Ce filme ati mai vazut ?
vali, vreau sa te intreb unde ai vazut scary movie 3?? l-ai luat de pe net? sau, la cinematograf (desi nu cred)
tudei am vazut vinerea tarznita (freaky friday - cred ca e titlul original).
desi am plecat cu o idee preconceputa crezand ca e genu de porcarie cu tineri si mame rockeri and stuff... filmu a reusit sa ma binedispuna.
tudei am vazut vinerea tarznita (freaky friday - cred ca e titlul original).
desi am plecat cu o idee preconceputa crezand ca e genu de porcarie cu tineri si mame rockeri and stuff... filmu a reusit sa ma binedispuna.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Joy Ride - ok, dar nu m-a dat pe spate
Pi - foarte misto... mi-a placut mult de tot ideea
Dirty Pretty Things - cu "Amelie" pe post de musulmanca... foarte interesant. de vazut pentru cine vrea sa emigreze
Crime Spree - o comedie interesanta cu Depardieu si Harvey Keitel
Pi - foarte misto... mi-a placut mult de tot ideea
Dirty Pretty Things - cu "Amelie" pe post de musulmanca... foarte interesant. de vazut pentru cine vrea sa emigreze
Crime Spree - o comedie interesanta cu Depardieu si Harvey Keitel
-
aspyrin - Junior Member
Initial trimis de Gabizzu
vali, vreau sa te intreb unde ai vazut scary movie 3?? l-ai luat de pe net? sau, la cinematograf (desi nu cred)
pai mah, eu nu sunt in romania. l-am vazut la cinema, in ontario

ca la noi vine mai repede decat la voi
freaky friday e misto, dar mergeau alte actritze in locul celor 2 fete
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Moulin Rouge - promit ca o sa fac eforturi sa vad si ultima parte a filmului. Pana acum m-am holbat la ecran asteptand sa vad si eu filmul ala pe care il lauda toata lumea suportand in acelasi timp coverurile de prost gust.
Shaolin Soccer - Pretinsa comedie isi atinge scopul prin ridicol desi nu cred ca asta a fost intentia celor ce au facut-o.
Shaolin Soccer - Pretinsa comedie isi atinge scopul prin ridicol desi nu cred ca asta a fost intentia celor ce au facut-o.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Shaolin Soccer e cel mai prost film ever! Nici macar daca incerci sa intelegi ce s-a vrut de la el, nu-i poti acorda atenuante! Am scris opinia mea acum vreo doua luni!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
Monsters Inc. 8/10
Nu am mai vazut un film de animatie asa de bun de la Shrek. Iar Sulley chiar este un fel de Shrek. La fel de simpatic. Il putetzi admira in noul meu avatar. Vocea ii este asigurata de John Goodman.
Pe langa animatia care este superba mi s-a parut interesanta si ideea filmului.
Maine am in program....Finding Nemo :yD
Nu am mai vazut un film de animatie asa de bun de la Shrek. Iar Sulley chiar este un fel de Shrek. La fel de simpatic. Il putetzi admira in noul meu avatar. Vocea ii este asigurata de John Goodman.
Pe langa animatia care este superba mi s-a parut interesanta si ideea filmului.
Maine am in program....Finding Nemo :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Edith Piaf - documentar
Muzica beton , montaj foarte reushit shi Edith Piaf - cea mai expresiva voce pe care am auzit-o in viata mea! A fost aseara (in reluare) pe TVR1. Indiscutabil 10/10.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
Eu am vazut in sfarsit aseara "Ce-si doresc femeile" dupa ce am vazut reclama de cateva ori. Ce sa zic? Amuzant! Dar de la jumatate incolo nu mi s-a mai parut cine stie ce.... oricum un 8 din 10 daca tot sunteti cu notele...
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
- Delphyna
Mie in Gia mi-a placut doar cand a iesit Angelina Jolie in pielea goala pe hol ..dupa prietena ei lesbiana.
------------------
Astazi am vazut Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl . Mi-a placut foarte mult. O poveste clasica presarata cu vechi mituri despre piratzi. (spoiler : cel cu piratzii care nu pot fi omoratzi iar la lumina lunii isi arata adevarata fatza este intalnit si in basmele orientale dar si in seria de jocuri Monkey Island.end of spoiler )
Mi-a placut mult de prestatia lui Orlando Bloom. (de multe ori ma asteptam sa scoata arcul si sa traga o sageata sau sa strige dupa Gimli)
Johnny Deep a dat un recital. Nu prea l-am mai vazut in asemenea roluri.
Ma declar foarte multumit si de coloana sonora...care seamana foarte mult cu cea din Gladiator. Dar nu este Hans Zimmer. M-ai uitat la sfarsit si era altcineva.
Acord acestui fim calificativul de 7/10.

------------------
Astazi am vazut Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl . Mi-a placut foarte mult. O poveste clasica presarata cu vechi mituri despre piratzi. (spoiler : cel cu piratzii care nu pot fi omoratzi iar la lumina lunii isi arata adevarata fatza este intalnit si in basmele orientale dar si in seria de jocuri Monkey Island.end of spoiler )
Mi-a placut mult de prestatia lui Orlando Bloom. (de multe ori ma asteptam sa scoata arcul si sa traga o sageata sau sa strige dupa Gimli)
Johnny Deep a dat un recital. Nu prea l-am mai vazut in asemenea roluri.
Ma declar foarte multumit si de coloana sonora...care seamana foarte mult cu cea din Gladiator. Dar nu este Hans Zimmer. M-ai uitat la sfarsit si era altcineva.
Acord acestui fim calificativul de 7/10.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Initial trimis de Oribilul Mosh
Johnny Deep a dat un recital.
Orice rol a lui Johnny Deep este un recital. Abia astept sa vad si eu "Pirates of the Caribbean".
Si putin off topic. Acum multi ani am vazut
"Bless the Beasts & Children".
De atunci nu l-am mai vazut. Este filmul meu preferat din toate timpurile. My number 1.
Stiti ceva de el? Stie cineva cum as putea sa fac rost de el. Caseta video sau DVD?
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
The Last Samurai
Imagini superbe, scenariu slabut cu niste clisee deranjante. Una peste alta un film bun ce merita vazut macar pentru costumele samurailor. 8/10
Inaintea filmului am vazut si trailere viitoarelor aparitii unul dintre ele atragandu-mi atentia prin penibilul aproape insuportabil:
http://www.imdb.com/title/tt0349825/
Miracle, un film despre echipa de hochei a statelor unite care se pregateste sa invinga pentru prima oara URSS ul... asta intamplandu -se undeva prin anii 80.
In timp ce un hocheist transpirat striga plin de patriotism "I'm playing for the united states of america" din sala se aude vocea unuia care striga : "Fuck You !"
... nu stiu cati bani o sa faca filmu asta in Canada.
)
Inaintea filmului am vazut si trailere viitoarelor aparitii unul dintre ele atragandu-mi atentia prin penibilul aproape insuportabil:
http://www.imdb.com/title/tt0349825/
Miracle, un film despre echipa de hochei a statelor unite care se pregateste sa invinga pentru prima oara URSS ul... asta intamplandu -se undeva prin anii 80.
In timp ce un hocheist transpirat striga plin de patriotism "I'm playing for the united states of america" din sala se aude vocea unuia care striga : "Fuck You !"
... nu stiu cati bani o sa faca filmu asta in Canada.

"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Aliosha, probabil filmul se refera la finala olimpica din 1980 de la Lake Placid cand USA au jucat cu o echipa de amatori (universitari + jucatori din ligile inferioare) si a reusit sa invinga marea echipa a URSS. La Olimpiada de iarna din 2002, care a avut loc tot in Utah dar la Salt Lake City...componentzii acelei echipe fabuloase au fost prezentati la ceremonia de deschidere. (ce sa fac daca tu te uiti doar la fotbal ? nu ai de unde stii aceste lucruri ! )
Necko, am cautat filmul tau si pare unul slabutz. Ia uita-te aici http://us.imdb.com/title/tt0068286/.
(eu nu l-am vazut si nici nu am auzit de el)
Am uitat sa va spun ceva despre Pirates of the Caribbean. Se aduce vorba si despre Cortes. Imi pare bine ca ne intalnim cu acest personaj din ce in ce mai des. Nu-i asa Aliosha ? Dupa cum puteti observa zeii azteci au blestemat aurul pe care la acesta l-a furat din Marele Impreiu al Aztecilor. Interesanta legenda....
Necko, am cautat filmul tau si pare unul slabutz. Ia uita-te aici http://us.imdb.com/title/tt0068286/.
(eu nu l-am vazut si nici nu am auzit de el)
Am uitat sa va spun ceva despre Pirates of the Caribbean. Se aduce vorba si despre Cortes. Imi pare bine ca ne intalnim cu acest personaj din ce in ce mai des. Nu-i asa Aliosha ? Dupa cum puteti observa zeii azteci au blestemat aurul pe care la acesta l-a furat din Marele Impreiu al Aztecilor. Interesanta legenda....
-
Black Hawk Down -un film de razboi extraordinar.Foarte bine facut,cu efecte deosebite shi cu o atmosfera de zile mari.Excelent 8,5 din 10
Enemy at the Gates -sincer sa fiu m-a cam dezamagit.Ma asteptam la mult mai mult...Imagine specifica filmelor europene shi deci f buna da cam atat.Maiorul Koening nici macar n-a existat:) 6 din 10
Big Trouble -o comedie super misto,am ras ca bou aproape tot filmu.Bun,7 din 10
Matrix Revolutions -mizerabil,mai slab chiar decat Reloaded.Ala macar a avut Rage pe soundtrack. 4 din 10.
Enemy at the Gates -sincer sa fiu m-a cam dezamagit.Ma asteptam la mult mai mult...Imagine specifica filmelor europene shi deci f buna da cam atat.Maiorul Koening nici macar n-a existat:) 6 din 10
Big Trouble -o comedie super misto,am ras ca bou aproape tot filmu.Bun,7 din 10
Matrix Revolutions -mizerabil,mai slab chiar decat Reloaded.Ala macar a avut Rage pe soundtrack. 4 din 10.
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Doar ce-am vazut City By The Sea, cu de Niro in rolul principal. Pe imdb parerile sunt impartite, ia filmul are nota 6.3/10. Eu i-as da 7/10, iar daca regizorul n-ar fi acelasi de la "Sacalul"(1997, Bruce Willis si Richard Gere) i-as fi dat 8. Asa, regizorul recidiveaza in a demonstra ca poate sa scoata filme mediocre din idei bune. Oricum, City by the Sea mi-a placut, dar nu e filmul pe care l-as vedea si revedea. Are momente exceptionale, are personaje puternice, dar ii lipseste magia.
Attila - un film pe care nu-l notez pentru ca filmele istorice de amploare ca asta sunt sortite primelor locuri in topuri. Un film de multe ori exceptional, spectaculos, dinamic, bine documentat. Ca orice film de genul asta, trece de cateva ori peste adevarul istoric doar pentru a prezenta personajul principal in acvaforte, dar, repet, e bine documentat comparativ cu filme mult mai bine cotate. Pentru ca e vorba de un personaj istoric pe care nu-l sufar(doar pentru ca ungurii si-l atribuie de stramos) tin sa fac doua mentiuni. Attila n-a murit otravit, ca in film, ci mort de beat, inecat in propria-i voma, inspirat probabil de marile staruri rock de mai tarziu. Si a doua, Attila n-arata de loc ca gagiul ala inalt, facut si cu ochii albastri de-l joaca in film. Cronicile vremii spun despre el ca era disproportionat, cu ochii mici si adanciti in orbite. Pentru amatorii de HMM3, cred ca aducea putin cu Crag Hack.Barbarian.
E si-am mai vazut eu filme, da' nu le mai tin minte, sa vi le povestesc si voua.
Attila - un film pe care nu-l notez pentru ca filmele istorice de amploare ca asta sunt sortite primelor locuri in topuri. Un film de multe ori exceptional, spectaculos, dinamic, bine documentat. Ca orice film de genul asta, trece de cateva ori peste adevarul istoric doar pentru a prezenta personajul principal in acvaforte, dar, repet, e bine documentat comparativ cu filme mult mai bine cotate. Pentru ca e vorba de un personaj istoric pe care nu-l sufar(doar pentru ca ungurii si-l atribuie de stramos) tin sa fac doua mentiuni. Attila n-a murit otravit, ca in film, ci mort de beat, inecat in propria-i voma, inspirat probabil de marile staruri rock de mai tarziu. Si a doua, Attila n-arata de loc ca gagiul ala inalt, facut si cu ochii albastri de-l joaca in film. Cronicile vremii spun despre el ca era disproportionat, cu ochii mici si adanciti in orbite. Pentru amatorii de HMM3, cred ca aducea putin cu Crag Hack.Barbarian.
E si-am mai vazut eu filme, da' nu le mai tin minte, sa vi le povestesc si voua.
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
Azi am vazut Recrutul.Destul de misto filmu`.Actiunea se desfasoara in timpul selectiilor pentru a deveni agent CIA si putzin dupa asta.Povestea mi s-a parut un pic "trasa de par" da` per total un film destul de bun!
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
Hearts in Atlantis 8/10
Un film exact cum imi place mie. In America anilor '50-'60....fara computere,agentzi CIA sau actori de culoare teribilisti. Fara pistoale si alte elemente de tehnica moderna. Un film in care se pune accent pe sentimente, pe oameni. Un Anthony Hopkins foarte bun (ca intotdeauna) si cu un soundtrack deosebit dominat de muzica twist si rock'n'roll. Un film care adopta tehnica povestirii in rama....ca mai toate marile filme.
Un film exact cum imi place mie. In America anilor '50-'60....fara computere,agentzi CIA sau actori de culoare teribilisti. Fara pistoale si alte elemente de tehnica moderna. Un film in care se pune accent pe sentimente, pe oameni. Un Anthony Hopkins foarte bun (ca intotdeauna) si cu un soundtrack deosebit dominat de muzica twist si rock'n'roll. Un film care adopta tehnica povestirii in rama....ca mai toate marile filme.
-
Finding Nemo. 9/10
Absolut superb. Merita cu prisosintza locul 90 all-time dat de baietzii de la imdb.com
Dintre toate creaturile intalnite de Marlin in cautarea lui Nemo....cele mai simpatice mi s-au parut testoasele.
Uhhh... the sea monkeys have my money... yes, I'm a natural blue...
Absolut superb. Merita cu prisosintza locul 90 all-time dat de baietzii de la imdb.com
Dintre toate creaturile intalnite de Marlin in cautarea lui Nemo....cele mai simpatice mi s-au parut testoasele.
Uhhh... the sea monkeys have my money... yes, I'm a natural blue...
-
Dupa 3 ani...
Am vazut in sfarsit Armaghedon-ul 5/10(asta de fapt dupa 5 ani) si The sixth day. Primul nu mi-a placut de loc, in principiu Bruce Willis e bun zic eu dar pur si simplu nu imi place genul de filme in care l-am vazut poate cu o exceptie: Al cincilea element.
Arnold S... (lung nume are si complicat pt ora asta matinala:)) nu imi place aproape deloc, si in primele 5 minute ma gandeam: "chiar nu am altceva mai bun de facut?" dar nu m-am miscat din fata televizorului si nu mi-a parut rau. Film excelent, un pic prea multa artificialitate dupa gustul meu: 8.5 din 10
Arnold S... (lung nume are si complicat pt ora asta matinala:)) nu imi place aproape deloc, si in primele 5 minute ma gandeam: "chiar nu am altceva mai bun de facut?" dar nu m-am miscat din fata televizorului si nu mi-a parut rau. Film excelent, un pic prea multa artificialitate dupa gustul meu: 8.5 din 10
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
- Delphyna
Initial trimis de Mihai-MOF
Doua filme geniale pe ProTV week-end-ul asta:
All The President's Men - Hofman si Redford
si
Goodfellas
Baieti buni, bun chiar si la a patra vizionare.
si eu ash mai fi adaugat la lista de mai sus si In the line of fire - Eastwood si Malkovich. de asemenea, film repetat de vo doo-trei ori de pro-tv, da' nu conteaza, tot ie bun.
-
nocturna - Mesaje: 8725
fusai aseara la Scala si vazui un film de nota 10/10... Looney Tunes: Back in Action
actori principali: Brendan Fraser, Jenna Elfman dar in primul rand: Bugs si Daffy.
actori principali: Brendan Fraser, Jenna Elfman dar in primul rand: Bugs si Daffy.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
Mie in Gia mi-a placut doar cand a iesit Angelina Jolie in pielea goala pe hol ..dupa prietena ei lesbiana.
aia cred ca a fost singura scena decenta din film, restu e jenant
dogday afternoon - n-am ce sa comentez 9/10
maltese falcon - bogart
s1m0ne - un rol mare al lui pacino intr-un film mai putin cunoscut
si cu dedicatie pt aliosha
easy rider 10/10
- zoso
- Junior Member
Leacul surpriza
Ieri deara pe TVR1 - film rusesc, tradus "Leacul surpriza" - personaje putine (5), actori bunicei, un film relaxant, fara pretentii, un fel de comedie bitter-sweet. Merita vazut!(8/10)
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
-
piskeshu - banned
[B]Finding Nemo. 9/10
[/B]
yup mijto..
mie imi placeau pescarusi cu al lor MineMIneMine
si sa nu=i uitam pe rechini: pestii sunt prietenii nostri nu mancare
moshule ai invatat sa vorbesti baleneasca?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-
memetshot - Mesaje: 7050
Mijtooo...as vrea sa vorbesc si eu baleneza....Uite niste recchini.
Tare filmul...dupa parerea mea cei mai tari erau aia din acvariu care stiau stomatologie
Tare filmul...dupa parerea mea cei mai tari erau aia din acvariu care stiau stomatologie
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
SWAT -slabutz,genu clasic de film cu good guys shi bad guys,genu de film caruia ii banuiesti sfarsitu inca de la inceput.Destul de bine facut totushi da scenariu slabutz shi cateva faze trase da par.Michelle Rodriguez m-a convins ca e o actrita foarte complexa,e al treile film in care vad shi tot rol de batause joaca(Resident Evil,unu cu box shi asta) 6/10
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104