C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde basstard » Mar Dec 09, 2003 9:50 am

Ba m-as duce si pana in Siberia, da scurt, fac doo poze, inghiatza aparatu si gata. Poate dau de lapona Enigel ( la p**a Enigel)
Alt avantaj ar fi ca p-acolo prin zona sigur gasesc patinoare cu ghiatza faina, ca la Sibiu anu trecut a fost de kk si anu asta cre ca nu va mai fi deloc, ca or pus mana nejte muisti pe patinoar si cre ca vor sa faca crajma X-( ;P
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde neatza » Mar Dec 09, 2003 9:55 am

dano, eo am zis de mai demult ca dau nejte ber, da nu az ca voi fi ocupat cu am achizitziona nejte mergatori. shi cum ma duc cu consuarta are shi ea are acelash scop, ie clar co sa dureze mult mai mult decat miash putea eo imagina.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde SOD » Mar Dec 09, 2003 10:04 am

noroc la voi.noroc la mine.noroc la touata lumea.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde gaga » Mar Dec 09, 2003 10:08 am

vezi breh bassule sa nu o gaseshti pe lapona Ielemele si so chemi in coa ...
adica ce e rau cu crajma pe cgeatza? ca daca pici ca prostu zici cai de la bere si nu dai rau la gagica ...

da cinea zis mah neatzo de azi? potzi sa le pui si paravion ca o sa fiu in austeritate dat fiind ca cheltuielile minime sau facut de 7 miliuane in ultimele doo zile deci o sa stau pe berea matale si pe uischiul meu de acasa care e joni ualcar, da merge ca ie din italia.

SOD, cum noroc? nai citit ca noroc ie dracu ala care haleshte copii prajitzi?

deci da, ma duare capu, sa nu uit ;P
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde SOD » Mar Dec 09, 2003 10:12 am

ce copchii prajiti bre?nu stiu nica.
ochila,rezolvashi bre cu varburtu?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde nae cinefil » Mar Dec 09, 2003 10:13 am

deci ie posibil totushi ca de saptamana viitoare sa am concediu! cica daca rezolv neshte oareshce chestii pana vineri-sambata, ar exista shanse!
he-he! inca-s nervos, though!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde gaga » Mar Dec 09, 2003 10:19 am

cum? nu ai citit de noroc in sfaturi ortodoaxe?
uite aici

da sa te pregateshti sa te razi ca ie scris de parintele cleopa :)

"Numai ce auzi pe betivi la crasma zicand : ,, Hai noroc, cumatre !" Uneori vezi crestini pe drum ca se saluta : " Hai noroc, vecine !". Daca l-ai intreba cine-i Noroc, nu stie, dar stie sa-l pomeneasca."

naie: ;P
gaga

Mesajde SOD » Mar Dec 09, 2003 10:23 am

gata,am citit.sufletul mi-e inaltat.de-acu incolo voi deveni un pios.de fiecare data cand beau un paharel,o sa zic : primeste-l doamne si pe asta!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde basstard » Mar Dec 09, 2003 10:24 am

Initial trimis de dana
nu dai rau la gagica ...

Deci ieu merg la patinoar singur, si merg sa fac sport. Oricum ie singurul sport pe care il practic.

Revin dupa 14.00
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Dec 09, 2003 10:33 am

poi daca mergi singur nui nici o gagica pe acolo sa te vaza?
eo ma refeream la o gagica asha in general, una din imaginatzie ("care traieshte in padure")

eo nu mai revin

peseu: vezi SOD ce ziseshi cu norocu de dimineatza?
da dilema asta cum scapi: cum sa nu dai noroc daca asha se cheama actziunea, in spetza a da noroc? nu potzi sa zici lu unu: hai sa dam in pahare sa-l cinstim pe domnu, sau cum?
gaga

Mesajde eyewitness » Mar Dec 09, 2003 10:37 am

bine ai venit preacuvioase sod.
daca ai fi citit liturghia de la utrenie ,prima de azi pe threadu de versete ai fi aflat evlavioase ce si cum cu varburgu. domnu sa te binecuvanteze preafericite.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde SOD » Mar Dec 09, 2003 10:41 am

preasfinte teoctist al banatului Ochila,io de unde sa stiu bre ce facusi cu varburtu,daca nu ie timp de citit kilometri de clasa muncitoare?ca parca aveti motorashe la dejte,asa scrieti.

dano,pei cum sa dai norocu?ca ie unii oameni care mai are doar un noroc.si daca-l dai,nu ramai fara noroc?nu?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde gaga » Mar Dec 09, 2003 10:45 am

bah, nush cum ie cu norocu' decat din auzite, io nul cunosc
da din cauza la un user care da mailuri cu vaci si bashini am gasit acest thread de vesela amintire

il mai tzinetzi minte?

Ai doua vaci, una americana si una chinezeasca. Cu ajutorul martorilor si a unor secvente cinematografice ale unor amatori un ziarist american arata cum vaca americana a crescut in suburbii din parinti divortati si arata in trecut, pe baza unor fotografii din satelit cum vaca chinezeasca a fost batuta in fiecare zi de un fermier rau si a vazut cu ochii ei cum i-au fost macelariti parintii. Vaca americana cistiga competitia si semneaza mai multe contracte de milioane de dolari. Vaca chinezeasca este data afara de pe stadion si este impuscata de oficialitatile chineze pentru ca a facut comunismul de ris. McDonald o cumpara si o serveste intr-un restaurant din Beijing.

acu am varianta completa :)

====
later edit, tot acolo dadui peste acest banc clasic si ingropat demult: culmea rabdarii... satzi bagi poolah in pamant si sa asteptzi cutremurul satz faca laba :D
gaga

Mesajde eyewitness » Mar Dec 09, 2003 10:50 am

ce sati fac dano daca frecai menta teleleu tanase cand impartira astia norocu ? vezi ca mai gasesti pe la buticari cu 10.000 sticla da daca cauti mai bine ie si la 2 litri.
eyewitness

Mesajde neatza » Mar Dec 09, 2003 10:56 am

bre, care tzineam neaparat sa va zic: care va sa zica am loat asear nejte busuioaca de bohotin d'aia cu eticheta roshie. deci sa nu va puie dracu sa cunparatz asha ceva ca ie muarte curata. am loat doo pa'are sham zis ca mie dajuns ca nu se putea consuma. creca singura legatura a respectivului lichid cu strugurii ie ca o vecina a matushii omului care a desenat eticheta a trecut laomomendat cu trenu pe langa o podgorie.

neatza

Mesajde gaga » Mar Dec 09, 2003 10:58 am

cand sompartzit norocu, fostam eo dus la lucru mai dorule ...
ata ete, am supto in ezistentza asta, puate intr-o viatza viituare sa am bafta (nu noroc, sa navem vorbe)
da punem pariu ca io o sa ajung in rai?

auz nene ochila, nu te supara pi mini da io nam priceput nica din ce bojmondeshti tu si cu baicsu. ie limbaj secret?

sa nu uit: ;P

si aj mai zice ceva de moldoveni da acu imi dau seama ca nu voi sa fac fun atac la persuanele care nu ieste moldovenii pe care vreau sai balacaresc eo
gaga

Mesajde eyewitness » Mar Dec 09, 2003 11:01 am

rai uno,due sau tre?

nu ie bre limbaj secret ie de bine iti zic io..pt unii caresi baga flofenderu in iarna si pleaca la gigacalorii mai multe si cornute

mai tarziu: bre da ie o activitate pe foum debordanta in afara de cemeu nu misca nica? lutzele doarme bre...
eyewitness

Mesajde SOD » Mar Dec 09, 2003 11:09 am

zi bre dano,ca nu ataci pe nimeni.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde memetshot » Mar Dec 09, 2003 11:15 am

aiule lutzele ie la scoala ma ca sa se faca si ele dastepte sa-tz arate iele ca stie unde ie bucurestiu pe harta. sa vaz atunci cio sa zici
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde eyewitness » Mar Dec 09, 2003 11:18 am

bre ca invata undei bucurestiu ie insuficient.trebe sanvete si undei bdul lacu tei. atuncea da, inseamna cau invatat ceva?

matinale cum versi matale 15 litri de vin intro damijana de numa 10 litri?
eyewitness

Mesajde neatza » Mar Dec 09, 2003 11:21 am

astai sinpla. o jtiu. da nu po satz esplic. trebe sa fiu la masa locului shi satz arat cu gu (pardon) mana mea cum se tuarna corect.

lwieufgt: shi fii atent bre, ca corect se zice "torni" nu "vershi". cum ai zis matale acolo ie pentru incepator nu pentru profesionijt.

neatza

Mesajde eyewitness » Mar Dec 09, 2003 11:25 am

pai zii bre ca am 9000 de tone si trebe sa le bag intrun bampor de maxim 8 si nu stiu cum sa fac ca nici remorca nu poti pune nici nu ie din cauciuc

desarte...incercarile cu turnatu
eyewitness

Mesajde neatza » Mar Dec 09, 2003 11:27 am

deci daca ie vin shi nu cherestea, chem eo nijte baietz care tot nare nimica de facut de reveilon shi teajuta detz ramane shi loc.

neatza

Mesajde eyewitness » Mar Dec 09, 2003 11:34 am

ierea bine da napucau baietii aia de nare ce face de revelion ca iera docherii primii...iar aia ie renumiti cati fura si zaharu din cafea

da nocturna undei bre? se duse sasi desfunde urechile ?
eyewitness

Mesajde memetshot » Mar Dec 09, 2003 11:35 am

la master la ase fu ieri o conversatie de genul.

Profu: stiti exista brenduri care iau numele dupa anumite zone, gen tigarile Snagov, laptele Dorna
Tipa: dar de ce se numesc tigarile Snagov
Profu: nustu
Coleg inteligent: Pentru a face o paralela intre aerul curat al muntilor snagov si puritatea tigarilor...

amu discutia e pe bune, iar tipu nu facea misto

deci aiule: degia daca stie undi i bucarestu pe harta ie de agiuns
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde gaga » Mar Dec 09, 2003 11:44 am

moi nu radetzi deoarece ie lutze da leam moderat eo dimineatza de lea mers fulgii care ieste (delete, delete, delete)

mah de cand vreau io sa fac baie in vin ca-n tom si jerry, pot sa ma duc io pe vapor sa vaz de o solutzie? sau aduce ghinion?

kestie: daca noroc ie dracu ala de zicea popa, inseamna ca ghinion e un inger bun?????? :con:

mam prins ochila (cred eo), adica faci conced unde face bassplaieru proiect pe compu sau care ieste

nu mai zic sodule ca mam calmat
gaga

Mesajde neatza » Mar Dec 09, 2003 11:47 am

ia te uita bre ca faza! ma luai cu vorba shi trecui de doomii de postur. oare ceoi fi scris la postu doomii?

am vazut acu: ie ceva despre bere. cum dracu reushesc????

neatza

Mesajde SOD » Mar Dec 09, 2003 11:54 am

bah,io va zic o cugetare pe care am cugetat-o acusa.stefan banica jr e un animal.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde memetshot » Mar Dec 09, 2003 11:55 am

ba sodule am zis io ceva rau de tine ma?
memetshot

Mesajde eyewitness » Mar Dec 09, 2003 11:56 am

cam asa ceva dano numa ca iel face proiectun stanga si io ma duc in dreapta da climateric vorbind ie totuna...si nui conced ca concedu til da iei io mil iau io deci ie escapada sau holdap sau cum spusei bagarea flofenderului in iarna...

in alta dezordine de idei scufundatu in vinu din magazii ie periculos ca tancurile de combustibil si balast nu ie iele ermetice si sar putea sa capete vinu gust de apa de mare sau pacura si motorina si atunci busuioaca lu matinalu ar putea parea don perinion pe langa zama aia

peseu: mie fuame si sete...
eyewitness

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare