Fara zahar
Moderator: anjin-san
Recunosc ca imi plac Fara Zahar. Mult de tot. Sunt haiosi si de fiecare data ii ascult cumare placere. Ei sunt cel mai bun antistres.:o
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
Multumesc, Scorpi'! :o
Asta-i de fapt ceea ce-si doreste si fz. Asa ca relaxati-va mei draga, ca Eminemu' n-a patit nimic, ba chiar cred ca ar fi incintat sa-si vada Stan-ul in versiune ro.
Asta-i de fapt ceea ce-si doreste si fz. Asa ca relaxati-va mei draga, ca Eminemu' n-a patit nimic, ba chiar cred ca ar fi incintat sa-si vada Stan-ul in versiune ro.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
Lansare pentru ieseni
Ai grija ce-ti doresti, zice o anume vorba, ca s-ar putea sa se intample. Pe mine personal nu m-ar deranja ca o copie a albumului nostru sa ajunga pe Marte. Problema e ca s-ar putea sa-l gaseasca si sa-l asculte cine nu trebuie, respectiv niste suparati verzulii cu ochi holbati care, daca fara zahar e asa de naspa pe cat zici tu, sa creada ca atat ne duce mintea pe noi pamantenii, ca asta e gradul nostru de inteligenta si cultura si sa ne arunce sarmana planeta in aer. Probabil ca tu vei fi printre primii care vor muri si ar fi mare pacat de mintea ta sclipitoare si de gandirea ta coerenta.
Ai ascultat albumul? Ai citit macar ce s-a scris pana acum pe acest forum? Est sigur ca ai inteles ceea ce vrem noi sa transmitem? Deschide ochii, priveste, asculta, gandeste... si de-abia dupa aceea deschide gura. Sau, in cazul de fata, calculatorul...
Ignorand glumita (oricum puerila) a bunului meu critic drumplayer, ma scutur de praf si merg mai departe ca-n reclama cu Johnny Walker spunandu-va ca pe data de 3 decembrie ora 19:00 in sala Ethos a Casei de Cultura a Studentilor Iasi va avea loc lansarea in varianta ieseana a albumului nostru. Va fi si un concert, vor fi cd-uri, casete, autografe, etc. Intrarea e libera, asa ca nu va ramane decat sa veniti. Bafta
Ai ascultat albumul? Ai citit macar ce s-a scris pana acum pe acest forum? Est sigur ca ai inteles ceea ce vrem noi sa transmitem? Deschide ochii, priveste, asculta, gandeste... si de-abia dupa aceea deschide gura. Sau, in cazul de fata, calculatorul...
Ignorand glumita (oricum puerila) a bunului meu critic drumplayer, ma scutur de praf si merg mai departe ca-n reclama cu Johnny Walker spunandu-va ca pe data de 3 decembrie ora 19:00 in sala Ethos a Casei de Cultura a Studentilor Iasi va avea loc lansarea in varianta ieseana a albumului nostru. Va fi si un concert, vor fi cd-uri, casete, autografe, etc. Intrarea e libera, asa ca nu va ramane decat sa veniti. Bafta
- bobo.fara.zahar
- Junior Member
..
frumoasa opinii..
Imagine all the people
living for todaayyy
imagine there`s no countries
it isn`t hard to do..
don`t have to kill or die for
and no religion too..
.......
u may say i`m a dreamer
but i`m not the only one..
iar scriu ce ascult..
Imagine all the people
living for todaayyy
imagine there`s no countries
it isn`t hard to do..
don`t have to kill or die for
and no religion too..
.......
u may say i`m a dreamer
but i`m not the only one..
iar scriu ce ascult..
Just a blonde chick...or...?
- marijane
- Junior Member
Re: Lansare pentru ieseni
Initial trimis de bobo.fara.zahar
Ai grija ce-ti doresti, zice o anume vorba, ca s-ar putea sa se intample. Pe mine personal nu m-ar deranja ca o copie a albumului nostru sa ajunga pe Marte. Problema e ca s-ar putea sa-l gaseasca si sa-l asculte cine nu trebuie, respectiv niste suparati verzulii cu ochi holbati care, daca fara zahar e asa de naspa pe cat zici tu, sa creada ca atat ne duce mintea pe noi pamantenii, ca asta e gradul nostru de inteligenta si cultura si sa ne arunce sarmana planeta in aer. Probabil ca tu vei fi printre primii care vor muri si ar fi mare pacat de mintea ta sclipitoare si de gandirea ta coerenta.
Te deranjeaza parerea mea? n-ar trebui, ea oricum nu conteaza nu?
Nu v-am ascultat albumul si nici nu o sa-l ascult ptr ca ce faceti voi nu e pe gustul meu. Nu ma intereseaza mesajul vostru oricat ar fi el de inteligent pentru ca "ambalajul" e prea naspa (si asta e parerea mea nu are legatura cu inteligenta, e o chestiune de gust). Deci nu mai fa referiri la inteligenta... eu nu ti-am contestat-o pe a ta.
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
-
drumplayer - Junior Member
Re: Re: Lansare pentru ieseni
Initial trimis de drumplayer
Te deranjeaza parerea mea? n-ar trebui, ea oricum nu conteaza nu?
Nu v-am ascultat albumul si nici nu o sa-l ascult ptr ca ce faceti voi nu e pe gustul meu. Nu ma intereseaza mesajul vostru oricat ar fi el de inteligent pentru ca "ambalajul" e prea naspa (si asta e parerea mea nu are legatura cu inteligenta, e o chestiune de gust). Deci nu mai fa referiri la inteligenta... eu nu ti-am contestat-o pe a ta.
intr-adevar, parerea ta nu conteaza. conteaza doar parerea celor indreptatiti sa si-o dea, a celor care vorbesc in cunostinta de cauza. daca nu o sa asculti niciodata albumul, nu voi tine cont niciodata de ce vei spune tu sau cei ca tine. nu ma deranjeaza parerea ta, ma deranjeaza ignoranta si prostia asa, in general. tu esti doar un exponent nevinovat. nici macar nu meriti sa ma cert cu tine. si stii de ce? pentru ca te blamezi singur in momentul in care, fara sa ma fi ascultat, indraznesti sa spui ca ceea ce fac eu nu e muzica. spui ca nu-ti place ambalajul? n-am nimic impotriva. nu-ti place fata mea? e ok. nici mie nu-mi place, cateodata. nu-ti place videoclipul? spune exact ceea ce nu-ti place. striga, url-o, daca vrei, n-ai decat. dar esti un prost in momentul in care arunci cu pareri generale gratuite si nefondate. eu iti doresc din suflet sa mai cresti si sa inveti sa pretuiesti gandirea si greutatea cuvantului. bafta.
- bobo.fara.zahar
- Junior Member
Re: Re: Re: Lansare pentru ieseni
intr-adevar, parerea ta nu conteaza. conteaza doar parerea celor indreptatiti sa si-o dea, a celor care vorbesc in cunostinta de cauza. daca nu o sa asculti niciodata albumul, nu voi tine cont niciodata de ce vei spune tu sau cei ca tine. nu ma deranjeaza parerea ta, ma deranjeaza ignoranta si prostia asa, in general. tu esti doar un exponent nevinovat. nici macar nu meriti sa ma cert cu tine. si stii de ce? pentru ca te blamezi singur in momentul in care, fara sa ma fi ascultat, indraznesti sa spui ca ceea ce fac eu nu e muzica. spui ca nu-ti place ambalajul? n-am nimic impotriva. nu-ti place fata mea? e ok. nici mie nu-mi place, cateodata. nu-ti place videoclipul? spune exact ceea ce nu-ti place. striga, url-o, daca vrei, n-ai decat. dar esti un prost in momentul in care arunci cu pareri generale gratuite si nefondate. eu iti doresc din suflet sa mai cresti si sa inveti sa pretuiesti gandirea si greutatea cuvantului. bafta.
uite cum facem, eu iti raspund acum, ca sa mai clarificam ceva si o lasam balta da? bun!
Eu nu am nimic personal cu tine (nici n-as avea cum, ca nu te cunosc). Cand am zis ca nu-mi place ambalajul ma refeream la single-ul vostru care se difuzeaza pe atomic si nu la mutra ta... Deci: v-am ascultat piesa cu "sa-mi cosasti tri hectare" (de prea multe ori deja) si mi se pare extrem de neinteresanta din toate punctele de vedere. Nici nu inteleg cum ati ajuns sa aveti contract cu o casa de discuri si videoclip..?! probabil v-ati finantat singuri..
:confused:
Si avand in vedere ca eu ascult in general muzica de la rock ´n roll la death metall nu o sa fiu interesat de albumu vostru daca piesa care ati crezut voi ca va reprezinta (sau casa de discuri) e ..asa cum e.. ;a .. sau poate ca pe album aveti niste piese mai "exotice"??? ..da nu cred! astept al doilea single poate ma convingeti..:o
..si inca ceva, am si eu trupa de vreo cativa ani si te invit sa te dai cu parerea despre ca cantam noi http://www.buricul.3x.ro (scuzati de reclama:D )
si CROSS MY HEART AND HOPE TO DIE daca eu o sa ma oftic pe orice critica!
Bafta! cum ziceai tu...

- Unregistered
Re: Re: Re: Re: Lansare pentru ieseni
..post-ul de mai sus e al meu evident!
(nu prea merge netu)

- drumplayer
Re: Re: Re: Lansare pentru ieseni
....daca nu o sa asculti niciodata albumul, nu voi tine cont niciodata de ce vei spune tu sau cei ca tine. ....
...indraznesti sa spui ca ceea ce fac eu nu e muzica. spui ca nu-ti place ambalajul?
.... eu iti doresc din suflet sa mai cresti si sa inveti sa pretuiesti gandirea si greutatea cuvantului. bafta.
Khnockh knohck!!! ..se poate?
..pai ar fi bine sa asculti ce spun si cei care asculta doar piesa de pe atomic. De ex . eu ... asa ..din respect pentru cei care platesc totusi o TAXA la TV/radio ...
..da, INDRAZNESTE ... te deranjeaza? nasol pentru tine .. dar asta e pretul pe care tre' sa-l paltesti atunci cand te BAGI in ochii nostri ..
... referitor la "greutatea gandirii si a cuvintelor " din piesa aia de pe atomic ... opreste-ma te rog din ras... intr-adevar sunteti hazlii, e o poveste sinaptica despre un el - nebun si un altul dotat .. si NORMAL, o ea ... plina cu / de NECESITATI ... NIMIC fenomental pana aici .. ACUM : in spatele oricarui cuvant poti gasi o groaza de semnificatii (ca asa e limba romana : CURVA) .. dar : mai departe de o poveste hazlie de dragoste ..nu prea vad alte sensuri ... lamureste-ma tu ..ca eu sunt pe ciclu azi...
Parerea mea : sunteti ok. va prefer multor altora ... dar , haideti fratilor, nu va lasati furati de " unicitatea " voastra ..ar fi pacat .
..referitor la drumplayer : e destul de crescut ..dar se exprima putin mai greoi in lb romana ... doar pentru ca nu o vorbeste prea des ... nu te mai lega de " ambalaj "
Si mai e un ADEVAR: piesa de pe atomic nu m-a convins sa dau peste 100 000 lei pe albumul vostru .. poate dupa inca vreo 5-6 piese scoase ... lumea va incepe sa va cumpere ... dar mi se pare f. normal sa fim mai atenti pe ce dam banii munciti de NOI. ..
Multa bafta !
-
Bortzianu' - Junior Member
Felicitatari de la mine si de la catalin (fostul vostru coleg de liceu)
.......sunteti bestiali, v-am ascultat cu placere . Am vazut si emisiunea de pe TVR (ne-a apucat nostalgia cu Dorohoiul....hahahaha ..........aia nu au inteles nimic......cica orasul cu un singur bloc......de fapt era un singur bloc turn.......cred ca le dadeam telefon dc era in direct) si v-am citit si interviul din 20 ani.
Permiteti-mi o mica critica: va cam repetati, dar timpul le rezlva pe toate , cand o sa mai capatati experienta prbl ca o sa dati niste declaratii super.....
imi pare nespus de rau ca v-am ratat lansarea din Bucuresti.
Data viitoare cand mai ajungeti prin capitala, dati-ne un semn.......
Permiteti-mi o mica critica: va cam repetati, dar timpul le rezlva pe toate , cand o sa mai capatati experienta prbl ca o sa dati niste declaratii super.....
imi pare nespus de rau ca v-am ratat lansarea din Bucuresti.
Data viitoare cand mai ajungeti prin capitala, dati-ne un semn.......
- tzetze1978
- Junior Member
bafta multa baietzi! Melodiile sunt super haioase ; imi place enorm "D'la sate":)); e o parodie foarte reusita cred ca avem cu totzii nevoie de asha ceva . Vocea nu lasa de dorit asha cum a spus cineva mai sus iar despre ambalaj...Videoclipul s-a facut cu un buget foarte mic ; dar mi se pare destul de expresiv:)Bafta multa!
- ira
- Junior Member
Imi amintesc piedica mea shi tu cazand cu fatza in mormant...
Sandu m-a facut sa rad nespus de mult. De mult timp ma gandeam daca cineva o sa faca un still care sa combine muzica pupulara cu rap-ul Mi-atzi luat-o inainte, damn hehe, eu vroiam sa scot o melodie asa. Multa bafta, suntezi buni!
PS Hai Iasuuuu!!!(de la un Iesean inrait!!!)
PS Hai Iasuuuu!!!(de la un Iesean inrait!!!)
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
ok
drumplayer: de acord. n-are nici un sens. am terminat. dar sa stii ca nu ne-am autofinantat si ca vanzarile merg chiar foarte bine.
bortzianu: drumplayer a spus ca ceea ce fac eu nu e muzica. textual. da? putea sa spuna ca Sandu nu e muzica si n-aveam nimic impotriva. dar m-a deranjat generalizarea. ai inteles? treaba cu taxa tv e irelevanta. si eu o platesc. si cand am spus "gandirea si greutatea cuvantului" (by the way, m-ai si citat gresit) ma refeream nu la piesa mea, ci tocmai la afirmatiile lui drumplayer. citeste mai bine textul inainte de a rumega. in rest, sunt de acord cu tine.
tzetze: right back at you. salutari de pe vechi meleaguri. interviul din 20 a fost dat telefonic si separat, cu fiecare in parte. e normal sa ne spunem povestea din ambele puncte de vedere.
ceilalti: multam fain de aprecieri. bafta.
bortzianu: drumplayer a spus ca ceea ce fac eu nu e muzica. textual. da? putea sa spuna ca Sandu nu e muzica si n-aveam nimic impotriva. dar m-a deranjat generalizarea. ai inteles? treaba cu taxa tv e irelevanta. si eu o platesc. si cand am spus "gandirea si greutatea cuvantului" (by the way, m-ai si citat gresit) ma refeream nu la piesa mea, ci tocmai la afirmatiile lui drumplayer. citeste mai bine textul inainte de a rumega. in rest, sunt de acord cu tine.
tzetze: right back at you. salutari de pe vechi meleaguri. interviul din 20 a fost dat telefonic si separat, cu fiecare in parte. e normal sa ne spunem povestea din ambele puncte de vedere.
ceilalti: multam fain de aprecieri. bafta.
- bobo.fara.zahar
- Junior Member
Vresuri melodia Sandu
Unde pot gasi si eu versurile melodiei, caci de ascultat cred ca este mai greu mai ales ca nu sunt momentan in romania. Multumesc anticipat!! Mircea G
- Unregistered
...BUF!?!
Lansarea (la Iasi) de pe 3 a picat saracuta tocmai pe 12 dec. Locul ramane acelasi, ora este inca necunoscuta, dar am incredere ca cei care vor dori sa vina o vor afla. Indubitabil.
p.s.: linkul pt versuri e postat undeva in acest forum. daca nu incearca pe google, tasteaza "fara zahar versuri" si... hai ma, ce naiba, ca e destul de simplu internetu'
p.s.: linkul pt versuri e postat undeva in acest forum. daca nu incearca pe google, tasteaza "fara zahar versuri" si... hai ma, ce naiba, ca e destul de simplu internetu'
- bobo.fara.zahar
- Junior Member
Hai ca e mistho formatia asta..e amuzanta!:)Chiar dak versurile sunt penale..
in acelasi timp sunt si amuzante..cam putine formatile..care au asa versuri..
Bv lor!:) Chiar imi plac!

Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member

I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
-
I`m With You - Junior Member
Cea mai naucitoare muzica care am auzit vrodata
Sal,
Sunt din Iasi asa ca stiu sa apreciez intocmai limbajul celor de la "Fara zahar". Nu e nimic vulgar. E folosit in mod intentionat un limbaj care e de regula intalnit la satele din nordul Moldovei. Asa si da farmec cantecelor lor.
Expresii gen "pusca mea" foloseste mai toata lumea in Moldova (mai ales in nord). O folosesc si io la ordinea zilei dar are un sens dublu: "unde pusca mea e ..." = "unde naiba e" si, intr-adevar, "unde pxxx mea e ...". Lumea de aici, din nordul Moldovei, in general cand injura, folosesc niste expresii f. ciudate gen "pusca mea", "cristelitza" etc si asta, cred io, din motive religioase (gen frica de D-zeu pt ca injura) - o cuminteznie ciudata a oamenilor, tipica noua.
Ce mai, is beton! (pardon de moldovenism). Imi plac la nebunie interjectiile lor (din "Ce tromptetzica, UAI!"). Am sa ma duc la concertu lor (am inteles ca e pe 12 dec in Iasi , dar nu stiu unde)
Apropo, am dus un CD de al lor (piratat
) la Letzcani (un sat de langa Iasi) - lumea care la ascultat a ras efectiv cu lacrimi. Io insumi era sa fac criza de astm de la atat de mult ras! Sunt de-a dreptul criminali!
Probabil cea mai tare faza e cea cu faetonul si viteza de 100 la ora! Plus cand s-a dus la furat de gutui si vecinu' nu era acasa da' era dobermanu'!
CRIMINAL!
Sunt din Iasi asa ca stiu sa apreciez intocmai limbajul celor de la "Fara zahar". Nu e nimic vulgar. E folosit in mod intentionat un limbaj care e de regula intalnit la satele din nordul Moldovei. Asa si da farmec cantecelor lor.
Expresii gen "pusca mea" foloseste mai toata lumea in Moldova (mai ales in nord). O folosesc si io la ordinea zilei dar are un sens dublu: "unde pusca mea e ..." = "unde naiba e" si, intr-adevar, "unde pxxx mea e ...". Lumea de aici, din nordul Moldovei, in general cand injura, folosesc niste expresii f. ciudate gen "pusca mea", "cristelitza" etc si asta, cred io, din motive religioase (gen frica de D-zeu pt ca injura) - o cuminteznie ciudata a oamenilor, tipica noua.
Ce mai, is beton! (pardon de moldovenism). Imi plac la nebunie interjectiile lor (din "Ce tromptetzica, UAI!"). Am sa ma duc la concertu lor (am inteles ca e pe 12 dec in Iasi , dar nu stiu unde)
Apropo, am dus un CD de al lor (piratat

Probabil cea mai tare faza e cea cu faetonul si viteza de 100 la ora! Plus cand s-a dus la furat de gutui si vecinu' nu era acasa da' era dobermanu'!
CRIMINAL!
- cmihalac
bobo.fara.zahar pt tine asta conteaza....daca se vinde albumul sau nu. deci daca se vinde....inseamna ca muzica e buna, nu?. dar tu nu te uiti cine o cumpara.
si inca ceva....explicam cum ati ajuns la colaborarea cu matze si cu sultan (sau hassan) nasser , de la iama studio. am auzit ca ar fi ceva strangeri cu usa la mijloc.....oare
si inca ceva....explicam cum ati ajuns la colaborarea cu matze si cu sultan (sau hassan) nasser , de la iama studio. am auzit ca ar fi ceva strangeri cu usa la mijloc.....oare
- Calinescu
- Junior Member
videoclip
Hello fara zahar!!!
In primul rand felicitari, aveti niste melodii foarte reusite.Am locuit si eu in Dorohoi pana acu 4 luni, cand am plecat in Canada. Am auzit ca a aparut si un videoclip la melodia Sandu. Poate sa-mi dea careva un site de unde sa iau videoclipul pt ca nu l-am vazut si sunt foarte curioasa.
Bafta in continuare
In primul rand felicitari, aveti niste melodii foarte reusite.Am locuit si eu in Dorohoi pana acu 4 luni, cand am plecat in Canada. Am auzit ca a aparut si un videoclip la melodia Sandu. Poate sa-mi dea careva un site de unde sa iau videoclipul pt ca nu l-am vazut si sunt foarte curioasa.
Bafta in continuare
- IriCanada
parerea mea....e ca mai bine nu va apucati sa cantati. adica ati iesit in lume cu ceva de tot rahatu. ceva care prinde la oamenii inculti. eu auzisem niste lucruri bune despre fara zahar. daca stii sa faci muzica....vino si canta. daca nu, fa un videoclip, si imita pe cineva (cu sau fara perdea). voi ati ales.
corbule....da-te jios de pe scaun, si baga-te in vorba daca ai cu ce. sau tu ii fi din formatie, si stai deoparte si privesti?
corbule....da-te jios de pe scaun, si baga-te in vorba daca ai cu ce. sau tu ii fi din formatie, si stai deoparte si privesti?
- Calinescu
- Junior Member
am observat o tendinta in lumea muzicii. sa ne luam dupa topuri si dupa vanzari. asta conteaza? de ce nu va-u produs albumu adian/vali/costi/laurentiu... ca ei au cele mai multe vanzari (si implicit, dupa gandirea voastra, cea mai de calitate muzica), si v-ati dus la matze si hassan?
se confunde calitatea cu cantitatea. prost
se confunde calitatea cu cantitatea. prost
- Calinescu
- Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma