C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde neatza » Mar Dec 09, 2003 11:59 am

Initial trimis de eyewitness
peseu: mie fuame si sete...

hai sa lom masa ca shi mie.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde memetshot » Mar Dec 09, 2003 12:04 pm

so duceti unde?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde gaga » Mar Dec 09, 2003 12:04 pm

o lom neatzo da undeo ducem?
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde eyewitness » Mar Dec 09, 2003 12:04 pm

da ce bre ,matale crezi ca io muncesc la tevereie sa plec si sa vin cand vrea muschii mei? aici ie strict bre poti duar sa rogi un suflet milostiv sati dea un codru de paine sio apa plata si mai zici si bodaproste dacati da...

stai sa vezi mai tarziu dana cu ce bucate vine ca cica lea ingurgitat de zici cai botez la ia in fiece zi
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde gaga » Mar Dec 09, 2003 12:10 pm

deci da, eo acum ma duc sa ajtept mancarea care inca nush ce ieste asa cami las bocceaua langa comp...
sa fitzi cumintzi, ratzi ai draq de carcotasi.
gaga

Mesajde neatza » Mar Dec 09, 2003 12:12 pm

pai in cazul acesta o sa ma duc shi eo. da nu acuma ca ie devreme. mai stau umpic.

shi pentru animaluu: in stomac o ducem.

neatza

Mesajde eyewitness » Mar Dec 09, 2003 12:25 pm

stavar in gatzi ,tzaidracu cu mancarea si bautura voastra ca nu va mai ajunge nenica
eyewitness

Mesajde memetshot » Mar Dec 09, 2003 12:35 pm

bre niatza iesti al dracu tare...pai voi tineti ditamai masa in stomac cand io nici un birouas mic n-am...rusine tzaidracu si ce v-a mai zis aiu
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde SOD » Mar Dec 09, 2003 12:37 pm

o alta cugetare pe care-am cugetat-o mai demult.secretara laura ie foarte,foarte buna.adicalea,extrem de penetrabila.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde gaga » Mar Dec 09, 2003 12:52 pm

deci da, eu nam ingurgitat masa ca am ingurgitat ce fu pe ia si ce au mai donat colegele si am fugit rpd in biroul in care is 4 compuri deschise si deci gluma zilei: am dat mail de pe a lu fiecare colega lu shefu cu textu

"bla bla domnu director, datorita faptului ca interesele mele personale nu mai coincid cu ale companiei va rog aprobatzi demisia"

cu semnaturile de riguare :D
si acu ma crap de ras gandinduma la ceo sa iasa :D

SOD, poi normal ca ie cum zici tu ca o chiama laura si rimeaza cu gaura si deaia.

ochila deci: ciorbitz de porc cu zmantanica buna de giurgiu, pulpe de pui pane cu susan cu mazarea aferenta si din donatzii doo sarmale, juma de jnitzel cu piureul care a fost.
acu ma duc la cafelutza sa vaz cand vine shefu sa zica la alea ca le accepta demisia :)

edit ca am uitat de piept de puiu cu ciuperci in sos bestial care a fo si iel pe langa mine
gaga

Mesajde neatza » Mar Dec 09, 2003 1:09 pm

la mine a fost nejte tocanitza de vitzel cu carto. praj. care a fost buna + o prashitura da nu mai avea daia de caream jurat eo ca o sa mananc 10 cant o avea atatea. am loat alta carea fost buna shiasta da nu po sa duci mai mult de doo ca ie gretzoasa.

alfel, ie bine...

neatza

Mesajde gaga » Mar Dec 09, 2003 1:13 pm

puanta pixului n-a tzinut ca am scris aprobatzi si s-a prins shefu si ma loat de urechi ;P

in rest suntetzi bine sanatoshi?
gaga

Mesajde neatza » Mar Dec 09, 2003 1:20 pm

sanatosh sunt, da bine nu prea ca ma cauta un tip cu care nu vreau sa am dea face sub nicio forma shi creco sa vina in biuro, shatuncia eo trebe sa plec depacu. cant veneam de la masa l-am vazut ca sprijinea un calorefer shi ca sa ridicat ca sam zica nushce, am facut iute stanga sham loato la fuga pun coloar sham reushit sal fentez. da nush cum dracu sa fac acu ca am treaba la biuro.

neatza

Mesajde memetshot » Mar Dec 09, 2003 1:25 pm

am halit si io ....
deci masa mea o constatat intr-o portie de orez fert cu mazare si borumb de ziceau astia ca cica ar fi pilaf sarbesc. inutil sa mentionez ca fu rece si gretos. pe langa am bagat si 3 chiftele exact ca la ma-sa acasa... si acu ma tratez cu iaurt dietetic 0.1 la suta grasime. da ma duc sa imbrumut de la colegi biscati ca sa halimos si io ceva comestibil
memetshot

Mesajde neatza » Mar Dec 09, 2003 1:29 pm

bre, eo o sa cam eau o paosa ca sa ma shutesc nitzel din biuro, cam intzeles ca trebe sapara bulangiuu ala.

neatza

Mesajde eyewitness » Mar Dec 09, 2003 1:32 pm

dano, te uraaaaaasc !

matinale, da de ce te cauta baicsu la servici?

sodule , pai penetrabil ie si canalu din fata blocului? ai incercat?

animaloo, tu nu te hraneai prin fotosinteza. ai evoluat?
eyewitness

Mesajde neatza » Mar Dec 09, 2003 1:40 pm

nu ie bre baicsu, nutz spusei ca ie un bulangiu. in adevaratu sens al cuvantului.

neatza

Mesajde memetshot » Mar Dec 09, 2003 1:47 pm

aiule avand in vedere masa mea, tu zici ca am evoluat? pai iera buna fotosinteza, ca lumina iera gratis, apa iera gratis si daca nu-mi schimbam ciocetele 3 zile aveam si sol fertil...
memetshot

Mesajde gaga » Mar Dec 09, 2003 1:47 pm

ochila si eo ma urasc ca abia revenisem pe aceste plaiuri cand a venit una bucata colega sa ma invite la o shunculitza cu paine pruaspata si mushtar d'ala romanesc si am mai egzecutat.
ti-am pastrat si tie, crezi catz intra pe un email sau pe un peme? da gogoshari nu mai am...

neatza, te cauta ochila la servici?

screm cerebelu si nu gasesc nici un animal care sa haleasca orez ... in afara de omu' care ieste io nu shtiu
gaga

Mesajde eyewitness » Mar Dec 09, 2003 1:48 pm

bre da greu ie sa fi mod pe literaturi si sa ai de moderat seria heri poter ma gandeam sa deschid unu cu hansel si gretel sa vezi ce audienta o sa fie de se lasa moada de servici...

bre matinale ai de dat bani au de ce fugi?

mai leita: dano, maimutele mananca orez
eyewitness

Mesajde gaga » Mar Dec 09, 2003 1:54 pm

apoi io nu am deschis in viatza mea threadu ala pana mai ieri ca nu ma pasioneaza hari ploter cum nu ma intereseaza nici coelio ala, da ma plictiseam si daca tot dadui din greshala peste ei am zis sa scriu si io ceva.

hansel si gretel e cul, e de groaza, spuki...

basu a zis ca vine la 14 ... acu ma intreb la 14 ce?

editare: pasta ai vazuto?
sa priveshti dragostea intr-un mod romantic, morbid shi sado-masochist

si mai later: de unde iau maimutzele orez? asa mananca si cainii daca le dai, intrebam cine mananca ancestral si natural
gaga

Mesajde memetshot » Mar Dec 09, 2003 1:55 pm

pai dana iera fert, ca nefert nu pot sa-l futosintez...
deci io sunt animaloo care haleste orez

edit leitar: beton faza cu goticu...da de futut gothic cu s=o fute?

edit si mai leitar ca sa-i ecsplic lu dana:
dan pasaricile (birds nu pusiz) manaca orez. si gandacii. una din ideile marete ale lui Mao a fost sa ii puna pe chinaji sa omoare pasarile mici ca sa nu mai le manace recolta. si omorau chinejii in disperare la pasari. adevarul e ca pasarile nu le-au mai mancat recolta, in schimb gandacii care nu mai erau nici ei mancati de pasari au facut prapad...
memetshot

Mesajde eyewitness » Mar Dec 09, 2003 1:56 pm

si troleibuzu 85 tot la 14 vine in statie la foisor si carei problema ?

pai chinezii cei? uameni?

am vazuto dano io insa ma intreb cum ie camera aia a lui gothica ? or omu sta la unchiu in biserica neagra?
eyewitness

4368

Mesajde baixinho© » Mar Dec 09, 2003 2:02 pm

am citit in revista Live un articol inspirat din postul lui neatza cu nenea ala de-i spunea sa-si ia doo zile libere da de fapt trebuia sa faca nus ce munca si daca e sa-l caute nu stiu cine la telefon cine raspunde la telefon sa spuna ca nu este neatza in birou, dar el de fapt era. si acelasi articol era inspirat si din postu meu de dupa ce-am fost cu parintii la nunta de argint a lor la Geamuri multe de la Dimitrov cu cam toate detaliile de rigoare, mai putin personajele, care erau schimbate. pai sa nu-i arzi in gura p-aia care iau bani in halul asta? da stiu ce fac. sun la redactie la aia sa-ntreb cine a scris articolul si sa-l laud pe nenea cu pricina, iar dupa aia ma duc peste ei in redactie si sa vedetzi ce iures fac p-acolo.

ps (pentru nenea de la revista Live care citeste acest thread): suji caricu nea si ai de grija ce faci cantro saptamana vin peste tine si dracii te gaseste. si decat sa facetri cacaturi d-astea (ca oricum nu pot sa spun ca faceti presa, mai bine v-ati angaja o corectoare mai de Doamne ajuta, ca aveti niste despartiti in silabe de tot rahatul.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde memetshot » Mar Dec 09, 2003 2:07 pm

baicsule...pai io mai dau cate o fuga pe saitu alora de la "za sun"..si dupe doua-trei zile vaz articolele si in presa din romania (special pubertatea)...da sa furi de pe un forum?:con:
probabil ca la unii e greu sa gandeasca
memetshot

Mesajde eyewitness » Mar Dec 09, 2003 2:13 pm

bre da forumu nu intra sub incidenta copiraitlui? trebe intrebat xkranu ca daca intra atunci baicsule pe langa datu caricului la supt poti sal dai sin judecata...
eyewitness

Mesajde neatza » Mar Dec 09, 2003 2:29 pm

baicsule, ia baga un meil la eo sa vorbim pendelete despre treaba asta. daca nai emailu, baga un pemeu cu mailu tau shi vedem noi cum razolvam.

pe mine mau facut ajtia de buala copiilor care mi-au limitat traficu pe net la 100MB pe saptamana care ma facut praf. deci o so las mai muale.

neatza

Mesajde gaga » Mar Dec 09, 2003 2:34 pm

edit am sters injuraturile ca daca neatza ie implicatu' io nu pe dumnealui vreau sa-l injur/supar etc, mancalar mama de umorist, acu vazui postu lu baiscu

mah da ma fulgera o idee ... daca scrise neatza alea? neatzo tu scrii la revista aia?

animale, nu numa ca cum zise ochiverde chinejii nu ie uameni, da de cand ie pasarile si gandacaii animale bah arahnida inculta ce ejti? eo am intrebat de animale care nu ieste ...

baicsu, unde se gaseshte revista aia live si cat costa?
gaga

Mesajde neatza » Mar Dec 09, 2003 2:41 pm

dano, eo nu scriu la revista aia. da cine shtie, puate cu ocaziea asta...

bre, ia mai datz nejte meilur la eo ca ie grav!

neatza

Mesajde gaga » Mar Dec 09, 2003 2:43 pm

ti-am dat eo mail ... da ti-am mai dat si acu' fo 3 - 4 ore unu da nai raspuns la iel
gaga

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare