C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde neatza » Vin Dec 05, 2003 4:48 pm

bre, eontzeleg ca filmicu ierea bolnav shiea trebuit sa plece. da restu?
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde eyewitness » Vin Dec 05, 2003 5:02 pm

da bre ce te otzarasti asa. iestem, muncim dam la sapa ...
matale?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde memetshot » Vin Dec 05, 2003 5:13 pm

Io am muncit din greu la cuache si acu ma duc inspre cargo...
saltare natiune, uerevar u are
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde neatza » Vin Dec 05, 2003 5:18 pm

bre aiule, eo, in mod normal, trebuia sa plec de mult. da mam convorbite cu neshte oamini ca sa mergem la neshte oarece shi ora de intalnire ie la shase shunsfert destul dapruape daicia asha ca trebe sa mai frec menta pacilea. deci aia ie. tu?

gata domle, cei prea mult iabuz. deci am plecat. uichend placute cea ce va doresc shi voo.

neatza

Mesajde eyewitness » Sâm Dec 06, 2003 9:30 am

hai salutare clasa muncituare care este si care nu este

baicsule esti bre pe metereze?
eyewitness

Mesajde SOD » Sâm Dec 06, 2003 9:46 am

bah ticalosule,treci bah acasa si fa-ti bagajele.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Sâm Dec 06, 2003 9:50 am

sa traiti, am inteles . am plecat si dus fusei
eyewitness

Mesajde nae cinefil » Sâm Dec 06, 2003 11:48 am

deci buna zuoa! la mine-i buna c-am achizitionat parchetu necesra amenajarii apartamentului propretate personala care il am! da`n rest i-un polei sh-o lapovitz-afara ca ierea sa-mi umplu capota de pietoni panla biuro!
io n-am fost la cargo ca nu-s in buc, da` am fost la ceva festival de folk, unteam vazt nejte oamini bunutz, pintre care unu vali sherban, da` shi nejte penali care cred ca daca shtiu tzine o chitara in mana aia ie folk! la final o fo Hara, care-o cantat nejte cheshtii de nu le shtiam shio fo fuarte bine, ca amu le caut pe net!
maine sara ie conzert naitluzers shi iar ma prezint! deci ie uichend coltoral!
mai vorbim luni!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

4356

Mesajde baixinho© » Sâm Dec 06, 2003 5:32 pm

Initial trimis de eyewitness
baicsule esti bre pe metereze?

cand ai intrebat tu nu eram. acum sunt. deci, da.
voiai sa-mi spui ceva foarte inportant? ti se facuse dor de mine?
ma, saru mana de stii tu ce.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde nae cinefil » Dum Dec 07, 2003 12:03 pm

deci io concluzionez ca aia de nu lucra in timpu saptamanii ie chematz in uichend s-o faca, ashea ca-mi bag ce-am mai de pretz in ie munca!:)
macar ca ie fain in locatzie, ca a nins ieri shaz noapte sh-acuma ie suare shi omat:)!
ratzaidreaq(copirait) ai de avetz uichend normal!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde marian jan » Dum Dec 07, 2003 12:24 pm

da si daca lucrezi si in timpu saptamanii si in uichend ce-are?ca sa fii sigur ca nu te plictisesti.eu insa tot nu imi revin dupa socul de a avea 2 zile libere care mai sunt si consecutive.a innebunit lumea!
bravo baixule!
marian jan

Mesajde nae cinefil » Lun Dec 08, 2003 8:27 am

aiu, ce se-ntampla? unde esjti? sa fiu io primu`? `gamiash ca io ashteptam sa-mi aiu concediu shi cand colo mi-au trantit alte chestii de facut, ashea ca adio frecat menta!
oricum, on inceput de spt deosebit tutulor!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde memetshot » Lun Dec 08, 2003 8:36 am

neatza la toata lumea stimabila si nu care este si nu.
cum fu uichendu si ce va aduse mosu?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde nae cinefil » Lun Dec 08, 2003 8:41 am

bine tz-ai revenit animaloo! dupe cum se vede, mie moshu nu mi-a adus ci mi-a loat concediul pe care trebuia sa-l incep azi! ashea ca daca-l prind pe moshu asta...sau oricare altul, ii rup picioarele!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde gaga » Lun Dec 08, 2003 8:52 am

neatza care este ...

cinei marijan si ce cauta pe threadu' asta? ... total offtopic de alfel...

in alta idee de ordini ca mie cam rau si nuntzeleg ce vreau sa zic, animalule, la bancu cu violu' nu stiam da' era evident :)
de bun simtz adica ...
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde eyewitness » Lun Dec 08, 2003 9:21 am

holla carcotasi

uichend ghinionist si nici saptamana nu se anunta fuarte buna
file de la 7.45 is pe metereze da avusei trebi
eyewitness

Mesajde nae cinefil » Lun Dec 08, 2003 9:29 am

se pare ca shi altzii au inceput perioada de sarbatori de-amp*lea! shi ce bine incepuse luna...! acuma sper doar sa apuc sa-mi pun parchetu pana la Craciun shi eventual sa-mi iau macar 3-4 zile din concediul pe anu asta! Is fuarte nervos! Atata de nervos ca cre` c-o sa dezertez la un moment dat azi cu destinatzie precisa!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde basstard » Lun Dec 08, 2003 9:33 am

Neatza,
Va doresc sa incepeti saptamana la fel de bine ca mine (mai putin durerile de cap. Ai dracu astia cu tuborgu de craciun ca am capu cat o banitza).
Eu am ajuns la birou, unde e pustiu, si nu e mare lucru de facut deci ma mut putin mai in spate si dorm.
Spor la munci, revin dupa ce m-am trezit.
human being/being human
basstard
Junior Member

4361

Mesajde baixinho© » Lun Dec 08, 2003 9:51 am

Initial trimis de nae cinefil
de-amp*lea!

deci corect ie dampulea nu cum ai scris tu, si omu ie din Cluj, iar la vara o sa fie voluntar la Jocurile Olimpice de vara de la Atena. habar n-ai nimic.

olala la truditori.

aiule, ma aiule, ma, tu ej suparat pe mine? zi, ma, sa stiu o treaba!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gaga » Lun Dec 08, 2003 9:54 am

insumez tuate aspectele negative ale restului carcotashilor si anume: uichend ghinionist, saptamana nu se anuntza bune, dureri de cap, sictir ... hmmmm
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Salma » Lun Dec 08, 2003 9:58 am

M-am gandit sa-i aduc putintica bucurie-n suflet cinefilului prin metoda "capra vecinului", anuntandul ca io am prestat si pe-ntai si-o sa prestez si pe 24 si 25 si 26 si 30, fiind, peste toate astea, omu' fara concediu-n 2003 si, dupa cum se vede situatia la momentul actual, probabil ca si-n 2004. Nu-i asa ca ti-am inseninat un pic ziua?:D
E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
Salma

Mesajde neatza » Lun Dec 08, 2003 10:07 am

dupe cum unii a shi opservat in prealabil, am aparut shi eo la biuro. din nefericire pentru mine, nuii altzii shi careo mai fi, no sa stau prea mult pacilea, eo urmand sa particip la un trening care sa manvetze oarece. deci cam asta ie. uichendu a fost bun, partea najpa ie ca sanbeta am fost umpic bolnav din cauza unor evenemente petrecute viner seara pana sanbeta de dimineatza.

neatza

Mesajde memetshot » Lun Dec 08, 2003 10:11 am

io nu-s asa de suparat ca restu de truditori, penca incepand cu 24 io o sa fiu in pauza competitionala pana pe 5. broblem mare ie ca tre sa-mi termin tuata treaba pana atunci, deci ie najpa
memetshot

Mesajde eyewitness » Lun Dec 08, 2003 10:13 am

-racit cobza si balalaica ,febre si nasu precum dozatoru de tuboarje fara semering
-masina in pana de sambata undeva prin giurgiu
in rest numa chestii nasuale...

mai tarziu: suna bine bre ultimu cargo..
eyewitness

Mesajde nocturna » Lun Dec 08, 2003 10:20 am

buna ziua! voi? nici io.

am primit un meil de la neatza, cica: This is a multi-part message in MIME format. si atat. deci da, si io la fel. si io am racit da' nu am vrut ca sa zic sa nu va speriatzi. raradracu de gripa japuneza! statz cat mai departe de mine c-o luatz, la propriu, pe ea gripa, care este. aiule, io tz-am zis. deci e tare naspa, instalatzia infundata si la mine si mai picura din cand si cand. stocu de doo duzini de servetzele e pe terminate...ce ma fac??? :cry:

in rest?

baicsule, ma auzi? ejti p'aci? cre'ca pot sa te ajut cu oareshce, da' voiam sa stiu daca ai matale instalat adobe acrobat reader ca sa stiu daca le mai copiez in notepad au ba. deci ai?

da bre, cumparai si eo ultimu cargo. ce e naspa e ca piese noi e cam putzine, da' spiritus sanctus place. am auzit ca s-a intrerupt concert ca striga unu disperat "kempe, kempes", tot ie bine ca nu striga "dutza, dutza". :D io n-am mai ajuns pe motiv de boala la propriu care se vede cu ochiu liber.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde memetshot » Lun Dec 08, 2003 10:32 am

aproape cel mai mijto concert cu cargo la care am fost.
deci interpretii era mai multi si canta (care ierau totusi sub 50) fiescare alta melodie. cam frig un pic, dar sa asculti acesti rabsozi si barzi care ierau, merita sa iti inghete oole...dupe o ora de concert totusi m-am cam saturat sa inghiet si am plecat acasa...
Si tuate astea pentru ca in lipsa de tarif de intrare pana la ora cand am agiuns io sala era de la plina in sus. de ce n-or fi pus si ei macar 50k biletu? eram in autobuz si vorbea unu la tel: ma duc la concert. sunt niste rockari :cargo. bagamias, cred ca cel putin 30% din cei care au fost la concert s-au dus la mijto...
memetshot

Mesajde nocturna » Lun Dec 08, 2003 10:43 am

deci nu-i baicsu, ah? haidi mah ca tzi le copiez pe notepaduri, le fac pachet si le trimet.

nocturna

Mesajde eyewitness » Lun Dec 08, 2003 11:19 am

intrai tiptil sa nu deranjez ca vaz ca se munceste din greu peaici. voi chiar credeti ca o sa luati prime si bonusuri? sau ca va face cineva statui? io zic ca vanselati...
eyewitness

Mesajde memetshot » Lun Dec 08, 2003 11:23 am

hai ma aiule, ce rau iesti. adica taman cand credeam si io ca o sa castig din o prima cat altii din 10 venisi tu ca bulangiu...
memetshot

Mesajde nocturna » Lun Dec 08, 2003 11:25 am

pai io nu munesc, nu-mi trebe primele. da' ce vrei bre sa dialoghez singura si cu persoana mea? sa bag mesaje dupa mesaje sa iau avert pentru postare consecutiva de posturi unul dupa altul? deci nu pot.

da' mi-e somn.

bassule, daca m-auzi, bun bre bancu cu pinochio, da mi-l ziseshi inca de vineri nuapte. ce face tuborgu din om. :D

nocturna

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare