Am citit zilele trecute cate ceva despre evenimentul Carte si Arte si m-am gandit a ar fi dragut sa va povestesc cate ceva despre un spectacol de vis pe care l-am vazut acolo si sa va dezvalui care este motivul pentru care am plecat totusi de acolo cu un gust amar.
Locuiesc in centru, iar singura placere pe care mi-o pot oferi duminica seara este o plimbare pe bulevard. Intr-o asemenea seara cand asfaltul se racorea si masinile se rarisera pe Magheru, am zarit coborand dintr-o masinuta argintie un om ce mi-a atras atentia: imbracat in alb, bronzat, foarte sigur pe el si zambitor. L-am salutat si mi-a zambit incetinind pasii pentru a-si astepta sotia. Ati ghicit probabil: era Bodo. Au plecat spre scena amenajata in fata Teatrului National, de mana starnind zumzetele si admiratia trecatorilor. Oare avea sa cante sau se plimba ca si mine? Am gasit din priviri, destul de repede o tablita pe care scria: in seara asta, ora 21,30, concert Proconsul. Mi-am privit ceasul. Mai era mai bine de o ora. Numai bine cat sa-mi termin obisnuita plimbare cu prietenele pana la Piata Romana. Am stabilit deci sa revenim pentru a vedea concertul, am sunat acasa sa anuntam ca vom intazia si la 21,30 fix am ajuns din nou in fata teatrului. Intuneric, aplauze razlete, lume adunata, nici un loc liber si...asteptare! In sfarsit, dupa cam 20 de minute a inceput concertul. melodii pe care nu le mai auzisem niciodata! Frumoase, profunde, rascolindu-mi sufletul pana in stomac. Toata lumea din jur privea vrajita. Si, surpriza, melodii pe care le cunosteam si le-am cantat impreuna. O seara superba!Cu sufletul plin de toata dragostea din lume, avand convingerea ca voi gasi si eu intr-o zi omul care sa-mi spuna ca in ochii mei "rade luna", m-am indreptata spre partea laterala a scenei, unde cei care ma vrajisera pana atunci, dadeau autografe. Am intins o foaie de hartie pe care am gasit-o in rucsac spre Bodo, care mi-a scris "pentru Ramona, cu simpatie! Bodo-Proconsul" si mi-a zambit. Apoi, m-am indreptat spre chitarist. In spatele lui, nerabdatoare si nervoasa, era iubita lui, Carmen - cameleonica de la Camioane in multime. Mi-a sesizat intentia de a apropia si s-a mutat un pas mai in lateral, in calea mea si mi-a dat un cot in stomac, spunandu-mi printre dinti: "dispari daca nu vrei sa ai de a face cu mine!". Apoiu l-a luat pe pretiosul iubit de o aripa si au plecat spre o masa de la marginea terasei. Am ramas cu foaia de hartie in mana, privind in urma lor, neintelegand cu ce as fi putut sa o deranjez. M-am uitat in jurul meu si am vazut tobosarul indreptandu-se spre sotia lui si adresandu-i cateva cuvinte, in limba rusa, cred. Apoi o bruneta ghidusa la vederea careia claparului, Robert, daca nu ma insel, i s-au luminat ochii. Pe Florin indreptandu-se spre o pustoaica blonda care l-a privit ca pe nimeni altul! Am aflat mai apoi ca este sotia lui. Pe Bodo continuand sa dea autografe, zambitor si la o masa de pe terasa pe Carmen sarutandu-l pe Dragos. Am asociat aceasta din urma imagine cu una amuzanta: o vrajitoare sugand viata dintr-un biet muritor.
Trecand peste toate acestea am vazut un concert extraordinar, oameni incantati, un primar care a ascultat cu curiozitate concertul vostru si care s-a ridicat in picioare sa aplaude, prinzandu-si apoi sotia de dupa umeri:uman, firesc, minunat, o proaspata mireasa care a steptat ca sotul ei sa termine de dat autografe, doi actori care au incercat sa intre in gratiile primarului, oameni zambind... iar eu... am plecat cu un gust amar din cauza unui cot in stomac.
Il compatimesc pe Dragos: sunt profesor de psihologie si mai mult decat atat am avut un sot care reactiona la fel ca ea, din cauza nesigurantei, a lipsei de incredere in propria persoana, a slabiciunii si labilitatii psihice. Acest gen de oameni sfarsesc prin a face rau oamenilor de langa ei si in ultima instanta prin a le imbatrani sufletul. Pacat!
Va doresc din tot sufletul succes, concerte minunate, public de vis, vanzari bune si intelegere!
Cu simpatie, Ramona U.
Camioane si Proconsul
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
ramona.......gresit!modul in care abordezi problema vreau sa zic.psihologia inseamna a intelege oamenii si nu a-i judeca si a le da in cap.ar fi trebuit sa stii.imi pare rau ca ai suferit in trecut.si muzica vindeca ,nu-i asa?ce parere ai despre "nu mi-e bine.."?fanii ii doresc lui dragos sa-i fie bine si nu stiu daca i-ar fi fara iubita lui.vorbeste foarte frumos despre ea.
- DORA-K
Re: Camioane si Proconsul
nu o cred pe carmen atat de nesuferita ...e intr-adevat foarte indragostita de dragos si foarte foarte posesiva......dar daca dragos pe ea o vrea de ce sa nu le uram tot binele din lume?
- gicu
Re: Re: Camioane si Proconsul
Initial trimis de gicu
nu o cred pe carmen atat de nesuferita ...e intr-adevat foarte indragostita de dragos si foarte foarte posesiva......dar daca dragos pe ea o vrea de ce sa nu le uram tot binele din lume?
Nu le vrea nimeni raul, dragule! Stai linistit! Ca si tine, femeia a emis o parere, este interzis?
Mai mult decat atat, am cunoscuta acum vreo 2 ani pe aceasta individa care se crede buricul pamantului si am asistat la fel ca inca vreo 30 de oameni la o criza de isterie pe care a facut-o "La mama". Este nesimtita desi face pe educata si manierata.
- Coralia
Re: Re: Re: Camioane si Proconsul
o cunosc si eu pe carmen si da poate ca se crede buricul pamantului...stiu destule despre ea dar asta nu ne da dreptul sa o judecam nu credeti?
- onix20
- Junior Member
Re: Re: Re: Camioane si Proconsul
si apropo sunteti aici sa discutati despre muzica celor de la proconsul nu despre viata lor privata....nu credeti?nu iau apararea nimanui cu atat mai putin lui carmen ..dar totusi fratilor lasati-o moarta cu treburi legate de viata lor personala...sunteti de kko la faza asta...si sunt fata draga coralia nu baiat:M
- onix20
- Junior Member
Re: Re: Re: Re: Camioane si Proconsul
Initial trimis de onix20
.si sunt fata draga coralia nu baiat:M
Eu l-am citat pe gicu, nu pe tine!
- Unregistered
Re: Re: Camioane si Proconsul
Initial trimis de Unregistered
Ai perfevta dreptate Ramona si stiu eu ce vorbesc.
Si ca sa vezi, s-au casatorit! Cine ar fi crezut?!
Fetelor, asta inseamna ca unii barbati sunt atat de prosti incat isi merita soarta? Sau atat de indragostiti ca nu vad cum este cu adevart omul de langa ei? Marin Preda spunea ca nu vezi cu aderat omul de langa tine decat atunci cand nu il mai iubesti, cand gesturile nu ti se mai reflecta ca intr-o oglinga, cand poti privi acea persoana rece si gol...
- !
-
Florin - Junior Member
10 mesaje
• Pagina 1 din 1