obie trice

ce-a fost pe Muzici o data

obie trice

Mesajde Gnom » Dum Noi 09, 2003 10:46 pm

nu am decat sa bag pe gat un album sau ceva.da..trebuie sa spun ca trebuie sa ascultati OBie trice- cheers

un album genial...

Gnom
"cineva mi-a spus odata un lucru destept/norocu nu o sa vina de la sine eu degeaba il astept"
Gnom
Junior Member

...

Mesajde Hades » Mar Dec 02, 2003 4:07 pm

intradevar albumul e de 5*... merita ascultat...

PacE
There is no save game in real life...
Hades

Re: obie trice

Mesajde sadox » Sâm Dec 06, 2003 12:31 am

Initial trimis de Gnom
nu am decat sa bag pe gat un album sau ceva.da..trebuie sa spun ca trebuie sa ascultati OBie trice- cheers

un album genial...

Gnom

Sa-mi fie cuh iertarea indrazneala la topikul acesta dar vreau sa al intreb pe gnom ceva personal:se gaseshte pe piatza sau magazine ori pe internet ceva album de la raparta ca tare ash vrea sa ascult.Atat!.PAce!
Singur cu mine
sadox
Junior Member

bahh

Mesajde m0l0z » Sâm Dec 06, 2003 11:53 pm

gnom esti nebun?
e prea infect albumu! productia lu eminem e sub orice critica!
Skee-Lo RULEZ!
m0l0z
Junior Member

...

Mesajde n3aGabitz » Dum Dec 07, 2003 5:23 am

sub orice critica esti tu ba...molozitule, ne-ai infectat prea mult cu preferintele tale ...cu asta ai pus punctu pe i.

iti sugerez sa mai iesi din clica ta o zi doua, sa iti dai jos ochelari de cal, si sa gusti si altceva inafara de kkturile zilnice.

nu te obosii sa imi dai reply, indiferent ce ai zice, e tot aia. i dont give a fuck.

ps: ti-am vb prea mult timp frumos (si nu meriti), mai scuteste-ma cu impresia ta despre 'cultura' hip hop. nu uita ce varsta ai, si pe unde o arzi, prea te crezi buricu pamantului in hip hop pe netu asta ba, ca ce cunostinte ai tu, si noi suntem timpiti. uita-te in pula mea la ce scrii, si la ce ai scris in trecut si ce afirmatii ai facut. poate cand faci 18 ani o sa iti dai seama ....

hai pa.
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde Lärägë » Dum Dec 07, 2003 3:47 pm

bah,are si dreptate,zic si io ca-i infect albumul,ce are Obie cu Ja Rule?cam pe toate melodiile este cateo referinta la ja rule,nu zicea chiar el(em) ca-l doare-n pula de ja rule si n-are de gand sa-i faca reclama? whateva
d'aia albumul pierde orice sansa de a deveni clasic,oricum pt fanii S/A e deja classic,gusturile nu se discuta .
PACe
Lärägë

....

Mesajde n3aGabitz » Dum Dec 07, 2003 10:16 pm

corect gusturile nu se discuta de asta cei care nu au gusturile comune sa-si tina parerile idiote pentru ei. eu cum pot sa nu o ard pe forumu underground si sa imi bag pula in toti aia de acolo asa poate si "moloz" sa se abtina. despre asta e vorba. respecta-ma si am sa te respect.

cat despre referintele la ja rule, nu te kk pe un album intreg din cauza unor referinte. blood in my eye cum e? e vreo piesa in care nu da in 50? sau crezi ca nu l-am ascultat.
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde Lärägë » Dum Dec 07, 2003 11:19 pm

ai dreptate,nu zic nimic,pe vreo 10 piese da in 50,dar,e o mica neintelegere,Ja da in 50 da? si ala raspunde ok?deci,ce cauta Obie in toata povestea?inteleg ca-irecunoscator lui em ca ia scos albumu si-i natural sa arunce si el vreo doua in aia care sau luat de em dar chiar asa,de obicei cine-i cu beefu' se straduie sa implice cat mai putina lume(ca sa demonstreze ca-l face singur pe adversar/concurent/dusman),aici e invers,imi aminteste de faza cu fred d. din limp b.(diss) finndca nu a dorit sa dea pe piesa lui Fem "dedicata" lu'everlast
PACe
P.S.repet ca mie mi-a placut albumul
Lärägë

Mesajde Chevin Shunca » Vin Dec 12, 2003 6:08 pm

LP-ul e mai mult decat grav...Cel putin aia cu Busta rupe muia....
Cat despre productie - nu e chiar atat de infecta. Si sunt MC care fac dintr-un album stupid dpdv instrumental un LP super tare - de referinta ar fi The Four Horsemen, unde beat-urile sunt slabute, dar Canibus si Raskass fac legea.
Chevin Shunca
Junior Member

Mesajde Lärägë » Mar Dec 16, 2003 8:07 pm

Ceva nou--> "The set up" remix feat Redman
PACe
Lärägë

aha

Mesajde n3aGabitz » Mar Dec 16, 2003 9:36 pm

imi place mai mult remixul, :)
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde tUdOrUK » Mie Dec 17, 2003 4:17 pm

mie, personal imi place albumul! cine a zis ca productia e infecta?
tUdOrUK
Junior Member

Mesajde ~à» Joi Mar 04, 2004 10:26 pm

Shit hits the fun e un diss,Obie Trice e un mascarici,albumul e de 3 stele
Daca nu ati avut ocazia sa-l luati va rog sa nu va grabitzi,va propun unu' de 3 stele juma'the: Twista "Kamikaze"

$aNtEm De AcEeA$I pArTe A bArIcAdEi DaR tU e$tI dEzArMaT
ItI pUn CaPaC cArIeReI cHiAr DaCa N-aI uN cOnTrAcT
CaLiFiCaT in CoN$TrUcTiI cOnStAt Ca CoN$TrUiESC dIsCuTiI nEcOnStRuCtIvE
ArDa$ nU e Un ViS,cOa Ye, E$Ti ViU $i-Ti DaU cU rEsT iN pEaCe..Te ExiLeZ iN pArAdIs
~ÃÂ
Junior Member

Mesajde ~à» Joi Mar 04, 2004 10:31 pm

am uitat sa attashez coverul.

de "Black Album" ce ziceti?
Fişiere ataşate
Twista_Kamikaze.jpg
Twista_Kamikaze.jpg (24.5 KiB) Vizualizat de 1440 ori

$aNtEm De AcEeA$I pArTe A bArIcAdEi DaR tU e$tI dEzArMaT
ItI pUn CaPaC cArIeReI cHiAr DaCa N-aI uN cOnTrAcT
CaLiFiCaT in CoN$TrUcTiI cOnStAt Ca CoN$TrUiESC dIsCuTiI nEcOnStRuCtIvE
ArDa$ nU e Un ViS,cOa Ye, E$Ti ViU $i-Ti DaU cU rEsT iN pEaCe..Te ExiLeZ iN pArAdIs
~ÃÂ
Junior Member

Mesajde Arigo » Sâm Mar 06, 2004 2:05 am

twista e ok, kanye e superior... college dropout a facut valva mare in state... vreau sa-l aud pe common pe mai multe beaturi kanye!!!!
i have a life, but dont really feel like living it,
so me and the internet are getting more intimate.
Arigo
Junior Member

...

Mesajde n3aGabitz » Sâm Mar 06, 2004 3:37 am

o sa il mai auzi curand, ii face kanye in mare albumu nou :)
n3aGabitz
Junior Member

dap

Mesajde Arigo » Sâm Mar 06, 2004 4:09 pm

au fost la david chapelle si common a rupt...

http://www.auburn.edu/~odenwph/Com%20and%20Kanye%20on%20Chapelle/Common%20and%20Kanye%20on%20Chapelle.mp3
(sper sa mai mearga linkul :) )

in plus :

http://www.hiphopdx.com/index/news/id.2310

Common Signs With Roc-A-Fella!?!?
Thursday - March 4, 2004
J-23

So here is the deal, yesterday on WGCI 107.5 FM they reported that Common has signed a deal with Roc-A-Fella/Interscope. Now for those of you who know your major label relationships, you would know that the Roc is under Def Jam’s umbrella, not Interscope’s.

So here is where things get more interesting. Like every successful artist these days, Kanye West has been given his own imprint (Very Good Music), and it is said to be a joint deal with Roc-A-Fella and Interscope. It looks like those Chicago boys are sticking together.

But wait, it gets better. Earlier yesterday Matt Conaway at hiphopsite addressed the rumor of Common signing to Kanye’s imprint...but not just Common, Pharoahe Monch as well. Talk amongst yourselves...
Arigo
Junior Member

Mesajde Koma » Sâm Mar 06, 2004 10:10 pm

aaaight arigo man :D piesa brici

sper ca si-a revenit common dupa "questia" aia de electric circus

ontopic/ my opinion....obie trice-cheers - hm... 2 stele si 1/2...

eject !

ps: kanye asta iz a fuckin' genius :))
Where were you the day HIP HOP died ? Is it too early to mourn, is it too late to ride ?
Koma
Junior Member

Mesajde Arigo » Sâm Mar 06, 2004 10:43 pm

Koma scrie:sper ca si-a revenit common dupa "questia" aia de electric circus

da, se pare ca va fi ceva cu totul diferit:

http://www.mtv.com/news/articles/1484476/20040120/common.jhtml?headlines=true

rabdare, si vom vedea ce va iesi.
am lungit prea mult vb despre common pe topicul lui obie. :D
Arigo
Junior Member

viziuni

Mesajde Koma » Lun Mar 08, 2004 1:39 pm

"...e noapte...in camera e bezna. Doar monitorul emana lumina..in rest, aceiasi stare incomensurabila de plictiseala imi bantuie emisfera stanga a creierului. Cu o miscare scurta de mouse ajung sa vad steguletzul rosu care flutura in taskbar..semn ca exista miscare pe chatul retelei. Dar nu...deziluzie...era de fapt semnul ca ultimii 2 s-au deconectat...am ramas singur..in casti aud beat-uri suave..e printesa erykah badu..pana si ea zice "...and on and on, on and on.wake the fuck up 'cause it's been too long."
ma las pe spate si ma prabusesc in gandurile tulburi...ma uit la televizor..dar el nu se uita la mine. Nu il judec. Dar totusi, iau telecomanda, il deschid...dau "browse" la programe, adica apas pe plus...in camera se creeaza un efect de stroboscop...deodata degetul imi ingheatza pe PrimaTV...e Mircea Badea si Oreste Show...emisiunea se termina...dar nu inainte sa prezinte ultimul recital...pe scena urca c.t.c si pirat's klan..canta in premiera o melodie. beaturi grave, lirica adevarata...paul cu dox se contopesc ca intr-un mixer vestax prin efectul de crossfader...audienta da din cap. La final, publicul exulta , explodeaza de bucurie si nu este teatru caci individul cu placutze "Aplauda" este si el in primul rand laolalta cu ceilalti.
Recital de vis... este un lucru bun ca si la noi, precum in state la Dave Chapelle sau Late Night Show avem parte de asemenea "peformances" in care artistii hip hop exceleaza pentru a aduce publicul pe cele mai inalte culmi...
dar scaunul imi scartzaie, aud iar in casti un "wake the fuck up..." si imi dau seama ca e tarziu...as fi dorit sa sterg totul..dar deja am apasat submit..poate altadata..."
Where were you the day HIP HOP died ? Is it too early to mourn, is it too late to ride ?
Koma
Junior Member

epilog...

Mesajde Koma » Lun Mar 08, 2004 1:40 pm

sper sa nu-mi iau prea multe injuraturi pt offtopicu' asta... :D
Koma
Junior Member

Mesajde Lärägë » Mie Mar 10, 2004 9:54 pm

Knoc-Turn'Al feat. Nate Dogg - Him Or Me (Produced by Fredwreck)
[url=http://worldwideconnected.com/audio/knoc-i_like.wma]
Knoc-Turn'al feat. Yero - I Like (Produced by Dr Dre) [/url]

ce ziceti de productia lui Dre?
Lärägë

Înapoi la De pe muzica