C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde gaga » Lun Dec 08, 2003 3:10 pm

shtiu ca nui bine deoarece io-s pe muarte si nu pot pt casa plec...

hara stiam io ca-s mai experimentali asha, sar de la psihedelice la industriale ... sau ii confund io? is aia cu o tanti, mara, la voce?
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde nae cinefil » Lun Dec 08, 2003 3:15 pm

nu dana, e o trupa de 4 bajetzi, voce,bas,vioara shi tobe. vocalu` ie din B-tza, restu`, din Cluj! Shi canta ceva cu influentze folk, da` cu experimentele ai dreptate!

animaloo, fain bancu cu politzishti! amu-l sun pe unchi-miu(colonel politzie) sa i-l spun!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde basstard » Lun Dec 08, 2003 3:26 pm

Primit meilu cu catasamentu de rigoare.
Abia acu mi-a plecat sefu sa pot respira si io o tzara de aer de cemeu.
Deci sa va feriti de Tuborgu ala de Craciun, dracu in ei danezi....inca am capu ca banita de la christmas brew-u lor. Dracu in ei reni si craciuni, m-o mancat pe mine in rect.....
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Dec 08, 2003 3:28 pm

gata, stiu, i-am confundat cu NEMOS a lui DJ Vasile, tot experimentali, nush de ce mereu cand aud HARA ma gandesc la MARA care nu e HARA, e NEMOS ... my twisted mind...

bassule, nu ie de la iei ca ie facuta la noi ... si stiu ca neatza ie mare fan, daca da iel 50k peo sticla d'aia si inca la 33 se cheama fan sau fraier?:con:
gaga

Mesajde nae cinefil » Lun Dec 08, 2003 3:34 pm

50k peun crismas bru?! po` da` nu se merita! da` deloc! ie drept ca ie fuarte superioara (sic!:)) la tuborgu clasic, care dupe mine ie pishwasser(no ofense!), da` nu face-atata! io amu savurez o stella, ca ie ziua la una din colegele de biuro, care s-a stresat cand am pus fuamea iminenta sh-a zis ca-mi da o bere, numa sa schimb muzica!:) lucru pe care l-am facut/l-am baut!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde basstard » Lun Dec 08, 2003 3:36 pm

Ma, nu jtiu cum se cheama da io am dat vo 20 - 25 000 pe doza de 0,5.... de la angro.....ca am beut-o acasa (nu mai conteaza la cine acasa)
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Dec 08, 2003 3:43 pm

deci da, ie fraier.. 50 pe un cristmas la 33 :D
mie imi place tuborgu ala clasic, nu-mi place stella din cale afara...
si sunt fan inrait al berii Skol!!!! Nu ca ar conta, da ca chestie, deshi-mi pare rau sa bag bani in buzunaru' jidovilor ...

da shini te-antrebat bre la shini acasa ai beut-o?
gaga

Mesajde memetshot » Lun Dec 08, 2003 3:48 pm

berea skol...nu ma incanta la inceput. dar avand in vedere ca in club a iera 10-12 si acu 14k, am devenit un mic fan al ei.
aseara am baut si io un pic de halbe de la beraria nemteazca. Buna, da' cam slaba. genul de bere de cursa lunga si de burta mare
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde nae cinefil » Lun Dec 08, 2003 3:54 pm

avand in vedere ca n-am concediu, io ma duc spre casa, ca mi-am gatat berea! shi-s mai nervos ca az dimi neatza!
ne-om mai conversa shi maine! sanatate la infestati cu gripa japoneza shi revenire grapnica la ceilantzi, infestatzi cu diverse alcoale din motive de uichend!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde gaga » Lun Dec 08, 2003 4:17 pm

vreau si io sa plec da nu ma lasa shefii ;P

ah, ce-ash mai actziona un penis de imprumut in directziile anumitor anusuri vecine ...
gaga

Mesajde memetshot » Lun Dec 08, 2003 4:31 pm

dana, ai zis penis :w :no:
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde gaga » Lun Dec 08, 2003 4:43 pm

penis de la pe nisipul arzator ...

la reveseara la tuata lumea care este, saau neatza, ce penisu mielului, am plecat
gaga

Mesajde neatza » Lun Dec 08, 2003 4:49 pm

am venit de la trening. nam invatzat nimica nou. ba ash putea spune ca ba din contra ca leam invatzat eo pe alea de venisera sa se dea rotunde. sunt bun bre...

be: crismasu de cinzejde mii la 33 a fost o data dintro regretabila gresheala de eroare carea doa oara nu mai pun picioru in crashma respectiva. las cam fost viner spre sacbeta intro alta crashma careavea crismasu la doojcinci de miii la jumate shia fost bine care mai incolo am ajuns in faiar da nam mai loat dect o bere ca ierea nejte pushtan pacolo care senbulzea shi se lovea uni pe altzi ca proshtiiii shi laomomendat a ricoshat unun mine shi mia varsat din bere de ma apucat tuate alea sham plecat dacolo.

ce: hara? industrial? eo creca voi nu shtitz ce ie aia industrial.

de: imminent starvation: aia ie cea mai mica piesa shi ie un fel de intro la urmatuarea care are vro 5 minute. orcum, za best of za beste de la iei ramane "tentack one"
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde SOD » Lun Dec 08, 2003 4:58 pm

noroc si sanatate.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde neatza » Lun Dec 08, 2003 5:01 pm

asemenea shi tzie sodule. itz ieshi trebile alea cu comunicatu?

oasiiowuefg: mam cam carat shi eo. las lumina asha cam permit.

neatza

Mesajde eyewitness » Mar Dec 09, 2003 8:18 am

zioa buna la carcotasi
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde gaga » Mar Dec 09, 2003 8:33 am

breh neatzo, ca sa citez ceva ce ti se refera ca si referintza: intr-o egzistentza cu un ritm perfect, tu ejti singura eroare de proiect

in alta ordine de idei fiinca am rezidat mai apruape cu fo 4 km de serviciu care in mod normal se afla la 18 km de casa mea, adica am rezidat la fo 14km, am ajuns mai devreme ceia ce mia permis sa biau berea matinala de tip skol si acu imi permite sa ma apuc de munci cu scarba micshorata, deci da, neatza la lume ...

of of, vai saracu pui de nuc a cazut din plop in cuc. care este ...
gaga

Mesajde nae cinefil » Mar Dec 09, 2003 8:37 am

ser`us !
neatza, ashtept meil cu pesa zilei!
da mah, ierea o piesa ce se numea "Mai stai", care nu shtiu cum suna pe album, da` in concert aducea ashea a Rammstein, ca se zbatea copchilu` ala ce canta la chitara de bas, iara ala cu vioara parca intrase cel putzin la 220V!
...parerea mea...:)

in continuoare is nervos! oricum, azi la 3 am fotbal shi sper sa ajung!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde eyewitness » Mar Dec 09, 2003 8:44 am

bre ce tie si cu tehnica asta din zioa de azi
cica pana...luai omu ieri la giurgiu sa vaza ce si cum are machineta si numa ce apasa pe un boton ascuns si o lua din prima. cica ie un senzor de shoc ,daca iei fro bordura sau frun pom se declupeaza automat motoru sil reactivezi apasand pe botonu ala. da io nam luat nici pom nici bordura ,shatunci...?
oricum ie bine...
eyewitness

Mesajde memetshot » Mar Dec 09, 2003 8:59 am

Neatza truditori
iaca am aparut si io la rahatu meu de birou. mai si ce frumos ie afara, ie o zi numa buna s-o dormi toata. In rest toate cele ie de rau
memetshot

Mesajde nae cinefil » Mar Dec 09, 2003 8:59 am

ai dreaq laponi! buna asta animaloo!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde eyewitness » Mar Dec 09, 2003 9:03 am

baicsule amr 10, da?
gradele cand le espui?
eyewitness

Mesajde gaga » Mar Dec 09, 2003 9:16 am

;P
gaga

Mesajde basstard » Mar Dec 09, 2003 9:24 am

Initial trimis de eyewitness
ce apasa pe un boton ascuns si o lua din prima

Ala ie punctu sensibil al machinii, adica un fel de punct ge.

In alta ordine de idei:
Buna diminiata la toata lumea.
Azi spre osebire de eri am o tzara mai mult de lucru ceea ce nu ie frumos, deci sa imi belesc uochii in monitaur, mai ales ca prelucrez nejte imagini din Caraibe si deja am umplut tastatura de bale.
Nu ie corect dom'le...cand primesc un proiect despre o locatie trebuie intai sa ma trimeta acolo sa vad eu cu uochii mei, eventual invat sa fac poze (au scapat si de cheltuielile cu fotografu) si mai si castig un ban cat is acolo, sa am si io sa gust din "specialitatile" locale.....
Daca m-ar asculta ajtia pe mine ce bine ar mere afacerea lor.... da nu stie dom'le, ie prosti, habar n-are cum se face afacerile la noi.

leitar iedit:
ce patzishi dano? inca te mai strange casca de la tzuikomicina aia? vezi daca n-ai citit prospectu? se da ia fara prescriptie de la medic da' tot are efecte adverse
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde memetshot » Mar Dec 09, 2003 9:24 am

dana ce-i cu michimausu (ca sa te citez) ala plangaret?

bassule: lasa mai ca or sa faca vrun proect cu polu ala de la nord si atunci sa vedem ce parere ai de ideia ta
memetshot

Mesajde nae cinefil » Mar Dec 09, 2003 9:24 am

dana, te rog sa nu mai deviezi de la subiect shi sa fii mai concisa! posturile tale kilometrice ma impiedica sa vad coerenta sredului!...:)
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde gaga » Mar Dec 09, 2003 9:32 am

adica nam voie sa plang ca viu sambata la munca si ca acilea ie balamuc de balamuc cu judetzu si distribuitoru si si si

macar basistu vede poze frumuase io vad excel belishiar oole care o inventat excelu asta tampit de miau luat lotusu vietzii

deci numi dau avertizment pentru michimausu ala (copywright curly) ca-s pe tarlaua noastra acilisha...

cum ziceam ;P

peseu: basule, da ceva despre siberia nai?
gaga

Mesajde neatza » Mar Dec 09, 2003 9:37 am

a venit shi eo la biuro. ie bine. suare 87%. concentratzia in sange respectiv mare. in general destul de bine. deci nici eri nam baut bere. deloc niciuna zero. ie bine.

alfel? lumea, bine, sanatuasa?

dano, vez de bagam pe meil un jpeg sau o lista cu ce sa trimis de lanceputur shi pana in present ca sa shtim shi noi, cam pierdut shiru.

neatza

4367

Mesajde baixinho© » Mar Dec 09, 2003 9:40 am

alalo la muncitorii

aiule, deci n-ai inteles nimic, si nij nu ma mir. amereu intr-adevar, ie-n scadere, da nu ie zece, ci 29, chiar 30 cu ziua de azi, care insa nu se pune. deci mai calculic. cat privejte gradele, ie cam asa: 32 daca ai fi acum acolo, vantutz bate din NE cu cinci chilometri pe ora, iar daca ajungi la nuapte in locu cu pricina dai peste 20 de grade celsius, ca de alfel si maine noapte. ai, ma, ca nu e rau deloc.
si mae ceva: noi fi luat tu pom sau bordura, da teor fi luat pomu sau bordura pe tine. la asta te-ai gandit? pai vezi? noroc cu mine.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gaga » Mar Dec 09, 2003 9:49 am

auleo neatzo, nu crez sa am vreme acuma mai draga, traitziar famelia de peloponez cas prinsa in rapuarte si dedlainuri de nu mai shtiu de viatza mia, datz promit can cur(s)u zilei de azi te rezolv eo cumva...
da dai o bere?
gaga

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare