Mustatza (la barbatzi) - ce parere avetzi?
33 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Mustatza (la barbatzi) - ce parere avetzi?
Ma intereseaza daca v-ati lasa mustatza, daca va place, cui credetzi ca-i sta bine cu mustatza. Ma refer aici doar la mustatza( adica nu la barba+mustatza sau la cioc + mustatza). Parerea mea e ca barbatii arata nasol cu mustatza, dar is curios sa aflu pareri!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
Io mi-am lasat mustatza de la 17 ani,deci, pot sa spun ca imi place mustatza.Sunt oameni pe care ii aranjeaza aceasta "decoratziune"shi oameni cara arata oribil cu asha ceva sub nas.Io sunt undeva intre categoriile astea.
Intr-o zi, neavand ce face,mi-am ras mustatza (cioc)shi m-am dus in vizita la nishte prieteni de familie,care au o fetitza foarte scumpa shi care imi sare in bratze de cate ori ma vede.Ceea ce vreau sa spun, este ca atunci cand m-a vazut fara mustatza,a inceput sa planga shi nu s-a oprit pana nu am plecat.Dupa ce mi-a crescut mustatza,totul a revenit la normal.
Deci, la intrebarea:suntetzi pro sau contra mustatza,raspuinsul meu este:PENTRU.
P.S. - Bine ca nu discutam despre mustatza la femei,ca era de rau...
Intr-o zi, neavand ce face,mi-am ras mustatza (cioc)shi m-am dus in vizita la nishte prieteni de familie,care au o fetitza foarte scumpa shi care imi sare in bratze de cate ori ma vede.Ceea ce vreau sa spun, este ca atunci cand m-a vazut fara mustatza,a inceput sa planga shi nu s-a oprit pana nu am plecat.Dupa ce mi-a crescut mustatza,totul a revenit la normal.
Deci, la intrebarea:suntetzi pro sau contra mustatza,raspuinsul meu este:PENTRU.
P.S. - Bine ca nu discutam despre mustatza la femei,ca era de rau...
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
Io crede ca mustatza nasol la femei dar si nasol barbati ca nashpa sta sub nas dar cand esti racit lasat muci pe ia din cauza ca iti intra in nas.
Serios vorbind?
Nu mi-as lasa mustatza nici mort....nu stiu...mi se pare invechita. Poate cand o sa mai cresc :rolleyes: si o sa fiu mai serios o sa-mi las si mustatza.....ca un adevarat domn!:) (ma gandesc aici la Dinica in rolurile lui "de mare caracter")
La fete? atat timp cat e un tulei nevinovat si NU sunt brunete eu n-am nici o problema....

Serios vorbind?
Nu mi-as lasa mustatza nici mort....nu stiu...mi se pare invechita. Poate cand o sa mai cresc :rolleyes: si o sa fiu mai serios o sa-mi las si mustatza.....ca un adevarat domn!:) (ma gandesc aici la Dinica in rolurile lui "de mare caracter")
La fete? atat timp cat e un tulei nevinovat si NU sunt brunete eu n-am nici o problema....
-
Love2Fly - Junior Member
Vrem parerei muiereshti
Ar fi interesant sa posteze shi niste femei pe aici (nu sa raspunda la sondaj). Asha ca va rog mult!
-
piskeshu - banned
Re: Vrem parerei muiereshti
[quote] Initial trimis de piskeshu
Ar fi interesant sa posteze shi niste femei pe aici
Eu mi-am lasat prima oara mustata sa creasca cand aveam vreo 15 ani. Am purtat-o cu mandrie pana acum un an jumate cand m-am maritat si sotul meu m-a pus sa aleg intre el si mustata . Saracul nu mai suporta sa il zgarii prin toate cele locuri pe unde il sarutam si mozoleam eu.Plus ca de cate ori mancam imi ramaneau firmituri si taitei din ciorba prin mustata. Uneori uitam sa ma curat dupa masa si prindeam un miros greu si ranced. Asa ca cu greu m-am despartit de ea, dar ce sa ii faci? Intotdeauna va trebui sa renunti la ceva in favoarea iubirii.
