic...viatza-i o curva(sper sa nu jicnesc pe careva care ceteshte din greshala paicia!)!
neatza, pe bune daca nu puteam fi acuma in bv, ca chiar am avut eri de dus pe sora-mea in zona, da` n-am putut parasi caldura primitoare a biuroului shi pe oareshce oamini rai care n-au intzeles ca daca vreau pot sa nu fac nimic shi stand la biurou!
deci o lasam pe mai la primavara, da` de incoltzeshte usturoiul! de martini ce sa zic...viatza-i o curva(sper sa nu jicnesc pe careva care ceteshte din greshala paicia!)!
-