Va place Marius Moga ? :-)

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Unregistered » Sâm Aug 16, 2003 6:54 pm

Marius Moga e super talentat si in plus formatile carora le scrie mlodiile sa recunoastem ca au succes.
Unregistered

...parerea mea

Mesajde usualflow » Joi Noi 06, 2003 4:50 pm

Probabil cea mai mare "calitate" a lui MM e nesimtirea... Si nu prea ii pasa lui ce cred ceilalti despre el, nu ii pasa de nimeni si de nimic din ce nu are legatura directa cu el. Isi vede de treaba lui. Si se simte bine in egoismul lui. Insa e de apreciat faptul ca e foarte legat de familia lui; si a avut noroc; daca nu ar fi avut parintii misto pe care ii are, poate ca nu ar fi ajuns "sus" atat de curand.
Pe Moga n-ai cum sa il detesti fara sa il si apreciezi un pic si nu ai cum sa il placi fara sa fie ceva la el care sa te scoata din sarite. Cuvantul de ordine in ceea ce il priveste e "imprevizibil". Asa ca daca il iubiti, bucurati-va ca (inca) nu il cunoasteti, iar daca il urati, bucurati-va ca (inca) aveti pe cine uri. :) Pentru ca la asa un caracter, nu se stie niciodata...
usualflow
Junior Member

Mesajde Unregistered » Joi Noi 06, 2003 6:17 pm

Agrhhh....bah....ce dreaq.....pe voi nu va deranjeaza "persoanele publice" care au intrat in showbiz pe usa din spate....???
Oameni buni...baiatu asta facea negative pe la studioul lui Dl. Problema....alt "mare artist" al muzicii romanesti. Daca imi place....NU...dar il apreciez ca a stiut sa fraiereasca atata lume cu negative facute din bucati furate de pe la straini...e tare,nu? Asa...oricine poate sa fie Marius Moga...numai sa gaseasca fraieri sa-l asculte....
Unregistered

Mesajde CHAOSgirl » Vin Noi 07, 2003 5:31 pm

nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
CHAOSgirl

Dap !!

Mesajde I`m With You » Vin Noi 07, 2003 7:47 pm

Normal .... mie`mi place la nebunuie arata si bine mai ales ca are si talnet...compune unele melodii geniale...e super...altceva nu mai jtiu ce sa` zick dsp el...poate`mi mai vin idei :p
I`m With You
Junior Member

Mesajde cat_ » Vin Noi 07, 2003 7:50 pm

Initial trimis de CHAOSgirl
nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
mda...ce parere interesanta!!!:rolleyes: :rolleyes: Nu mai argumenta atat,caci e pericol sa te pierzi in prea multe detalii...shtiu yo..epitete,metafore...:rolleyes:
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
cat_
Junior Member

Mesajde Unregistered » Sâm Noi 08, 2003 1:30 am

Initial trimis de Usual Flow
....cata lume vorbeste aiurea..... nimeni nu se gandeste si la Marius Moga OMUL...Nimeni nu vede ce e esential: omul e corect, muncitor, exigent, pretentios..... :( in fine.....
e incredibil cate tampenii spun unii doar asa, sa se afle in treaba...

Judecati ca prostii ceea ce niciodata nu veti putea atinge.
E mare lucru cand un om face CEEA CE II FACE PLACERE, depune pasiune si castiga si o multime de bani.... alaturi de invidiile unor ratati :P

Stie sa fie bun prieten Moga asta, cam certaretz, dar exagerat de sincer si UMAN.... baga-l-as in p**** masii..... :D
Il vorbeste lumea, deci exista! :)

'hai noroc! :a

Auzi...nu ma inregistrez ca mi-e lene....dar ma mananca mana...uite care e faza, prietene: daca tu esti un idiot care apreciaza hotii, nu-i face pe altii ratati!!! Tot ce pot sa-ti spun e ca lucrez in "bransha" ca inginer de sunet si stiu ce masini de copiat melodii de pe la straini sunt unii! Nu stiu daca ti s-a intamplat vreodata sa strangi din dinti cand il vezi pe ala de langa tine ca fura ideile altora sau bucati din alte piese si scoate si bani din chestia asta...probabil ca nu...tu esti fan "OMUL Marius Moga"!! Desi am peste 10 ani de scoala de muzica in spate, adica din clasa intai pana in a XII-a plus Conservator, m-am ferit sa compun pentru ca la romania noastra un negativ tre sa sune a ceva de afara si oricum sunt asaltat cu pretentii de genu: ba, bucata aia e din piesa lui cutare, fa-o sa sune ca acolo!!! Am reusit intr-un final sa imi pun pe picioare propriul studio si castig mai bine ca Moga, fiindca lucrez pt. nemtzi.... asa ca ceea ce scriu aici nu e din invidie!!
Gandeste-te mai bine inainte sa-i faci pe altii ratati, ca ratatii de care vorbesti tu sunt niste oameni care apreciaza originalitatea si muzica facuta cu capul nu cu partea opusa,ok??? Aaa!!! Si ca sa nu ai nici o indoiala in legatura cu pregatirea mea ca inginer de sunet, cursurile le-am facut in Germania si Anglia pe banii mei,ok? Si ceea ce am invatat acolo imi confirma urmatoarele: din punct de vedere tehnic negativele lui Moga suna ca un cacat pe care bate ploaia. Si din punct de vedere muzical, la fel :P !!! Sa te bag in p***a matii de prost!!!! Hai noroc!!!
Unregistered

Mesajde Bortzianu' » Sâm Noi 08, 2003 1:54 am

Initial trimis de Unregistered
Si ceea ce am invatat acolo imi confirma urmatoarele: din punct de vedere tehnic negativele lui Moga suna ca un cacat pe care bate ploaia. Si din punct de vedere muzical, la fel :P !!! Sa te bag in p***a matii de prost!!!! Hai noroc!!!

.. :) .. de memorat.
bravos nenea!
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde I`m With You » Sâm Noi 08, 2003 4:02 pm

Da da...cika acu` compune melodii pentru el...k vrea si el o cariera in muzica...vrea cati mai multzi bani ... ei shi ce ! Daca iese ceva mijto va zic si voua ( mai ales celor care nu vreti sa-l ascultati si carora nu va place) mie una` imi place.Fiecare cu parerea sa..nuh? Hai Norock ( doar e de memorat nuh ? :o )
I`m With You
Junior Member

4113

Mesajde baixinho© » Sâm Noi 08, 2003 8:41 pm

Initial trimis de I`m With You
mie una` imi place.

pai daca iti place de ce nu-l mananci?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde SCORPY » Mar Noi 11, 2003 10:26 am

Gandeste-te mai bine inainte sa-i faci pe altii ratati, ca ratatii de care vorbesti tu sunt niste oameni care apreciaza originalitatea si muzica facuta cu capul nu cu partea opusa,ok??? Aaa!!! Si ca sa nu ai nici o indoiala in legatura cu pregatirea mea ca inginer de sunet, cursurile le-am facut in Germania si Anglia pe banii mei,ok? Si ceea ce am invatat acolo imi confirma urmatoarele: din punct de vedere tehnic negativele lui Moga suna ca un cacat pe care bate ploaia. Si din punct de vedere muzical, la fel :P !!!

Nu stiu de ce, dar sunt de acord cu tipul asta. Culmea este ca si unii care au colaborat cu Marius Moga, si-au facut cam aceeasi impresie despre el.
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mar Noi 11, 2003 10:38 am

fai muisto, nu iti mai schimba numele de 700 de mii de ori, ca tot o cretina ramaii... iar sotul tau tot un ratat va fi
Unregistered

Mesajde Unregistered » Sâm Noi 15, 2003 12:13 am

1.daca tu esti un idiot care apreciaza hotii, nu-i face pe altii ratati!!! [...]...

2.probabil ca nu...tu esti fan "OMUL Marius Moga"!! [...]

3.Gandeste-te mai bine inainte sa-i faci pe altii ratati, ca ratatii de care vorbesti tu sunt niste oameni care apreciaza originalitatea si muzica facuta cu capul nu cu partea opusa,ok??? [...]

4.Sa te bag in p***a matii de prost!!!! Hai noroc!!!

1. Probabil nu ai citit post-urile mele anterioare in legatura cu acest subiect, altfel nu se justifica atitudinea ta; altfel poate ai fi inteles si la cine m-am referit in momentul in care am spus/scris "ratati"

2. nu sunt fan al omului marius moga, nu sunt fanul nimanui... ba chiar din pdv muzical, nu dau doi bani pe "creatiile" lui, mai ales pentru ca face prea multe compromisuri, cu toate ca ar fi in stare si de lucruri bune

3. din nou, in mesajul respectiv nu era in nici un caz vorba despre oameni ca tine, in fata carora oricine ar trebui sa isi incline capul in semn de respect (macar). eu ma refeream la o cu totul alta categorie de persoane care au postat mesaje rautacioase si neargumentate. Ti-ai fi dat seama daca ai fi citit si post-urile anterioare; dar "te-a mancat mana" ....

Nu inteleg de ce ai luat-o personal, in fine, asta e problema ta. In nici un caz nu am urmarit sa "ating" oameni ca tine care au o pregatire muzicala atat de vasta.

4. Nu se justifica atitudinea ta, iar cu ultimele replici "ti-ai dat cu firma in cap". Eu nu spun ca nu sunt un idiot; uite, daca vrei tu, sunt... Nu voi incepe sa ma laud cu realizarile mele din domeniul muzical si nici nu cred ca te intereseaza gusturile mele muzicale....desi poate cu astea te-ai convinge ca nu sunt "fan moga"... in fine, irelevant....

In incheiere as putea spune ca iti respect punctul de vedere si ca in mare parte sunt de acord; si as mai afirma ca pari un om integru din pdv mental, asa ca nu vad de ce te amesteci cu "plebea" pe un forum unde posteaza oameni ce nu stiu cum sa isi mai omoare timpul si nervii :D
Chiar zilele trecute am discutat cu un prieten despre un tip al carui CV seamana izbitor cu al tau... Intrebare: ai incercat cumva sa revii in Romania pentru a face muzica?
Unregistered

Mesajde usualflow » Sâm Noi 15, 2003 12:19 am

quote:
--------------------------------------------------------------------------------

1.daca tu esti un idiot care apreciaza hotii, nu-i face pe altii ratati!!! [...]...

3.Gandeste-te mai bine inainte sa-i faci pe altii ratati, ca ratatii de care vorbesti tu sunt niste oameni care apreciaza originalitatea si muzica facuta cu capul nu cu partea opusa,ok??? [...]

--------------------------------------------------------------------------------

1. Probabil nu ai citit post-urile mele anterioare in legatura cu acest subiect, altfel nu se justifica atitudinea ta; altfel poate ai fi inteles si la cine m-am referit in momentul in care am spus/scris "ratati"

2. nu sunt fan al omului marius moga, nu sunt fanul nimanui... ba chiar din pdv muzical, nu dau doi bani pe "creatiile" lui, mai ales pentru ca face prea multe compromisuri, cu toate ca ar fi in stare si de lucruri bune

3. din nou, in mesajul respectiv nu era in nici un caz vorba despre oameni ca tine, in fata carora oricine ar trebui sa isi incline capul in semn de respect (macar). eu ma refeream la o cu totul alta categorie de persoane care au postat mesaje rautacioase si neargumentate. Ti-ai fi dat seama daca ai fi citit si post-urile anterioare; dar "te-a mancat mana" ....

Nu inteleg de ce ai luat-o personal, in fine, asta e problema ta. In nici un caz nu am urmarit sa "ating" oameni ca tine care au o pregatire muzicala atat de vasta.

4. Nu se justifica atitudinea ta, iar cu ultimele replici "ti-ai dat cu firma in cap". Eu nu spun ca nu sunt un idiot; uite, daca vrei tu, sunt... Nu voi incepe sa ma laud cu realizarile mele din domeniul muzical si nici nu cred ca te intereseaza gusturile mele muzicale....desi poate cu astea te-ai convinge ca nu sunt "fan moga"... in fine, irelevant....

In incheiere as putea spune ca iti respect punctul de vedere si ca in mare parte sunt de acord; si as mai afirma ca pari un om integru din pdv mental, asa ca nu vad de ce te amesteci cu "plebea" pe un forum unde posteaza oameni ce nu stiu cum sa isi mai omoare timpul si nervii
Chiar zilele trecute am discutat cu un prieten despre un tip al carui CV seamana izbitor cu al tau... Intrebare: ai incercat cumva sa revii in Romania pentru a face muzica?
usualflow
Junior Member

Mesajde Unregistered » Lun Noi 17, 2003 11:14 am

Initial trimis de Usual Flow
quote:

In incheiere as putea spune ca iti respect punctul de vedere si ca in mare parte sunt de acord; si as mai afirma ca pari un om integru din pdv mental, asa ca nu vad de ce te amesteci cu "plebea" pe un forum unde posteaza oameni ce nu stiu cum sa isi mai omoare timpul si nervii

Ok....am inteles....:)....PACE!!!
Unregistered

Mesajde Unregistered » Lun Noi 17, 2003 12:06 pm

cica a luat-o Moga pe Alexandra Mutu la o proba de voce. penibil mod de agatat...
Unregistered

ESTE PLIN DE FITZE NEJUSTIFICATE!

Mesajde Andreea » Lun Noi 17, 2003 3:01 pm

Moga asta chiar traieste cu impresia ca este mare compozitor..dar, le copiaza de rupe.Toate melodiile lui suna identic si mai nou se crede si solist .Parerea mea ...este ca ar trebuiiiii sa mai ia o pauza ..asa de vreo 15 ani...ca noi ne-am cam saturat de "domnia sa".
Andreea

Mesajde covergirl^^^ » Vin Noi 21, 2003 11:06 pm

JOS CU MOGA
:fuck:
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Mesajde basstard » Sâm Noi 22, 2003 2:01 pm

Terminati ma cu prostiile.
Mie-mi place Moga... sa moara Moga daca nu!
human being/being human
basstard
Junior Member

Re: Re: aha.

Mesajde hate all » Dum Noi 23, 2003 7:45 am

traficul de autografe e unul profitabil!
hate all

Mesajde usualflow » Lun Dec 01, 2003 2:55 pm

toate discutiile astea m-a dus cu gandul la fabula lui Esop despre Desaga Pacatelor (Jupiter a dat fiecarui om cate o desaga cu pacate. El a umplut buzunarele din fatza cu defectele altora si pe cele din spate cu ale noastre...). :) Poate ar fi frumos sa lasam prejudecatile la o parte... fie ele de orice natura, chiar si muzicala. Poate. :) Oricum nu se poate schimba nimic din ce nu se poate sterge... ramanem cu niste cuvinte... care nu intotdeauna fac minuni... si eventual ramanem si cu ranchiuna, care pe cei „criticatiâ€Â
usualflow
Junior Member

Re: Va place Marius Moga ? :-)

Mesajde Unregistered » Joi Dec 04, 2003 1:02 pm

Initial trimis de AnDrEi
Ha ? Astept raspunsurile voastre fetelor ;-)
Unregistered

Mesajde I`m With You » Joi Dec 04, 2003 6:27 pm

:) Dahh!! Imi place cum aratí¤,e super mijto,jtii....dar...nu prea le are cu compusu`!
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
I`m With You
Junior Member

Traiasca prejudecata!!!

Mesajde Chiar eu! » Dum Dec 07, 2003 4:45 am

Salut!

Cred ca e prima oara cand citesc un forum despre mine, si dupa o ora de citit, 12 pagini de mesaje si sute de pareri, nici nu stiu ce sa mai cred.
Eu incerc sa fac ceea ce simt. Asta am facut intotdeauna. N-am venit in bucuresti afon si fara acte ca sa devin compozitor peste noapte. Am muncit de mi-au sarit capacele, si nu cred ca vrea cineva sa numere noptile nedormite (si nu in baruri si cluburi, spre deosebire de altii din domeniu)

Ma scuzati ca am reusit sa ajung cineva. Parerea mea e ca muzica e comerciala din momentul in care o asculta mai mult de 1 persoana. Am citit parerile unor adepti ai rock-ului, nu ca s-ar declara, dar se poate ghici. Nu stiu cum sa va spun, dar Nirvana, Iron Maiden, G'n'R si Marylin Manson s-au vindut in milioane de exemplare. Diferenta e ca acolo fiecare are publicul lui.

Nu incercati sa ghiciti daca sunt fitzos, sau cati bani am, si nici sa judecati dupa aparentze. Sunt un om, si atat. Am ales de mult daca sa lingusesc sau nu oamenii, doar ca sa le fiu pe plac, mi-am dat seama ca nu merita ostenela, mai bine le-o zic verde-n fata, asa as vrea sa mi-o spuna si ei, nu prin dos.

Oricum va multumesc pentru atentia pe care mi-ati acordat-o. E folositor sa mai afli ce crede lumea despre tine. Se pare ca am avut chef de tastat, ca am scris o gramada.....

Eram intr-o pauza la studio... Faceti treaba buna cu forum-urile astea. Keep up the good work. PAPA

Marius Moga
Chiar eu!

Mesajde UnCopilutz » Dum Dec 07, 2003 2:05 pm

ma gandeam de ce nu a mai scris nimeni nimic dupa ce a postat moga , insusi . ei , el a postat cu cateva ore inainte , azi noapte , pe cand eu dormeam dus . el atunci era in studio ...
ce sa zic , sa l apreciem pentru faptul ca nu si doarme noptile si lucreaza non stop.
mai multe nu zic . s-au atins multe prin ceea ce ati dezbatut voi mai inainte de mine , deci as fi gratuit sa iau totul de la inceput.

p.s : moga , se aude ca ai ajuns in bucale din cauza ca ai lovit pe nu-stiu-cine cu masina n alba .. :)
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde usualflow » Dum Dec 07, 2003 3:21 pm

Initial trimis de Chiar eu!
Salut!

Cred ca e prima oara cand citesc un forum despre mine, si dupa o ora de citit, 12 pagini de mesaje si sute de pareri, nici nu stiu ce sa mai cred... [...]

Marius Moga

... chiar ma intrebam cand o sa afli si tu de forumul asta.... Pana acum misu, iuly, eu si care mai stiau de el au vrut sa te "protejeze" de avalansele de "pareri"...

se mai discuta despre tine si pe un alt forum... dar nu pot sa iti dau adresa, pt ca administratorii ar considera ca fac reclama si probabil mi-ar bana accesul pe acest forum.

in fine... ideea e ca tu esti asa cum esti si atata timp cat tu stii cine esti si ai incredere ca ceea ce faci e bine, nimic in rest nu mai conteaza.
take care,
Flo.
usualflow
Junior Member

Mesajde Unregistered » Joi Dec 11, 2003 1:15 am

.......si uite cum un topic despre NIMIC a ajuns la pag. 12!
Unregistered

Mesajde piskeshu » Joi Dec 11, 2003 10:03 am

Eu cred ca M.Moga e un tip foarte inteligent care a stiut sa speculeze apetitul exagerat de mare a romanului pentru muzica de proasta calitate! Felicitari Marius, i-ai f@#ut shi le-ai luat banii!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Delphyna » Joi Dec 11, 2003 7:45 pm

Sunt perfect de acord cu musafirul care a postat mai sus...
Nu imi place deloc respectivul "muzician" ...
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
Delphyna

Mesajde me » Sâm Dec 13, 2003 11:50 pm

da' multe pareri am mai auzit pe forumul asta despre Moga!!...unele chiar adev altele mai putin...Am ajuns la concluzia ca multi abereaza si vb fara sa se bazeze pe ceva.,..
Eu am o parere buna...din ce in ce ma buna despre Moga..Mi se pare un tip destept care munceste f mult pt ceea ce face si se pare k nu degeaba..Intr-adevar ..poate o fii muzica lui comerciala..dar vorba lui:"comercial devine ceva ce are mai mult de un ascultator"...Si chiar daca mai copiaza de ici colo..copiaza bine...Sa nu credeti ca e usor sa faci muzica,oricum..
mie mi se pare simpatic atat ca vedeta cat si ca om...e deosebit ...orice ati zice,,
Asa ca cei care il critica ar trebuia sa isi analizeze putin argumentele...caci putini au realizat c a realizat el ...sau au muncit cat a muncit el..
me

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma