In sfarshit!!! dupa ce am invatat pe de rost o gramada de piese tot urmarind pe Atomic cand apare noul videoclip, l-am vazut! Sunt filmari din concert, multe nuante de mov, spiritul cantarii live. Dar sincer, nu stiu de ce mi-l imaginam putin altfel. Poate mai multe imagini portret cu cei din trupa, poate mai multe imagini cu reactii din public, poate chiar imagini de dinainte de concert si de dupa, in spatele scenei. Oricum, ma bucur ca in sfarsit s-au hotarat sa-l difuzeze, ca prea de mult timp il asteptam.
P.S. :-X Va doresc, dragi Proconsuli, ca Mosul Nicolae sa va umple incaltzarile cu o gramada de lucururi pe care vi le doriti si peste toate sa va dea si multa sanatate si puterea de a canta si de a fi fericiti!
La fel si forumishtilor!:rulz:
videoclip nou
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
Re: videoclip nou
Initial trimis de camitza1
In sfarshit!!! dupa ce am invatat pe de rost o gramada de piese tot urmarind pe Atomic cand apare noul videoclip, l-am vazut! Sunt filmari din concert, multe nuante de mov, spiritul cantarii live. Dar sincer, nu stiu de ce mi-l imaginam putin altfel. Poate mai multe imagini portret cu cei din trupa, poate mai multe imagini cu reactii din public, poate chiar imagini de dinainte de concert si de dupa, in spatele scenei. Oricum, ma bucur ca in sfarsit s-au hotarat sa-l difuzeze, ca prea de mult timp il asteptam.
P.S. :-X Va doresc, dragi Proconsuli, ca Mosul Nicolae sa va umple incaltzarile cu o gramada de lucururi pe care vi le doriti si peste toate sa va dea si multa sanatate si puterea de a canta si de a fi fericiti!
La fel si forumishtilor!:rulz:
Esti fericita ca ai vazut noul videoclip,si eu am stat pe Atomic
asteptand-ul si cum zici am invatat pe de rost toate melodiile.
Si tie mosul Nicolae sa-ti aduca ce vrei si noua cat mai multe
discutii pe forum.
- anca joldea
Re: Re: videoclip nou
Initial trimis de anca joldea
Esti fericita ca ai vazut noul videoclip,si eu am stat pe Atomic
asteptand-ul si cum zici am invatat pe de rost toate melodiile.
Si tie mosul Nicolae sa-ti aduca ce vrei si noua cat mai multe
discutii pe forum.
-
xstream - Junior Member
Re: Re: Re: videoclip nou
ce bine ca ne-a adus mosul videoclip.sper sa-l vad si eu (pe la altii:monkey: )cat despre restul,ma siiimt(multe portocale:rolleyes: )
- carina
- Junior Member
5 mesaje
• Pagina 1 din 1