C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
pentru cai betiva, mancacioasa si chiulangioaica notorie si irecuperabila iar mama mia zis sa nu ma inhaitez cu elemente de acest gen si numar ca vorba lu defunctu bufnila , strica la imagine.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
4388
voi este-ti niste rai, na na ni na na na
rusine s-a v-a fie
asta ca mi-e lene sa va raspund tuturor la fiecaremparte.
rusine s-a v-a fie
asta ca mi-e lene sa va raspund tuturor la fiecaremparte.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
da, mai ales cand stau in fatza teveului nu mai vezi deloc imaginea, mancamiai nasu'
eo am plecat, daca avetzi vreo problema contactatzi-ma (nesecsual) telefonic si gasesc eo un net sa va rezolv.
ma duc acasa sa ma fac bine cu o cura de tzuikomicina
sa avetzi parte numai de lucruri bune
eo am plecat, daca avetzi vreo problema contactatzi-ma (nesecsual) telefonic si gasesc eo un net sa va rezolv.
ma duc acasa sa ma fac bine cu o cura de tzuikomicina
sa avetzi parte numai de lucruri bune
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
ba si io crez ca ma tirez ca m-am plictisit rau.
din pacate io am si maine munca si luni si marti da tot e bine ca maine ie vineri... :yD
cum ar zice rusii a rivederci si mai vorbim
din pacate io am si maine munca si luni si marti da tot e bine ca maine ie vineri... :yD
cum ar zice rusii a rivederci si mai vorbim
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
vam pupat si io ca creca ca iese deo bere in seara asta sau macar ceva asemanator
protozoareo, ai grija sa stinji lumina cand pleci si sa verifici si gazele si iala de la intrare cand te divizezi inspre casa
protozoareo, ai grija sa stinji lumina cand pleci si sa verifici si gazele si iala de la intrare cand te divizezi inspre casa
-

neatza lume...
inca o zi minunata la servici si azi urmand sfatul lu aiu o sa-mi bag organu in reatebeu, ca pana-mi vine autobuzu cu care agiung la munci: 301 se chiama, imi cresc turturi.
Mijto replica celor de la Live, egzact in stilu meu...adica nici ei nu stiu ce vor casa spuna...
inca o zi minunata la servici si azi urmand sfatul lu aiu o sa-mi bag organu in reatebeu, ca pana-mi vine autobuzu cu care agiung la munci: 301 se chiama, imi cresc turturi.
Mijto replica celor de la Live, egzact in stilu meu...adica nici ei nu stiu ce vor casa spuna...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

prin gura la aia de la live asa de dimineata
fagocita, comparativ cu iei esti academician bre
fagocita, comparativ cu iei esti academician bre
-

4391
alalo
bausi, aiule, bere asar?
si nesul duci la serviciu, da? asa.
ce replica, unde, cum, cand?
vreau linc
bausi, aiule, bere asar?
si nesul duci la serviciu, da? asa.
ce replica, unde, cum, cand?
vreau linc
ANTI
-

baicsule tenseli, tiam zis ca te duc la oculist ca ai mari probleme cu auzu. repet era ceai de ciubotica cucului nu bere. sa potrivit suiciu ala del defilai prin carciuma la tranvai?
si se spune ling nu linc , da?
si se spune ling nu linc , da?
-

4393
aiule, ie problema ta personala si proprie ce faci, nu ma intereseaza. poti sa si musti, nu numai sa lingi. e dreptu si stangu tai.
sincer, prea putin ma intereseaza daca suiciu ala ie bun si se pupa bine cu ce are nefoe aia de iel. io orcum ma leg la alt suici, care ie bun (am si gustat din iel) sin plus, in momentun carese leaga cineva la suiciu de l-am cumparat eu, imi intra banii in cont.
(e mai mult de cinci randuri? nu cred; hai ca nu muare neuronu lu cineva)
sincer, prea putin ma intereseaza daca suiciu ala ie bun si se pupa bine cu ce are nefoe aia de iel. io orcum ma leg la alt suici, care ie bun (am si gustat din iel) sin plus, in momentun carese leaga cineva la suiciu de l-am cumparat eu, imi intra banii in cont.
(e mai mult de cinci randuri? nu cred; hai ca nu muare neuronu lu cineva)
ANTI
-

bre, am ajuns!
eri a fost o zi nefasta pentru mine shi ba din contra pentru societate. care mai intai am alergat la fro cinshpe ghishee sa rezolv una alta shi ma trimiteau dintr-o parten tralta shi cant am ajus la ghisheu bun, la vro dooj de kilometri de primu, taman se termenase programu cu clentzii. asta ar fi una.
a doa ar fi ca a venit un preten pe la mine shi ear santanplat (sanatate aiule!)
a treia ar fi cam deshcoperit un ristorante ahrabesc cu nejte potoale delicioase. se numejte Paradis shi ie pe hristo botev. aicia a fost najpa ca mancasem acas nejte ciorba de potroace in scop de a ma care este shi ieream deja plin cant a venit bunatatzile alea shi daia mam limitat la a usta cate ceva. voi reveni.
shin al patrulea rand ie ca habarnam unte a aparut leprica lu live. pe meil? pe fanclup? unte?
in al cincilea rand, trimite baicse ca shi eo am trimis! da-o peste tot!
eri a fost o zi nefasta pentru mine shi ba din contra pentru societate. care mai intai am alergat la fro cinshpe ghishee sa rezolv una alta shi ma trimiteau dintr-o parten tralta shi cant am ajus la ghisheu bun, la vro dooj de kilometri de primu, taman se termenase programu cu clentzii. asta ar fi una.
a doa ar fi ca a venit un preten pe la mine shi ear santanplat (sanatate aiule!)
a treia ar fi cam deshcoperit un ristorante ahrabesc cu nejte potoale delicioase. se numejte Paradis shi ie pe hristo botev. aicia a fost najpa ca mancasem acas nejte ciorba de potroace in scop de a ma care este shi ieream deja plin cant a venit bunatatzile alea shi daia mam limitat la a usta cate ceva. voi reveni.
shin al patrulea rand ie ca habarnam unte a aparut leprica lu live. pe meil? pe fanclup? unte?
in al cincilea rand, trimite baicse ca shi eo am trimis! da-o peste tot!
-

neatza - Mesaje: 5820
bre baicsule, pe langa faptu ca ai vedenii si vezi semne de circulatie in mijlocu strazilor acu te dai si aitiu. lasane bre in durerea nuastra si dute la un psihiatru...
-

4395
Initial trimis de neatza
habarnam unte a aparut leprica lu live.
ie pe Cartia igienicuasa Live versus neatza & Baixinho facut de tine. i-a trimis raspuns lu Nightwish si tanti prezidenta l-a pus pe intelegi tu unde, ca ti-am esplicat.
ANTI
-

bre neatza...tu pe jredu asta pe care poposeste (adica sta nu se gandeste la popouri) stimabiul ai zcrii posturi cu multe randuri sa-i transpire neuronu si da muara in chinuri? Rusinica...
-

neuronu rezista pana la hristo botev si de fapt asta iera mai important. acu o ora il hodinesc ca fu suprasolicitat
-

Gud morning muncitori rocheristi care sunteti,
Abia acu 10 min am ajuns si ieu la birou pe motiv intemeiat ca ma strange casCA, CA urmare a berilor de eri, ultimele 5 baute de nervi ca mi s-a rupt o coarda (pe bass!!! ) in concert, lucru pe care nu l-am mai patzit, si iereau corzi D'Addario de o sapt si umpic puse sus. R'ar ai dracu de americani tampitzi, le-am dat si un bulion si un sfert pe iele. X-( ;a
Abia acu 10 min am ajuns si ieu la birou pe motiv intemeiat ca ma strange casCA, CA urmare a berilor de eri, ultimele 5 baute de nervi ca mi s-a rupt o coarda (pe bass!!! ) in concert, lucru pe care nu l-am mai patzit, si iereau corzi D'Addario de o sapt si umpic puse sus. R'ar ai dracu de americani tampitzi, le-am dat si un bulion si un sfert pe iele. X-( ;a
human being/being human
-

basstard - Junior Member
mie mi sa rupt o cuarda in p*** da iera din ferentari nu dadario
-

o zi minunata la tata lumea care se afla! la mine in locatzie, uezerscopu zice ca-s 4 grade C, da' se simte ca la unu, vantu bate din SSE cu 11 km/ora, umiditatea ie de 71% si zice ca ie suare, deshi relaitatea ie cu totu alta, ca ie o ceatza shi neshte nori de nu-i vad din cauza la ceatza care am zis ca este!
deci lucrurile nu-s asha cum par, cum ar zice cineva!
amu' ma uit sa vad replik la fitzuica!
leitare: deci? ala ie raspuns sau iereau betz?
deci lucrurile nu-s asha cum par, cum ar zice cineva!
amu' ma uit sa vad replik la fitzuica!
leitare: deci? ala ie raspuns sau iereau betz?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
animalee, lasa matale in grija nuastra capacitatzile de lectyura ale stimabilului ochila. noi cunoashtem omu, shtim ca a ajuns la o varsta la care atentzia domniei sale nu poate acorda mai mult de cinci cuvinte pentru informare, din acea cauza, punem lucrurile intersante la inceput (carcium, gagici, techile...) ca sa le vada shi dansu, iar dupe tuate astea punem lucrurile care nul privesc. ca acum de ezenplu. atata tinp cat omu a vazut urarile mele de sanatate shi adresa carciumii, eo ma declar multzumit.
-

lume am si io o intrebare: cam cat ii o sticla de martini prin super/hiper marketurile astea mari ? 10q
aiule bine ca nu ti s-o rupt o coarda la p***
aiule bine ca nu ti s-o rupt o coarda la p***
-

-

creca merje la o protozoare sa-si scuata si iel junghiu din citoplasma ca deh ie uichend si sa nu mearga cu membrana guala
-

puate ca io fi dat idei piesa de dimineatza. da stau eo shi mantreb de unte dracu, ca duar eo nu iam trimiso?
shi daca tot mam ashezat, ma mai intreb o treaba: de cant sa modificat din nou titlu la cemeu? shi dece?
shi daca tot mam ashezat, ma mai intreb o treaba: de cant sa modificat din nou titlu la cemeu? shi dece?
-

400k? neatza unde? ca io vazui in billa cu 323k
iau prostii d-astea pt revelion (sau voiam sa iau), si ieram curios cat ii...cica astea in ungaria sunt cam 150k...da cum ungaria e departe o sa ma multumesc io cu stalinskaia...
iau prostii d-astea pt revelion (sau voiam sa iau), si ieram curios cat ii...cica astea in ungaria sunt cam 150k...da cum ungaria e departe o sa ma multumesc io cu stalinskaia...
-

io cre c-o ia pt stimabila doamna mama lu neatza careashteapta in beveu martiniul promis de fi-su!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

najteabta bre, ca sa trimis de mult sha ajuns ezact in zioa cu pricina. deci ie bine.
opigf: pai shi daca vazush in bila, ce mai intrebi bre? crez cavem de contrabanta?
opigf: pai shi daca vazush in bila, ce mai intrebi bre? crez cavem de contrabanta?
-

murdar cuvant contrabanda
file spre informarea ta avem nucleare dupa ce mananca baicsu fasole...
pe berou am una cu caragiale de un bulion
file spre informarea ta avem nucleare dupa ce mananca baicsu fasole...
pe berou am una cu caragiale de un bulion
-

aiu, po' sa banuiesc ca alea ie cu fisssssiune shi nu cu fuziune?:)
-