OFF topic: Acum ma chinui sa il conving ca arat mai bine cu cioc si perciuni mai mari. Sa vedem ce o iesii
:/
Ar fi interesant sa posteze shi niste femei pe aici
Eu mi-am lasat prima oara mustata sa creasca cand aveam vreo 15 ani. Am purtat-o cu mandrie pana acum un an jumate cand m-am maritat si sotul meu m-a pus sa aleg intre el si mustata . Saracul nu mai suporta sa il zgarii prin toate cele locuri pe unde il sarutam si mozoleam eu.Plus ca de cate ori mancam imi ramaneau firmituri si taitei din ciorba prin mustata. Uneori uitam sa ma curat dupa masa si prindeam un miros greu si ranced. Asa ca cu greu m-am despartit de ea, dar ce sa ii faci? Intotdeauna va trebui sa renunti la ceva in favoarea iubirii.
OFF topic: Acum ma chinui sa il conving ca arat mai bine cu cioc si perciuni mai mari. Sa vedem ce o iesii
:/
-
Prozac - Junior Member
auzi bre, da pula ai taiat-o sau o lasasi sa creasca ?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Tata are mustatza...
Intrebarea e daca ti-ai da limbi cu unu care are mustatza? Tatzii nu intra in discutzie!
-
piskeshu - banned
1989
As continua si eu discutia dar mi`am amintit ca nu suntem pe "totul despre sex" ... deci ma abtin... :p Contactati`ma pe private ;D
raspuns (scurt si la obiect): Nu
raspuns (scurt si la obiect): Nu
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
In anii '80 jumate din echipa de fotbal a RFG-ului avea mustatza. D'aia cum se purta pe atunci. Imi amintesc si acum de un mare fotbalist..pe care l-am avut si la Cincin. Se numea Olaf Tonh sau ceva de genu asta. Nu mai stiu cum se scrie. Dar avea o mustatza foarte stufoasa.
De asemenea nu imi explic de ce aproape toti turcii si arabii au mustatza.
In general oamenii uratzi isi lasa mustatza...sa mai estompeze din uratenie. Mi-as lasa si eu dar imi creste rara si arata nasol.
De asemenea nu imi explic de ce aproape toti turcii si arabii au mustatza.
In general oamenii uratzi isi lasa mustatza...sa mai estompeze din uratenie. Mi-as lasa si eu dar imi creste rara si arata nasol.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Cred ca Olaf Tohn! Nu-s de acord ca oamenii urati isi mascheaza uatenia prin mustatza, insa cred ca pe multi mustatza ii face mai urati decat sunt in realitate!
-
piskeshu - banned
Io unu nu prea apreciez mustata... si taica-miu a avut intr-o perioada... da' nu imi placea cum ii statea.
Acum, pentru cei din generatia mea, am si io o impresie (poate gresita): mi se pare ca mustata cauta sa compeseze puta mica. Nu stiu sigur ca nu am verificat niciodata...dar... cine stie? poate imi confirma cineva sub 25 ani cu mustata:o)
Acum, pentru cei din generatia mea, am si io o impresie (poate gresita): mi se pare ca mustata cauta sa compeseze puta mica. Nu stiu sigur ca nu am verificat niciodata...dar... cine stie? poate imi confirma cineva sub 25 ani cu mustata:o)
Is everybody in?
The ceremony is about to begin.
The ceremony is about to begin.
-
thor - Junior Member
Ai avut experiente din care ai tras concluzia ca exista o anumita relatie de proportionalitate intre mustatza shi putza? Sau stii din experientza proprie?
-
piskeshu - banned
4511
Initial trimis de thor
mi se pare ca mustata cauta sa compeseze puta mica
din contra, eu am auzit ca au mustata cei cu cucul de dimensiuni impresiobabile.
io mi-am dat jos si mustata si ciocul. nu ca intre timp mi s-ar fi micsorat cucul, dar incepuse sa ma inerfese. oricum, a fost un moft de scurt moment.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
ba eu ce parere sa am
Daca asta iti place sa porti e bine.
Poti sa arati bine cu si poti sa arati prost cu deasemenea poti sa arati bine fara si prost fara.
Poti sa arati bine cu si poti sa arati prost cu deasemenea poti sa arati bine fara si prost fara.
-
Mr Teo - Junior Member
AnouCk, deci sa intelegem ca nu iti place sa ai mustata?
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Eu detest mustata la barbatzi...de fapt detest barbatul care nu se barbiereste zilnic..e foarte neplacut sa simtzi cum acel par tare si gros precum glaspapirul iti irita pielea, iti lasa semne pe fata, si mai ales e groaznic pt o fata sa simta cum este iritata jos intre picioare din cauza tzepilor..brrrrrrr... deci in concluzie ..nu-mi place..sunt contra:D
Nanuka.
Nanuka.
-
Nanuka - Mesaje: 1510
Mustatza...
Nu strica sa o ai. Depinde de barbat, la unii le sta bine, la altii nu. Mie de exemplu imi sta bine, dar nu port.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Olaf Thon se numea - casa fac parada de cunojtintse folbalistice
ji alt celepru fusbalar neamts cu mustatsa iera Rudi Voller
era ji trei fara mustats brehme , mathaus si klinsmann care tots trei juca la Inter Milano
da tsiriac fara mustatsa se puate?
sau hitler
de unde rezulta ca mustatsa sacs
ji alt celepru fusbalar neamts cu mustatsa iera Rudi Voller

era ji trei fara mustats brehme , mathaus si klinsmann care tots trei juca la Inter Milano
da tsiriac fara mustatsa se puate?
sau hitler
de unde rezulta ca mustatsa sacs
Ciainiz pipãl meic flicflacuri.
-
HighSictir - Junior Member
Dintre toate chestiile care ii cresc (sau nu) unui barbat in timpul vietii, mustata e pentru mine total insuportabila estetic si inutila. Pina si parul din urechi, are si ala rolul ca directioneaza sunetul catre timpan, cosurile au sarcina lor de a elimina impuritatile pielii, adica intr-un fel le pot intelege, chiar accepta. Dar mustata, doamnelor si domnilor...?
Don't hate me because I'm beautiful!
-
bad bad Annie - Junior Member
Parul din urechi are un rol mult mai important : retine impuritatile ... in fine , nu asta era ideea ...
Depinde de barbati , daca le sta bine cu mustatza sau nu ; unora le sta groaznic dar ei sunt convinsi ca arata bine ... Eu pe tata nu mi-l imaginez fara mustatza , toti barbatii din familie ( partea lui ) au mustatza ..
Mai exista " neterminatzi " cum ii numeste tata care au o chestie sub nas ce se numeste mustatza si ii face sa arate penibil .. Sotul meu are mustatza , dar numai un pic , dar il prefer fara ...
In general depinde de aspect :yD
Mustatza , are si ea rol estetic , nu crezi bad bad annie ? Femeile , unele , de ce au parul lung ? Nu pentru estetica ? Sa nu imi spui acum ca parul lung are un efect benefic .. ca nu te cred , sincer !
Depinde de barbati , daca le sta bine cu mustatza sau nu ; unora le sta groaznic dar ei sunt convinsi ca arata bine ... Eu pe tata nu mi-l imaginez fara mustatza , toti barbatii din familie ( partea lui ) au mustatza ..
Mai exista " neterminatzi " cum ii numeste tata care au o chestie sub nas ce se numeste mustatza si ii face sa arate penibil .. Sotul meu are mustatza , dar numai un pic , dar il prefer fara ...
In general depinde de aspect :yD
Mustatza , are si ea rol estetic , nu crezi bad bad annie ? Femeile , unele , de ce au parul lung ? Nu pentru estetica ? Sa nu imi spui acum ca parul lung are un efect benefic .. ca nu te cred , sincer !
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
33 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii