ce parere aveti despre bere gratis?
48 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
ba ce sa mai. bere gratis as vrea mereu...am avut ocazia unui concert la halbe gratis pardon bere gratis si fura misto. si muzica rock cand ie bere gratis ie mistoaca.
da iegzista si o formatie cu numele asta? adica cum la ei la concerte casa nu te plictisesti iti da bere gratis? atunci ie mijtoaca formatia...
da iegzista si o formatie cu numele asta? adica cum la ei la concerte casa nu te plictisesti iti da bere gratis? atunci ie mijtoaca formatia...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
bre copii da fro formatie "techila gratis" nu ieczista ca zau as deveni fan peste nuapte si pana si aia as faceo alba...
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
bre si ce sa cante astia muzica clasica?
io unu as prefera cognac gratis...da mere si berea...
Fanilor si fanelor care iesteti: cand ie urmatoru concert d-asta cu bericioaica gratis?
io unu as prefera cognac gratis...da mere si berea...
Fanilor si fanelor care iesteti: cand ie urmatoru concert d-asta cu bericioaica gratis?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-
animaloo esti pe dilei azi sa muara citoplasma din tine pai normal ca latino bre, mai intrebi?
-
pai ce bre...formatia asta cu berea canta d=alea cand becker brau? adica muzici d-alea din tzarania germaniei? nu iei canta rock cica, deci si techila gratis poa sa cante clasica...
uf, nepriceputi e unii
uf, nepriceputi e unii
-
vezi bre cuacervate ca nuti ajunge mintea nici sa cosi un nasture? pai berea se face peste tot in lume pe cand techila numa in mexic asa ca mucles ca dau drumu la raid pe tine si te vaz cu citoplasman sus
-
hai ca ma sparsasi.
pai nu am vazut io sticla de techila meid in romania?
si iera naturala: alcool de cereale, apa, aroma da techila
pai nu am vazut io sticla de techila meid in romania?
si iera naturala: alcool de cereale, apa, aroma da techila
-
sa bei mata de aia si porma sa vii la mine sa ud florile cu pateu tau...si auzi bre ameoba, numa vorbi najpa de bere moka ca superi pe dana
-
domnule eyewitness, va rog sa nu radeti de trupa vocal instrumentala Bere Gratis...
pentru ca sa va comving de calitatea baietilor care sunt superbi, va dau citate din interviuri cu baietii...
Matei: Evolutia ne-o dorim ascendenta, cu pasi marunti, dar siguri, noi ne-am pregatit pentru o cariera lunga, asa ca avem tot timpul. Imi amintesc cind mi-am spart dintii intr-o buturuga sau cind am mincat impreuna cu un ciine un... hot dog: o data musca el, o data ii dadeam ciinelui – si tot asa...
Si cand duamna reporterita a intrebat: Cum va vedeti imbatrinind?
Matei a raspuns: Frumos - rock.
Bere Gratis rulz:o
pentru ca sa va comving de calitatea baietilor care sunt superbi, va dau citate din interviuri cu baietii...
Matei: Evolutia ne-o dorim ascendenta, cu pasi marunti, dar siguri, noi ne-am pregatit pentru o cariera lunga, asa ca avem tot timpul. Imi amintesc cind mi-am spart dintii intr-o buturuga sau cind am mincat impreuna cu un ciine un... hot dog: o data musca el, o data ii dadeam ciinelui – si tot asa...
Si cand duamna reporterita a intrebat: Cum va vedeti imbatrinind?
Matei a raspuns: Frumos - rock.
Bere Gratis rulz:o
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
stimata donsoara dana
departe de mine gandu de a rade de o trupa de referinta a rockului romanesc precum bere gratis. popularitatea numelui si nu numai dar mai ales ca prin natura sa, romanu se bucura la tot ce e gratis si deci fara munca , imi sugereaza totusi ideea ca poate afirmarea lor in plan national se datoreaza oarecum si numelui grupului. prin analogie ,fiind un versat acritor de techila , ma gandeam ca o formatie similara "techila gratis" ar fi binevenita in peisaju rockului romanesc apeland la un alt segment de ascultatori si consumatori...de rock care au preferinte indreptate mai mult spre tarii decat spre bere.
departe de mine gandu de a rade de o trupa de referinta a rockului romanesc precum bere gratis. popularitatea numelui si nu numai dar mai ales ca prin natura sa, romanu se bucura la tot ce e gratis si deci fara munca , imi sugereaza totusi ideea ca poate afirmarea lor in plan national se datoreaza oarecum si numelui grupului. prin analogie ,fiind un versat acritor de techila , ma gandeam ca o formatie similara "techila gratis" ar fi binevenita in peisaju rockului romanesc apeland la un alt segment de ascultatori si consumatori...de rock care au preferinte indreptate mai mult spre tarii decat spre bere.
-
domnule aiuitnes va rog frumos sa va hotarati. techila gratis canta muzica clasica, latino, rock, manea? ca daca tot se inzpira lumea de pe forum macar sa fie o cheste clara
-
bre animaloo matale ori iesti greu de cap ori capu iti ie greu. daca ar sa fie sa se formeze acest grup, techila gratis , atunci io as prefera un rock cu influente sud americane gen hai sa-i zicem santana.
-
Re: iMI VINE SA VOMIT CAND II VAD
Initial trimis de NATY
Trupa asta mi se pare mie cea mai ,cea mai "sterila"daca pot spune asa.Sunt urati rau toti,aroganti mai ales Mihai care are impresia falsa ca-i vre-un macho,iar muzica lor intotdeauna a sunat a Holograf.
Li se mai spune Hologratis. Pe buna dreptate!
- Unregistered
Nu ma numar printre fani dar nu imi vine rau cand ii aud cum se intampla cu alte nume din muzica noastra de duzina... e asa... o formatie "light" ce nu mi se pare ca are prea multe de spus si nu ii prevad o evolutie prea grozava.
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
- Delphyna
48 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii