The Lord Of The Rings : The Return Of The King

sub lumina lanternei magice

The Lord Of The Rings : The Return Of The King

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Noi 07, 2003 3:25 pm

Desi mai mult de 40 de zile ne despart de premiera oficiala a filmului, initiez acest subiect pentru ca pur si simplu nu mai am rabdare. Abia astept sa vad continuarea celui mai frumos film al mileniului.

Atentie ! Orice spoiler nemarcat referitor la acest film se pedepseste direct cu ban pe forumul de cinema. De asemenea cei ce au citit cartea sunt rugati sa foloseasca spoiler atunci cand doresc sa dezvaluie lucruri care ar periclita vizionarea filmului pentru cei ce nu cunosc romanul. Nu e mare lucru sa marchezi un spoiler : se scrie cuvantul spoiler cu rosu sau mare, astfel incat sa sara in ochi din prima.
Multumesc pentru intelegere.

Aici gasiti subiectul despre The Fellowship Of The Ring

Aici gasiti subiectul despre The Two Towers

Premiera internationala a filmului va fi pe 17 decembrie 2003, iar in Romania premiera va fi pe 2 ianuarie 2004. Asa am citit pe siteul cinemagia si sper sa fie adevarat. Precedentele doua parti ale trilogiei au aparut la sfarsitul lui februarie. Ar fi super sa putem vedea in cinematografele din Romania partea a 3 a, la doua saptamani dupa ce a aparut pe piatza.

Pe siteul oficial al filmului deja puteti gasi poze cu The Return Of The King. Si evident, trailerul. Adresa este : http://www.lordoftherings.net

Pagina de pe imdb a filmului o gasiti apasand aici .

Alte poze din film se gasesc aici .

In atasament posterul filmului.

Nu ne ramene decat sa speram intr-un film perfect, la fel cum au fost si primele doua parti.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Dum Noi 09, 2003 9:14 pm

Sper sa nu fie considerat off topic ...
Moshule , daca vrei sa vezi inca din 17dec , hai aici *p
O sa merg sa il vad .. de curioazitate .. pacat ca o sa fie in franceza , deci nu o sa am parte de tot ce stii tu , engleza aia faina ... asa ca .. astept sa imi dai tu citate :yD
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Aliosha » Dum Noi 09, 2003 9:50 pm

La cinema filmele sunt dublate ? Nu exista si cinematografe in care le poti gasi titrate ?
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde vali » Mar Noi 11, 2003 9:38 am

am facut rost de un trailer de 1'40" si se pare ca va fi misto
some people deserve to die
vali

Mesajde COSS+min » Mie Noi 12, 2003 9:19 pm

Si eu mor de curiozitate sa vad The Return Of The King. Mai ales ca primele 2 filme pur si simplu m-au dat pe spate. Nu m-am asteptat la asemenea filme bestiale si The Two Towers intra in categoria celor mai bune filme din viata mea
Stele mici de cositor
Ard de dorul morţilor
COSS+min
Junior Member

Mesajde b0nechina » Vin Noi 14, 2003 11:20 am

O stire care pe mine m-a pus pe ganduri...
http://www.stuff.co.nz/stuff/0,2106,2725850a1860,00.html

Stirea a fost preluata de evenimentul zilei care, in stilu-i inconfundabil, a zbarcit-o cu naturalete:
"Lee, interpretul vrajitorului rau Sarum, se astepta sa joace un rol esential in ultima parte a trilogiei":
http://www.evz.ro/divertisment/?news_id=137424

Lasand gluma la o parte, chiar ma intreb ce naiba se va alege de ultima parte a trilogiei... :con:
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
b0nechina

Mesajde blushenka » Vin Noi 14, 2003 2:14 pm

Initial trimis de b0nechina
Lasand gluma la o parte, chiar ma intreb ce naiba se va alege de ultima parte a trilogiei... :con: [/B]

nu ca sunt rautacioasa, dar totusi cati ati citit cartea? ;p
ok, ok, nu suflu o vorba despre ce se va intampla.

Vroiam sa spun asta: in tarile intrate in rand cu lumea, in ziua premierei se vor da toate cele 3 parti ale trilogiei (asta ar insemna sa stai in sala de cinema in jur de 9 ore, cu pauza). Aveam oarecare sperante sa se intample asa si la noi, dar vad ca nu e cazul. pacat. E totusi destul de naspa ca desi au adus Matrix Rev la noi pe 5 noiembrie cand era premiera mondiala n-au putut sa faca la fel cu ROTK si sa-l aduca de pe 17 decembrie. Ziua de 2 ianuarie pica destul de naspa pentru o premiera asa de importanta.

Dar, gata cu carcoteala, si sa ne pregatim pentru marea premiera!

vali - de unde ai facut rost de trailer? daca nu e in real player, spune-mi si mie te rog adresa. mersi :)
[size=-2]Stop dreaming,
People who say that are blaspheming,
They're doing nine to five and moaning,
They don't want you succeeding when they've blown it.[/size]
blushenka
Junior Member

Mesajde vali » Vin Noi 14, 2003 3:25 pm

vali

Mesajde b0nechina » Vin Noi 14, 2003 3:47 pm

Draga Blushenka,
te rog nu fi rautacioasa, dar totusi am citit cartea.
Dar tu, totusi, ai citit celelate threaduri deshise pe acest subiect? Nu c-as fi malitioasa...

Vali, sar'na de link, vazut trailerul... :drool:

Se pare, apropo de linkurile pe care le-am dat mai sus (btw, evenimentul zilei e perfect pe langa subiect), ca vor fi doua variante ale lui TRotK (ca si la TTT), iar cea extinsa va cuprinde si scena de 7 minute cu Saruman. Numai ca a doua varianta n-o sa apara in cinema, asa ca nu ne ramane decat sa cumparam DVD-ul... Vorba vine... :D
You don't have to cry
It doesn't make it lies
b0nechina

Mesajde vali » Vin Noi 14, 2003 4:30 pm

ma rog, nu inteleg care va fi marea problema...oricum noi o sa o sa vedem varianta full
vali

Mesajde blushenka » Sâm Noi 15, 2003 8:34 am

Initial trimis de b0nechina
Draga Blushenka,
te rog nu fi rautacioasa, dar totusi am citit cartea.
Dar tu, totusi, ai citit celelate threaduri deshise pe acest subiect? Nu c-as fi malitioasa...

B0nechina, scuzele mele, te-am inteles gresit. Acuma inteleg ca te ingrijoreaza ce va iesi din film, nu ca te intrebi oare ce se va intampla. Daca e asa, sa stii ca si eu am dubii. Imi pare rau dar nu ma pot abtine sa nu fiu rautacioasa cu cei care nu au citit cartea, din simplul motiv ca filmul nu reprezinta perfectiunea pe care o are cartea. Pana la urma, singurul motiv pentru care s-a facut filmul asta e ca sa popularizeze cartea.
Nu, n-am citit celelalte thread-uri pe acest subiect. De-abia am ajuns aici, dar le voi cauta.
Vali, mersi once again. acum downloadez traileru.
[size=-2]Stop dreaming,
blushenka
Junior Member

Mesajde Aliosha » Sâm Noi 15, 2003 8:45 am

Am fost sa vad Master and Commander dar traileru de la LOTR m-a prins mai mult decat tot filmul ce i-a urmat.

There can be no triumph without loss
No victory without suffering
No freedom without sacrifice
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Aliosha

Mesajde Mirela » Mar Noi 18, 2003 1:46 pm

Initial trimis de Aliosha
La cinema filmele sunt dublate ? Nu exista si cinematografe in care le poti gasi titrate ?

In orasele mari, pline de straini si care se "respecta" sunt, dar in rest mai putin...pentru ca nivelul de engleza al francejilor este de cele mai multe ori sub orice critica...
In Montpellier este un cinema care da majoritatea filmelor in versiune originala. E socotit ca si cinema-ul studentilor, dar si mai mult ca "cinema-ul ERASMUS" (al studentilor straini :) ) Din pacate eu nu o sa fiu aici pe 17...(sau o sa fiu?) chiar daca Lord Of The Ringul va fi in versiune originala cu subtitluri
Ah, da, cinemaurile dublate dau si in Montpellier primele doo parti din LOTR inainte de a treia. Gaumontu' din Monpél are contract sa dea FOTR intre 3-9 dec, TTT intre 10-15 si pe 16 seara avanpremiera (iar dimineatza nuj ce fel de intrunire a fanilor, urmata inca o data de primele doo parti, si abia pe urma filmul...) din pacate, repet, toate dublate in franceza :(

Deci, Weet_Weet, you know where to come if you wanna see the real ROTK
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Putin pe langa subiect...

Mesajde b0nechina » Joi Noi 27, 2003 10:13 am

insa foarte interesant, va rog cititi si studiati (eu n-am apucat, ca nush' pe unde pierdui CD-urile cu primele doua parti): http://www.msnbc.com/news/997124.asp?0cb=-314193929&cp1=1
You don't have to cry
It doesn't make it lies
b0nechina

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Noi 27, 2003 6:27 pm

Astazi am vazut trailerul si pot spune ca mi-au dat lacrimile. Mai ales vazand-o pe Arwen cat este de trista. Probabil filmul va intrece in intensitate precedentele doua partzi.
Au avut cap producatorii cand s-au decis sa filmeze toate tre partzile deodata. Cred ca daca le filmau pe rand....filmul ar fi iesit mult mai slab.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde blushenka » Vin Dec 05, 2003 11:39 am

Pe 1 decembrie a fost premiera mondiala a filmului in Noua Zeelanda. A fost cineva acolo? Daca da, poate vrea sa ne impartaseasca si noua experienta... :)
[size=-2]Stop dreaming,
blushenka
Junior Member

Mesajde Sydney » Sâm Dec 06, 2003 4:59 pm

De abia astept inca 3 ore de film bun....
Good shit this is....mmmmm....

Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
Sydney
Junior Member

parerea unui "norocos"

Mesajde Aliosha » Mar Dec 09, 2003 6:06 am

Wonderful conclusion - not perfect, but excellent.

Saw this in Minneapolis as part of the Carleton College fund raiser. Barrie Osborne (one of the three primary producers, along with Peter Jackson and Fran Walsh) is the Carleton grad who helped make this event possible. He truly is an exceptional person -- which comes through immediately upon meeting him. Without his intellect, skill, and ability to overcome logistical nightmares and get the most out of people, it is questionable whether this prodigious achievement would ever have become a reality.

Although expectations were impossible to meet, the movie on its first viewing is still exceptional. I am quite sure that it will improve with additional viewings. The first 15 minutes and the last 30 minutes are superb with the middle 2.5 hours very, very good -- though so loaded with action and plot advancement (as in the book), it is extraordinarily difficult to appreciate fully.

I am not going to give any details because I don't want to spoil it for others, but, suffice it to say, that it is a must see because of the superb story, emotional impact and phenomenal cinematic achievement.

Some random thoughts -- Sean Astin must seriously be considered for a supporting actor nomination. Gandalf (through the masterful Ian McKellan) combines the warmth of the Fellowship while exceeding his warrior excellence in the Two Towers. Gollum/Andy Serkis continues to amaze. The writing, direction and attention to detail are astounding. Peter Jackson's accomplishment is without peer.

Is it perfect? No. (More special effects than I would have liked -- although probably unavoidable.) Would I like to have seen some things improved upon? Yes -- and I fully expect they will be in next year's extended edition DVD which will make this movie a 10.
Aliosha

Mesajde b0nechina » Mar Dec 09, 2003 12:36 pm

Iata primul review pentru The Return...: http://www.msnbc.com/news/996638.asp?#BODY

Atentie! Articolul contine detalii de tip SPOILER . Duh!

Si, daca aveti timp de distractie, cititi si o discutie pe marginea acestui articol. De pe Slashdot, evident: http://slashdot.org/article.pl?sid=03/11/26/0128202&mode=thread&tid=188&tid=192&tid=199&tid=97

Sunt cateva mesaje care dau dureri de stomac... :D
You don't have to cry
It doesn't make it lies
b0nechina

Mesajde aspyrin » Mar Dec 09, 2003 2:18 pm

Initial trimis de blushenka

Vroiam sa spun asta: in tarile intrate in rand cu lumea, in ziua premierei se vor da toate cele 3 parti ale trilogiei (asta ar insemna sa stai in sala de cinema in jur de 9 ore, cu pauza). Aveam oarecare sperante sa se intample asa si la noi, dar vad ca nu e cazul.

Anul trecut la Scala a rulat partea I si partea a-II in paralel cand a fost premiera.
aspyrin
Junior Member

Mesajde blushenka » Sâm Dec 13, 2003 1:07 am

Da? Nu stiam? Dar din moment ce eu sunt in cluj, it makes no difference...
[size=-2]Stop dreaming,
blushenka
Junior Member

Mesajde Delphyna » Mie Dec 17, 2003 11:17 am

Azi e premiera la "The Return of the King" aici dar cum tin tare sa fiu sigura ca prind tot si cum engleza mea mai are mult pana la a fi perfecta o sa astept cuminte pana vin acasa... dar am vazut reclama de cateva zeci de ori pe zi si deja sunt innebunita!
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
Delphyna

Mesajde Berilah » Joi Dec 18, 2003 1:27 pm

Buna tuturor!

Desi ieri am avut un examen destul de greu, nu am putut sa-mi iau gandul de la lansarea ROTK in USA si UE. Si am o intrebare pentru toti fanii acestei trilogii superbe...stiti cum va fi premiera in Romania? Vor rula toate trei partile cu 1 si 2 EE sau doar partea a treia-ROTK?

Va multumesc!
Berilah
Junior Member

Din Cluj e cineva ?

Mesajde blushenka » Joi Dec 18, 2003 7:06 pm

Berilah, cica s-ar putea ca in Bucuresti sa fie si primele 2 parti daca esti norocoasa...Premiera e pe 2 ianuarie.

Of, am citit toate spoiler-urile posibile de pe net, si nu stiu daca sa rad sau sa plang. In fine. Imi vine sa mor la gandul ca la noi premiera e de-abia peste juma de luna. Orice-ati zice suntem inapoiati ca naiba. Pana si rusii vad inaintea noastra. D'oh, losers am fost loseri ramanem.

Ok- vroiam sa intreb: Cine e din Cluj si merge la premiera? Da, sa fiti fani adevarati, si nu din aia care fac comentarii nesarate si se duc la filmu asta doar fiindca au auzit ei ca e 'cel mai tare film al anului'. S-ar putea chiar sa nu fie cazul sa fie asa de grozav pe cat va asteptati.
[size=-2]Stop dreaming,
blushenka
Junior Member

Mesajde Berilah » Vin Dec 19, 2003 5:21 pm

Mersi bushenka pentru raspuns....nu o sa fiu oricum in Bucuresti de ziu apremierei...o sa ma intorc pe 5 de la Rev.

Sarbatori fericite tuturor!

Si....sunt de sex masculin...ca sa nu mai existe confuzii :))))
Berilah
Junior Member

Mesajde Aliosha » Dum Dec 21, 2003 8:49 am

Filmul este extraordinar. M-a deranjat un pic finalul cam lung (ultima jumatate de ora din cele 3h 20 min) insa in rest absolut nimic de reprosat. Un final pe masura primelor 2 parti.

PS: verificati top 250 pe imdb.
PS2: discutam mai pe larg dupa ce o sa il vada mai multa lume.
Aliosha

marfa

Mesajde n3aGabitz » Mar Dec 23, 2003 4:11 pm

aliosha contrar cu ce zici tu, eu nu ma asteptam la un final asa de pozitiv ca sa zic. mie unul mi-a placut finalul, poate ca erai putin obosit dupoa 3 ore :)). oricum a fost marfa filmul. mai marfa si ca 1 si ca 2.

pace si sarbatori fericite bro.
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde blushenka » Mar Dec 23, 2003 4:53 pm

lol, scuze, Berilah, mai greseste omu...:D

aliosha, nu esti singurul care zice ca finalul a fost cam...lungit; cam multe fade-outs. Pun pariu ca atunci cand o sa vina aici, lumea o sa se ridice de 10ori de pe scaun inainte sa se termine, dupa cum e bunul obicei la noi sa te ridici imediat ce filmul da semne sa se termine. cam prost obicei, zic eu. Mie una imi place sa stau pana la sfarsit de tot, pana se termina si genericul.

Daca vreti ca Elijah Wood sa fie nominalizat la Oscarurile de anu viitor (eu zic ca merita) pentru LOTR, mergeti aici si semnati:

http://www.petitiononline.com/EliOscar/
[size=-2]Stop dreaming,
blushenka
Junior Member

Mesajde mint_rubbing » Mar Dec 23, 2003 5:12 pm

L-am vazut azi-noapte si a meritat doza dubla de cofeina :) Muuuult mai bun decat 2, Gollum e mai expresiv ca niciodata, Liv Tyler arata grozav in vernil da' cam atat cu ea.
Cu ce-au cam dat-o de gard(pentru cei care au citit) bucata cu Eowyn si Merry(nu spui care:P) ....a ..si o parte din sfarsit(care e ud rau..ups..vroiam sa spun lacrimogen si a la Hollywood)
mint_rubbing
Junior Member

Mesajde vali » Mie Dec 24, 2003 3:04 am

nu imi vine sa cred ca este deja pe locul 3 la imdb
abea astept sa il vad.
vali

Următorul

Înapoi la Film