topic de injuraturi!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde Andrada The Dev » Mie Ian 23, 2002 5:35 am

ii transmit profei de chimie din romania multa muie shi sa ma pupe in :moon:
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
Andrada The Dev
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mie Ian 23, 2002 6:06 am

Andrada buna idee....

Am facut liceul Tudor Vianu sau INFO cum e cunoscut de majoritatea...
As dori prin intermediul acestui forum sa ii transmit si eu multa sperma in gura profesoarei de chimie din liceul meu MORARU care a devenit si DIRECTOARE dupa ce am terminat eu ( m-a ajutat Dumnezeu sa n-o prind in postul asta).
Asemenea fiinta abjecta mi-a fost foarte rar dat sa intalnesc.
Nu ma refer ca era drastica la ore dar mai intai de toate ARE UN CARACTER INFECT si e o vaca imputita in general. Sunt sigur ca e lume pe forum din "Info" care ar vrea sa-i transmita aceleasi urari.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde darkshines » Joi Ian 24, 2002 2:52 am

Initial trimis de Aliosha
Andrada buna idee....

Am facut liceul Tudor Vianu sau INFO cum e cunoscut de majoritatea...
As dori prin intermediul acestui forum sa ii transmit si eu multa sperma in gura profesoarei de chimie din liceul meu MORARU care a devenit si DIRECTOARE dupa ce am terminat eu ( m-a ajutat Dumnezeu sa n-o prind in postul asta).
Asemenea fiinta abjecta mi-a fost foarte rar dat sa intalnesc.
Nu ma refer ca era drastica la ore dar mai intai de toate ARE UN CARACTER INFECT si e o vaca imputita in general. Sunt sigur ca e lume pe forum din "Info" care ar vrea sa-i transmita aceleasi urari.

aliosha you are my hero :D

p.s. ii transmit si eu profului de romana ca este un bosorog imputit care habar nu are pe ce lume traieste si folositor doar ca sac de box pt mine & colegii mei + o moarte lunga si dureroasa :y
profei de chimie : you fucking witch, you should go to hell and eat shit for the rest of eternity !

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Ian 24, 2002 12:44 pm

Eu am facut in Mihai Viteazu'..cunoscut drept Misu.....si ii transmit multa muie profei de fizica...care acum am auzit ca e in America. In a X a ....era sa raman corigent pe vara...daca nu intervenea tata.
I-as transmite aceleasi urari si profei de chimie.....dar a murit ! Mult mai bine pt. elevii ce au urmat ! La chimie..era sa raman pe vara in a IX a. De asemenea tata...m-a scapat !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Sâm Ian 26, 2002 10:26 am

Va rog sa impartasiti ura in mod corect si atunci cand injurati pe cineva sa ii dati si numele...locatia ca sa stim si noi mai in amanunt despre cine si ce este vorba !!!!!!!!!
Aliosha

Mesajde alina » Dum Ian 27, 2002 6:42 am

Liceul nu-l zic numa dupa ce-mi iau bacu stiu eu de ce dar in orice caz ca sa ma laud un pic e unul sau poate cel mai bun Liceu din Cluj.Si acum:
Multa m*** si profei mele de chimie care mi-e si diriga :Ca iar mi-a scazut media la purtare asta nu se poate abtine in fiecare an trebuie sa ma f*** cu ceva ba la chimie ba la purtare ba la amandoua.
addio pirata!
alina
Junior Member

Mesajde Mirela » Joi Mar 28, 2002 4:24 pm

bagami-as picioarele in imputitii din comitetu'facultatii ca au decis sa inchida toate calculatoarele pana marti.
multa multa m**e de la toti aia 1% care raman in campus de Paste!!!
aaaaah,ce nervi mi-au facut idiotii,am de terminat un proiect si-m i apare pe ecran "sistemu'se inchide in 10 minute!!!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Aliosha » Joi Mar 28, 2002 8:29 pm

Bad luck.
Vorbim dupa sarbatori. :D
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mar 28, 2002 9:45 pm

Eu le bag pu*a in gura la Romtelecom...ca fac 20 de incercari pana ma conecteaza !
De ce nu am si eu internet prin cablu,acasa ????
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Vin Mar 29, 2002 11:34 pm

mai am de spus ceva de dulce,cu trimiteri la origine si tot tacamul,profului deeconomie...ca e un kkt cu ochi si ne-a dat tema in disperare("as i know you'lll more thanlikely take this chance to dstudy some macroeconomics..." FUCKER!!!)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Nu inteleg pudicitatea asta!

Mesajde Joao » Sâm Mar 30, 2002 11:17 am

:con: Dragi copii aici fiind un subiect de injuraturi nu inteleg de ce va autocenzurati cuvinte ca muie,pula pizda si altele.
Sincer ma asteptam sa mai aflu cev injuraturi noi aici,dar vad ca nu prea e loc!Pai ce pula mea,asa ceva nu se poate!
Imi placu chestia cu profesorii si va secondez opinia:Multa muie de la mine pentru toti profesorii beliti si care merita pula-n gura!
Cei care au injuraturi de ultima ora,nu va sfiiti va rog!
Un exemplu:Sa-ti bag pula-n gura sa-ti fac spalaturi stomacale!
Joao
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Sâm Mar 30, 2002 11:39 am

:bleah:

si ultimul subiect in care era voie sa injurati... e inchis ;n
Sopra Tutt1
Junior Member

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii